PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار معاملات آنلاین؛مفید تریدر5؛ Mofid Trader



(حجت)
2011/09/28, 09:42
سلام به همه
امروز متوجه شدم، کارگزاری مفید نرم افزار مفید تریدر 5 رو به صورت آزمایشی برای دانلود گذاشته، گفتم این تاپیک ایجاد بشه تا بتونیم به بررسی مزیات و معایب این نرم افزار بپردازیم.
اول خودم شروع کنم؛ فکر کنم، بهترین گزینه ای که در این نرم افزار قرار داده شده؛ گزینه توقف حد ضرر یا همون Stop loss هست. دوستان منتظر نظرات شما هستیم.

(حجت)
2011/09/28, 11:20
سلام من هرکاری کردم، نرم افزار دانلود نشد؛ از دوستان کسی نصبش کرده؟

(حجت)
2011/09/28, 13:42
خوب تونستم نصبش کنم، اما فعلا آزمایشی هست، تعدادی نماد و طلا به دلار رو داخلش داره:


آدرس سایتی که میتونید دانلود کنید. (http://www.tadbirtrader.com/)

ashktorab
2011/10/03, 08:49
با سلام جناب حجت،

بنده هم موفق شدم که این نرم افزار را نصب کنم، ولی مشکلی که وجود دارد این است که درخواست Account می کند که ندارم
البته برای لاگین و پس ورد یک عدد فرضی وارد کرده و new demo account را کلیک کرده و به مرحله بعد رفتم
در این مرحله درخواست اطلاعات شخصی، آدرس ، تلفن و ... می کند که می شود آنها را وارد کرد.
ولی اطلاعات دیگری از جمله Leverage و Deposit ی را مطرح می کند که بنده چیزی ازش سر در نیاوردم.
لطفاً اگر زحمت نیست راهنمائی بفرمائید.
لازم به ذکر است که بنده با یک کارگزاری دیگر بجز مفید در حال کار هستم. - متشکرم

(حجت)
2011/10/03, 09:00
سلام
بنده هم مشکل شما رو داشتم، توی سایتش یک راهنما داره، میتونی از روی اون نصب کنی، تا جایی که من یادمه؛ سرور مفید رو انتخاب میکنی، در حالت دمو ، فرم رو هم پر میکنی، (فقط چیزایی که میدونی پر کن، باقیش دست نزن) ، بعد از فرم وصل میشه به سرورش یک یوزر و پسورد آنلاین بهت میده. اینها رو در شناسه و رمز عبور میزنی و برنامه به سرور متصل میشه، و ادامه داستان. فقط بدیش اینه که فعلا چون موقت و آزمایشی هست، ظاهرا چند تا نماد بیشتر فعال نیست، تا جایی که بنده متوجه شدم، قابلیت خرید و فروش هم نداره.

hamid26967
2011/10/03, 09:13
با سلام خدمت اساتید محترم
من نصب کردم، مفید هم واسم یوزر و پسورد رو ایمیل کرده، برای اینکه کل سهما رو تو جدول market Network نشون بده رو جدول راست کلیک کنید بعد گزینه Symbols رو انتخاب کنید، بعد Tse و بعد بورس رو انتخاب کرده و
show رو بزنید. بعد برای فرابورس هم همینطور ... گزینه خوبی که نظر منو جلب کرده ایجاد الارم برای سهما هست که از پایین صفحه قسمت alarms میشه این کار رو انجام داد

(حجت)
2011/10/03, 09:33
آقا حمید؛ شناسه و نام کاربری واقعی برات ایمیل کردن، یا دمو؟

hamid26967
2011/10/03, 09:38
حجت جان نام کاربری واقعی واسم فرستادن که میشه باهاش خرید و فروش هم انجام داد.

آرتمیس
2011/10/03, 10:09
این که اصلا به سرور وصل نمیشه!!!!

(حجت)
2011/10/03, 10:42
سلام
جناب آرتمیس راهنمای در سایت مفید هست. من هم اول کل این مشکلات رو داشتم.


حمید جان، اکانت رییل چطور گرفتی باید چکار کنیم؟

hamid26967
2011/10/03, 10:52
قیمت ها رو به روز نشون میده و راحت میتونم باهاش کار کنم مشکلی نیست

(حجت)
2011/10/03, 11:02
حمید جان، نگفتی اکانت واقعی چطور گرفتی؟ درخواستی چیزی داره؟

ashktorab
2011/10/03, 11:07
آقا حمید کارگزار شما مفید هست؟
گفتم شاید کارگزار شما مفید هست که شناسه و نام کاربری واقعی را براتون ایمیل کردن.

hamid26967
2011/10/03, 11:12
بله من کارگزاری ام مفید هست و خودشون فرستادن

کیوان
2011/10/03, 19:00
حمید جان، نگفتی اکانت واقعی چطور گرفتی؟ درخواستی چیزی داره؟
من خودم اکانت دمویی ساختم و پسورد آنرا گرفتم اما چون خودم با مفید کار میکنم یک توافقنامه برایم فرستادند که با پذیرش آن رمز عبور واقعی هم برایم اختصاص دادند.
فعلا که جرات نکردم معامله واقعی باهاش انجام بدم . امکاناتش خیلی گسترده هست اما همون قسمتهایی که بعنوان حد ضرر و سود و ... اشاره کردید برایم جالب وکاربردیه...

کیوان
2011/10/03, 19:01
با سلام خدمت اساتید محترم
من نصب کردم، مفید هم واسم یوزر و پسورد رو ایمیل کرده، برای اینکه کل سهما رو تو جدول market Network نشون بده رو جدول راست کلیک کنید بعد گزینه Symbols رو انتخاب کنید، بعد Tse و بعد بورس رو انتخاب کرده و
show رو بزنید. بعد برای فرابورس هم همینطور ... گزینه خوبی که نظر منو جلب کرده ایجاد الارم برای سهما هست که از پایین صفحه قسمت alarms میشه این کار رو انجام داد

پک فارسی هم داره که میشه برنامه را فارسی کرد.
من این آلارم را نفهمیدم چجوری فعال کنم!

بابای دارا
2011/10/03, 19:12
براي منم يه يوزر فرستادن ولي هنوز نه حوصله دانلود نرم افزار و داشتم و نه وقتشو
هنوز جذابيتي برام نداره نمي دونم چرا؟

باربد
2011/10/03, 19:28
براي منم يه يوزر فرستادن ولي هنوز نه حوصله دانلود نرم افزار و داشتم و نه وقتشو
هنوز جذابيتي برام نداره نمي دونم چرا؟
چون خودت یک پا نرم افزار هستی داداش:->

رضاکریمی
2013/04/13, 07:09
دوستان دو روزه مفیدر تریدر برای من بروز رسانی نمیشه
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟

amin alizadeh
2015/07/24, 18:52
سلام
دوستان کسی می دونه چطور می شه دو تا اندیکیتور را در یک پنجره(روی همدیگر)نمایش داد؟!
مثلا من می خوام trix15 روی trix30تو یه پنجره نمایش بدم:-/

irantrn
2016/08/18, 22:51
نه منم نتونستم