نرم افزار معاملات آنلاین؛مفید تریدر5؛ Mofid Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

نرم افزار معاملات آنلاین؛مفید تریدر5؛ Mofid Trader

سلام به همه
    امروز متوجه شدم، کارگزاری مفید نرم افزار مفید تریدر 5 رو به صورت آزمایشی برای دانلود گذاشته، گفتم این تاپیک ایجاد بشه تا بتونیم به بررسی مزیات و معایب این نرم افزار بپردازیم.
    اول خودم شروع کنم؛ فکر کنم، بهترین گزینه ای که در این نرم افزار قرار داده شده؛ گزینه توقف حد ضرر یا همون Stop loss هست. دوستان منتظر نظرات شما هستیم.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

سلام من هرکاری کردم، نرم افزار دانلود نشد؛ از دوستان کسی نصبش کرده؟

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

خوب تونستم نصبش کنم، اما فعلا آزمایشی هست، تعدادی نماد و طلا به دلار رو داخلش داره:

آدرس سایتی که میتونید دانلود کنید.

نظر

• ashktorab
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 116

با سلام جناب حجت،

بنده هم موفق شدم که این نرم افزار را نصب کنم، ولی مشکلی که وجود دارد این است که درخواست Account می کند که ندارم
        البته برای لاگین و پس ورد یک عدد فرضی وارد کرده و new demo account را کلیک کرده و به مرحله بعد رفتم
        در این مرحله درخواست اطلاعات شخصی، آدرس ، تلفن و ... می کند که می شود آنها را وارد کرد.
        ولی اطلاعات دیگری از جمله Leverage و Deposit ی را مطرح می کند که بنده چیزی ازش سر در نیاوردم.
        لطفاً اگر زحمت نیست راهنمائی بفرمائید.
        لازم به ذکر است که بنده با یک کارگزاری دیگر بجز مفید در حال کار هستم. - متشکرم

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

سلام
          بنده هم مشکل شما رو داشتم، توی سایتش یک راهنما داره، میتونی از روی اون نصب کنی، تا جایی که من یادمه؛ سرور مفید رو انتخاب میکنی، در حالت دمو ، فرم رو هم پر میکنی، (فقط چیزایی که میدونی پر کن، باقیش دست نزن) ، بعد از فرم وصل میشه به سرورش یک یوزر و پسورد آنلاین بهت میده. اینها رو در شناسه و رمز عبور میزنی و برنامه به سرور متصل میشه، و ادامه داستان. فقط بدیش اینه که فعلا چون موقت و آزمایشی هست، ظاهرا چند تا نماد بیشتر فعال نیست، تا جایی که بنده متوجه شدم، قابلیت خرید و فروش هم نداره.

نظر

• hamid26967
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 416

با سلام خدمت اساتید محترم
            من نصب کردم، مفید هم واسم یوزر و پسورد رو ایمیل کرده، برای اینکه کل سهما رو تو جدول market Network نشون بده رو جدول راست کلیک کنید بعد گزینه Symbols رو انتخاب کنید، بعد Tse و بعد بورس رو انتخاب کرده و
            show رو بزنید. بعد برای فرابورس هم همینطور ... گزینه خوبی که نظر منو جلب کرده ایجاد الارم برای سهما هست که از پایین صفحه قسمت alarms میشه این کار رو انجام داد
            لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

آقا حمید؛ شناسه و نام کاربری واقعی برات ایمیل کردن، یا دمو؟

نظر

• hamid26967
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 416

حجت جان نام کاربری واقعی واسم فرستادن که میشه باهاش خرید و فروش هم انجام داد.
                لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• آرتمیس
                  عضو عادی
                  • Jul 2025
                  • 283

این که اصلا به سرور وصل نمیشه!!!!
                  [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
                  [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

سلام
                    جناب آرتمیس راهنمای در سایت مفید هست. من هم اول کل این مشکلات رو داشتم.

حمید جان، اکانت رییل چطور گرفتی باید چکار کنیم؟

نظر

• hamid26967
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 416

قیمت ها رو به روز نشون میده و راحت میتونم باهاش کار کنم مشکلی نیست

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

حمید جان، نگفتی اکانت واقعی چطور گرفتی؟ درخواستی چیزی داره؟

نظر

• ashktorab
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 116

آقا حمید کارگزار شما مفید هست؟
                          گفتم شاید کارگزار شما مفید هست که شناسه و نام کاربری واقعی را براتون ایمیل کردن.

نظر

• hamid26967
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 416

بله من کارگزاری ام مفید هست و خودشون فرستادن

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                              حمید جان، نگفتی اکانت واقعی چطور گرفتی؟ درخواستی چیزی داره؟
                              من خودم اکانت دمویی ساختم و پسورد آنرا گرفتم اما چون خودم با مفید کار میکنم یک توافقنامه برایم فرستادند که با پذیرش آن رمز عبور واقعی هم برایم اختصاص دادند.
                              فعلا که جرات نکردم معامله واقعی باهاش انجام بدم . امکاناتش خیلی گسترده هست اما همون قسمتهایی که بعنوان حد ضرر و سود و ... اشاره کردید برایم جالب وکاربردیه...
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                              X