مسابقه فاركس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Jul 2025
    • 1422

مسابقه فاركس

بسم الله

سلام و صد سلام
    اول بگم هر کی فکر کرده تاپیک عشق و عاشقیه اشتباه فکر کرده :D
    با اجازه بزرگترا بله ؛ اخ ببخشید اشتباه شد :D
    با اجازه بزرگترای سایت ؛ در این تاپیک قراره یک مسابقه خصمانه ؛ برگزار بشه
    من خیلی ادم مهربونی هستم مگر این که پای پول و شهرت و مقام و محبوبیت وسط باشه ؛ الان برای این که ثابت کنم که از همه ؛ البته همه همه هم نه :-SS همون فقط از پانی سر ترم :D تصمیم به شروع یک تاپیک برای مسابقه ترید در بازار های جهانی گرفتم
    این تاپیک جدی شروع نشد تا انگیزه ای باشه برای دوستان تا شروع کنند به اغاز کار
    اما از اونجایی که از بزرگان این رشته مثل اساتید : جناب هولی ؛ جناب جمالی ؛ جناب نعیمی و...... رسما دعوت به شرکت در مسابقه می کنم شاید با حضور این سروران دیگه یکم تاپیکمون خشک بشه :p
    حضور بعضی دوستان که من می خوام بگم ازشون بهترم اجباریه
    مثل خانم پانی خانم و خانم امن خانم و دیگه نمی دونم خانمی هست یا نه
    اهان شادی خانم هم باید شرکت کننه و نفر اخر شه
    روژانم چون خیلی دوسش دارم شرکت کنه بهش می رسونم
    اقایون دیگه ای هم که می دونم کار می کنند مثل اس خان محمدی دشمن صدرا :D دکی فتحی ایضا :D عمو حسین عزیز اقای صابری اقا فرهاد یک ساله شد :) اقا حجت ؛ مهندس عباس زاده ؛ بابای دارا و همه دوستانی که دستی بر اتش دارند و بنده بی خبرم
    پس قوانین مسابقه رو با اجازه همه و با نظر جمع تدوین کنیم به امید یادگیری هر چه بیشتر @};-
    آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/11/21, 16:28.
  • بوف کور
    Banned
    • Jul 2025
    • 1422

دوستانی که نظراتی برای شروع مسابقه دارند خواهش می کنم با حفظ نوبت نظراتشونو مرقوم بفرمایند
    متشکرم

نظر

• rezaafshari110
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 347

سلام خانم زهره خانم
      من دیگه دارم کم کم وارد فارکس میشم.آیا توی این تاپیک میشه سوال هم پرسید؟
      حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
      همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

زهره عزیز؛ممنونم از این تاپیک خوبت

من که یه آماتور دمو کار تازه از نوع دمو کار هستم، عزیزم:d

به نظرم من با حساب 1000 یا 2000 دلاری شروع کنیم که با واقعیات هم منطبق باشه دوست جونم
        to continue, please follow me on my page

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

اول كار توضيح بديد كه چه جوري بايد وارد فاركس بشيم و شروع كنيم رسمو رسوم كار رو واسمون هجي كنيد البته از عنوان تاپيك معلومه كه تاپيك آموزشي نيست درسته؟
          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• امپراتور7
            کاربر فعال
            • Mar 2011
            • 1043

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
            بسم الله

سلام و صد سلام
            اول بگم هر کی فکر کرده تاپیک عشق و عاشقیه اشتباه فکر کرده :D
            با اجازه بزرگترا بله ؛ اخ ببخشید اشتباه شد :D
            با اجازه بزرگترای سایت ؛ در این تاپیک قراره یک مسابقه خصمانه ؛ برگزار بشه
            من خیلی ادم مهربونی هستم مگر این که پای پول و شهرت و مقام و محبوبیت وسط باشه ؛ الان برای این که ثابت کنم که از همه ؛ البته همه همه هم نه :-SS همون فقط از پانی سر ترم :D تصمیم به شروع یک تاپیک برای مسابقه ترید در بازار های جهانی گرفتم
            این تاپیک جدی شروع نشد تا انگیزه ای باشه برای دوستان تا شروع کنند به اغاز کار
            اما از اونجایی که از بزرگان این رشته مثل اساتید : جناب هولی ؛ جناب جمالی ؛ جناب نعیمی و...... رسما دعوت به شرکت در مسابقه می کنم شاید با حضور این سروران دیگه یکم تاپیکمون خشک بشه :p
            حضور بعضی دوستان که من می خوام بگم ازشون بهترم اجباریه
            مثل خانم پانی خانم و خانم امن خانم و دیگه نمی دونم خانمی هست یا نه
            اهان شادی خانم هم باید شرکت کننه و نفر اخر شه
            روژانم چون خیلی دوسش دارم شرکت کنه بهش می رسونم
            اقایون دیگه ای هم که می دونم کار می کنند مثل اس خان محمدی دشمن صدرا :D دکی فتحی ایضا :D عمو حسین عزیز اقای صابری اقا فرهاد یک ساله شد :) اقا حجت ؛ مهندس عباس زاده ؛ بابای دارا و همه دوستانی که دستی بر اتش دارند و بنده بی خبرم
            پس قوانین مسابقه رو با اجازه همه و با نظر جمع تدوین کنیم به امید یادگیری هر چه بیشتر @};-
            پس اسم من کو هان هان هان؟؟؟؟؟ :-w>:P:-w>:P
            این تاپیک رو به شدت تحریم میکنم :D
            آخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/11/21, 18:22.
            به جان خودت بیفت!
            خودت خودت را بساز!
            وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

سلام زهره جان.

با اجازه آمن عزیز بنظر من با 5000 دلار شروع کنیم

نظر

• بوف کور
                Banned
                • Jul 2025
                • 1422

تا دوستان نظراتشونو مرقوم می کنند بنده یک عذر خواهی از دوستانی که اسمشونو فراموش کردم بیارم انجام بدم
                من شرمنده ام خیلی از دوستای عزیزم هستند که اساتید فن هم محسوب می شوند ولی خب قبول کنید که به یاد اوری اسامی در اون لحظه کار سختی بود
                در اینجا از تمام دوستانی که مایلند حضور داشته باشند بدون این که اسمی ببرم خواهش می کنم برای شرکت در این مسابقه تردید نکنند

نظر

• بوف کور
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 1422

خبر مهم :
                  اگر مدیریت سایت با این موضوع مخالفتی نداشته باشند یکی از دوستان برای ایجاد انگیزه تقبل کردند که جوایز نقدی هم برای نفرات اول تا سوم داشته باشیم

:)

نظر

• rezaafshari110
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 347

سلام استاد جواب ندادید
                    آیا توی این تاپیک میشه سوال هم پرسید؟
                    همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• بوف کور
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1422

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                      سلام استاد جواب ندادید
                      آیا توی این تاپیک میشه سوال هم پرسید؟
                      بنده استاد نیستم شما محبت دارید
                      بله تا جایی که بتونم پاسخ بدم در خدمتم؛ در غیر این صورت سایر دوستان لطف میکنند

نظر

• rezaafshari110
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 347

سلام مجدد استاد (استاد بودن ربطی به بزرگی و کوچکی و ..... نداره چون شما دارید لطف میکنید و آموزش میدید یعنی استاد هستید)
                        در یورو دلار عدد الان 1.34681 هست.اینجا 1 پیپ میشه یا هشت؟

نظر

• rezaafshari110
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 347

در یورو دلار عدد الان 1.34685 کدوم عدد پیپ حساب میشه؟ 5 یا 8 ؟

نظر

• بوف کور
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 1422

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                            در یورو دلار عدد الان 1.34685 کدوم عدد پیپ حساب میشه؟ 5 یا 8 ؟
                            اهان حالا شد
                            8 در شمارش پیپ شما مهم است و رقم پنچم را در نظر نمی گیریم

نظر

• rezaafshari110
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 347

خوب من داشتم دمو کار میکردم فکر میکرم 150 پیپ سود کردم.پس با 15 پیپ مهامله رو بستم.
                              عیب نداره این هم یک تجربه دیگه

نظر

در حال کار...
                              X