PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات در مورد آمی بروکر



SAEID
2011/01/04, 17:55
من از Amibroker 5.3 استفاده ميكنم ولي با آن مشكلاتي دارم :
1- برخي از نمادها فاقد data ميباشند .
2- برخي نمادها با اسامي تعيير يافته هستند ولي چون معروفند قابل تشخيص هستند مثل: نفور ، مپنا ...
3 برخي نمادها با اسامي تعيير يافته هستند و قابل تشخيص نيستند مثل: ذ ، ذر ، دور ، پ ، پارتا پاها پتوح ، پاساز، و بسياري ديگر ... (آيا جدولي تطبيقي در اين خصوص وجود دارد يا امكان يكسان سازي وجود دارد؟)
4 - آيا راحي هست هم نماد و هم نام سهم را در اختيار داشت ؟
5- پس از بروز رساني مشاهده ميشود برخي نمادها با وجود فعال بودن update نشده اند !
6- آيا راهي وجود دارد تحليل هاي انجام شده بر روي نمودار ها در اجراهاي بعدي باقي بمانند (با امكانات خود آمي بروكر) .
پيشاپيش از پاسخ هاي دوستان گرامي سپاسگزارم .

analyst
2011/01/08, 08:57
با سلام
دوستان سوالات خودتون در مورد نرم افزار آمی بروکر رو در اینجا مطرح بفرمایید، در اسرع وقت پاسخ داده خواهد شد.

analyst
2011/01/08, 09:23
من از Amibroker 5.3 استفاده ميكنم ولي با آن مشكلاتي دارم :
1- برخي از نمادها فاقد data ميباشند .
2- برخي نمادها با اسامي تعيير يافته هستند ولي چون معروفند قابل تشخيص هستند مثل: نفور ، مپنا ...
3 برخي نمادها با اسامي تعيير يافته هستند و قابل تشخيص نيستند مثل: ذ ، ذر ، دور ، پ ، پارتا پاها پتوح ، پاساز، و بسياري ديگر ... (آيا جدولي تطبيقي در اين خصوص وجود دارد يا امكان يكسان سازي وجود دارد؟)
4 - آيا راحي هست هم نماد و هم نام سهم را در اختيار داشت ؟
5- پس از بروز رساني مشاهده ميشود برخي نمادها با وجود فعال بودن update نشده اند !
6- آيا راهي وجود دارد تحليل هاي انجام شده بر روي نمودار ها در اجراهاي بعدي باقي بمانند (با امكانات خود آمي بروكر) .
پيشاپيش از پاسخ هاي دوستان گرامي سپاسگزارم .
سلام
همه این مشکلات رفع شدنی هستند. لطفا ابتدا pdf در این لینک (http://www.bourse4x.com/forum/showthread.php?44-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%B3%D9%87%D8%A7%D9%85-%28%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A 7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D9%88-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%29&p=313&viewfull=1#post313) را مطالعه و طبق آن عمل نمایید بعد در صورت باقی ماندن هر مشکلی اینجا مطرح نمایید.

abtin
2011/01/11, 09:09
سلام جناب انالیست به تشکر از کمک های شما من اون برنامه انالیز رو خواستم اجرا کنم این خطا رو میده مشکل از کجاست؟؟http://www.sparksun.co.cc/images2/vyuo0jn9u17hqwg6pcql_thumb.jpg (http://www.sparksun.co.cc/viewer.php?file=vyuo0jn9u17hqwg6pcql.jpg)

analyst
2011/01/11, 12:22
سلام جناب انالیست به تشکر از کمک های شما من اون برنامه انالیز رو خواستم اجرا کنم این خطا رو میده مشکل از کجاست؟؟http://forums.boursy.com/[/URL][/IMG]
سلام
در شکل چیزی دیده نمیشه، لطفا کد برنامه و متن خطا رو ذکر کنید.

abtin
2011/01/12, 10:45
سلام
Error 32.
Syntax error, probably missing semicolon at the end of the previous line
این خطارو میده
با سپاس

abtin
2011/01/12, 10:50
[http://i.picasion.com/pic37/a82710a85cca0534125c2b319c6bc33c.gif

abtin
2011/01/12, 10:55
کد برنامه
Buy=RSI(14)<30
منظورتون فرمول هست ؟؟؟

analyst
2011/01/12, 11:22
شما کد برنامه که اصل کاری بود رو نگفتید.

abtin
2011/01/12, 11:54
کد برنامه
Buy=RSI(14)<30
منظورتون فرمول هست ؟؟؟

analyst
2011/01/12, 12:24
آخرش باید سمی کالن ; بزارید.

abtin
2011/01/12, 15:26
سلام و تشکر باراست کلید کردن این پنجره باز میشه در مورد کارای این پنجره توضیح میفرماید ..
اگر بخواهیم ببینیم کدام سهم ها در مینیمم تاریخی (قیمت ) خود هستن چه فرمولی رو باید وارد کرد ؟؟؟؟
امید که همیشه شاد و پیروز باشید
http://www.sparksun.co.cc/images2/qr8lpfzp9uw3txm1ntu_thumb.jpg (http://www.sparksun.co.cc/viewer.php?file=qr8lpfzp9uw3txm1ntu.jpg)

analyst
2011/01/12, 16:43
جواب رو در تاپیک آمی بروکر را رام کنیم (http://www.bourse4x.com/forum/showthread.php?130-%D8%A2%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%88%DA%A9%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85) مشاهده کنید

kh25
2011/01/13, 16:58
سلام
چگونه بکگراند را رنگی کنم و چطور میتوان صفحه نمودار را ذخیره کرد همانطوری که شما در اینجا کپی کرده اید

نمادها به فارسی ثبت نمی شوند و لاتین هستند
با تشکر

analyst
2011/01/14, 11:10
با سلام
برای تغییر background از مسیر زیر بروید:

Tools>Preferences>Colors
و لاتین بودن نمادها بخاطر تنظیمات TseClient شماست در آنجا باید نمادهای فارسی را انتخاب نمایید.

kh25
2011/01/14, 20:19
با سلام
برای تغییر background از مسیر زیر بروید:

Tools>Preferences>Colors
و لاتین بودن نمادها بخاطر تنظیمات TseClient شماست در آنجا باید نمادهای فارسی را انتخاب نمایید.

سلام
من از tcclint استفاه نمی کنم مستقیما از سایت می گیرم
از طرفی جواب برای سیو کردن ماند بعد از رسم خطوط نمی توانم نمودار را سیو کنم
با تشکر از لطف جنابعالی

analyst
2011/01/15, 11:18
سلام، در هر صورت نمایش لاتین نمادها، بخاطر داده هاتون هست. اونجا لاتین هست و آمی بروکر هم نمیتونه ترجمه کنه!

برای ذخیره مسیر زیر را بروید:
Edit>Image>Export to File

mahdi
2011/01/16, 14:08
با سلام ، داده هاي حفاري شمال در برنامه آمي بروكر ثبت نميشود و سيمان غرب با نماد سغرب بنام ب ديده ميشود اما ديگران چون مپنا - آسيا و ... مشكل ندارد. ميشود اندكي راهنمايي فرمائيد.

بابای دارا
2011/01/16, 22:13
سلام
من از tcclint استفاه نمی کنم مستقیما از سایت می گیرم
از طرفی جواب برای سیو کردن ماند بعد از رسم خطوط نمی توانم نمودار را سیو کنم
با تشکر از لطف جنابعالی

سلام
آخرین ورژن TseClient روی سایت شرکت بورس گذاشته شده و بسیار کارآمده، من 2 روزه ازش استفاده می کنم و مشکل ذخیره کردن نمودار هم برطرف می شه. در ضمن از کدهای پست " آمی بروکر را رام کنیم " هم استفاده کن و استراتژی های خرید و فروش رو به اندیکاتور های نمودارت اضافه کن بسیار ازش لذت می بری و می تونه سیگنال های خرید و فروش خوبی رو روی نمودار ببینی .
من به این نتیجه رسیدم که با وجود کمی کاستی در آمی بروکر ولی چون Open Source هستش بسیار بسیار از ره آورد نوین بهتر کار میکنه فقط باید کمی تنظیمات نمودار و اسیلاتور و اندیکاتور هاشو تغییر بدی تا به حالت دلخواه در بیاد . البته این نظر منه.

mehrdadtaki
2011/01/17, 23:57
سلام

ببخشید فایل کرک نرم افزار امی بروکر 5.3 از مسیری که خانم آریانفر گذاشتن قابل دسترسی نیست.

analyst
2011/01/18, 00:49
با سلام ، داده هاي حفاري شمال در برنامه آمي بروكر ثبت نميشود و سيمان غرب با نماد سغرب بنام ب ديده ميشود اما ديگران چون مپنا - آسيا و ... مشكل ندارد. ميشود اندكي راهنمايي فرمائيد.
با سلام، شما ویندوزتون چی هست؟

analyst
2011/01/18, 00:51
سلام

ببخشید فایل کرک نرم افزار امی بروکر 5.3 از مسیری که خانم آریانفر گذاشتن قابل دسترسی نیست.

سلام، فایل کرک رو از مسیر زیر دانلود کنید. پس از خارج کردن از حالت زیپ فایل dll را به مسير نصب أمي بروكر کپی کنید.
دانلود کرک آمی بروکر (http://www.4shared.com/file/2o7JuYlE/Camibroker.html)

abtin
2011/01/20, 16:23
سلام جناب آنالیست
بعضی وقتهادر امی بروکر رنگ یا عدد اندیکاتوری یا مووینگ اورنچ یا غیره رو تغییر میدم و دکمه سیو رو میزنم بعد از بستن امی بروکر و باز کردن دوبار ان عدد ها یا رنگها به حالت اول برمیگرده اشکال از کجاست ؟؟ ممنون از کمک های شما .
امید که همیشه شادو پیروز باشید

abtin
2011/01/22, 10:11
سلام جناب آنالیست
بعضی وقتهادر امی بروکر رنگ یا عدد اندیکاتوری یا مووینگ اورنچ یا غیره رو تغییر میدم و دکمه سیو رو میزنم بعد از بستن امی بروکر و باز کردن دوبار ان عدد ها یا رنگها به حالت اول برمیگرده اشکال از کجاست ؟؟ ممنون از کمک های شما .
امید که همیشه شادو پیروز باشید

منتظرپاسخ شما هستم .
با تشکر

analyst
2011/01/22, 10:22
سلام
برای اینکه تغییراتی که میدهید جزو تنظیمات پیش فرض بشه باید روی شکل کلیک راست کرده از Template گزینه save as default را انتخاب کنید.

abtin
2011/01/22, 10:42
سلام
برای اینکه تغییراتی که میدهید جزو تنظیمات پیش فرض بشه باید روی شکل کلیک راست کرده از Template گزینه save as default را انتخاب کنید.
سلام
این کارو کردم ولی بعد از بستن امی بروکر و باز کردن دوباره همگی به حالت اولشون برگشتن؟

analyst
2011/01/22, 13:35
شاید رجیستر نیست؟

abtin
2011/01/22, 21:21
شاید رجیستر نیست؟
سلام
یک سال بیشتر که امی بروکرو نصب کردم اگر رجیستر نباشه دیتا ها هم باید حذف بشه ولی دیتاها همیشه هست ؟؟
راه دیگه به نظرت نمیرسه . راستی برای چک کردن رجیستر بودن راهی هست ؟؟
ممنون

analyst
2011/01/22, 23:11
help > amibroker

abtin
2011/01/23, 18:57
با سلام
help رو امتحان کردم گزینه why register رو زدم سایت امی بروکرو باز میکنه ؟؟
میشه راهنمای کنید ؟؟
ممنون

analyst
2011/01/23, 20:23
از منوی help گزینه about amibroker رو کلیک کنید اگر رجیستر شده باشه توی این صفحه در جلوی registered to نام لایسنس شما را نوشته.

abtin
2011/01/23, 20:44
سلام این عکسش درسته ؟؟ مشکل از کجاست؟؟http://www.sparksun.co.cc/images2/2xsdarwpb84bwnzxovs9_thumb.jpg (http://www.sparksun.co.cc/viewer.php?file=2xsdarwpb84bwnzxovs9.jpg)

analyst
2011/01/23, 22:52
رجیسترش درسته
اگر درست شد بگید مشکل از چی بود

abtin
2011/01/24, 22:18
سلام
خیر درست نشد ؟

abtin
2011/01/28, 14:55
سلام
جناب انالیست من قبلا دوبار برنامه Pattern Explorer رو نصب کردم ولی بعد از اتمام 30 روز مجانی امی بروکر باز نمیشد و مجبور شدم امی بروکر رو دباره نصب کنم .برای این مشکل راهی هست ؟؟
فرمول Ichimoku Chart در اینترنت و جاهای مختلف دانلود کردم ولی همش خطا میده شما فرمولش رو داریند که بدون نصب (Pattern Explorer ) کار بکنه ممنون از راهنمای شما .

analyst
2011/01/28, 16:18
http://www.bourse4x.com/forum/showthread.php?130-%D8%A2%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%88%DA%A9%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85&p=3070&viewfull=1#post3070

abtin
2011/01/28, 19:48
http://www.bourse4x.com/forum/showthread.php?130-%D8%A2%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%88%DA%A9%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85&p=3070&viewfull=1#post3070

سلام
باتشکر... بااین سریال که شما گذاشتید نصب بشه محدودیت زمانی نداره؟؟

analyst
2011/02/01, 00:02
مسلما نداره . البته اون سریال نیست. کرک هست ک هباید جایگزین بشه

رضا اسدی
2011/02/03, 17:43
سلام جناب اناليست
طريقه وارد كردن افزايش سرمايه وسود نقدي را اگر توضيح دهيد ممنون ميشوم

analyst
2011/02/03, 19:22
سلام آقا سینا، در این لینک میتونید آموزش آمی بروکر را دانلود کنید اونجا به همراه موارد دیگه که شاید لازمتون بشه توضیح داده شده (http://forums.boursy.com/showthread.php?130-%D8%A2%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%88%DA%A9%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85&p=975&viewfull=1#post975)

رضا اسدی
2011/02/03, 22:13
سلام آقا سینا، در این لینک میتونید آموزش آمی بروکر را دانلود کنید اونجا به همراه موارد دیگه که شاید لازمتون بشه توضیح داده شده (http://forums.boursy.com/showthread.php?130-%D8%A2%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%88%DA%A9%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85&p=975&viewfull=1#post975)

با سلام مجدد
جناب اناليست از طريق اين فرمول من نتوانسم افزايش سرمايه را اعمال كنم اگر زحمتي نيست باذكر مثال مثالا بيمه دي قيمت قبل از افزايش سرمايه1650ريال ضريب افزايش سرمايه 100درصد اورده نقدي تاريخ 14/03/2010
اگرتوضيح دهيد ممنون مي شوم

analyst
2011/02/05, 18:17
قبل از افزایش سرمایه 1705 هست .طبق فرمولی که گفته اگر r1=100% , r2=0 میشه 1705:1352 در تاریخ 17/3/2010. البته من خودم تا الان استفاده نکردم.

رضا اسدی
2011/02/05, 19:26
قبل از افزایش سرمایه 1705 هست .طبق فرمولی که گفته اگر r1=100% , r2=0 میشه 1705:1352 در تاریخ 17/3/2010. البته من خودم تا الان استفاده نکردم.

اناليست عزيز ممنون لطف كرديد
يك سوال ديگه اگر بخواهيم سود را اعمال كنيم چگونه بايد وارد كنيم؟

رضا اسدی
2011/02/05, 20:51
اگر سود از خروجي افزايش سرمايه كم كنيم درسته؟

analyst
2011/02/05, 23:21
بله سود را هم از این قسمت اعمال می کنیم.

رضا اسدی
2011/02/05, 23:59
بله سود را هم از این قسمت اعمال می کنیم.

جناب اناليست لطف كرديد

farhad.fathi
2011/02/11, 23:48
سلام دوستان

ببخشيد اين سئوال رو اينجا ميپرسم

به علت مشكلي تمام ايكونهاي كمكي اميبروكر از جمله خطوط و چنگال اندرو و غيره از صفحه اميبروكر حذف شده چطور ميتونم دوباره فعالشون كنم

analyst
2011/02/13, 08:59
سلام دوستان

ببخشيد اين سئوال رو اينجا ميپرسم

به علت مشكلي تمام ايكونهاي كمكي اميبروكر از جمله خطوط و چنگال اندرو و غيره از صفحه اميبروكر حذف شده چطور ميتونم دوباره فعالشون كنم
سلام
در مسیر زیر می تونید گزینه های مورد نظر رو فعال و غیر فعال کنید.
Customize < منو Tools
و سپس برگه Toolbars

Kiyan
2011/03/02, 00:08
من آمی بروکر رو نصب کردم چندتا اندیکاتور اضافه و حذف کردم بعدش نمودارام به هم خورد, حالا نمیتونم به اولش برگردونم,مثلا نمودار خساپا رو در زیر پیوست کردم.

پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنون.

analyst
2011/03/08, 14:36
من آمی بروکر رو نصب کردم چندتا اندیکاتور اضافه و حذف کردم بعدش نمودارام به هم خورد, حالا نمیتونم به اولش برگردونم,مثلا نمودار خساپا رو در زیر پیوست کردم.

پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنون.
با سلام:by:
شکل کمی ناخوانا هست . ممکنه اندیکاتوری اضافه کرده باشید که مقیاساتون بهم خورده باشه در این صورت بروی نمودار قیمت راست کلیک کنید و از Delete Andicator اندیکاتورهای زاید رو حذف کنید . بعد میله قیمت رو تنظیم کنید.

Kiyan
2011/03/13, 00:25
درود بر دوستان عزیز:
من آمی بروکر 5.3 رو نصب کردم موقعی که Import Wizard رو می زنم و بعدش دکمه pick Files و بعد از آن تمام نماد ها رو انتخاب بعد از انتخاب روی دکمه Next که کلید می کنم این پیام رو میدد.البته فکر کنم به خاطر فارسی بودن نمادهاست,اکر اینطوره مشکلش چطوری حل میشد.

لطفا دوستان یه راهنمایی کنند.

ممنون.

ppr
2011/07/05, 09:45
من از Amibroker 5.3 استفاده ميكنم ولي با آن مشكلاتي دارم :
1- برخي از نمادها فاقد data ميباشند .
2- برخي نمادها با اسامي تعيير يافته هستند ولي چون معروفند قابل تشخيص هستند مثل: نفور ، مپنا ...
3 برخي نمادها با اسامي تعيير يافته هستند و قابل تشخيص نيستند مثل: ذ ، ذر ، دور ، پ ، پارتا پاها پتوح ، پاساز، و بسياري ديگر ... (آيا جدولي تطبيقي در اين خصوص وجود دارد يا امكان يكسان سازي وجود دارد؟)
4 - آيا راحي هست هم نماد و هم نام سهم را در اختيار داشت ؟
5- پس از بروز رساني مشاهده ميشود برخي نمادها با وجود فعال بودن update نشده اند !
6- آيا راهي وجود دارد تحليل هاي انجام شده بر روي نمودار ها در اجراهاي بعدي باقي بمانند (با امكانات خود آمي بروكر) .
البته این سوال قبلا مطرح شده بود و طبق دستور شما به لینکی که فایل pdf بود مراجعه کردم ولی لینک مربوطه باز نشد و ارور داد .
پيشاپيش از پاسخ هاي دوستان گرامي سپاسگزارم .

farhad61
2011/07/08, 18:30
سلام از اینکه به جمع ما پیوستین خوشحال هستیم
1- شاید اون نمادی که شما مد نظر دارین تازه وارد باشه و دیتای کمی داشته باشه
2و3- بهترین راه اینه که شما از نام های انگلیسی استفاده کنید تا بیشتر این مشکلات حل بشه
4- دارم یه لیستی درست میکنم که تمام نمادها با نمادهای فارسی و انگلیسی توش هست
5-شاید اون نماد خاص توی اون روزها معامله ایی نشده باشه
6- اگه نرم افزار رو کرک کنید میتونید تمام تغیراتی که توی آمی ایجاد میکنید رو بدون تغییر داشته باشید

orion
2011/07/08, 19:24
دوستان عزیز یک سئوال: وقتی که از Pattern Explorer استفاده میکنم، (مثلاً Candle Stick Recognition) چجوری باید بعداً از دستش خلاص بشم؟ من الان مجبورم یه بار Pane مربوطه رو حذف کنم و دوباره یک Pane اضافه کنم و Price و Volume و اندیکاتورهای مورد نیازم رو دوباره Insert کنم که کاری طاقت فرساست! راه ساده تری وجود نداره؟

تیزبین
2011/07/23, 14:06
سلام .
میخواستم بدونم چی کار کنم که عملیاتی که روی چارت روزانه انجام دادم (ترسیم خطوط روند یا خطوط مقاومت و حمایت و...) روی چارت هفتگی یا ماهانه مشخص نباشه؟

حمید 70
2011/09/18, 23:52
با سلام خدمت دوستان,برای یه آدم تازه وارد مثل من چه برنامه ای آموزشی برای بورس پیشنهاد میکنید؟ (و اینکه آموزششو از کجا باید گیر بیارم؟
به غیر از برنامه کار مفید دیگه ای هم هست که من بتونم انجام بدم و پیشرفت داشته باشم؟

arshia19200
2011/09/29, 21:48
با سلام وخواهش از دوستان عزیز
میخواستم بدونم کسی نرم افزار پترن اکسپلورر و پسورد اونو داره خیلی ممنون میشم از دوستان

2691
2012/04/01, 13:09
دوستان patterexplorer من تاریخش اکپایر شده راه حلی داره یا نسخه دایمی اون رو کسی داره؟

Jamshidyar
2012/04/03, 00:40
با سلام
داده های فرابورس در امی بروکر نمایش داده نمیشه. راه حل چیه ؟
با تشکر

AHM3D
2012/04/24, 18:33
روی ورژن 5.5 در قسمت view گزینه چارتها و اندیکاتور ها حذف شده؟

هر چه می گردم نیستش

بابک خان
2012/08/30, 06:49
دوستان سلام
میخوام تکنیکال رو یاد بگیرم تا حالا چندین بار سعی کردم از مطالب سایتها استفاده کنم ولی معمولا ناقص هستند علاوه بر اینکه تو استفاده از نرم افزار هم مشکل داشتم (یه بار DOWNLOAD نمیشد بعد کرک میخواست بعد از کلی کلنجار رفتن تو تنظیماتش مشکل داشتم تازه آخرش هم از tsetmc داده های روزانه رو ناقص دریافت میکرد و هرکار کردم حل نشد منم بیخیال شدم.) میخوام کتابی بخرم که نرم افزار هم همراش باشه وکتابش هم بدرد بخور باشه برا یه مبتدی .خواستم دوستان راهنمایی کنن.کلاسهایی که برگزار میشه جهت آموزش چطورن؟میخوام شرکت کنم آیا دوستان نظری دارن؟

m_r_anari
2012/10/16, 14:53
سلام
دوستان میدونن چه جوری میشه نرم افزار آمی بروکر رو با tsetmc لینک کرد تا با یک عملیات بشه اطلاعات روزانه نمادها رو دانلود کرد ؟ آمی بروکر من نسخه 5.25 هستش.
ممنون

goloo10
2013/01/11, 10:46
من 5.6 رو دانلود کردم ولی کلیه منوهاش عربیه نمی تونم زبان نرم افزار رو تغییر بدم لطفا راهنمایی بفرمائید در ضمن نرم افزار کامل و با کرک سالمه

طلاياب
2013/03/31, 10:22
سلام دوستان راهنمایی کنند چطور می توان اندیکاتورهای متاتریدر را به آمی بروکر ببریم

hotaro3
2013/04/03, 22:58
دوست عزیز- برای دینامیک تریدر یک اندیکاتور بنام data for dt1 وجود دارد که پس از جایگذاری در قسمت اندیکاتورهاها در مفید تریدر یا متاتریدر و فعال کردن آن در هر نموداری در نرم افزارهای فوق، نمودارهای فوق به یک دایرکتوری در نرم افزار منتقل می شود به عنوان مثال در مفید تریدر در قسمت MQL5/files وارد میشه. اکستنشن این فایلها prn است که آمی بروکر هم می تونه بخونه. کافیه در آمی بروکر محل جدید رو معرفی کنی یا فایلها رو به دایرکتوری که معمولا آمی بروکر از آن دیتا ها رو می خونه منتقل کنی

hotaro3
2013/04/03, 23:01
منظورت چیه که نمی تونی زبان نرم افزار رو تغییر بدی- آمی بروکر منوهاش خوب انگلیسی هست- باید بری منوالش رو به انگلیسی بخونی تا کار باهاش رو یاد بگیری

hotaro3
2013/04/03, 23:05
بابک جان نرم افزاری مثل آمی بروکر رو نمی شه شخصی یاد گرفت حتما باید کلاس بری- لینکش با tsetmc هم وقتگیر هست. پس بهتره با آموزش شروع کنی

طلاياب
2013/04/04, 12:54
سلام دوستان راهنمایی کنند اگر در متاتریدر چندین چارت باز باشد و می خواهیم همه آنها را refresh کنیم به جای اینکه روی هر چارت برویم و تک تک این کار را انجام دهیم یک حالت refresh All باشد تا کلیه چارت های باز را رفرش کند خیلی ضروریه

mmousavi
2013/07/28, 04:00
سلام دوستان . من مراحلي كه توي فايل پي دي اف بود روانجام دادم اما هيچ نمادي تو برنامه نمياد. مشكل از كجا ممكنه باشه؟

رضاکریمی
2013/07/28, 20:51
با سلام
قسمت چارت و اندیکاتورها برای من حذف شده
چطوری باید بیارمش؟

sabz1
2013/07/30, 11:44
این سایت را نگاه کنید یک نرم افزار ساختن به نام
پویا تک برای امی بروکر امتحان کنید این جا هم اطلاع رسانی کنید من که امتحان نکردم

shayan0711
2013/07/31, 01:12
با سلام
قسمت چارت و اندیکاتورها برای من حذف شده
چطوری باید بیارمش؟

سلام
منوی ویو ( view ) را باز کرده و هر گزینه ای که لازم دارید کنارش تیک بزنید تا دوباره رؤیت شود

رضاکریمی
2013/07/31, 16:14
با تشکر از آقا شایان بابت پاسخشون
توی آمی بروکر وقتی میخوام یه نماد رو وارد کنم اگر اسمش فارسی باشه لود نمیکنه
قبلا مشکلی نداشت ولی جدیدا فارسی ها رو اضافه نمیکنه ولی نماد هایی که از قبل لود کرده بودم و اسمشون فارسی هست رو به روز میکنه
لطفا اگر کسی بلده راهنمایی کنه

shayan0711
2013/08/01, 15:16
با تشکر از آقا شایان بابت پاسخشون
توی آمی بروکر وقتی میخوام یه نماد رو وارد کنم اگر اسمش فارسی باشه لود نمیکنه
قبلا مشکلی نداشت ولی جدیدا فارسی ها رو اضافه نمیکنه ولی نماد هایی که از قبل لود کرده بودم و اسمشون فارسی هست رو به روز میکنه
لطفا اگر کسی بلده راهنمایی کنه

سلام بر شما ذوست عزیز
احتمالا اگر فولدری که دیتاهای بورس در آن قرار دارد را ( به اسم انگلیسی یا عدد ) کنی ممکنه مشکلتان حل شود
البته من خیلی مطمئن نیستم چون چند سال پیش همچین مشکلی داشتم که با سعی بسیار درست شد و همچنان با همان تنظیمات استفاده میکنم
یا حق

shayan0711
2013/08/08, 01:25
اینم لینک دانلود آمی بروکر 5.5 همراه با کرک

http://microrf.ir/bourse/407-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-amibroker-5-5-%D8%A8%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%B1%DA%A9

Drizzle
2013/08/13, 18:32
با سلام

دوستان CPU من meta trader 5 رو ساپورت نمیکنه...
به نظرتون چیزی بهتر از آمی بروکر هست که من تستش کنم؟

rezasatari
2013/08/19, 11:21
سلام دوستان ميخام يه تبلت سامسونگ بخرم ميخام بدونم همين نرم افزارو ميتونم توش نصب كنم يا بايد نرم افزار امي بروكر بصورت اندرويدي باشه؟ لطفا راهنمايي بفرماييد كه چطور ميتونم اين نرم افزارو تو تبلت نصب كنم ممنونتونم

Drizzle
2013/08/21, 01:21
سلام دوستان ميخام يه تبلت سامسونگ بخرم ميخام بدونم همين نرم افزارو ميتونم توش نصب كنم يا بايد نرم افزار امي بروكر بصورت اندرويدي باشه؟ لطفا راهنمايي بفرماييد كه چطور ميتونم اين نرم افزارو تو تبلت نصب كنم ممنونتونم

درود
باید برنامه مخصوص اندروید رو روش نصب کنید
مطمئن نیستم که Amibroker برای اندروید باشه (البته پی گیری نکردم) ولی من Meta trader 5 رو نصب کردم.
خوب کار میکنه ولی انتظار پشتیبانی از اندیکاتور رو ازش نداشته باشید
البته اگر اشتباه نکنم IOS از اندیکاتور هم پشتیبانی کنه که با این وجود iPad بخرید بهتره (البته صرفا برای اندیکاتور)
باز یه پرس و جو کنید که منم شرمنده نشم خدای نکرده ;)

ile
2013/08/26, 18:39
با سلام خدمت دوستان عزیز.

چطور میتونم چندتا نمودار رو روی هم دیگه بندازم. مثلا OBV رو روی قیمت میانگین داشته باشم ؟
الان تو شیت های متفاوت هستن!

concord
2013/12/10, 21:44
با سلام .
دوستان در امی 5.5 من هر کاری میکنم نام نمادها درست نمیشه و یه سری اشکال بی معنی بجای نام نمادها میشینه.
نام لاتین.نماد لاتین و بقیشو در TSE Client هم برا ساخت نمادها امتحان کردم اما متاسفانه نشد که نشد.
کسی با این مشکل برخورده؟؟
راه حلی هست؟؟
ممنون.

صولت الدوله قشقایی
2013/12/10, 22:58
با سلام .
دوستان در امی 5.5 من هر کاری میکنم نام نمادها درست نمیشه و یه سری اشکال بی معنی بجای نام نمادها میشینه.
نام لاتین.نماد لاتین و بقیشو در TSE Client هم برا ساخت نمادها امتحان کردم اما متاسفانه نشد که نشد.
کسی با این مشکل برخورده؟؟
راه حلی هست؟؟
ممنون.

دوست عزیز برو تو کنترل پنل کامپیوتر بعد region and language بعد برو قسمت administrative بعد برو change system location بعدش پرشن را انتخاب کن درست میشه

Mehdi1400
2013/12/10, 23:01
با سلام .
دوستان در امی 5.5 من هر کاری میکنم نام نمادها درست نمیشه و یه سری اشکال بی معنی بجای نام نمادها میشینه.
نام لاتین.نماد لاتین و بقیشو در TSE Client هم برا ساخت نمادها امتحان کردم اما متاسفانه نشد که نشد.
کسی با این مشکل برخورده؟؟
راه حلی هست؟؟
ممنون.

احتمالا توی تنظیمات ASCII رو فراموش کردید

صولت الدوله قشقایی
2013/12/10, 23:03
سلام بر اهالی فن و تکنیک
من قبلا آمی بروکر و tseclient استفاده میکردم و مشکلی نداشتم ولی الان ویندوز عوض کردم دردسر بزرگ پیدا کردم
تمام تنظیمات tse را به درستی انجام داده ام ولی فایل خروجی که میگیره به جای اینکه داده ها در چندین ستون باشه مثلا قیمت پایانی در یک ستون قیمت اولیه ستون دیگر و ..... همه داده ها در یک ستون قرار میگیره و بعدش وقتی دیتا وارد آمی بروکر میکنم هیچی نشون نمیکده و مینویسه برای اینکه چارت نشان داده شود حداقل باید 3 ستون باشد که شما صفر ستون دارید! باید چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟

Mehdi1400
2013/12/10, 23:07
سلام بر اهالی فن و تکنیک
من قبلا آمی بروکر و tseclient استفاده میکردم و مشکلی نداشتم ولی الان ویندوز عوض کردم دردسر بزرگ پیدا کردم
تمام تنظیمات tse را به درستی انجام داده ام ولی فایل خروجی که میگیره به جای اینکه داده ها در چندین ستون باشه مثلا قیمت پایانی در یک ستون قیمت اولیه ستون دیگر و ..... همه داده ها در یک ستون قرار میگیره و بعدش وقتی دیتا وارد آمی بروکر میکنم هیچی نشون نمیکده و مینویسه برای اینکه چارت نشان داده شود حداقل باید 3 ستون باشد که شما صفر ستون دارید! باید چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟

شما مطمئن هستید که از فرمت csv استفاده میکنید؟

صولت الدوله قشقایی
2013/12/10, 23:08
شما مطمئن هستید که از فرمت csv استفاده میکنید؟

آره. اصلن باورش سخته که چنین مشکلی پیش بیاد. کلافه شدم

yah.sareh
2013/12/11, 23:14
سلام دوستان
من تازه دارم با نرم افزار آمی بروکر کار میکنم و به روز رسانی نمادها رو بلد نیستم.میشه من رو راهنمایی کنید؟؟؟

Mehdi1400
2013/12/12, 10:07
سلام دوستان
من تازه دارم با نرم افزار آمی بروکر کار میکنم و به روز رسانی نمادها رو بلد نیستم.میشه من رو راهنمایی کنید؟؟؟

با سلام
به لینک زیر مراجعه بفرمایید
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=613&page=18&p=379989&viewfull=1#post379989

blueman14006
2014/03/02, 12:59
سلام من از نرم افزار امی بروکر استفاده میکنم و یک سری برنامه برای انالیز سهم ها نوشتم تا زمانی که از داده های روزانهواستفاده میکنم سیگنالها خوبند ولی وقتی در بازار فارکس روی تایم فریم های دقیقه ای میرم انالیزدها سیگنال نمی دهند.

majid2010
2014/05/17, 13:17
سلام
یه سوال دارم . دیتای تی سی کلاینت فقط در تایم فریم روزانه هست یا تایم فریمهای پایین تر مثل نیم ساعته رو هم داره ؟

Sent from my GT-I9192 using Tapatalk

rezasatari
2014/05/18, 09:59
سلام دوستان بعضي از كندلهاي نمودارم كشيده شده هستن چيكار كنم درست بشه ممنون از راهنماييتون

rezasatari
2014/07/14, 11:20
سلام دوستان كسي نميتونه مشكل ما رو بعد از 3ماه حل كنه هنوز كندل بعضي از نمودارم كشيده شده هستش ممنون ميشم از راهنماييتون

محاد
2014/07/14, 12:03
سلام دوستان كسي نميتونه مشكل ما رو بعد از 3ماه حل كنه هنوز كندل بعضي از نمودارم كشيده شده هستش ممنون ميشم از راهنماييتون
سلام
تصویر نمودار رو بزار
بعلاوه تصویر پنجره دوم پس از import wizard بنام fields define با تنظیماتی که انجام میدی
اینطور بهتر میشه راهنمایی کرد

rezasatari
2014/07/15, 11:13
سلام محاد جان ممنون از جوابت لطفا ميشه بگي چطوري عكس بزارم بعدشم اين پنجره كه گفتي كجاس من وقتي رو ايمپورت كليك ميكنم پنجره پيك فايل باز ميشه ممنون از راهنماييت

abstract
2014/07/17, 00:49
منم تو شاخص نفتي ها و برقي ها با يك تعداد كندل كشيده درگيرم . اگه راهكاري بود لطفا منم راهنمايي بفرماييد

http://up.boursy.com/uploads/2013-10/140554543945_Capture.JPG

نميدونم چرا وليو هاي عجيب و غريب دارند اين چند كندل .

Mehdi1400
2014/07/17, 02:33
منم تو شاخص نفتي ها و برقي ها با يك تعداد كندل كشيده درگيرم . اگه راهكاري بود لطفا منم راهنمايي بفرماييد

http://up.boursy.com/uploads/2013-10/140554543945_Capture.JPG

نميدونم چرا وليو هاي عجيب و غريب دارند اين چند كندل .

درود بر علی آقا

اگر دقت کنید یک نقطه قبل از عدد پایانی در open قرار گرفته که این کندلها رو به این صورت نشان میدهد
درست کردنش هم فایده نداره چرا که روز بعد هم اگر داده ها را از سایت بگیرید مجددا جایگزین شده و به همین شکل نمایش داده میشود
فکر میکنم باید راهی پیدا بشود که این موضوع رو به ناظر سایت بورس اطلاع بدهیم.
اگر شما این کار رابکنید که ما هم دعایتان خواهیم کرد.

reza.kh
2014/11/14, 18:00
در آمی بروکر چطور میتونم تنظیم کنم که در هر شیت من به صورت اتوماتیک فقط چند اندیکاتور خاص وجود داشته باشه ، و با پاک کردن اون نماد و اون دیتا بیس ، تنظیم شیت هام به هم نخوره ؟ ممنون میشم بگید

hoars1
2014/11/15, 23:20
سلام دوستان آمي بروكرم تايم هفتگي رو اون چيزي كه بايد نشون بده نشون نميده ولي روزانه و ماهيانش درسته راهنمايي كنيد ممنون ميشم

reza.kh
2015/04/01, 23:59
سلام سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید من در آمی بروکر شیت های مختلفی دارم که در همه اونها Price مشترک هست ، قصد دارم اگر در یکی از شیت ها روی نمودار Price خط روند کشیدم در تمامی Price های دیگر نیز ثبت شود ، باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم . با احترام

عارف
2015/09/29, 05:26
دوستان من در نصب TseClient روی کامپیوترم مشکل دارم آیا کسی میدونه اشکال کار از کجاست؟

آیا بجز این برنامه، برنامه دیگه ای برای گرفتن دیتاهای آمی بروکر سراغ دارین؟

alireza1369
2015/10/20, 16:15
با عرض سلام و خسته نباشید

سوال:هنگامی که با نرم افزار Mofidtrader کار می کنیم اصولا از سهم های تعدیل شده استفاده می کنیم.حال ما برای این کار در


نرم افزار Amibroker باید داده ها را از Tseclient بگیریم و برای دستیابی هم از گزینه تعدیل قیمت ها : گزینه افزایش سرمایه+سود را انتخاب کنیم







بنده پس از این که گرینه های افزایش سرمایه+ سود یا حتی افزایش سرمایه را انتخاب کردم با MofidTrader مقایسه می کنم متفاوت می باشد حتی به صورت اندک.

این مشکل باعث می شود علاوه براین که قیمت هاچند تومان متفاوت باشد شکل کندل ها نیز فرق کند.مثلا سایه ها ی کندل، به نظر شما علت چیست؟

به نظر شما بنده کدام گزینه را نتخاب کنم که دقیقا مثل تعدیل شده های نرم افزار MofidTrader گردد؟

توصیه شما استفاده از سهم ها به صورت تعدیل شده یا نشده می باشد؟

با تشکر.

mhjboursy
2016/08/01, 03:33
سلام

کسی آمی بروکر بلد است اینجا؟

نمی دانم چرا این خط زیر را تست می کنم جواب نمی دهد:
AlertIf(Cross(Study("SU",GetChartID()),Close) OR Cross(Close,Study("SU",GetChartID())),"", "Simple text alert",5,1+2);

reza.kh
2020/10/03, 08:48
سلام دوستان وقت بخیر
ببخشید میخواستم بدونم ممکنه که دیتای طلا و دلار رو وارد آمی بروکر کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

reza.kh
2020/10/04, 07:57
سلام کسی از دوستان نمیدونست که راهنمایی کنه

mhjboursy
2020/10/04, 10:29
سلام دوستان وقت بخیر
ببخشید میخواستم بدونم ممکنه که دیتای طلا و دلار رو وارد آمی بروکر کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام.
باید داده‌هایی را که دارید با فرمت سی اس وی و با سرستون‌هایی مشخص داشته باشید سپس از منوی فایل گزینه‌ی import wizard را بزنید.

reza.kh
2020/10/04, 10:47
سلام.
باید داده‌هایی را که دارید با فرمت سی اس وی و با سرستون‌هایی مشخص داشته باشید سپس از منوی فایل گزینه‌ی import wizard را بزنید.

سوال همینه که این داده ها رو از کجا بگیرم ؟ داده ها رو ندارم

reza.kh
2020/10/06, 10:42
کسی نیست که راهنمایی کنه

hidudes
2020/11/18, 20:02
اندیکاتور های این ویدیو رو ببینید دوستان. به نظر کاربردی میان.laughingsmiley

اندیکاتور های رایگان بورس (https://www.aparat.com/v/zRX3d)