با عرض ادب خدمت تمامي دوستان با توجه به نزديكي به اولين سالگرد ايجاد سايت ايت تاپيك ايجاد كرديم تا با همدلي و همفكري دوستان جهت هر چه با شكوه تر برگزاركردن اين رويداد پذيراي نقطه نظرات دوستان باشيم پيشاپيش از پيشنهادهاي اجرايي شما سپاسگزارم
یکسالگی بورسی
Collapse
X
-
برچسب: هیچی
-
دوستان با توجه به اينكه كمتر از يك هفته به سالروز تولد سايت مانده كماكان منتظر عنايت دوستان و ارائه طريق هستيم
-
من هم بنوبه خودم سالگرد تاسيس اين سايت را به مديران اين سايت تبريك ميگم و از اينكه با يك مديريت كاملا كنترل شده توسط مديران سايت كه ثمره آن نهايت صداقت و يكرنگي بين اعضاء وليدرهاي سايت ميباشد برخورداريم كه در كمتر سايتي ميتوان ديد .من بنوبه خود از اين عزيزان نهايت تشكر را دارم .
نظر
-
بسیار خوشحال و خرسندم از اینکه در این سایت وزین و در میان این جمع خردمند و دوست داشتنی هستم
من نیز به سهم خود سالروز تولد (تاسیس) این سایت و به دنبال آن مدیریت عالی و خوب سایت را به مدیران و اعضای فهیمش تبریک گفته
و امیدوارم همگی به اندازۀ توان خود در پیشرفت و پویايی آن و عدم بروز هر گونه ناراحتی تلاش کنیم.
هزاران تبریک و شادباش نثارتانگاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
ایشالا 120 ساله بشید;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
تبریک تبریک تبریک و باز هم تبریک......................مهمترین مزیت و اهمیت این سایت، سعه صدر ،تعامل ، فضای باز و محترمانه این سایت است که امیدوارم با همکاری کلیه کاربران گرامی و نیز زحمات بی شائبه مدیران زحمت کش مداومت و استمرار داشته باشد.
همگی خسته نباشید. <:-p :x[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
بورسی علمی ترین سایت در زمینه سرمایه گداری هست،منم اولین سالروز پیدایشش رو به مدیران و تمام کاربران سایت تبریک می گم[SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
آنها گفتند: "ما می ترسیم"
او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
آنها گفتند: "ما می ترسیم"
او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
آنها آمدند
او هل داد
آنها پرواز کردند.
"[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
نظر