PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با مفید تریدر



onia1423
2013/12/25, 20:02
سلام دوستان

مدتیه درگیر مشکلی هستم که

چرا اندیکاتورهای سایت سهام یاب با نرم افزار مفید تریدر متفاوته؟؟

بعضی نمادها 180 درجه فرق فوکوله! منکه چند روزیه درگیرم! کدومش درستره؟

فکر کنم مال سهام یاب دقیقتر هست درسته؟

تصویر پایینی مال غبشهره که با اونی که تو سایت سهام یابه متفاوته

741

alizali
2013/12/26, 10:13
خیلی اعتماد نکنید به اینها
بهترین نتیجه ها روی داینامیک تریدر است

eslami
2013/12/26, 12:45
دیروز زنگ زدم به کارکذاری مفید ........گفتم که چرا دیتای تعدیل شدتون................تعدیل نشدست!!!

گفتند که میذاریم تعداد تعدیلها جمع بشه .......یدفعه هم رو تعدیل میکنیم.

و الان که دیدم کخاک کسعدی پارسان تعدیل کردن...............

نرم افزار خوبیه و من باهاش خیلی راحتم.

گرچه دقت بالایی نداره.

onia1423
2013/12/26, 19:17
دیروز زنگ زدم به کارکذاری مفید ........گفتم که چرا دیتای تعدیل شدتون................تعدیل نشدست!!!

گفتند که میذاریم تعداد تعدیلها جمع بشه .......یدفعه هم رو تعدیل میکنیم.

و الان که دیدم کخاک کسعدی پارسان تعدیل کردن...............

نرم افزار خوبیه و من باهاش خیلی راحتم.

گرچه دقت بالایی نداره.

دقت بالا پیشکش عزیز! بعضی نماد ها رو خیلی با تغییر و تفاوت نشون میده! نمونش غبشهر و شاراک رو بررسی کنید!

شاراک رو تو کف کف نشون میده در حالی که اینجوری نیست! نسبت به سایت زیر خیلی فرق می کنه! البته فکر کنم سایت زیر درستر باشه!

سهام یاب



(http://www.sahamyab.com/stock/IRO1SBEH0001/chart/)

sepahan_zard
2013/12/26, 20:02
دقت بالا پیشکش عزیز! بعضی نماد ها رو خیلی با تغییر و تفاوت نشون میده! نمونش غبشهر و شاراک رو بررسی کنید!

شاراک رو تو کف کف نشون میده در حالی که اینجوری نیست! نسبت به سایت زیر خیلی فرق می کنه! البته فکر کنم سایت زیر درستر باشه!

سهام یاب



(http://www.sahamyab.com/stock/IRO1SBEH0001/chart/)

شاراک در کف کف هست ..
و پریروز با حمابتش برخورد گرد و رو حمایتش صف شد
........


ارسال شده از GT-S5360 با استفاده از تپاتالک 2

onia1423
2013/12/27, 16:52
من سوالم اینه که چرا بعضی نماد هه تقریبا شبیه هست ولی بعضی دیگه خیلی فرق فوکوله!! مگه ابنا دیتاشون رو از سایت سازمان بورس نمی گیرن؟؟

Sent from my Lotus TS3II using Tapatalk

onia1423
2014/01/10, 13:08
کسی جوابی نداشت؟؟

Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

alizali
2014/01/10, 13:47
بخاطر اینکه سوال بی معنی است کسی جوابی نداره

onia1423
2014/01/10, 16:38
نه ولی کلا اندیکاتورهای مفید تریدر با سایتtse بعضی هاش خیلی فرق داره و نباید به نظرم اینجوری باشه البته کسی که با نرم افزارش کار کرده باشه میدونه من چی میگم

Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

eslami
2014/01/10, 16:45
دیروز زنگ زدم به کارکذاری مفید ........گفتم که چرا دیتای تعدیل شدتون................تعدیل نشدست!!!

گفتند که میذاریم تعداد تعدیلها جمع بشه .......یدفعه هم رو تعدیل میکنیم.

و الان که دیدم کخاک کسعدی پارسان تعدیل کردن...............

نرم افزار خوبیه و من باهاش خیلی راحتم.

گرچه دقت بالایی نداره.

تنبل تر از کارمندای مفید من کارمند ندیدم.

تا زنگ نزنی تعدیل سهم اجرا نمیکنن تا نمودار درست و درمونی ببینی.

مثله غسالم و..............

کلی هم سهم با کندلهای داغون دارن.......مثله غشاذر.........شدوص..........رکیش..... ......

تازه بهشون هم خبر میدی ........سر در نمیارن.

NetNegar
2014/01/18, 13:10
خب چرا سوئيچ نميكنيد روي amibroker ، غير از اينكه نمودار را داريد ، با ابزارهاي پيشرفته و آماده مثل PatternExplorer (http://www.patternexplorer.com)روند تشخيص سهام براي خريد و فروش را ميتونيد خيلي حرفه اي تر انجام بديد . ايمپورت ديتاي تعديل شده يا نشده هم دست خودتونه و منتظر كارگزاري مفيد ديگه نمشيد كه آپديت بكنه يا نكنه.
آمي بروكر فرمول نويسي و كشف سهام بر اساس استراتژي خريد و فروشتون هم در كسري از ثانيه بين اين همه سهام را براتون انجام ميده...


http://forums.boursy.com/imported/2014/01/main3300x225-1.png

ديدن اين لينك هم خالي از لطف نيست :
http://www.patternexplorer.com/screenshots

ali20005
2014/04/27, 23:10
این مفید تریدر چرا به جای نشون دادن قیمت پایانی روی کندلها آخرین قیمت رو نشون میده؟

talar
2014/05/05, 13:07
دوستان اگر DTosc متاتریدر5 را دارند لطف کنند برای دانلود لینک بدند.

ebi1
2014/07/05, 16:07
سلام ميخاستم بدونم چطور ميشه در متاتريدر 5 بيش از 100 نماد را داشت.منظورم اينه که من فقط ميتونم 100 نماد را بطور همزمان نمودارهاشو در متاتريدر 5(مفيد) داشته باشم و ديگه مابقي را نميشه چارتشون را آورد مگر اينکه يکي از چارت ها را حذف کنيم. با سپاس از پاسخ.

myshahoo
2014/07/12, 12:42
سلام دوستان.من عضو جدید هستم.چند ماهی میشه کارم و شروع کردم.با نرم افزار مفیدتریدر و بعضی از اندیکاتورهاشم آشنام.اما چند روزی میشه ک سرچش کار نمیکنه.بعدشم واقعا اینکه میگید نمودارهاش درست نیست پس باید با چه سایت یا نموداری مچش کرد ک اشتباهی تو خرید یا فروش پیش نیاد؟

ahmadreza
2014/07/19, 09:21
دوستان از امروز که میخوام وارد مفیدتریدر بشم ای صفحه باز میشه بنظرتو باید چی کار کنم؟ http://up.boursy.com/uploads/2013-10/Untitled_7e409.png (http://up.boursy.com/)

امیر بهرامی
2014/07/22, 22:52
جدیدا وقتی سهام جدیدی رو سرچ می کنم این پیام رو داخل جعبه ابزار قسمت جستجو میده:

Your search did not match any documents

مشکل از کجاست؟

ممنون میشم کسی جواب بده

امیر بهرامی
2014/07/22, 22:59
جدیدا وقتی سهام جدیدی رو سرچ می کنم این پیام رو داخل جعبه ابزار قسمت جستجو میده:

Your search did not match any documents

مشکل از کجاست؟

ممنون میشم کسی جواب بده


مشکل حل شد...

میتونید برید قسمت نمایش...بعد روی دیده بان بازار رو بزنید و کلیک سمت چپ کنید و همه نماد ها رو انتخاب کنید

موفق باشید

محمد20
2014/07/22, 23:00
جدیدا وقتی سهام جدیدی رو سرچ می کنم این پیام رو داخل جعبه ابزار قسمت جستجو میده:

Your search did not match any documents

مشکل از کجاست؟

ممنون میشم کسی جواب بده

امیر جان منم این مشکل و دارم .
ولی بهترین راه در دیدبان بازار کلیک راست کن گزینه "نمایش همه" رو فعال کن.

alireza51
2015/02/23, 14:43
سلام
از عزیزانی که از طریق مفیدتریدر خرید و فروش می کنند، تقاضا دارم اگر فایل راهنما (ترجیحا تصویری) دارند در این قسمت قرار دهند.
من از طریق کارگزاری مفید خرید و فروش می کنم ولی می خواهم شبها سفارش خرید یا فروش را بدهم.
از کارگزاری مفید یوزنیم و پسورد مربوط به MofidTrader 5 را گرفتم و لاگین شدم و الان بالای منوی اصلی یوز من نمایش داده می شود ولی من نمی دانم از کجا پرتفوی خودم را ببینم و یا چگونه سفارش خرید و فروش بگذارم.
ممنون از همکاری دوستان

mhjboursy
2015/10/27, 18:01
سلام
یعنی واقعا بگویم خدا این مفید تریدر را چه کار کند...

البته مشکل از خودش نیست، از ارائه کننده ی داده ها است...
من نمی دانم اینها چطوری داده را تهیه می کنند که این مشکلات و اشتباهات فاحش درش وجود دارد..

اعصاب ما را حسابی خورد کردند...

الان شما این چند نمودار را نگاه کنید:

ثشاهد - توسط مفید تریدر - داده ها از گروه کامپیوتری تدبیر پرداز (تدبیر تریدر)
http://forums.boursy.com/imported/2015/10/d1mofidsecuritiescotempfilescreenshot202-1.png


ثشاهد - توسط متا تریدر 4 - داده ها از پارس رسا
http://forums.boursy.com/imported/2015/10/d1rahbarsarmayeasia3-1.png



ثشاهد - توسط خود سایت tsetmc.com
http://forums.boursy.com/imported/2015/10/q5by_1-1.png

ثشاهد - سایت رهاورد
http://forums.boursy.com/imported/2015/10/o1gn_2-1.png



ثشاهد - سایت سهم یاب
http://forums.boursy.com/imported/2015/10/vftz_3-1.png




الان از اینها کدام درست است؟ (البته اگر اشتباه نکنم برای رهاورد با سایت خود بورس یکی بود)
آن اولی را که خودم مطمئنم اشتباه است!
اصلا مفید تریدر اشتباهات وحشتناک دارد... یکی اش در سهم بساما بود که خودم دیدم چه اتفاقی افتاد. شرکت قرار بود افزایش سرمایه بدهد، اینها داده را طبق افزایش سرمایه تعدیل کردند، بعد شرکت افزایش سرمایه نداد، ولی داده های اینها همین طور حالت تعدیل شده نسبت به افزایش سرمایه را در خود نگه داشته!

==============

الان نگاه کردم فکر کنم برای رهاورد و پارس رسا هم مشکل داشته باشد... چون در هر دو نمودار یک سقوط تیز در نمودار تعدیل شده وجود دارد که در نمودار سایت TSETMC وجود ندارد. (مگر اینکه سایت بورس هم خودش مشکل داشته باشد :D )

================

دوستان کسی سرور درست حسابی نمی شناسد تو این متاتریدر وارد کنیم استفاده کنیم؟

mhjboursy
2015/10/29, 20:52
سلام مجدد...


واقعا حالم گرفته شده...

اصلا معلوم نیست چه به چه است؟

رفتم دیتا را از خود نرم افزار TseClient گرفته ام داده ام به آمی بروکر...

نوع داده را تعدیل شده انتخاب کردم (دو جا بود این گزینه، یک بار دیگر هم پس انتخاب کردم و گزینه ی "افزایش سرمایه+سود" را زدم)

حالا آمده ام درون نرم افزار آمی بروکر نگاه می کنم یک جاهایی را می بینم شکاف (Gap) وجود دارد...

بعد رفتم سایت tsetmc می بینم ... بلــــــــــــــــــه... آمار تعدیل نشده برایم دانلود کرده...

حالا تا اینجا که خوب است...

رفته ام در مورد همان شکافی که وجود داشت دقت کردم می بینم برای دیتای داخل آمی بروکر یک قیمت های دیگر زده... در سایت tsetmc یک سری قیمت های دیگر زده...
در آمی بروکر شکاف را زده از 2363 ریال به 2062 ریال (تعدیل شده)
در سایت tse همین را زده از 2450 ریال به 2140 ریال !!!!! (تعدیل نشده)

گویا سایت tse با خودش هم مشکل دارد!

ای خدا...
اصلا معلوم نیست چه به چه است؟
به احتمال قوی باقی سایت ها و سرور ها هم آمارشان را از همین سایت tsetmc می گیرند...
یعنی آمار از سرچشمه مشکل دارد...

هههههههه
اصلا این تحلیل های تکنیکالی که شما می کنید و خیلی خوشگل خط و نمودار می کشید و نشانگر را تحلیل می کنید و ... اینها را بر اساس چه رسم می کنید؟ آیا؟؟ ههههه الان نمی دانم بخندم یا گریه کنم؟

==========
(این را هم بگویم که فکر کردم نکند مشکل از آمی بروکر باشد، برای همین رفتم خودم فایل .CSV را که از نرم افزار TSEClient گرفته بودم نگاه کردم دیدم در 94/4/25 همان ارقام بود که در نرم افزار آمی بروکر بود... یعنی آمار اشتباه از خود سایت tse است، حالا باید ببینیم مشکل از نرم افزار است یا از سایت... و یا خدا نکند: از هر دو!)
=================
بیشتر در سایت و فایل نگاه کردم، این آمار درآمد:

تعدیل شده ی سایت:
2046به 2062 بدون شکاف

تعدیل نشده ی فایل:
2456 به 2143

نصفه تعدیل شده ی فایل (یعنی فقط افزایش سرمایه لحاظ شود) :
2456 به 2143

چیزی که به نظر می آید این است که آمار تعدیل نشده گویا با هم در آن روز یک قیمت را نشان می دهند - یعنی هم سایت و هم فایل یکی است.
ولی آمار تعدیل شده با هم جور در نمی آیند.

چیزی که به نظر می آید این است که فایل باید اشتباه باشد... چرا که شکاف در نمودار تعدیل شده بعید است وجود داشته باشد... (آن هم چندین جای نمودار!)

mhjboursy
2015/10/29, 20:53
http://forums.boursy.com/imported/2015/10/1446138561295815_png-1.pngگ



http://forums.boursy.com/imported/2015/10/1446138928649183_png-1.png

mhjboursy
2015/10/31, 17:05
سایت رهاورد365 - قیمت های عملکردی - وبملت
93/4/24
2036.19 ریال

94/4/31
2052.81 ریال



سایت رهاورد365 - قیمت ها بر حسب سود نقدی و افزایش سرمایه با احتساب آورده نقدی - وبملت
93/4/24
2040.99 ریال

94/4/31
2060.25 ریال

طبق گفته ی سایت رهاورد وبملت در این تاریخ 330 ریال سود تقسیم کرده است.

جالب اینجا است که تاریخ این سایت با سایت tse جور نیست. سایت رهاورد در تاریخ 930425 سهم را بسته شده می داند. در صورتی که سایتtse برای این تاریخ حجم زده است!
همین طور روز گشایش را سایت رهاورد 930431 زده در حالی که سایت tse روز 930501 زده!
پس از نظر تاریخی یک روز شیفت دارد...
ولی از نظر قیمتی به سایت tse نزدیک است.
سایت tse نمودار تعدیل شده:
93/4/25
2041 ریال

94/5/1
2059 ریال


=============
سهم بساما را هم الان با سایت رهاورد 365 نگاه کردم با تنها یک ریال اختلاف قیمت درست نوشته بود. (در تاریخ 94/04/24 که یادم می آید در این تاریخ مفید تریدر اشتباه قیمت داده بود)
=============
ولی باز همین بساما را در رهاورد 365 در تاریخ 91/5/24 نگاه کردم قیمت پایانی را می گوید 1189.69 در صورتی که سایت tse می گوید 1114 ریال!
اختلاف کم هم نیست. تقریبا 7 درصد با هم اختلاف دارند!
و باز هم یک روز اختلاف از نظر زمانی بین این دو سایت هست.

الان نمی دانم سایت tse مشکل دارد یا سایت رهاورد؟
نرم افزار tseclient هم این تاریخ بساما را 1087 ریال می داند (که کلا به نظر می رسد شوت باشد...)
البته نکته ای که در مورد نرم افزار tseclient وجود دارد این است که به نظر می رسد قیمت های بالا و پایین و قیمت آغازش با سایت یکی باشد! و فقط قیمت بسته شدنش با سایت یکی نیست!
ای بسا نرم افزار درست تر باشد.

سیروس احمدی
2017/10/18, 01:57
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنین تو مفید تریدر 5 چطوری و از کجا میتونم نماد فلزات جهانی و نفت رو بیارم و دیتاشون رو ببینم ؟ تشکر

mhjboursy
2017/11/08, 12:21
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنین تو مفید تریدر 5 چطوری و از کجا میتونم نماد فلزات جهانی و نفت رو بیارم و دیتاشون رو ببینم ؟ تشکر

سلام
فقط قیمت طلا را دارد اگر اشتباه نکنم....
بلی...
اینجا را نگاه کنید:

http://i65.tinypic.com/avlxt3.png
http://forums.boursy.com/imported/2017/11/avlxt3-1.png

پنجره ی سیمبلز -> بخش بازارهای جهانی -> بخش فلزات گرانبها -> نماد XAUUSD که همان طلا به دلار باشد...

mhjboursy
2017/11/08, 12:26
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنین تو مفید تریدر 5 چطوری و از کجا میتونم نماد فلزات جهانی و نفت رو بیارم و دیتاشون رو ببینم ؟ تشکر

برای سایر فلزات و کلا کالاها باید از طریق کارگزاری های خارجی اقدام کنید. (دقیق یادم نیست که با مفید تریدر کار می کردند یا باید متاتریدر را جداگانه استفاده می کردید...)
اینها برخی شان با ورژن قدیمی (یعنی متاتریدر4) کار می کنند و برخی با متاتریدر5
معمولا خودشان یک نسخه کوچک از متاتریدر را که رویش آدرس سرور خودشان اضافه شده را برای دانلود ارائه می دهند...
کارگزاری هایی که به یاد دارم و خوب و جامع بودند:
Ava
Leverate
CM
Trade24
(همین عبارات را هم در بخش سرورهای نرم افزار بگردید احتمالا می آیند و می توانید استفاده کنید.)


فقط یک مسئله ای که باعث شد من دیگر از اینها استفاده نکنم این است که:
تمام اینها بعد از مدتی (مثلا یک ماه تا چهار ماه) حساب شما را مسدود می کنند و باید دوباره حساب جدید بسازید یا تمدید کنید. /:.weirdsmiley.:/ (البته رایگان است ولی به دردسرش نمی ارزد. همان سایت investing هنوز از همه شان بهتر است...)

سیروس احمدی
2017/11/09, 00:13
برای سایر فلزات و کلا کالاها باید از طریق کارگزاری های خارجی اقدام کنید. (دقیق یادم نیست که با مفید تریدر کار می کردند یا باید متاتریدر را جداگانه استفاده می کردید...)
اینها برخی شان با ورژن قدیمی (یعنی متاتریدر4) کار می کنند و برخی با متاتریدر5
معمولا خودشان یک نسخه کوچک از متاتریدر را که رویش آدرس سرور خودشان اضافه شده را برای دانلود ارائه می دهند...
کارگزاری هایی که به یاد دارم و خوب و جامع بودند:
Ava
Leverate
CM
Trade24
(همین عبارات را هم در بخش سرورهای نرم افزار بگردید احتمالا می آیند و می توانید استفاده کنید.)


فقط یک مسئله ای که باعث شد من دیگر از اینها استفاده نکنم این است که:
تمام اینها بعد از مدتی (مثلا یک ماه تا چهار ماه) حساب شما را مسدود می کنند و باید دوباره حساب جدید بسازید یا تمدید کنید. /:.weirdsmiley.:/ (البته رایگان است ولی به دردسرش نمی ارزد. همان سایت investing هنوز از همه شان بهتر است...)



استاد خیلی متشکرم از شما / میشه لطفا راهنمایی کنین در سایت investing از کجا و چطوری چارت نفت و فلزات رو بیارم ؟ /

و اندیکاتورها و اسیلاتورها رو مثل مفید تریدر روش بندازم و استفاده کنم ؟ / تشکر فراوان استاد /

mhjboursy
2017/11/09, 06:16
استاد خیلی متشکرم از شما / میشه لطفا راهنمایی کنین در سایت investing از کجا و چطوری چارت نفت و فلزات رو بیارم ؟ /

و اندیکاتورها و اسیلاتورها رو مثل مفید تریدر روش بندازم و استفاده کنم ؟ / تشکر فراوان استاد /




سایت Investing
=========


سلام.
لطف دارید متشکرم.
سایت اینوستینگ از ماژول شرکت trading_view استفاده می کند، مشابه بسیاری از سایت های داخلی خودمان که از همین ماژول استفاده می کنند.

این نمادهایی است که من چند وقت پیش برای خودم پیدا کردم و در بخش portfolio ام در آن سایت قرار دادم. (باید حساب کاربری ایجاد کنید که بتوانید سبد داشته باشید)

http://i67.tinypic.com/fpck7p.png
http://forums.boursy.com/imported/2017/11/fpck7p-1.png

در شکل اسم ها و نمادها هست... من دیگر توضیح نمی دهم... فقط اینکه آنهایی که هایلایت شده اند کالای مهم هستند. (باقی یا مهم نیستند یا سهام شرکت ها و شاخص سهام هستند. که البته بررسی شرکت ها هم مهم است!!!)

اینها را آن بالا در نواری که برای جستجو قرار داده شده می توانید پیدا کنید. (هم نماد را اگر وارد کنید می آیند و هم اگر اشتباه نکنم نامشان را وارد کنید می آیند. مثلا بنویسید Aluminum)

mhjboursy
2017/11/09, 06:37
این صفحه ی متناظر برای نماد است:

http://i64.tinypic.com/2ilevkg.png
http://forums.boursy.com/imported/2017/11/2ilevkg-1.png

دو تا نمودار دارد. streaming بهتر است... ولی نمی دانم چرا برای من چند ماهی است که دیگر کار نمی کند... (یا از سرعت اینترنتم باید باشد که کم است یا از فیلترینگ باید باشد... به هر حال) پس من مجبورم از آن یکی یعنی interactive استفاده کنم. (همان طور که گفتم streaming شبیه بسیاری از نمودارهایی است که شرکت های ایرانی ارائه می دهند... مثل کارگزاری آگاه و کارگزاری نهایت نگر و ره آورد 365 و اتحادیه طلا و ...)

mhjboursy
2017/11/09, 06:38
http://i67.tinypic.com/33d9n5h.png
http://forums.boursy.com/imported/2017/11/33d9n5h-1.png


با دکمه ی وسط موس هم می توانید نمودار را باز یا جمع کنید...
بارگیری و ذخیره هم اگر اشتباه نکنم تنها زمانی کار می کند که شما عضو باشید.

mhjboursy
2017/11/09, 06:57
خود سایت TradingView.com هم هست.
البته یک مقدار محدودیت دارد.
مثلا سه چهار تا نماد بیشتر نمی توانید در فهرست دیده بانتان اضافه کنید. :(
جامعیت سایت investing را هم ندارد. (از لحاظ شمار نمادها)
نو پا هم هست. به نسبت سایت اینوستینگ.


خوب... الان نگاه کردم دیدم شمار نمادهای درون فهرست دیده بان را بیشتر کرده!
البته همچنان تبلیغات مسخره اش برای طرح رایگانش آن پایین هست و اذیت می کند.

http://i63.tinypic.com/212c1eo.jpg
http://forums.boursy.com/imported/2017/11/212c1eo-1.jpg


تنظیمات مربوط به هر نشانگر را هم یادم رفت برایش پیکان بکشم. می شود همان چرخ دنده ای که در هر بخش مربوط به نشانگر هست.
زیر صفحه هم دکمه ی آبی رنگ برای انتشار ایده است و کنارش دکمه ی تصویر گرفتن از صفحه. (که البته من ترجیح می دهم همیشه خودم از صفحه ام عکس بگیرم.)
بالای این دکمه ی آبی رنگ هم دکمه ای است برای لگاریتمی کردن.


ماژول تریدینگ ویو بسیار بسیار بسیار قوی است... به نحوی که جایی دارد تا درون آن بتوانیم برنامه نویسی کنیم! یعنی راهبردهای داد و ستدی مان را درون آن بیازماییم! (که البته توصیه می کنم کسی این کار را نکند... که این کار عین سپردن گوشت دست گربه است!

یا علی

سیروس احمدی
2017/11/10, 17:36
یک مطلبی رو حتما باید همین جا بگم / نمیدونم چرا فرهنگ قدر دانی و قدر شناسی بین ما ایرانی ها

تو این سال های اخیر اینقدر تنزل پیدا کرده و به قهقرا رفته ؟ / راستی چرا ؟ /

همینجا به عنوان نمونه من از کاربر " محمد حسین " سوالی پرسیدم / البته استاد ببخشند که بدون لقب

و خیلی ساده گفتم / ایشان در عین بزرگواری و قطعا با صرف کلی وقت و حوصله با دلیل و نمودار و عکس و تصویر

و توضیحات کامل پاسخ بنده رو دادند / اما دریغ از چند تا لایک و سپاس و تشکر !!!!!

البته ایشان هیچ نیازی به تشکر ندارند / اما من دارم کلی میگم / وقتی پای پستی لایک میزنیم یعنی خواننده داره مطلب

و نویسنده تشویق میشه علم و تجربه و دانشش رو بازهم در اختیار ما بذاره /

متاسفانه الان در اکثر انجمن ها از جمله همین بورسی فرهنگ تشکر بسیار ضعیفه /

بویژه اینکه نویسندگان فروم ها هیچ مزدی نمیگیرن و کاملا رایگان و مجانی مطلب میزنن /

mhjboursy
2017/11/10, 18:18
یک مطلبی رو حتما باید همین جا بگم / نمیدونم چرا فرهنگ قدر دانی و قدر شناسی بین ما ایرانی ها

تو این سال های اخیر اینقدر تنزل پیدا کرده و به قهقرا رفته ؟ / راستی چرا ؟ /

همینجا به عنوان نمونه من از کاربر " محمد حسین " سوالی پرسیدم / البته استاد ببخشند که بدون لقب

و خیلی ساده گفتم / ایشان در عین بزرگواری و قطعا با صرف کلی وقت و حوصله با دلیل و نمودار و عکس و تصویر

و توضیحات کامل پاسخ بنده رو دادند / اما دریغ از چند تا لایک و سپاس و تشکر !!!!!

البته ایشان هیچ نیازی به تشکر ندارند / اما من دارم کلی میگم / وقتی پای پستی لایک میزنیم یعنی خواننده داره مطلب

و نویسنده تشویق میشه علم و تجربه و دانشش رو بازهم در اختیار ما بذاره /

متاسفانه الان در اکثر انجمن ها از جمله همین بورسی فرهنگ تشکر بسیار ضعیفه /

بویژه اینکه نویسندگان فروم ها هیچ مزدی نمیگیرن و کاملا رایگان و مجانی مطلب میزنن /


سلام و عرض ادب و احترام؛
باز هم از لطف و بزرگواری شما متشکرم.
چند تا مسئله هست... به عنوان دلیل این فرهنگ... یا فقدان این حالت فرهنگی...

یکی اینکه اگر الان میزان تشکر کردن ها یک مقدار کم شده و یک مقدار حتی حالت های دعوا و عصبانیت در انجمن ها وجود دارد (به خصوص نسبت به گذشته) یک مقدار به خاطر فضای بورسی ما هم هست...
در حال حاضر آستانه های تحمل بورسی ها آمده پایین و مردم خوش نیستند...
هم ضعف وجود دارد (به خصوص ضعف اقتصادی) و هم اینکه فساد و ظلم وجود دارد (هم در سطح کشور مردم مشاهده می کنند و هم در سطح بین المللی)
این است که کلا دل مردم یک مقدار گرفته. حوصله تشکر و فرهنگ تشکر کردن و... را کسی ندارد...
وگرنه اگر بازار گل و بلبل بود و مثلا سال 92 همین مطالب ارائه می شد یا حتی اگر در آن زمان رونق، چرت و پرت هم می گذاشتی احتمالا like و «تشکر» می خورد... خیلی زیاد!

مسئله ی دیگر این است که نوشته های آموزشی کلا طرفدار زیادی ندارند!!! (جای تعجب دارد ولی واقعیت است) همین انجمن های آموزشی را در سایت خودمان نگاه کنید... می شود گفت اکثر جستارها دارند خاک می خورند... معمولا دوستان زیاد اهل موارد آموزشی نیستند. بیشتر دنبال «پیشنهاد» و Signal می گردند! و اگر احیانا کسی به آنها دو سه تا پیشنهاد خوب داد واقعا قدردانی هم می کنند و برعکس اگر پیشنهادهای طرف خوب از آب در نیامد با تمسخر و ناسزا از خجالتش در می آیند.

مسئله ی دیگر هم این است که بسیاری از بورسی ها اصلا داخل این جور موضوعات نیستند... من در جستار اصلی ام (کارگاه) دقت کردم... از یک زمانی که سطح مطالب رفت بالا، خواننده کمتر شد. و البته طبیعی هم هست... حالا این بررسی کردن نمودار قیمت کالاهای جهانی شاید به نگر من و شما خیلی مهم و کار پایه ای بیاید، ولی باور بفرمایید در همین موارد هم برخی نمی کشند!، یعنی در توانشان نیست، حالا یا کهولت سن یا اشتغال همزمان به شغل های دیگر یا حوصله نداشتن، یا اینکه کلا به بورس به شکل قمار نگاه کردن و...

یک مسئله ی دیگر هم هست که کلا برخی اهل تشکر کردن نیستند. که به نگر من این اشتباه است. حالا یا از روی تکبر یا از روی حسد یا از روی بی اعتنایی یا نیاز نداشتن. (مثلا من احساس می کنم به این نوشته احتیاج ندارم. پس از این حرکت قدردانی نمی کنم.) این فرهنگ واقعا بد است و باید درست شود. هم برای خود آدم و هم برای نویسنده ی مطلب و هم برای جامعه. (خلاصه دلیل: شکر نعمت نعمتت افزون کند + مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد + قدردانی در حقیقت امر به معروف است).

به هر حال...

ولی در کل خیلی خوب است که این فرهنگ بشود. و بنده هم از شما تشکر می کنم که برای جا انداختن این فرهنگ تلاش می کنید. @};-
یا علی @};-

boooors24
2018/01/17, 19:37
سلام - دوستان لطفا بگید چطور میتونم تاریخ شمسی رو از پایین نمودارهای مفیدتریدر حذف کنم؟ ممنون

نوام چامسکی
2018/01/17, 20:26
سلام - دوستان لطفا بگید چطور میتونم تاریخ شمسی رو از پایین نمودارهای مفیدتریدر حذف کنم؟ ممنون
قبلا میشد الان نمیشه

petter
2018/01/19, 11:59
برای من پایین نمودارها تاریخ شمسی نیست و تاریخ میلادی داره (کلا بصورت پیش فرض اینطوری هست)

احتمالا بدلیل نصب افزونه تاریخ شمسی هست که باید غیرفعالش کنید ... (من قبلا این افزونه رو نصب نکردم)

prince0fpersia
2018/09/12, 23:23
سلام
دوستان مفید تریدر من قیمت هارو متفاوت از سایت TSE نشون میده. درواقع کمتر نشون میده قله هارو (گویا تعدیل میکنه خودش؟). چکار باید بکنم که عینا همون داده رو ببینم؟

با سپاس

mhjboursy
2018/09/13, 02:47
سلام
دوستان مفید تریدر من قیمت هارو متفاوت از سایت TSE نشون میده. درواقع کمتر نشون میده قله هارو (گویا تعدیل میکنه خودش؟). چکار باید بکنم که عینا همون داده رو ببینم؟

با سپاس

سلام.
تعدیل شده که بهتر است که!
همه دنبال تعدیل شده هستند.

در همان مفید‌تریدر دو جور داده وجود دارد و بالتبع دو نماد (و نمودار) یکی برای تعدیل شده و یکی برای تعدیل نشده.
زمانی که دارید یک نماد را جستجو می‌کنید همان‌جا می‌توانید انتخاب کنید کدام را می‌خواهید:
https://vgy.me/eSRxH0.png
https://vgy.me/eSRxH0.png

همچنین زمانی که دکمه‌های Ctrl+u را می‌زنید می‌توانید این دو جور نمادها را در دو دسته‌بندی مشاهده کنید:
https://vgy.me/QxGdgz.png
https://vgy.me/QxGdgz.png

TAJ2014
2018/09/13, 17:30
با سلام
چرا دیتای خاور روی متا تریدر همراه پاک شده ؟
در آنلاین ها هم اطلاعات خاور آپدیت نمیشه چرا؟

ميترا
2018/09/22, 18:01
سلام بر دوستان عزيز انجمن . لطفا به من در نصب مفيد تريدر كمك كنيد . هر كار ميكنم نصب نميشه . وقتي صفحه دانلود مي ياد اصلا دانلود نميشه . ايا ميشه به خاطر اينكه كامپيوترم قدميه نرم افزار رو نصب نكنه .
يا متا تريدر امكانات مفيد رو داره
ممنون ميشم اگه جواب بديد

mhjboursy
2018/09/22, 22:04
سلام بر دوستان عزيز انجمن . لطفا به من در نصب مفيد تريدر كمك كنيد . هر كار ميكنم نصب نميشه . وقتي صفحه دانلود مي ياد اصلا دانلود نميشه . ايا ميشه به خاطر اينكه كامپيوترم قدميه نرم افزار رو نصب نكنه .
يا متا تريدر امكانات مفيد رو داره
ممنون ميشم اگه جواب بديد
سلام
دانلود نمی‌شود؟ یا دانلود می‌شود ولی بعدا نصب نمی‌شود؟
اگر می‌خواهید دانلود کنید بروید سایت خود کارگزاری مفید و از آنجا اقدام به دانلود کنید.

ميترا
2018/09/23, 14:11
سلام جناب مدير ممنون از توجهتون
فايل رو از كارسايت كار گذاري دانلود كردم ولي موقع نصب اصلا پيشرفت نميكنه و خطي كه نشون ميده نرم افزار داره دانلود ميشه و مراحل نصب رو نشون ميده اصلا حركت نميكنه .
لطفا كمكم كنيد

ميترا
2018/09/23, 14:22
http://s8.picofile.com/file/8338035842/b.JPG

mhjboursy
2018/09/23, 16:13
سلام جناب مدير ممنون از توجهتون
فايل رو از كارسايت كار گذاري دانلود كردم ولي موقع نصب اصلا پيشرفت نميكنه و خطي كه نشون ميده نرم افزار داره دانلود ميشه و مراحل نصب رو نشون ميده اصلا حركت نميكنه .
لطفا كمكم كنيد
سلام.
آهان!
این احتمالا مربوط به اینترنت است. یعنی این گونه نصب‌ها دو بخشی هستند بخش نخست را ما دستی دانلود می‌کنیم و بخش دوم را خود برنامه در درون خودش دانلود می‌کند. که گویا این قسمتش برای شما مشکل دارد. چند احتمال وجود دارد:
۱- شما کلا اینترنتتان را قطع کرده‌اید.
۲- شما توسط آنتی‌ویروس و فایروال دسترسی این برنامه (مفیدتریدر) را به اینترنت قطع کرده‌اید و اجازه نداده‌اید به اینترنت وصل شود. (برای این کار باید موقتا آنتی ویروستان را خاموش کنید یا بروید آن دستور عدم دسترسی پیشین را در آنتی‌ویروس پاک کنید... در گوگل جستجو کنید معلوم می‌شود چگونه باید این کار را انجام دهید.)
۳- اینترنتتان ضعیف است. (که البته این حالت بعید است. چون می‌گویید اصلا پیش نمی رود... نه اینکه یواش یواش پیش می‌رود... پس این هیچ...)
۴- برنامه می‌خواهد از سرورهایی دانلود کند که فیلتر هستند. حالا یا توسط داخلی‌ها یا خارجی‌ها. (برای حل این مشکل هم کافی است فیلتر شکن نصب کنید. ببینید با فیلتر شکن پیش می‌رود یا نه؟)



پی‌نوشت: بابا ولش کنید این ویندوز ایکس‌پی را... آدم تا آزمون و خطا نکند و نزند چندتا چیز را خراب نکند در رایانه مهارت پیدا نمی‌کند... و خوبی دنیای نرم‌افزار هم این است که هر چیزی خراب شود دوباره می‌تواند درست شود. (به شرط اینکه آدم از داده‌های حساسش مانند عکس‌ها و فیلم‌ها و نوشته‌هایش یک بک‌آپ بگیرد.)

ميترا
2018/09/23, 17:55
تشكر فراروان از توجه و وقتي كه گذاشتيد چشم همه اين مواردي كه گفتيد رو برسي ميكنم
من ميخوام ويندوز اكس پي رو ول كنم اون علاقه خواصي به سيستم من داره
سيستمم رم پايين داره و ويندوزاي جديد رو پشتيباني نميكنه

ميترا
2018/09/24, 09:42
http://s9.picofile.com/file/8338101250/bbbb.JPG
سلام اقاي محمد حسين ميشه لطف كنيد من رو راهنمايي كنيد كه در قسمت هاي خالي عكس چي بنويسم ؟

mhjboursy
2018/09/24, 11:44
http://s9.picofile.com/file/8338101250/bbbb.JPG
سلام اقاي محمد حسين ميشه لطف كنيد من رو راهنمايي كنيد كه در قسمت هاي خالي عكس چي بنويسم ؟

سلام.
ببخشید که این را عرض می‌کنم ولی بهتر است موارد آموزشی برای نصب و استفاده در اینترنت را یک نگاه بکنید. پاسخ تمام این پرسش‌ها هست.
اینجا هم شما اگر از پیش یک حساب (حساب رایگان و دمو) تهیه کردید مشخصاتش را وارد کنید در غیر این صورت گزینه کنسل را بزنید و بعدا از داخل خود نرم افزار مشخصات را وارد بفرمایید.

به نقل از سایت مفید:

پس از نصب برای ورود باید چه کار کنم؟
اگر برای اولین بار از نرم افزار مفیدتریدر استفاده می کنید، بهتر است برای خود یک اکانت دمو بسازید و با آن در بازار واقعی و به صورت مجازی خرید و فروش کنید، برای این کار پس از انتخاب گزینه Open An Account از منوی File (در اولین اجرای نرم افزار پس از نصب این پنجره به صورت خودکار باز می شود)، سرور Mofidsecurities -server را انتخاب کرده و پس از زدن گزینه Next در صفحه بعدی گزینه New Demo Account را انتخاب و به صفحه بعد بروید، در این صفحه اطلاعات درخواستی را وارد کرده و پس از موافقت با گزینه دریافت خبرنامه و کلیک بر روی گزینه Next نام کاربری (Login) و کلمه عبور (Password) برای شما ساخته می شود.

چرا پس از انجام مراحل ساخت حساب دمو، اکانت برای من ساخته نمی شود؟
یکی از علل عمده این مشکل، استفاده از اینترنت تحت شبکه است. برای برطرف کردن مشکل باید از منوی Tools نرم افزار گزینه Options را انتخاب کرده و در پنجره باز شده روی سربرگ Server بروید، پس از آن با تیک زدن جلوی عبارت Enable Proxy Server دکمه Proxy فعال می شود، با کلیک بر روی دکمه Proxy، بایستی در پنجره باز شده اطلاعات مربوط به شبکه خود را وارد کرده و پس از آن اقدام به ساختن اکانت یا ورود به سامانه کنید.

ميترا
2018/09/24, 12:42
سپاس

kor000
2018/12/19, 08:59
سلام نمی خواستم اینجا بنویسم تمام 10صحفه را گشتم پیداش نکردم صفحه مورد نظر را.ببخشید.سوالم در مورد مفیدتریدر هست.http://www.google.com/url?url=http://forums.boursy.com/archive/index.php/t-2718.html&rct=j&frm=1&q=&esrc=s&sa=U&ved=0ahUKEwi1yqWblKvfAhWkNOwKHaMxDSgQwW4IIzAI&usg=AOvVaw03qXgmDhfL1iy5Qd4kiJV_

kor000
2018/12/19, 09:07
سلام
فقط قیمت طلا را دارد اگر اشتباه نکنم....
بلی...
اینجا را نگاه کنید:

http://i65.tinypic.com/avlxt3.png
http://forums.boursy.com/imported/2017/11/avlxt3-1.png

پنجره ی سیمبلز -> بخش بازارهای جهانی -> بخش فلزات گرانبها -> نماد XAUUSD که همان طلا به دلار باشد...

سلام من امروز مفید تریدر 5 را نسب کردم ولی تواین قسمت TSEرا ندارم که بتونم نمادها را بیارم قسمت دیدبان.ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

kor000
2018/12/19, 09:17
پنجره ی سیمبلز -> بخش بازارهای جهانی -> بخش فلزات گرانبها -> نماد XAUUSD که همان طلا به دلار باشد...
سلام من امروز مفید تریدر 5 را نسب کردم ولی تواین قسمت TSEرا ندارم که بتونم نمادها را بیارم قسمت دیدبان.ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

mhjboursy
2018/12/19, 15:40
سلام من امروز مفید تریدر 5 را نسب کردم ولی تواین قسمت TSEرا ندارم که بتونم نمادها را بیارم قسمت دیدبان.ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
سلام علیکم.
من اطلاع ندارم دقیق. (کلا با مفید و متا آشنایی زیادی ندارم و مدت‌هاست با آن کار نکرده‌ام.) کاش یک تصویر از پنجره‌ی Symbols قرار می‌دادید. شاید ایده‌ای به ذهنمان می‌رسید..
آهان. یک پرسشی: شما مطمئن هستید که با مفید تریدر دارید کار می‌کنید؟ شاید به جای مفیدتریدر۵ دارید با متاتریدر۵ کار می‌کنید! (توضیح اینکه مفیدتریدر همان متاتریدر است که کارگزاری مفید رویش داده‌های خودش را می‌گذارد)
آیکون اینها را نگاه کنید آن که رنگ نارنجی دارد درست است و مفیدتریدر است:
https://vgy.me/g0egpY.png
https://vgy.me/g0egpY.png

mkamyab
2020/03/07, 14:44
دوستان کسی آدرس ip سرور مفید تریدر و پارس رسا را داره؟؟