tseclient

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aliaghamiry
    عضو جدید
    • Feb 2011
    • 1

tseclient

سلام
    وقتی با برنامه tseclient به روز رسانی میکنم خطا در بروز رسانی میده علت چیست و چگونه رفع میشه؟
    ممنون
  • mohsen kaveh
    عضو فعال
    • May 2011
    • 474

در اصل توسط aliaghamiry پست شده است View Post
    سلام
    وقتی با برنامه tseclient به روز رسانی میکنم خطا در بروز رسانی میده علت چیست و چگونه رفع میشه؟
    ممنون
    يكي از اساتيد سوال اين بنده خدارو كه سوال ما هم هست جواب بده ممنون ميشم:*
    من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• محاد
      عضو فعال
      • May 2011
      • 601

در اصل توسط aliaghamiry پست شده است View Post
      سلام
      ممنون
      سلام
      یا خط اینترنتتون تو اون زمان مشکل داره
      یا مشکل از مبدا هست که معمولا زمانی که نمادهای جدید تو قسمت نمادها اضافه میشه این مشکل پیش می یاد
      یا ویندوزتون مشکل داره
      من خودم قبلا از xp استفاده میکردم و زیاد این مشکل پیش می یومد اما از وقتی که از سون استفاده میکنم خیلی کم به مشکل بر میخورم.
      در هر حال هر وقت این اخطار رو داد دیتا به درستی دریافت نشده و باید مجدد دیتا رو دریافت کنید.
      دکمه بازنشانی بانک اطلاعاتی رو میزنید و نرم افزار رو میبندید دوباره بازش میکنید و ادامه کار

نظر

• milad_b89
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 38

سلام دوستان
        من یه فایل پی دی اف آموزش کامل کار با نرم افزار tseclient رو دارم
        خیلی مفیده
        آموزش کار با tseclient
        موفق باشید
        در نگاه کسی که [B]پرواز[/B] را نمی فهمد،هرچه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد ...

نظر

• bakhshi
          عضو جدید
          • Jan 2013
          • 1

در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Post

نظر

• mohammad_ma
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 27

رفع مشکل تی اس ایی کلاینت (TSE Client) = رفع مشکل "خطا در بروز رسانی" Update Fail :

شرمنده که این موضوع رو انجا می نویسم ولی چون بازدیدش خوبه دیگه .....

به این دلیل این مشکل ایجاد می شود که در سیستم شما حد اقل یکبار ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن استفاده شده (مثل اولترا س*رف یا سا*یفو*ن)

تنها راه حل (که حد اقل من بعد از دو روز کار کردن و پدر خودمو در آوردن پیدا کردم) اینه که :

اول - تنظیمات تی اس ای رو به مورد مطلوب خودتون درست کنید .

دوم - ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن خودتون رو اجرا کنید . (من با سا*یفو*ن این کارو کردم)

سوم - دریافت داده های جدید رو بزنید و بعد از آن حدود 45 دقیقه یا یک ساعت طول می کشه تا تمام بشه .

نکته ی مهم : به هیچ وجه ، به هیچ وجه وسط دانلود توسط تی اس ای روی برنامه ی تی اس ای کلیک نکنید و تا کامل تمام نشده به آن دست نزنید .
            توصیه می شود که پس از زدن دکمه ی دریافت داده های جدید تا 1 یا 2 ساعت به کامپیوتر خودتون دست نزنید .
            اینقدر تآکید می کنم چون یکبار برای من اتفاق افتاد و نهایتاً تا 2012-08-27 به روزرسانی کرد و 3 ساعت طول کشید تا فهمیدم چی شده .

امید وارم برنامه ی همتون درست بشه . خداییش می دونم چی می کشید .

با خدا عهد کردم اگه برای من درست شد حتماً به بقیه بگم . به همین دلیل الان ساعت 1.40 شب دارم می نویسم .

موفق باشد. 08/اسفند/1391

نظر

• mohammad_ma
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 27

در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Post
              رفع مشکل تی اس ایی کلاینت (TSE Client) = رفع مشکل "خطا در بروز رسانی" Update Fail :

شرمنده که این موضوع رو انجا می نویسم ولی چون بازدیدش خوبه دیگه .....

به این دلیل این مشکل ایجاد می شود که در سیستم شما حد اقل یکبار ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن استفاده شده (مثل اولترا س*رف یا سا*یفو*ن)

تنها راه حل (که حد اقل من بعد از دو روز کار کردن و پدر خودمو در آوردن پیدا کردم) اینه که :

اول - تنظیمات تی اس ای رو به مورد مطلوب خودتون درست کنید .

دوم - ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن خودتون رو اجرا کنید . (من با سا*یفو*ن این کارو کردم)

سوم - دریافت داده های جدید رو بزنید و بعد از آن حدود 45 دقیقه یا یک ساعت طول می کشه تا تمام بشه .

نکته ی مهم : به هیچ وجه ، به هیچ وجه وسط دانلود توسط تی اس ای روی برنامه ی تی اس ای کلیک نکنید و تا کامل تمام نشده به آن دست نزنید .
              توصیه می شود که پس از زدن دکمه ی دریافت داده های جدید تا 1 یا 2 ساعت به کامپیوتر خودتون دست نزنید .
              اینقدر تآکید می کنم چون یکبار برای من اتفاق افتاد و نهایتاً تا 2012-08-27 به روزرسانی کرد و 3 ساعت طول کشید تا فهمیدم چی شده .

امید وارم برنامه ی همتون درست بشه . خداییش می دونم چی می کشید .

با خدا عهد کردم اگه برای من درست شد حتماً به بقیه بگم . به همین دلیل الان ساعت 1.40 شب دارم می نویم .

موفق باشد. 08/اسفند/1391

نظر

• mohammad_ma
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 27

نحوه ی ورود دیتای بورس تهران به داینامیک تریدر با تی اس ای کلاینت

Tse Client to Dynamic Trader :

اینم لینک پی دی اف راهنما :

نظر

• Amirhm
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 140

سلام هربار که TSE Client رو اجرا میکنم پیغام عدم وجود داده جدید رو میزنه اطلاعات هرچند وقت یکبار آپدیت میشن؟

نظر

• alizali
                    کاربر فعال
                    • Jan 2013
                    • 457

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
                    سلام هربار که TSE Client رو اجرا میکنم پیغام عدم وجود داده جدید رو میزنه اطلاعات هرچند وقت یکبار آپدیت میشن؟
                    هر روز

نظر

• danialmp
                      عضو جدید
                      • Dec 2013
                      • 6

پاسخ : tseclient

در اصل توسط mohammad_ma پست شده است View Post
                      نحوه ی ورود دیتای بورس تهران به داینامیک تریدر با تی اس ای کلاینت

Tse Client to Dynamic Trader :

اینم لینک پی دی اف راهنما :

http://uplod.ir/k869nvt7qptj/Dynamic...stall_.pdf.htm

ظاهرا این لینک کار نمی کنه دیگه. اگه ممکنه دوباره آپلود کنید

نظر

• NetNegar
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 30

يه نرم افزار تهيه كرديم براي آپديت آخرين اطلاعات ذخيره شده توسط tseclient كه ديگه لازم نيست تا 5 بعد از ظهر منتظر آپديت از طرف سازمان بورس باشيد . از ساعت 9 صبح هر روز تا آخر ساعت معاملات هر لحظه ميتونيد آخرين وضعيت سهام ها را در نمودار داشته باشيد.
                        اگه پيشنهادي براي تكميل يا بهتر شدن يا اشكالي توش ديدين خوشحال ميشم بهم بگين.
                        آموزش و توضيحات روش استفاده و لينك دانلود : http://netnegar.ir/gp/tse
                        نرم افزار آخرين تغييرات لحظه اي سازمان بورس netnegar.ir جايگزين اطلاعات روزانه[B][COLOR=#000001] tseclient
                        [/COLOR][/B]

نظر

• محمد ح ز
                          عضو جدید
                          • Feb 2014
                          • 9

سلام و عرض ادب
                          نمیدونم چرا نمیتئنم مسیر را در این نرم افزار اپدیت شماتعریف کنم لطفا راهنمایی کنید

نظر

• NetNegar
                            عضو عادی
                            • Jan 2014
                            • 30

سلام
                            کلید Load... را بزنید و یکی از فایلهای .csv موجود در مسیر را انتخاب کنید. ( همین کافیه )

اما اگر این کار را انجام میدین و بازهم مشکلی هست به ترتیب مراحل کار و احیانا پیغام خطایی که مشاهده میکنید را با یک عکس برام همینجا ضمیمه کنید ببینم موردتون چی بوده
                            آخرین ویرایش توسط NetNegar؛ 2014/02/15, 15:43.
                            نرم افزار آخرين تغييرات لحظه اي سازمان بورس netnegar.ir جايگزين اطلاعات روزانه[B][COLOR=#000001] tseclient
                            [/COLOR][/B]

نظر

• محمد ح ز
                              عضو جدید
                              • Feb 2014
                              • 9

سلام
                              وقتی گزینه Download Data From TSE را میزنم هیچ فایلی دانلود نمیکنه اما کلید START Process فعال میشه و با زدن کلید START Process پیغام خطا میده

نظر

در حال کار...
                              X