+++بحٍث های آزاد و داغ بورسی سوال وجواب و تعیین تارگت در مورد سهامهای مورد نظرتون+++

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iq_son
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 705

+++بحٍث های آزاد و داغ بورسی سوال وجواب و تعیین تارگت در مورد سهامهای مورد نظرتون+++

با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
    بهتر دیدم که یه موضوع کلی باز کنیم تا همه عزیزان نظرات پیشنهادات و سوالات خودشون رو مطرح کنند تابا استفاده از نظرات اساتید بتونیم سهم های بهتری رو برای خرید شناسایی کنیم و همچنین تارگت های مناسب برای فروش رو هم بدست بیاریم
    البته با اجازه تمامی بزرگواران و اساتید برجسته تالار
    سلامت و پر سود باشید
    سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
  • iq_son
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 705

بسم ا...
    خودم شروع کنم در مورد بانکی ها آقایون نظرشون راجع به کاهش سود بانکی و تاثیراتشون در بانکهای خصوصی چیه؟
    کاهش سود باعث افت قیمت سهام خواهد شد؟
    و آیا بعد از افت قیمت می توانند خودشان را بازیابی نمایند یا خیر!
    سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• iq_son
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 705

سود 11 درصدی بانکها با نگاه بدبینانه که بانکی ها داشتند باز یه جای امیدواری براشون گذاشت
      حالا باید بانکی ها مخصوصن وسینا و وپارس را زیر نظر گرفت

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

به نظر من این تاثیر منفی،در هفته های قبل اتفاق افتاد....و شاید در کوتاه مدت ادامه داشته باشد...اما مطمئنا به درازا نخواهد انجامید.
        چون وامها تنها منبع سودآوری بانکها نیستند و کاهش نرخ بهره,باعث تغییر سیاستهای مالی بانکها و حضور پررنگ تر آنها در بورس خواهد شد!!!
        با تشکر
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
        X