شایعات بازار ( کلاغه میگه .....)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدي منصوري
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 105

شایعات بازار ( کلاغه میگه .....)

از همه دوستان و اساتید سایت تقاضا میشود در صورت تمایل شایعات شنیده شده را لطفا با ذکر منبع در سایت یا این فروم قرار دهند

با تشکر
    به امید روزی که .....
    خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
  • مهدي منصوري
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 105

سلام کلاغه میگه احتمال بازگشایی نماد صدرا در این هفته:-/
    خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"

نظر

• مصطفي رستمي
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1159

در اصل توسط مهدي منصوري پست شده است View Post
      دوست عزيز
      تو پست بالا فرموديد با ذكر منبع . خواستم بيام و بنويسم كه شايعه كه معمولا منبع نداره . ديدم خود شما هم منبع نياورديد;)
      به نظرم تاپيك خوبي ميشه . ممنون از شما
      خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• مهدي منصوري
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 105

مصطفی جان منظورم این بود اگر شایعه ای را در سایتهای همسایه خوندن یا دیدن در اینجا ذکر کنند که حقوق وبلاگ نویسی ضایع نشه چون شاید اون منبع برای خیلی ها مرجع تصمیم گیری باشه تا خدای نکرده از چشم این سایت و بچه های اون نبینند و اگرهم از اشخاص شنیدن میتونن بگن مثلا منبع اگاه;)

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

من با شایعه ÷راکنی مخالفم:d
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• مهدي منصوري
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 105

خبرگزاري فارس: شركت 120 ميليارد توماني پتروشيمي شازند شايعه افزايش سرمايه را تكذيب كرد. به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، در پي انتشار شايعاتي در خصوص افزايش سرمايه پتروشيمي شازند ( پتروشيمي اراك) ، مسئولان اين شركت بورسي با ارسال نامهاي به اداره نظارت بر ناشران سازمان بورس چنين شايعه ايي را تكذيب كردند.

نظر

• مهدي منصوري
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 105

سلام arak_bourse عزیز منم با شایعه پراکنی به شدت مخالفم اما این فروم فقط جهت شنیده ها در بازار است خیلی از شایعات ممکن است رنگ واقعیت به خود بگیره و خیلی ها هم ممکن است تکذیب بشه مسئول خرید و فروش سهام در نهایت خود شخص است کهممکن است order بده یا نده پس ما در این فروم فقط میشنویم و بعد خودمون تصمیم بگیریم

نظر

• شاه جهان
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 42

سلام
                این شایعات صدرا تا چه حد صحت دارد بچه ها
                شنگلاسیون[SIZE="7"][COLOR="magenta"][B]B-)[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• مهدي منصوري
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 105

در بازار تهران شایعه شده است ایران ارقام از محل اورده سهامداران قصد افزایش سرمایه دارد

نظر

• مهدي منصوري
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 105

گروه بورس – در اولین جلسه هيات واگذاری در سال جاری قیمت پایه و شرایط واگذاری سهام 5 شرکت دولتی از طریق بورس و فرابورس به تصویب رسید. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان خصوصیسازی؛ در اولین جلسه هيات واگذاری در سالجاری که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و سایر اعضا صبح ديروز در محل این وزارتخانه تشکیل شد، قیمت پایه و شرایط واگذاری مجدد 5 درصد سهام بانک صادرات از طریق بورس به صورت نقد و اقساط به تصویب رسید.
                    در این جلسه با قیمت پایه و شرایط واگذاری 15 درصد سهام پالایش نفت تبریز به صورت نقد و اقساط از طریق بورس؛ 50 درصد بهعلاوه یک سهم شرکت حفاری شمال به صورت نقد و اقساط از طریق بورس و 4 درصد سهام شرکت سرمایهگذاری رنا به صورت نقد از طریق بورس موافقت شد.
                    همچنین تصویب قیمت پایه و شرایط واگذاری بلوک حداقل 67 درصدی سهام شرکت خدمات مهندسی ساختمان و تاسیسات (بالاست) به صورت نقد و اقساط از طریق فرابورس از دیگر مصوبات اولین جلسه هيات واگذاری در سالجاری است.
                    سایت بورسی

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

میشه به جای نام کلاغه منبع شایعتونم بگین؟مثلا بگین فلانی میگه یا فلان سایت نوشته یا ....

نظر

• مهدي منصوري
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 105

سلام بابک جان قرار شد اگر شنیده ها از سایت بود اسم سایت را بگیم اگر خبرها از منابع موثق بود اسم شخص یا ... بگیم اگر هم راضی نبود میگیم منابع اگاه و.....
                        البته این فروم راه اندازی شده برای همکاری همه و همون جور که تو پستهای قبلی گفتم تحقیقاتش پای خود خریدارهاست و در واقع هدف این بوده اگر در سایتهای همسایه خبری زده شد در اسرع وقت به اطلاع بچه های این سایت هم برسه چون همه نمی تونن در ان واحد همه سایت ها را بخونن
                        ممنون از توجهتون

نظر

• aligh
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 90

شایعات حاکی از
                          تاریخ مجمع فرآوری ۷-۲-۹۰ت
                          تاریخ مجمع کالسمین ۱۱-۲-۹۰
                          شاید کالسمین فردا ببنده برای اعلام تعدیل سال ۸۹
                          کنجکاویتان را دنبال کنید ( آلبرت اینشتن )

نظر

• Moradad
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 355

میشود حدسهایی زد. از آنجایی که بازار منفی شده احتمال بازگشایی صدرا هست x-(

نظر

• آرتمیس
                              عضو عادی
                              • Jul 2025
                              • 283

در بازار تهران شایعه شده است ایران ارقام از محل اورده سهامداران قصد افزایش سرمایه دارد

بله منصوری جان
                              مرقام 30درصد افزایش نقدی زا محل اورده نقدی داره!!... و30درصد هم از محل انباشته...
                              [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
                              [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

در حال کار...
                              X