مدیران سایت اگر صلاح بدونن شروع کنم و گرنه اگر بدلایلی صلاح نمیدونن بی زحمت حذفش کنند
نقــــــــــــــــدی بر تحلیــــــــــــــــل تکنیــــــــــــکال اساتیـــــــد
Collapse
X
-
برچسب: هیچی
-
-
بابک که فعلا خوابه تا 11 صبح فردا|-)
یکی دیگه از اساتید شروع کنه خواهشا ;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
خیلی عالیه فقط یادمون باشه که گذشت زمان درستی یا نادرستی تحلیل های مارو ثابت می کنه .امکانش هست که یه حافظه ای چیزی برای تحلیل های تکنیی وبنیادی گذاشت (معمولا هر کدوم از تحلیل هامون که درست در می اد اون را یادمون می مونه ومابقی فراموش می شهدر اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمدیران سایت اگر صلاح بدونن شروع کنم و گرنه اگر بدلایلی صلاح نمیدونن بی زحمت حذفش کنند
هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
من كه پايه امدر اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمدیران سایت اگر صلاح بدونن شروع کنم و گرنه اگر بدلایلی صلاح نمیدونن بی زحمت حذفش کنند
استاد پناهي عزيز. اول از من كه تنبل ترين شاگرد تكنيكالم شروع كن تا منم زودتر اشكالاتم برطرف بشه و بتونم حداقل به گرد پاي اساتيد بزرگي مثل شما و راشين عزيز و دكتر عمادي گل و بقيه اساتيد كه نام بردن همشون يكم طول ميكشه برسم.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
نظر
-
-
استاد پناهي عزيز. نظرت درمورد خط قرمزي كه كشيدم چيه؟
فكر كنم حمايت خوبي براي سهمه باشه!
218 تومان
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-

نظر