مناسب ترین مشاغل برای زنان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

مناسب ترین مشاغل برای زنان

سایت اینترنتی Career در تازه ترین گزارش خود به معرفی بهترین مشاغل برای زنان در آمریکا پرداخته است.
    ا

سایت اینترنتی Career در تازهترین گزارش خود به معرفی بهترین مشاغل برای زنان در آمریکا پرداخته است. مشاغلی که زنان با داشتن آنها می توانند امیدوار باشند که همیشه شاید بمانند.

گزارش سایت Career حاصل نظرسنجی از 200 هزار نفر از کارگران زنان در 9 منطقه ی آمریکاست. در این نظرسنجی درباره مسائل مختلفی از کارگران سوال شده و به هر سوال متناسب با ارزش نمرهای اختصاص داده شده است.

از جمله سوالات مطرح شده در این نظرسنجی می توان به روابط بین کارگران و روسا، فضای کار، منابع شغلی، پرداخت غرامت یا پاداش، رشد فرصت ها، فرهنگ شرکت، شهرت شرکت، وظایف روزانه، میزان کنترل کارگران بر وظایفشان و حقوق اشاره کرد.

در زیر با 10 شغل مناسب برای زنان آشنا میشوید:

1- بیوتکنولوژی، نمره 3.275

کارگران فعال در حوزه بیوتکنولوژی علوم مهندسی و فناوری را با علوم مربوط به زندگی انسان پیوند میدهند. ارزش کار فعالان بیوتکنولوژی در سایر حوزه ها قابل استفاده است. این حوزه به طور کلی با طبیعت انسان پیوند زیادی دارد.

2- خدمات مشتری، نمره 3.108

این شرکتها به طور مستقیم با مشتریان در ارتباط هستند. آنها به مردم کمک میکنند تا مشکلشان در ارتباط با محصول یا خدمت برطرف شود. کارمندان بخش خدمات مشتری معمولا شادتر از سایر کارمندان در حوزه های دیگر هستند و تاثیر کار خود را بر مخاطبشان به وضوح میبینند.

3- آموزش، نمره 3.084

آموزش دهندگان مسئول کمک به بچه ها هستند تا آنها را به افرادی باهوش و فعال تبدیل کنند. همه فعالان این عرصه بیش از دیگران از ارزش کار روزانه خود در آموزش به کودکان راضی هستند.

4- مدیر دفتر، نمره 3.66

تصور کنید معاون اداره شما از کارش متنفر است. بنابراین فقط یک چیز می تواند به او کمک کند و آن مدیر دفتر است که می تواند با انجام وظایف روزانه احساس رضایت را در بین مدیران و کارگران بالا ببرد.

5- خرید - تدارکات، نمره 3.065

فعالان این عرصه در زمینه خرید کالا و مواد باید حرفهای باشند. آنها مهارت های مذاکره را خوب یاد دارند تا از شرکت تابعه خود در هنگام عقد قراردادها بیشترین حفاظت را بکنند. فعالان این عرصه از اینکه قدرت آنها با پشتوانه ای به نام پول محکم است احساس خوبی دارند.

6- حسابداری، نمره 3.059

شبیه دپارتمان خرید، کارکنان بخش حسابداری نیز نقش گستردهای در بودجهی شرکتهای بزرگ دارند. دپارتمانهای حسابداری به شرکتها کمک میکنند تا با صرفه جویی و بهره وری بیشتری به فعالیت خود ادامه دهند و با سازمان هایی مانند مالیات نیز به مشکل برنخورند.

7- فاینانس، نمره 3.046

کارمندان بخش فاینانس با معاملات سر و کار داشته و در واقع راهنمای شرکتها برای تصمیم گیری در زمینه ی سرمایه گذاری هستند. مانند بخشهای خرید و حسابداری، کارمندان بخش فاینانس کنترل زیادی روی بودجه شرکتها دارند. به یاد داشته باشید پول مساوی قدرت و مساوی شادی کارمندان است.

8- خدمات اجتماعی غیرانتفاعی، نمره 3.039

شاید کمی عجیب باشد که کارمندان بخش خدمات اجتماعی غیرانتفاعی در این فهرست قرار بگیرند. اما باید گفت که کار خوب احساس خوب در پی دارد و در واقع پول و سود همه چیز نیست. کارگران بخش غیرانتفاعی از سه جنله از کار خود رضایت دارند: کنترل روزانه بر فعالیت هایشان، روابط با همکاران و وظایف روزانه.

9- مراقبتهای بهداشتی، نمره 3.039

براساس بررسی های انجام شده در سال 2010، از هر 20 موقعیت شغلی رو به رشد 10 موقعیت مربوط به بخش بهداشت بود. رشد جمعیت باعث رونق بخش بهداشت شده است. کارمندان بخش بهداشت ارزش کار خود را در سلامت دیگران می بینند.

10- حقوق، نمره 3.035

وکلا و کارمندان فعال در بخشهای حقوقی دستمزدهای بالایی دارند. تحقیقات نشان داده که تاثیرگذاری این بخش نیز بسیار بالاست.
    آخرین ویرایش توسط آمن خادمی؛ 2011/04/18, 03:00.
    to continue, please follow me on my page
  • shade
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 52

من زن زلیل نیستم ولی از مدیریت زنها لذت می برم . یه جایی بودم که مسئول بخش ها همه زن بود . در و د یوار ها خیلی تر و تمیز و به روز که نه به ساعت ( پدر نظافتچی ها در میومد ) - و رابطه افرادی که در اون بخش ها کار می کردند بسیار بسیار مهربانانه و محترمانه و خیلی محیط ارام و دنگ و با گل و بلبل و رومانتیک . وای چقدر به من خوش گذشت یادش به خیر .صمیمیت و ادب و اینجور چیزا .
    خب تو این محیط ازاد گشتیم و خوندیم و لذت بردیم تخلیه هیجانات شدیم و الان هم برگردیم به حساب و کتاب خودمان .
    با تشکر از شما امن عزیز که در این بخش فوق فعال هستید .

نظر

• malavan
      عضو عادی
      • Jul 2025
      • 294

یه تجربه خوبی که از مدیریت مالی زنها دارم خیلی جالبه

اگر در منزل مدیر مالی مرد باشد
      زن هر روز یک سری خرج های عجیب و غریب خواهد تراشید که فکر کردن به قیمتشان نیز سر آدمو به درد میاره
      اما اگر قسمتی از مدیریت مالی (خرج ماهیانه) را به خانم خونه بسپاری و همچنین ایشون را از برنامه های میان مدت و بلند مدت مثلا
      خرید ماشین
      تغییر دکوراسیون منزل
      و غیره
      در میان بگذاری نه تنها خرج های زاید به شدت کاسته میشه بلکه همین خرج های جاری نیز منظم تر میشه
      اما باید به ان نکته توجه شود کهباید در چنین مواقعی از رفقای ناباب که هی باز شدن مغازه جدید را یادآوری می کنند ، دور نگه داشت
      [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

....البته سایت اینترنتی for war at all هم یه طبقه بندی جالبی داشته که حالا من نقل به مضمون میکنم...
        ...خانه داری...آشپزی....بچه داری....خرید هویج سیب زمینی ریحان....حمل و نقل بچه به مدرسه وبالعکس...تهیه ابمیوه درزمان مراجعه همسر به منزل...پاک کردن سبزی و ذخیره سازی در فریزر به همراه بادمجان و غیره....انداختن ترشی هفت بیجار و تهیه زیتون پرورده (که من میمیرم براش)....:D
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ....البته سایت اینترنتی for war at all هم یه طبقه بندی جالبی داشته که حالا من نقل به مضمون میکنم...
          ...خانه داری...آشپزی....بچه داری....خرید هویج سیب زمینی ریحان....حمل و نقل بچه به مدرسه وبالعکس...تهیه ابمیوه درزمان مراجعه همسر به منزل...پاک کردن سبزی و ذخیره سازی در فریزر به همراه بادمجان و غیره....انداختن ترشی هفت بیجار و تهیه زیتون پرورده (که من میمیرم براش)....:d

جناب مهربان به نظر می رسه از آروزهای بزرگ خودتون برای حال یا آینده صحبت کردین........آخی .......چقدر هم دلتون پره......دوست داشتین اینطوری باشه؟!! دیگه گذشت اون دوران ......:d
          آخرین ویرایش توسط آمن خادمی؛ 2011/04/27, 00:10.

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
            جناب مهربان به نظر می رسه از آروزهای بزرگ خودتون برای حال یا آینده صحبت کردین........آخی .......چقدر هم دلتون پره......دوست داشتین اینطوری باشه؟!! دیگه گذشت اون دوران ......
            ...سلام همشیره شب شما بخیر...والا عارضم خدمتتون که الان همه خانمها از این کارا میکنن مثل اینکه شما خیلی در جریان امور نیستید...:d...شما خدمتکار گرفتید....؟؟؟....البته سمت ما چند تا بانو بودن ک از این تفکرات داشتن کار بیرونم گذاشتیم رو دوششون قدر عافیت رو بدونن...:d:d:d>:d<;;)>:)=))

نظر

• Captain Nemo
              مدیر
              • Dec 2010
              • 2933

ا...... مهرداد تویی عزیزم ...
              ترشی چیه .........
              شوخی شوخی با مدیر بخش آزادم شوخی .....
              اینجا فرزاد خان نمیاد زیاد ها .....
              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

مهربان;16796][b]...سلام همشیره شب شما بخیر...والا عارضم خدمتتون که الان همه خانمها از این کارا میکنن مثل اینکه شما خیلی در جریان امور نیستید...:d...شما خدمتکار گرفتید....؟؟؟....البته سمت ما چند تا بانو بودن ک از این تفکرات داشتن کار بیرونم گذاشتیم رو دوششون قدر عافیت رو بدونن...""""

سلام وشب بخیر خدمت شما برادر.......نه والا......من که اینا رو پاک کرده می گیرم.......آوردن تا دم خونشو هم ماشین انجام میده....بالا بردن تا طبقه های بالا رو هم سرایدر... :D .البته چون عاشق آشپزیم.......اگه حوصله داشته باشم آشپزی می کنم:x
                فکر کنم بانوان سمت ما خیلی با بانوان سمت شما متفاوت هستن.........اما خدایی دلم براتون سوخت که از آروزهای دست نیافتنی خودتون نوشتین.......آروز بر جوانان یا نوجوانان یا پیران عیب نیست.... ;) .....آروزی دیگه ندارید بنویسید؟؟؟.....
                .

نظر

• shade
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 52

البته من هنوز نوزادم و ولی بعضی وقتا دوست دارم بپرم تو حرف بزرگ ترا .
                  عرض کنم که تو دهات ما اینجوریا هم نیس که خانوم شما می گید .بالای صد درصد دهات ما بانوان حتی اجازه نمی دن (کدخدای اشان = خدای خانه= مرد خانه ) کدخدا حتی قدم به اشپزخونه بذاره . می گن برا مرد افت داره . مرد باید ابهت داشته باشه و خودش و کوچک نکنه . حالا شما اونجوری گفتید من تعجب کردم . تو دهات ما که از این حرفا نیس . گفتم شفاف سازی کنم . نمی دونم والا شاید اونجا اونجوری باشه ولی اینجا اینجوری .

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط captain nemo پست شده است View Post
                    ا...... مهرداد تویی عزیزم ...
                    ترشی چیه .........
                    شوخی شوخی با مدیر بخش آزادم شوخی .....
                    اینجا فرزاد خان نمیاد زیاد ها .....
                    ...سلام عشق من..تاپیکتو الان دیدم....خوب ترشی نه شور....:d
                    ...ما بیشتر با کله گنده ها شاخ تو شاخ میشیم...

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
                      مهربان;16796][b]...سلام همشیره شب شما بخیر...والا عارضم خدمتتون که الان همه خانمها از این کارا میکنن مثل اینکه شما خیلی در جریان امور نیستید...:d...شما خدمتکار گرفتید....؟؟؟....البته سمت ما چند تا بانو بودن ک از این تفکرات داشتن کار بیرونم گذاشتیم رو دوششون قدر عافیت رو بدونن...""""

سلام وشب بخیر خدمت شما برادر.......نه والا......من که اینا رو پاک کرده می گیرم.......آوردن تا دم خونشو هم ماشین انجام میده....بالا بردن تا طبقه های بالا رو هم سرایدر... :d .البته چون عاشق آشپزیم.......اگه حوصله داشته باشم آشپزی می کنم:x
                      فکر کنم بانوان سمت ما خیلی با بانوان سمت شما متفاوت هستن.........اما خدایی دلم براتون سوخت که از آروزهای دست نیافتنی خودتون نوشتین.......آروز بر جوانان یا نوجوانان یا پیران عیب نیست.... ;) .....آروزی دیگه ندارید بنویسید؟؟؟.....
                      .
                      ...بله ...عرض کنم که...در ابتدا که...این نقطه چین بین خطوط از ازل که سایت پ.پ .فولیو باشه متعلق به بنده است تا ااااا....برندش هم ثبت شده...یه محبتی کنید کپی رایت اثرو حفظ کنید....
                      ....خدمت خواهر خودم که....اتفاقا باز چند تا بانوی دیگه سمت ما بودن که از این عادات دلپسند داشتن ...اقا هاشون یه دوماه خرجی ندادن و بیرون غذا خوردن الان فرشارم میبرن تو حیاط خوب میشورن و پا میزنن بعد تو افتاب پهن میکنن تا خشک بشه...:d=))0:-)....
                      ....با این همه خدم و حشم که دم دست شما خریده که همه کاراتونو انجام میده شما باید کنتسی..دوشسی...ساکن باکینگهامی...الیزه ای...ورسایی چیزی باشید...

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط shade پست شده است View Post
                        عرض کنم که تو دهات ما اینجوریا هم نیس که خانوم شما می گید .بالای صد درصد دهات ما بانوان حتی اجازه نمی دن (کدخدای اشان = خدای خانه= مرد خانه ) کدخدا حتی قدم به اشپزخونه بذاره . می گن برا مرد افت داره . مرد باید ابهت داشته باشه و خودش و کوچک نکنه . حالا شما اونجوری گفتید من تعجب کردم . تو دهات ما که از این حرفا نیس . گفتم شفاف سازی کنم . نمی دونم والا شاید اونجا اونجوری باشه ولی اینجا اینجوری .
                        ...سلام سالار...منم تعجب کردم چون الان همه جا اینطوریه....من فکر میکنم خواهر گلمون حومه شهر میشینن یا تو یه خونه ویلایی یلاقی چیزی اخبار بهشون دیر میرسه....
                        ...ما افسانه قدیمی شیدایی و شیفتگی مرد برای زن رو برای همیشه در تاریخ گم خواهیم کرد..

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                          ...بله ...عرض کنم که...در ابتدا که...این نقطه چین بین خطوط از ازل که سایت پ.پ .فولیو باشه متعلق به بنده است تا ااااا....برندش هم ثبت شده...یه محبتی کنید کپی رایت اثرو حفظ کنید....
                          ....خدمت خواهر خودم که....اتفاقا باز چند تا بانوی دیگه سمت ما بودن که از این عادات دلپسند داشتن ...اقا هاشون یه دوماه خرجی ندادن و بیرون غذا خوردن الان فرشارم میبرن تو حیاط خوب میشورن و پا میزنن بعد تو افتاب پهن میکنن تا خشک بشه...:d=))0:-)....
                          ....با این همه خدم و حشم که دم دست شما خریده که همه کاراتونو انجام میده شما باید کنتسی..دوشسی...ساکن باکینگهامی...الیزه ای...ورسایی چیزی باشید...
                          والا ما تو دهات زندگی می کنیم و زنای دهات ما خودشون سرکار میرن و بخشی از خرجی خونه رو هم میدن......البته هر از گاهی آقایون دهات ما یک غر و لندی می کنن و دوست دارن به شیوه پدری توی خونه باشن........نگو این بنده خدا ها خواب می بینن......نکنه شما هم خواب می بینی؟؟
                          بعد این برای خوب زندگی کردن نیازی به این عناوینی که بالا گفتین نیست؛چون الان این عناوینی که شما فرمودین دیگه کابرد ندارهههههه........پس حق دارین اینطوری فکر کنین برادر.......اخی ........بنده خدا...

نظر

• محمد امین
                            عضو جدید
                            • Dec 2010
                            • 8

سلام

قصد دخالت تو موضوع را ندارم فقط جهت شفاف سازی این پست را زدم :D:-??

بحث تفاوت زن قدیمی ایرانی با زن امروزه!!!

صبح ساعت ۵
                            قدیم: به آهستگی از خواب بیدار میشود. نماز میخواند و سپس به لانه مرغها میرود تا تخم مرغها را جمع کند
                            جدید: مثل خرچنگ به رختخواب چسبیده و خر و پف میکند..

صبح ساعت ۶
                            قدیم: شیر گاو را دوشیده است ، چای را دم کرده است ، سفره صبحانه را با عشق و علاقه انداخته و با مهربانی مشغول بوسیدن صورت آقای شوهر است تا از خواب بیدار شود.
                            جدید: باز هم خوابیده است

صبح ساعت ۷
                            قدیم: مشغول مشایعت آقای شوهر است که از در خانه بیرون میرود و هزار تا دعا و صلوات برای سلامتی شوهر کرده و پشت سرش به او فوت میکند.
                            جدید: هنوز کپیده است.

صبح ساعت ۱۱
                            قدیم: مشغول رسیدگی به بچه ها و پاک کردن لپه برای درست کردن ناهار است.
                            جدید: تازه چشمانش را با هزار تا ناز و عشوه باز کرده و با دست در حال بررسی جوش های روی صورتش است

ظهر ساعت ۱۲
                            قدیم: مشغول مزه کردن پلو به جهت تنظیم نمک آن است.
                            جدید: در حال آرایش کردن با همسایه طبقه بالا در مورد انواع پازیشن های جدید جهت چیز صحبت میکند

ظهر ساعت ۱۳
                            قدیم: در حال شستن جوراب و لباسهای آقای خانه درون طشت وسط حیاط خلوت میباشد.
                            جدید: در حال روشن کردن ماشین لباسشویی ، ماشین ظرفشویی و البته غرغر کردن است…

ظهر ساعت ۱۴
                            قدیم: در حال غذا خوردن با شوهر
                            جدید: در حال انداختن یک غذای آماده درون میکروفر بوده و در همان حال در حال تماشای FashionTV میباشد.

ظهر ساعت ۱۵
                            قدیم: در حال جارو کردن حیاط خانه و تمیز کردن لانه مرغها و بردن علوفه برای گاوشان میباشد.
                            جدید: با یکی از دوستانش به پاساژ صدف برای خرید رفته است.

عصر ساعت ۱۶
                            قدیم: مشغول شستن پاهای کودکشان است که به دلیل دویدن در کوچه خونی شده است.
                            جدید: در حال پرو کردن لباسهای خریداری شده است. در همان حال هم نیم نگاهی هم به شکم خود دارد که جدیداً چاقی را فریاد میکشد.

عصر ساعت ۱۷
                            قدیم: دم در خانه ایستاده است تا آقای شوهر بیاید.
                            جدید: در لابی نشسته است تا با آقای شوهر به خرید برود.

عصر ساعت ۱۸
                            قدیم: برای شوهر خود چای آورده و مانند یک خانم کنار شوهرش در حال صحبت با او است.
                            جدید: از این مغازه به آن مغازه شوهر بیچاره خود را میبرد.

شب ساعت ۱۹
                            قدیم: سفره شام را انداخته و شوهر را برای خوردن شام دعوت میکند.
                            جدید: هنوز در حال خرید است.

شب ساعت ۲۰
                            قدیم: در حال شستن ظروف شام ، کنار حوض خانه است.
                            جدید: کماکان در حال خرید است.

شب ساعت ۲۱
                            قدیم: در حال چاق نمودن قلیان آقای همسر میباشد..
                            جدید: در رستوران ، پیتزا میل میفرمایند.

شب ساعت ۲۲
                            قدیم: رختخواب ها را پهن کرده است برای خوابیدن . در حال ریختن گل سرخ روی متکای آقای خانه است تا خوش بو شود.
                            جدید: در حال غرغر کردن بر سر وضعیت ترافیک است.

شب ساعت ۲۳ و ۲۴
                            قدیم: ….سانسور…

جدید: در حال مشاهده ماهواره هستند ایشون ، لطفاً مزاحم نشوید.

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

در اصل توسط shade پست شده است View Post
                              دوست عزیز.......من فقط اینو می دونم که این حرفایی که شما گفتین آروزهای دست نیافتنی است که روزانه فکرتون رو مشغول کرده...:d
                              به جای فکر کردن....یه طور دیگه فکر کنید........مثلا بد نیست این کتابای باربارا دی آنجلیس رو یک نگاهکی بندازید.......حالا اگه می گین تو دهات شما زن اونجوری خب برای شما که خیلی خوبه.........تو دهات ما که اینطوری نیست.......خدمت جناب مهربان هم گفتم........;)

نظر

در حال کار...
                              X