کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اين تاپيك ديتا بورس براي استفاده در برنامه هاي متا استاك، آمي بروكر و دايناميك تريدر و ... قرار داده خواهد شد.
از همكاري دوستان و كاربران در اين تاپيك سپاسگزاري مينمايم.
یه سلام گرم به تمام بروبچ با مرام
خدا قوت و دست مریزاد به همتتون..اگه زحمتی نیست اموزش امی بروکر و تنظیماتش رو هم در دسترس بگذارین..یه تشکر از طرف همه براتون
کسی می دونه که با متا تریدر چطور میشه قیمت فلزات رو گرفت؟
سلام بر جناب analyst
تو متا تريدر بعضي بروكرها مثل gci قيمت بعضي فلزات هست (مثلا مس و طلا و...) روي رو الان يادم نيست كدوم بروكر داشت
چون خودم با دايناميك تريدر كار ميكنم طريقه انتقال به DTرو بلدم اگر براي انتقال به امي بروكر ميخواي فكر كنم تو گوگل سرچ كني پيداش ميكني ، من هم سر فرصت سرچ ميكنم ، پيدا كردم اينجا مينويسم.
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
سلام
آقا من نمیدونم جای مناسبی رو برای سوالم انتخاب کردم یا نه؟
من یه مشکلی با وارد کردن دیتا در نرم افزار tseClinet دارم و اون هم این هست که هر کاری میکنم فایل تولید شده آپدیت نمیشه یعنی همون 2010/04/17 میمونه و هرچی دکمه Get new Data رو میزنم update fail مینویسه
ویندوزم رو تازه نصب کردم و از ورژن 8 استفاده میکنم
برای بار اول در محل پیشفرض دیتا رو وارد کردم و برای بار دوم محل اون رو تغییر دادم و دیتا رو دانلود کردم و دیگه هرچی خواستم آپدیت کنم نشد که نشد
البته قبلا هم این مشکل برام پیش اومده بود و با چند بار زدن کلیدGet new Data تاریخ اطلاعات جدیدتر میشد تا به همون روز میرسید اما الان هرچی این کار رو هم میکنم جواب نمیده
دوستان یه لطفی بکنید و راهنمایی بفرمایید
ممنونم
فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
[SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورسبازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]
شاید مشکل از پروکسی باشد. برای حل آن : در همین جا که پیغام خطا می آید 1- روی قسمت " تنظیمات " کلیک کنید 2- روی قسمت " پیشرفته" کلیک کنید 3- در پایین صفحه قسمت " پراکسی " را توجه کنید چنانچه خانه " استفاده از پراکسی " فعال است , تیک آنرا بردارید 4- ثبت تنظیمات را کلیک کنید 5- با کلیک کردن قسمت "عملیات " به صفحه اصلی برگردید 6- کلید "دریافت داده های جدید " ویا " ایجاد فایل های معاملات " را کلیک کنید. امیدوارم مشکلتان حل شود.
اول اینکه درایو c من پر شده و دایم آلارم میده الیته هنوز 140 مگابایت فضا داره ولی باز دایم داره میگه درایو پر شده ! میگم نکنه مال این قضیه باشه
دوم من با نصب ویندوز چند .net با ورژن های مختلف روی سیستمم نصب شده بود که خودم هم برای راحتی خیالم ورژن 4 رو هم نصب کردم بعد با خودم گفتم حال که ورژن 4 رو دارم بزار ورژن های دیگه رو پاک کنم تا فضا برای درایو c آزاد کنم البته بعد از چند ثانیه سیستم پیغام داد که این نرم افزار قابل پاک شدن نیست و من هم بیخیالش شدم میگم مال این نباشه و اگه هست باید چیکار کنم
سلام اقا کسی که جواب ما رو نداد ولی من ناامید نمی شم و یه سوال دیگه میپرسم
توی یه فرمی یکی از اساتید یه راهنمایی در مورد گرفتن دیتا کرده که یه قسمتش رو من نفهمیدم و وقتی اجرا کردم داده ها به سال 2010 برگشت یه راهنمایی بکنید.
این مشکلی است که زیاد با آن رودرو میشوند.علت آن نمیدانم چیست؟! علی ایحال اول اینرا بگویم که دریافت اطلاعات از این نرم افزار کمی زمان میبرد و صفحه مربوط به نرم افزار گاهی به حالت خواب میرود!که بایست صبور بود تا دریافت اطلاعات تکمیل شود.اما یک دلیل مشکل میتواند نرم افزارهای security یا firewall باشد که بایست درست تنظیم یا غیرفعال شوند تا بتوانید اطلاعات را بگیرید.مشکل دیگر میتواند این باشد که لیست نمادهای شما بدلیلی پاک شده است پس قبل اجرا دستور«دریافت اطلاعات جدید» سری به قسمت «نمادها» بزنید اگر بخش « selected instrument» خالی بود گزینه «انتخاب همه» را بزنید تا لیست پر شود.گاهی مواقع هم مشکل دراینست که بخش «تنظیمات» شما غیر تنظیم هست!پس آنجا را هم کنترل کنید.تا اینجا اگر مشکل حل نشد از بخش <عملیات> گزینه «بازنشانی بانک اطلاعاتی» را انتخاب کنید و بعد دوباره دستور دریافت اطلاعات را بزنید.باز اگر مشکل پابرجا بود از همان بخش <عملیات> گزینه «حذف کلیه فایلها» را بزنید تمامی اطلاعات قبلی پاک میشود و دوباره بایست مراحل انتخاب لیست نمادها >ایجاد فایلهای معاملات>دریافت اطلاعات جدید به ترتیب انجام شود.شخصا این آخری* را انجام میدهم دیگر مشکلی ندارم!اما اگر هیچ کدام افاقه نکرد کلا نرم افزار و مسیر مربوطه و هر چه فایل مربوط به آن هست را از روی سیستم خود حذف(مسیر فایلها را با search پیدا کنید) و سپس نرم افزار مربوطه را دوباره نصب کنید...
* این توضیح لازم است برای اینکه هر باری که « حذف کلیه فایلها» را انتخاب میکنید مجبور نباشید اطلاعات سال ۸۰ به بعد را مجدد بگیرید آخرین اطلاعات دریافتی تا تاریخ امروز را در یک پوشه جداگانه قرار دهید و روز بعداز بخش «تنظیمات» تاریخ شروع را از همان روز گذاشته و پوشه جدیدی برای آن تعریف کنید.هردفعه مشکلی پیش آمد این اطلاعات را پاک کنید نه پوشه قبلی را...
قسمت قرمز رنگ رو درست متوجه نمیشم
نظر