اطلاع رسانی سریع و مطمئن در حرکت گروهی

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهراز
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 207

اطلاع رسانی سریع و مطمئن در حرکت گروهی

سلام به تمامی دوستان
    همانطور که مطلع هستید با توجه به حجم بالای بازدید کنندگان سایت و اعضای گروه مشکلاتی برای هماهنگ کردن حرکت گروهی ایجاد شده که به امید خدا با کمک همه اعضا بتونیم کمکی در این مورد بکنیم هدف از ایجاد این تایپک رفع مشکلات ذیل است:
    ارسال sms به تعداد زیاد و در یک زمان باعث میشه خیلی از دوستان پیام رو دریافت نکنند و علاوه بر محدودیتهای مخابراتی هزینه زیادی هم در بر داره
    با توجه به بازدید کنندگان بالای سایت بعضا امکان خرید برای اعضای گروه و حتی لیدر ها هم از بین میره که نیاز به اطلاع رسانی پله ای برای اعضای گروه و بعد برای بازدید کنندگان هست.
    با توجه به بالا رفتن اعضای گروه مدیریت مشخصات اعضای گروه و اعضای جدید کار پر زحمتی شده
    آخرین ویرایش توسط مهراز؛ 2011/09/05, 11:45.
    کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
  • مهراز
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 207

سلام
    به عنوان اولین پیشنهاد که انتطار دارم دوستان تکمیلش کنند
    استفاده از rss reader هست که ارز طریق تلفن همراه هم میشه پیامها رو دید و حجم بسیار کمی هم داره و در عین حال هرکسی هزینه اطلاع رسانی رو خودش پرداخت میکنه میشه پسورد هم براش تعبیه کرد تا فقط اعضای گروه بهش دسترسی داشته باشند.
    نیاز داره اعضای گروه هر چند وقت یکبار چک کنند یا اینکه در ساعت معاملات حالت اتوماتیکش رو فعال کنند تا مثلا هر 5 دقیقه خود گوشی چک کنه.
    کسانی که به اینترنت pc دسترسی دارند هم از طریق نرم افزار express rss reader توی کامپیوترشون در ساعت معاملات گزینه بروز رسانی رو فعال کنند.
    منتظر نظرات کارگشای شما هستیم..

نظر

• مهراز
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 207

یک پیشنهاد هم دوستان داشتند که ایرانسل گویا قابلیتی رو داره که اگه ایمیلی برای شما بیاد به شما اطلاع بده و پیشنهادات از طریق ایمیل ارسال بشه.
      اگه دوستان در این مورد اطلاعی دارند لطفا بیان کنند.
      ایراد بنده به این روش اینه که با توجه با اینکه ایمیلهای زیادی برای هر کدام از ما بیاد ممکنه این ایمیلهای حرکت گروهی دیده نشه مگر اینکه یک ایمیل جداگانه فقط برای این منظور تعریف کنیم..

نظر

• باربد
        Banned
        • Jul 2025
        • 3256

طرح بسیار خوبیه
        از دوستانی که در بحث نرم افزار و یارانه و یا ارتباطات اطلاعات دارند
        تقاضا دارم با این مبحث مشارکت کنند تا به یک جمع بندی کامل برسیم
        مثلا ایا امکان این وجود داره
        که هنگامی که بنده به شما پیام خصوی ارسال میکنم
        و این پیام خصوصی از طریق سایت برای شما ایمیل ارسال میکند
        نرم افزاری بر روی گوشی شما به شما الارم دهد که پیام خصوصی از طرف گروه دریافت کرده اید
        که شما مطلع شوید
        یا نه

نظر

• arashvet
          کاربر فعال
          • Mar 2011
          • 341

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
          طرح بسیار خوبیه
          از دوستانی که در بحث نرم افزار و یارانه و یا ارتباطات اطلاعات دارند
          تقاضا دارم با این مبحث مشارکت کنند تا به یک جمع بندی کامل برسیم
          مثلا ایا امکان این وجود داره
          که هنگامی که بنده به شما پیام خصوی ارسال میکنم
          و این پیام خصوصی از طریق سایت برای شما ایمیل ارسال میکند
          نرم افزاری بر روی گوشی شما به شما الارم دهد که پیام خصوصی از طرف گروه دریافت کرده اید
          که شما مطلع شوید
          یا نه
          سلام،البته این امکان در خطوط ایرانسل وجود دارد اما من کلا با این شیوه موافق نیستم این به قول معروف لقمه را دور سر چرخاندنه همان اس ام اس و اطلاع رسانی از طریق سایت راحتتر و مطمئن تر است.به هر حال هر طور که لیدرها به خصوص جناب باربد صلاح بدانند

نظر

• aminaran
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 254

به نظرم همون sms راحتترین وسریع ترین روش برای اطلاع رسانی باشه فقط شاید لازم باشه بجای یک شماره چند شماره اعلام بشه ...احتمالا بقیه روشها دردسرش بیشتر از sms هست ...فقط شاید لازم باشه شما از روز قبل در سایت اعلام کنید که فردا sms ارسال می شه (بدون نام بردن از سهم ) که دوستان هر روز منتظر نباشند ............

نظر

• شاهین محلوجی
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 2050

باربد جان فکر کنم خیلیها مثل من در موقع ترید به سایت سر نمیزنن مثلا امروز زمانی پیشنهاد خریدتون(شصفا) در سایت دیدم که صف خرید بود همون سنتی با sms بهتر نیست قربان؟
              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• مهراز
                عضو عادی
                • Feb 2011
                • 207

در اصل توسط حمایت پست شده است View Post
                باربد جان فکر کنم خیلیها مثل من در موقع ترید به سایت سر نمیزنن مثلا امروز زمانی پیشنهاد خریدتون(شصفا) در سایت دیدم که صف خرید بود همون سنتی با sms بهتر نیست قربان؟
                با اجازه باربد عزیز
                حمایت جان ارسالsms با توجه به مطالبی که بالا اشاره شده با مشکلاتی روبرو شده که به دنبال جایگزینی اون با سیستم بهتر باید باشیم پس لطفا دوستان در مورد راهکارهای دیگری غیر از sms بحث رو ادامه بدهند یا سیستم بهینه در مورد ارسال sms که مشکلات جاری رو حل کنه پیشنهاد کنند .ممنون

نظر

• hamed89
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 617

سلام..rss reader چیز خوبیه ولی از نظر امنیتی پایینه..پسوردش هم یکی پیدا کنه دیگه دست همه میفته..بهترین کاری که میشد کرد همین زدن تاپیک جدا واسه کارای گروهی بود که زده شد و تا مدتی دیگه قراره به کار بیفته.
                  این پیشنهادت درباره ایمیل رسیدن واسه ایرانسل خیلی خوب بود ..من که ایرانسل ندارم چیکار کنم؟
                  منم شیوه sms رو از همه مطمین تر میدونم..فکر کنید در دو ماه لیدر 110 تا هم پیامک بده به فارسی میشه هزار تومن در دو ماه...ما هم هر دو ماه هزار تومن میریزیم به حساب لیدر..راحت هم هستید..کسایی که براشون این مقدار زیاد هم هست به جای پیامک بیاند به سایت سر بزنند

نظر

• مهراز
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 207

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                    سلام..rss reader چیز خوبیه ولی از نظر امنیتی پایینه..پسوردش هم یکی پیدا کنه دیگه دست همه میفته..بهترین کاری که میشد کرد همین زدن تاپیک جدا واسه کارای گروهی بود که زده شد و تا مدتی دیگه قراره به کار بیفته.
                    این پیشنهادت درباره ایمیل رسیدن واسه ایرانسل خیلی خوب بود ..من که ایرانسل ندارم چیکار کنم؟
                    منم شیوه sms رو از همه مطمین تر میدونم..فکر کنید در دو ماه لیدر 110 تا هم پیامک بده به فارسی میشه هزار تومن در دو ماه...ما هم هر دو ماه هزار تومن میریزیم به حساب لیدر..راحت هم هستید..کسایی که براشون این مقدار زیاد هم هست به جای پیامک بیاند به سایت سر بزنند
                    پسورد به صورت دوره ای عوض میشه و به اطلاع اعضای فعال گروه میرسه تا جو اشتراک مفید در مباحث هم ایجاد بشه.ویا اینکه فقط اطلاع بده که اعضا به سایت مراجعه کنند سهم جدید معرفی شده
                    دوستان برای امتحان این نرم افزار رو می تونند نصب کنند. تا امتحان بشه راه حلهای دیگه هم امتحان بشه تا به جواب قطعی برسیم..

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

دوستان چند سوال میپرسم دوست دارم منطقی جواب بدید
                      اصل ایجاد حرکت گروهی چی بود ؟
                      چرا من باید با این اشتیاق کار کنم ؟

اصلا چرا ما این هزینه ها را از جیب میدهیم ؟

نظر

• hamed89
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 617

من نظرم اینه: اگه بخوایم پول پیامک رو بدیم به لیدر مبلغ خیلی ناچیزی میشه..واقعا سخت نیست 500 تومن در ماه دادن...(ماکسیمم تازه با 50 پیامک در ماه) ..اینجوری کسی جا نمیمونه
                        ولی اگه قرار باشه پسورد ندیم این فیدخون rss زیاد بدرد بخور نیست : 1) امنیت نداره هر کسی میتونه پسورد رو پیدا کنه و سر بزنه 2) اگه قرار باشه یه سری افراد که فعالیت ندارند تو سایت با خبر نشند باز ضریب ایمنی میاد پایین و میفهمند..
                        به خاطر همین من دو راه پیشنهاد میدم که جفتش هم عملیه: اولی همون که بالا گفتم در صورت استفاده از پیامک

دومی هم استفاده از یاهو مسنجر..واس همه گوشی ها هم یاهو مسنجر وجود داره کسایی هم که انلاین هستند که خود یاهو رو دارند..یه پیغام میدی در 1 ثانیه به همه میرسه !مصرف اینترنتشم بسیار بسیار پایینه و کسی غصه این قسمت رو نخواهد خورد.اینجوری لیدر میتونه به کسایی هم که نمیخواد پیغام نده

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

نقل قول نوشته اصلی توسط حمایت
                          من هم با نظر دوست گرامی حمایت موافق هستم چون در ساعت معاملات شاید کسی دسترسی به کامپیوتر نداشته باشه اما اگر اس ام اس بدستش برسد بتواند تلفنی ،یا اینکه در تالار باشد می تواند

سفارش بدهد.

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

اما بحث راهکار
                            من در نظر داشتم یک طرح را با جناب ادمین مطرح کنم
                            تا اشتیاق دوستان برای مشارکت بالابره
                            اگر امکانش باشه یک فضایی تعبیه بشه تا دوستان از طریق این فضا در گروه ثبت نام مجدد کنند
                            و این بحث را مدیریت صایت بررسی کنه
                            یعنی یکی از قوانین این باشه که اعضا موظف به مشارکت در مباحث سایت باشند
                            و با این اوضاع اگر در یک ماه عضو گروه مشارکت مستمر نداشته باشه از گروه حذف بشه و زمانی بتونه کاربری خودش را بالا ببره

خوب یک توضیح خودم بدم
                            باید یک فرقی بین دوستی که میاد در این گفتگوها شرکت میکنه با دوستی که فقط توی خونه منتظر اس ام اس میشینه باشه یا نه
                            در این طرح که اگر به مرحله اجرا بشه
                            هر کسی بر حسب توانایی های خودش میتونه در بحثها شرکت کنه
                            مثلا تحلیلتکنیکال
                            تحلیل بنیادی
                            اخبار رانتی موثق
                            نقل قول های مطالب از سایتها خبری
                            ترجمه متنها واقعی اخبار خارجی
                            و........
                            خوب به این ترتیب هر کسی وظیفه ای پیدا میکنه

تا در مقابل امتیازاتی که برای ان عزیز بر قرار است کاری هم کرده باشد
                            حالا شاید کسی بگه چه کاریه من خودم بهتر خرید و فروش میکنم
                            جواب من اینه ما اجباری برای کسی قرار نداده ایم
                            اما روش سرمایه گزاری ها متفاوته و این روش اس ام اس به همان شارز پولی معروفه
                            حالا شما پول نمی خواهد شارز کنید در مقابلش برای دوستانی که برایتان خدمت میکنند کمی کمک کنید
                            تا اینجا را اگر کسی صحبتی داره بگه تا بقیه طرح را اعلام کنم

نظر

• hamed89
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 617

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                              دوستان چند سوال میپرسم دوست دارم منطقی جواب بدید
                              اصل ایجاد حرکت گروهی چی بود ؟
                              چرا من باید با این اشتیاق کار کنم ؟

اصلا چرا ما این هزینه ها را از جیب میدهیم ؟
                              من فکر میکنم از اونجا که هر گروهی در اجتماع باید هدف داشته باشند گروه ما هم باید داشته باشه..اونم طی چندین بار از شما شنیدم که هدف اصلی بالا بردن سطح اطلاعات بورسی کاربران سایت و در کنارش یاد بگیریم با هم بخریم..با هم سود کنیم..به هم اعتماد کنیم. عجله نکردن و طمع نورزیدن رو یاد بگیریم.تو سود و زیان هم شریک باشیم و همدیگه رو مقصر ندونیم..حقمون رو از این حقوقی های نامرد بازار یه کمی بگیریم .. و به جایی برسیم که سال ها بعد گروهی داشته باشیم که از کنار هم بودن لذت ببریم

من خودم اطلاعاتم از وقتی اومدم این سایت به لطف دوستان خیلی بالاتر رفته..میخوام بازم ببرم بالاتر تا بتونم راه و چاه رو یاد بگیرم

نظر

در حال کار...
                              X