🔵 ادعا می شود که یکسوم ناوگان نیروی دریایی ایالات متحده برای ایران اعزام شده است
@CommoLady | كاموليدى
🔃💁🏻♀️🔃
پروفایل کاربری
Collapse
-
تورم سال آتی فجیع هست... افزایش نرخ ها فوق سنگین شرکت ها... کپسولی که کمتر از یک ماه پیش...
ارسال نظر:
-
58درصد افزایش نرخ پوکه ۳۶۰ در ۱۴۰۵.... فکرکنم سود سال بعد با این افزایش نرخ نزدیک ۳۵۰۰ تومن بتونه بشه!....
ارسال نظر:
-
🔴نیویورکتایمز:جهش قیمت مسکن در ونزوئلا؛ مهاجران به فکر خرید افتادهاند
...
ارسال نظر:
-
تو دارویی ها دزاگرس دکپسول هم pe2 دارند تقریبا با تقسیمی مجمع.... البته فعلا سهام خواب پول داره تا تعیین تکلیف شدن اوضاع
🙏 1ارسال نظر:
-
کف حقوق سال اینده ۱۸.۷ میلیون... معادل۱۱۵ دلار با قیمت امروز... با قیمت سال آتی کف حقوق ۵۰تا۶۰دلار میشه!
😢 2👏 2ارسال نظر:
-
دیگه پرده بازهههههههه پشتی ندارههههه ترامپ ازرو کار میکنه.........
ارسال نظر:
-
🔴دقایقی پیش عراقچی خطاب به شرط ترامپ برای توافق:بگذارید واضح بگویم،سامانه های موشکی غیرقابل مذاکره هستند، هرگز....
😂 1ارسال نظر:
-
میانگین درآمد ماهانه هر ایرانی ۱۱۵ دلاره.
گوشت ۱۳ دلاره
یعنی باید بیش از...
😢 2ارسال نظر:
-
سیبیاس به نقل از منابع آمریکایی: ترامپ به نتانیاهو اطلاع داده که از حملات اسرائیل به برنامه موشکهای بالستیک ایران حمایت خواهد کرد.
😮 1👏 1ارسال نظر:
-
تتر ۱۶۲... احتمالا بعد از سه شنبه میریم برای سقف های جدید.... محاله این شروط را قبول کننددددد...
👏 1ارسال نظر:
-
ادعای نتانیاهو:
🔹رئیسجمهور ترامپ مصمم است که تمامی امکانات را برای دستیابی...
👏 1ارسال نظر:
-
۱۱ را هم امروز دادن...۲ماه دیگه مجمعشه با تقسیم سود سهم ۹میفته برا خریدار... سود سال اینده بازه ۲۷۰۰ تا۳۰۰۰ هست یعنی pe ۳...... بدون خریدار!
👍 2ارسال نظر:
-
مذاکرات سه شنبه اگر نتیجه معناداری بیرون نیاددد به سمت دلار ۱۷۰تا۱۸۰ برای شب عید حرکت میکنیم!... ببینیم چی میشه!...
🙏 2ارسال نظر:
-
-
⭕️ترامپ:
تغییر رژیم در ایران ممکن است بهترین اتفاقی باشد که میتواند رخ دهد!...
👏 4ارسال نظر:
-
تتر از 165بدون خبر خاصی در روز تعطیل رسوندن به 161.... یعنی دلار زیر ۱۶۰ باید باشه فردا .... تا ببینیم چی میشه !....
👍 2ارسال نظر:
-
ترامپ در پاسخ به این سؤال که آیا برای ایران ضربالاجل تعیین شده است:
بله، در ذهن خودم یک ضربالاجل دارم
🙏 3ارسال نظر:
-
ترامپ:
🔹دوست دارم ببینم آیا میتوانیم به یک توافق برسیم؛ آنها برای توافق...
🙏 2ارسال نظر:
-
ترامپ درباره ونزوئلا:
تجهیزات روسی کار نکرد، تجهیزات چینی کار نکرد.
همه...
🙏 2ارسال نظر:
هیچ نتیجه فعالیتی برای نمایش وجود ندارد
نمایش بیشتر

ارسال نظر: