سایپا (خساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تاران
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 959

پاسخ : سایپا (خساپا)

اینا افزایشات اصلی نیست
    من انتظار دارم حداقل ۳۰ درصد افزایش نرخ داریم

نظر

• عباس انصاری
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1795

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
      اینا افزایشات اصلی نیست
      من انتظار دارم حداقل ۳۰ درصد افزایش نرخ داریم
      این قیمتها فعلا بدون مصوبه شورای رقابت هست افزایش قیمت اصلی بعد از ابلاغ شورای رقابت

نظر

• عباس انصاری
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1795

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
        این قیمتها فعلا بدون مصوبه شورای رقابت هست افزایش قیمت اصلی بعد از ابلاغ شورای رقابت
        قیمت محصولات سایپا در سال آینده
        برخی اخبار نیز از این حکایت دارند که در سال آینده شورای رقابت مجوز افزایش 30 تا 80 درصدی قیمت‌ها را برای ایران خودرو و سایپا صادر کند. چراکه این دو خودروساز دولتی همچنان با زیان مشغول به تولید هستند.
        تجارت نیوز

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10190

زیر 220 تومن بیاد حتما میخرم ولی اگه نیاد مجبورم بالاتر بخرم.
          240 -250 تومن مقاومت سهم هست.
          پیش بینیم اینه که بین 240 تا 215 تومن ممکنه یه چند روزی نوسان کنه.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• تاران
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 959

خساپا
            پایین خاصی براش نمیبینم
            با توجه به فروش بلوک خپارس و عقب ماندگی از خودرو میتونه قبل از گروه رشدش رو شروع کنه
            [/IMG]

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

فکر میکنم به احتمال زیاد سال دیگه این موقع ها حسرت خساپای 222 تومنی رو بخوریم.
              خیلی نمودار خوبی داره،ولی برای کوتاه مدت کمی صبر نیاز داره چون فکر میکنم مقاومت های 240 و 250 تومن با اولین برخورد امکان شکستنش کم هست.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Arna
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 54

اولین محموله خودرویی ایران خرداد ۱۴۰۲ به بازار روسیه می رسد. حضور ایران در بازار خودرویی روسیه با شرکت در نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۲ مسکو استارت خورد. خودروی شاهین از ۱۱ خرداد امسال در روسیه آغاز خواهد شد. آن طور که مدیرعامل بست موتورز می گوید قرداد این شرکت روسی با خودروسازی سایپا سه ساله است و قرار است در این بازه زمانی حدود ۴۵ هزار دستگاه از محصولات این خودروساز ایرانی روانه بازار خودروی روسیه شود. الکساندر استپانوف ادامه می دهد برنامه ریزی شده تا در سال اول ۱۰ هزار دستگاه از محصولات سایپا در دسترس مشتریان روسی قرار گیرد.با توجه به برنامه فروش خودروسازی سایپا به ارزش ۴۵۰ میلیون یورویی به روسیه آنچه از تفاهم نامه ایرانی ها با روسها باقی می ماند حدود ۲۵۰ میلیون یورو است که می توان گفت این رقم سهم دیگر خودروساز کشور یعنی ایران خودرو خواهد بود. البته مشخص نیست شرکت های قطعه ساز ایرانی نیز ذیل قراردادهای خودروسازان در بازار روسیه حضور خواهند داشت یا اینکه به دنبال حضوری مستقل در بازار خودروی این کشور پهناور اروپایی- آسیایی هستند.

نظر

• amir.r
                  ستاره دار(3)
                  • Apr 2013
                  • 613

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                  خساپا
                  پایین خاصی براش نمیبینم
                  با توجه به فروش بلوک خپارس و عقب ماندگی از خودرو میتونه قبل از گروه رشدش رو شروع کنه
                  [/IMG]
                  دقیقا همین مسیر را خواهد رفت
                  با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• TARGET
                    عضو فعال
                    • Nov 2014
                    • 2282

در اصل توسط Arna پست شده است View Post
                    اولین محموله خودرویی ایران خرداد ۱۴۰۲ به بازار روسیه می رسد. حضور ایران در بازار خودرویی روسیه با شرکت در نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۲ مسکو استارت خورد. خودروی شاهین از ۱۱ خرداد امسال در روسیه آغاز خواهد شد. آن طور که مدیرعامل بست موتورز می گوید قرداد این شرکت روسی با خودروسازی سایپا سه ساله است و قرار است در این بازه زمانی حدود ۴۵ هزار دستگاه از محصولات این خودروساز ایرانی روانه بازار خودروی روسیه شود. الکساندر استپانوف ادامه می دهد برنامه ریزی شده تا در سال اول ۱۰ هزار دستگاه از محصولات سایپا در دسترس مشتریان روسی قرار گیرد.با توجه به برنامه فروش خودروسازی سایپا به ارزش ۴۵۰ میلیون یورویی به روسیه آنچه از تفاهم نامه ایرانی ها با روسها باقی می ماند حدود ۲۵۰ میلیون یورو است که می توان گفت این رقم سهم دیگر خودروساز کشور یعنی ایران خودرو خواهد بود. البته مشخص نیست شرکت های قطعه ساز ایرانی نیز ذیل قراردادهای خودروسازان در بازار روسیه حضور خواهند داشت یا اینکه به دنبال حضوری مستقل در بازار خودروی این کشور پهناور اروپایی- آسیایی هستند.

بخشی از این محموله کشنده خای پرقدرت آتامان ساخت ایران خودرو دیزل نی باشد

نظر

• amir.r
                      ستاره دار(3)
                      • Apr 2013
                      • 613

با تثبیت بالای 300 تومن روند جدیدی برای خساپا شروع میشه .
                      زیر 300 فرصت خریده
                      با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10190

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        فکر میکنم به احتمال زیاد سال دیگه این موقع ها حسرت خساپای 222 تومنی رو بخوریم.
                        خیلی نمودار خوبی داره،ولی برای کوتاه مدت کمی صبر نیاز داره چون فکر میکنم مقاومت های 240 و 250 تومن با اولین برخورد امکان شکستنش کم هست.

هدف خساپا لمس دوباره سقف 600 تومنی میتونه باشه البته در بازه زمانی بالای شش ماه.
                        من اینطور فکر میکنم ولی دوستان با نظر خودشان سهامداری کنند ممکنه نظر من اشتباه باشه.

نظر

• hasan666
                          عضو فعال
                          • May 2014
                          • 1104

جدی بگیرید خساپا را
                          ورود سنگین

نظر

• hasan666
                            عضو فعال
                            • May 2014
                            • 1104

بشدت عقب مانده است

در حال خرید یکی از اختیار های سایپا هستم

نظر

• الکساندر آلخین
                              ستاره‌دار(4)
                              • Jun 2013
                              • 828

در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Post
                              نزدیکترین مقاوکت سایپا در مسیر صعودی محدوده ی 300 تومان است..
                              فعلا به هدف 300 تومانی که سیزدهم دی ماه 1401 اشاره شده بود، رسیده ... روند همچنان صعودی است..
                              هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• الکساندر آلخین
                                ستاره‌دار(4)
                                • Jun 2013
                                • 828

در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Post
                                سلام و درود

به نظر می رسد که سایپا قصد ادامه ی موج پنجم صعودی را داشته باشد... در این صورت می تواند حداقل تا نزدیکی های سقف قبلی حوالی 600 تومان رشد نماید..
                                حد ضرر تثبیت زیر 160 تومان است..
                                حال چه اخباری بتواند این رشد را ایجاد کند الله اعلم.. ولی واگذار بلوک، افزایش نرخ، افزایش تولید و .... اخباری هستند که می تواند یاریگر سهم در این موج صعودی باشند..
                                این تحلیل هم در تیرماه 1401 ارسال شد.. زمانی که افراد کمی به صعود بازار باور داشتند..
                                هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

در حال کار...
                                X