کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این قیمتها فعلا بدون مصوبه شورای رقابت هست افزایش قیمت اصلی بعد از ابلاغ شورای رقابت
قیمت محصولات سایپا در سال آینده
برخی اخبار نیز از این حکایت دارند که در سال آینده شورای رقابت مجوز افزایش 30 تا 80 درصدی قیمتها را برای ایران خودرو و سایپا صادر کند. چراکه این دو خودروساز دولتی همچنان با زیان مشغول به تولید هستند.
تجارت نیوز
زیر 220 تومن بیاد حتما میخرم ولی اگه نیاد مجبورم بالاتر بخرم.
240 -250 تومن مقاومت سهم هست.
پیش بینیم اینه که بین 240 تا 215 تومن ممکنه یه چند روزی نوسان کنه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فکر میکنم به احتمال زیاد سال دیگه این موقع ها حسرت خساپای 222 تومنی رو بخوریم.
خیلی نمودار خوبی داره،ولی برای کوتاه مدت کمی صبر نیاز داره چون فکر میکنم مقاومت های 240 و 250 تومن با اولین برخورد امکان شکستنش کم هست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
اولین محموله خودرویی ایران خرداد ۱۴۰۲ به بازار روسیه می رسد. حضور ایران در بازار خودرویی روسیه با شرکت در نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۲ مسکو استارت خورد. خودروی شاهین از ۱۱ خرداد امسال در روسیه آغاز خواهد شد. آن طور که مدیرعامل بست موتورز می گوید قرداد این شرکت روسی با خودروسازی سایپا سه ساله است و قرار است در این بازه زمانی حدود ۴۵ هزار دستگاه از محصولات این خودروساز ایرانی روانه بازار خودروی روسیه شود. الکساندر استپانوف ادامه می دهد برنامه ریزی شده تا در سال اول ۱۰ هزار دستگاه از محصولات سایپا در دسترس مشتریان روسی قرار گیرد.با توجه به برنامه فروش خودروسازی سایپا به ارزش ۴۵۰ میلیون یورویی به روسیه آنچه از تفاهم نامه ایرانی ها با روسها باقی می ماند حدود ۲۵۰ میلیون یورو است که می توان گفت این رقم سهم دیگر خودروساز کشور یعنی ایران خودرو خواهد بود. البته مشخص نیست شرکت های قطعه ساز ایرانی نیز ذیل قراردادهای خودروسازان در بازار روسیه حضور خواهند داشت یا اینکه به دنبال حضوری مستقل در بازار خودروی این کشور پهناور اروپایی- آسیایی هستند.
اولین محموله خودرویی ایران خرداد ۱۴۰۲ به بازار روسیه می رسد. حضور ایران در بازار خودرویی روسیه با شرکت در نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۲ مسکو استارت خورد. خودروی شاهین از ۱۱ خرداد امسال در روسیه آغاز خواهد شد. آن طور که مدیرعامل بست موتورز می گوید قرداد این شرکت روسی با خودروسازی سایپا سه ساله است و قرار است در این بازه زمانی حدود ۴۵ هزار دستگاه از محصولات این خودروساز ایرانی روانه بازار خودروی روسیه شود. الکساندر استپانوف ادامه می دهد برنامه ریزی شده تا در سال اول ۱۰ هزار دستگاه از محصولات سایپا در دسترس مشتریان روسی قرار گیرد.با توجه به برنامه فروش خودروسازی سایپا به ارزش ۴۵۰ میلیون یورویی به روسیه آنچه از تفاهم نامه ایرانی ها با روسها باقی می ماند حدود ۲۵۰ میلیون یورو است که می توان گفت این رقم سهم دیگر خودروساز کشور یعنی ایران خودرو خواهد بود. البته مشخص نیست شرکت های قطعه ساز ایرانی نیز ذیل قراردادهای خودروسازان در بازار روسیه حضور خواهند داشت یا اینکه به دنبال حضوری مستقل در بازار خودروی این کشور پهناور اروپایی- آسیایی هستند.
بخشی از این محموله کشنده خای پرقدرت آتامان ساخت ایران خودرو دیزل نی باشد
فکر میکنم به احتمال زیاد سال دیگه این موقع ها حسرت خساپای 222 تومنی رو بخوریم.
خیلی نمودار خوبی داره،ولی برای کوتاه مدت کمی صبر نیاز داره چون فکر میکنم مقاومت های 240 و 250 تومن با اولین برخورد امکان شکستنش کم هست.
هدف خساپا لمس دوباره سقف 600 تومنی میتونه باشه البته در بازه زمانی بالای شش ماه.
من اینطور فکر میکنم ولی دوستان با نظر خودشان سهامداری کنند ممکنه نظر من اشتباه باشه.
به نظر می رسد که سایپا قصد ادامه ی موج پنجم صعودی را داشته باشد... در این صورت می تواند حداقل تا نزدیکی های سقف قبلی حوالی 600 تومان رشد نماید..
حد ضرر تثبیت زیر 160 تومان است..
حال چه اخباری بتواند این رشد را ایجاد کند الله اعلم.. ولی واگذار بلوک، افزایش نرخ، افزایش تولید و .... اخباری هستند که می تواند یاریگر سهم در این موج صعودی باشند..
این تحلیل هم در تیرماه 1401 ارسال شد.. زمانی که افراد کمی به صعود بازار باور داشتند..
هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
نظر