در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاین چیزا رو فقط شما کفرا شناسا درک میکنید;)
داشتم فکر می کردم آدم از این گزینه ها گیر بیاره میشه به تک سهک شدن فکر کردا! هرچند برخلاف ایدئولوژیمه!:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postیکی از بزرگترین اشتباه های من موقعی بود که یارو 20000 تا گذاشته بود روی 305 تومان و من ازش نخریدم!
داشتم فکر می کردم آدم از این گزینه ها گیر بیاره میشه به تک سهک شدن فکر کردا! هرچند برخلاف ایدئولوژیمه!:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدوستان این پاسا رو هم مد نظر داشته باشید
حق های استفاده نشدش آگهی شده و احتمالا به زودی رشد کنه
پی بر ای بسیار پایینی هم داره و در گروه خودش بهترینه
هرچند مشکلاتی داره این گروه.
باید دید رشدش شروع میشه.....
از لحاظ تکنیکال دوستان لطفا نظرشونو اعلام کنندرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
بچه ها فجر رو هم دریابید به زودی این فجر چه کارها که نکنه یواش یواش باید روش فعال شد فولاد امیر کبیر کاشان!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
به نظرم تكنوتار از اون سهامهايي هست كه پول سهامدار رو امسال چند برابر ميكنه سهم از 1050 تومنه چند سال پيش شده اين 150 تومن اراده بر بالابردنه سهم هست چرا كه اولين گزارشو خوب دادنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
خوب وتوصا فردا تو گره هستش رفتار این سهم خیلی مشکوک شده باید یه بررسی بشه!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
پیشنهاد های خرید:
1)ثباغ در قیمتهای فعلی بسیار ارزنده است زیر 285 تومان به شدت توصیه به خرید می شود
2)آ س پ
3)ثتران
4)چافست در قیمتهای فعلی بسیار ارزنده است زیر 400 تومان به شدت توصیه به خرید می شود
5)سبهان
6)سکارون
7)پاسا
8)وکار
9)رتکو در محدوده 300 تومان
10)شیران در محدوده 2100 تومان
11)ثاخت
12)خکار در محدوده 200 تومان
13)غدیر زیر 420 تومان
14)پارسان
15)زاگرس در محدوده 1300 تومانThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postپیشنهاد های خرید:
1)ثباغ در قیمتهای فعلی بسیار ارزنده است زیر 285 تومان به شدت توصیه به خرید می شود
2)آ س پ
3)ثتران
4)چافست در قیمتهای فعلی بسیار ارزنده است زیر 400 تومان به شدت توصیه به خرید می شود
5)سبهان
6)سکارون
7)پاسا
8)وکار
9)رتکو در محدوده 300 تومان
10)شیران در محدوده 2100 تومان
11)ثاخت
12)خکار در محدوده 200 تومان
13)غدیر زیر 420 تومان
14)پارسان
15)زاگرس در محدوده 1300 تومان
اتفاق خاصی افتاده یا سبد بلند مدت مد نظرتونه؟
نظر
نظر