نرم افزارهای تحلیل تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Admin
    ادمین سایت
    • Oct 2010
    • 208

نرم افزارهای تحلیل تکنیکال

در این بخش ضمن ارایه نرم افزارهای تحلیلی, روش استفاده از هر یک آموزش داده خواهد شد.
  • analyst
    عضو فعال
    • Sep 2025
    • 446

metastock

با سلام
    من پس از جستجوی فراوان نرم افزار metastock کرک شده را نیافتم، در صورت ارایه کرک سالم این برنامه که از بهترین هاست کمک شایانی به فعالان بورس می نمایید.
    با تشکر

نظر

• نازنین آریان فر
      عضو عادی
      • Sep 2025
      • 48

برای دریافت متااستاک به سایت کارآمد گروپ مراجعه کنید ، یه قسمت داره بنام دانلود نرم افزار.
      اگر پیدا نکردید پیام بدید تا براتون آپلود کنم.
      اگر می خواهی خوشبخت باشی برای خوشبختی دیگران بکوش، زیرا آن شادی که ما به دیگران می دهیم به دل خود ما برمی گردد.

نظر

• analyst
        عضو فعال
        • Sep 2025
        • 446

دوباره سلام
        متا استوک رو از سایت کارآمد گروپ گرفتم.بعد نصب، وقتی اجرا می کنم اول لایسنس می خواد که ندارم و 30 روزه رو انتخاب کردم، بعد از اون سی دی متا استوک رو می خواد که ندارم و بعدش کلی پیغام خطا میاد و برنامه رو می بنده!
        ضمنا این سایت کرک یا سریال نداشت
        آخرین ویرایش توسط analyst؛ 2010/12/13, 20:59.

نظر

• analyst
          عضو فعال
          • Sep 2025
          • 446

بالاخره موفق به نصب شدم.:)

نظر

• analyst
            عضو فعال
            • Sep 2025
            • 446

کسی می دونه چرا فقط باید با offline mode کار کنیم و آنلاینش خطای زیر رو میده؟
            DBC data manager (winros.exe) could not be found. it must be running before data can be collected

نظر

• SAEID
              عضو جدید
              • Dec 2010
              • 5

Metastock cd

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
              دوباره سلام
              متا استوک رو از سایت کارآمد گروپ گرفتم.بعد نصب، وقتی اجرا می کنم اول لایسنس می خواد که ندارم و 30 روزه رو انتخاب کردم، بعد از اون سی دی متا استوک رو می خواد که ندارم و بعدش کلی پیغام خطا میاد و برنامه رو می بنده!
              ضمنا این سایت کرک یا سریال نداشت
              پارسال كتابي راجع به تحليل تكنيكال خريدم كه يك سي دي metastock همراهش بود هنوز از آن استفاده نكردم و نمي دانم سريال دارد يا خير . چك ميكنم اگر شد يك كپي برايتان ميفرستم .

نظر

• analyst
                عضو فعال
                • Sep 2025
                • 446

کسی می دونه که با متا تریدر چطور میشه قیمت فلزات رو گرفت؟

نظر

• SAEID
                  عضو جدید
                  • Dec 2010
                  • 5

در اصل توسط SAEID پست شده است View Post
                  پارسال كتابي راجع به تحليل تكنيكال خريدم كه يك سي دي metastock همراهش بود هنوز از آن استفاده نكردم و نمي دانم سريال دارد يا خير . چك ميكنم اگر شد يك كپي برايتان ميفرستم .
                  مراحل نصب نرم افزار MetaStock
                  1- فايل setup واقع در پوشه برنامه را اجرا كنيد .
                  2- شماره سريال برنامه M97C – 66U9 – 5N46S است . (در قسمت نام و شركت از اسامي دلخواه استفاده كنيد)
                  3- در پنجره Select Setup Type گزينه Standard را انتخاب كنيد .
                  4- در پنجره Select Real-time Vendor گزينه No Real-time Vendor را انتخاب كنيد .
                  5- در پنجره Router DataLink Information ؛ User ID و Password دلخواه را وارد كنيد .
                  6- درپنجره Equis Folder Selection ، نام دلخواه يا يكي از اسامي پيش فرض در ليست را انتخاب كنيد .
                  7- از پنجره Choose Conversation Options بدون انتخاب گزينه اي عبور كنيد .
                  8- بعد از پنجره Install Status ، ميتوان ابزارهاي آشكارشده را Overwrite كرد .
                  9- با كامل شدن نصب ، سيستم Restart ميگردد . پروتكل مربوطه را نيز قبول كنيد .
                  10- با ظاهر شدن پنجره Logon ، گزينه Work Offline را انتخاب كنيد .
                  11- درصورت نياز از اطلاعات … Did you know و نيز MetaStock Quick start Tutorials براي آشنايي
                  با امكانات MetaStock استفاده نماييد .
                  12- به كتاب پيش بيني سهام در بورس به روش تحليل تكنيكال (بهمراه CD و راهنماي كامل نرم افزار )
                  تاليف ؛ توماس ، ميرز (Meyers,Thomas A.)
                  و مترجمين ؛ مهندس شادي سميعي فر و مهندس محمد رضا شعبانعلي نيز در صورت نياز مراجعه نماييد .
                  چاپ اول – پاييز 84 - قيمت 38000 ريال

نظر

• esi_mohammadi
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 1105

سلام
                    این لینک دانلود متا استوک 11 می باشد با حجم 200 مگابایت. بسیار کاملتر از ورژن 9 می باشد

serial:
                    7PLK-7W5C-2HHTY

M97C-66U9-5N46S
                    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• rhhk610
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 60

جناب محمدی با تشکر از لطفتون... دانلود نمیشه.. ظاهرا" مشکل داره

نظر

• عليرضا جمالی
                        مدیر (ستاره‌دار 20)
                        • Oct 2010
                        • 1296

در اصل توسط rhhk610 پست شده است View Post
                        جناب محمدی با تشکر از لطفتون... دانلود نمیشه.. ظاهرا" مشکل داره
                        من بدون مشکل دانلود و نصب کردم اما نمیتونم offline مدش رو فعال کنم.
                        باز هم از جناب محمدی تشکر میکنم.
                        از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• esi_mohammadi
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 1105

دانلود Metastock 9 EOD با حجم 93.2 مگابایت با قبلیت Resume

پسورد برای Extract فایل ها:
                          كد:

forum.iran-egold.com

پس از Extract فایلها ابتدا Virtual Clone Drive را نصب کنید. پس از نصب این برنامه دوبار برروی فایل Metastock 9 Eod.iso کلیک کنید تا ایمج در درایو مجازی قرار بگیرد.

اگر در هنگام نصب برنامه با اخطار زیر مواجه شدید باید مراحل نصب را کنسل کرده و Microsoft .NET Framework 1.1 را با کمک یکی از روشهای زیر برروی ویندوز نصب کنید.

اگر CD ویندوز XP را در اختیار دارید آنرا در داخل CD-ROM قرار داده و پس از اجرای AutoRun مراحل زیر را برای نصب MS .NET دنبال کنید:

*معمولاً CDهای ویندوز Service Pack 1 .NET را نیز نصب میکنند.

در صورتیکه CD ویندوز را در اختیار ندارید ، مایکروسافت دات نت را از لینک زیر دانلود و نصب کنید:

دانلود Microsoft .NET Framework 1.1 Redistributable Package با حجم 23.14 مگابایت

در صورت تمایل میتوانید Service Pack 1 برنامه ی MS .NET را هم از این لینک با حجم 10.2 مگابایت دانلود و نصب کنید.(پس از نصب MS .NET این آپدیت در لیست آپدیتهای WindowsUpdate قرار میگیرد)
                          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• farhad61
                            عضو فعال
                            • Sep 2025
                            • 512

متا استوک 11 از سایت قیمت ها آپلود شده در 4sher
                            http://www.4shared.com/dir/9849940/8...c/sharing.html
                            من خودم دانلود و نصب کردم
                            فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                            قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• مهراز
                              عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 207

سلام من تو آرشیو خودم این سریال رو برای ورژن 11 پیدا کردم چون خود نرم افزار رو نداشتم نتونستم چک کنم . زحمت چک کردنش به عهده شما abqz-cxtq-lasgc
                              اگه چیز جدیدی پیدا کردم خبرتون می کنم.
                              کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

در حال کار...
                              X