شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
    بورسی عزیز ، فکر میکنم نمودارتون ایراد داشته باشه !
    با اینکه این چارت هفتگی هست ولی در نقطه ای که b نامگذاری کرده اید کندل های بالاتر وجود دارد و خط مزبور از همان فلش سمت چپ شروع میشود و بر b و نقطه 1 مماس میشود.
    :-/

نمودار (روزانه )خودم را هم جهت مقایسه بهتر می گذارم .

در چارت من بسته به شیب اصلاح که معتقد هستم ادامه خواهد داشت حمایت اول در کف کانال صعودی یعنی 28000 و حمایت مهم بعدی 27700 میباشد.
    همچنان معتقد به اصلاح تا حوالی 10 آبان هستم و نقطه سرنوشت ساز را در 15 آبان میدانم. اینکه آیا وارد موج 3 از 5 خواهیم شد یا نزول بزرگ ... ظاهرا این تاریخ برابر با انتخابات ریاست جمهوری امریکا نیز هست ؟! ولی نمیدونم چرا ظاهر این نمودارا میگه اوباما برنده میشه و شاخص میره بالا !! :D

آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/10/15, 00:57.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کریم مهدوی
      عضو فعال
      • May 2012
      • 813

...
      تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        بورسی عزیز ، فکر میکنم نمودارتون ایراد داشته باشه !
        با اینکه این چارت هفتگی هست ولی در نقطه ای که b نامگذاری کرده اید کندل های بالاتر وجود دارد و خط مزبور از همان فلش سمت چپ شروع میشود و بر b و نقطه 1 مماس میشود.
        :-/

نمودار (روزانه )خودم را هم جهت مقایسه بهتر می گذارم .

در چارت من بسته به شیب اصلاح که معتقد هستم ادامه خواهد داشت حمایت اول در کف کانال صعودی یعنی 28000 و حمایت مهم بعدی 27700 میباشد.
        همچنان معتقد به اصلاح تا حوالی 10 آبان هستم و نقطه سرنوشت ساز را در 15 آبان میدانم. اینکه آیا وارد موج 3 از 5 خواهیم شد یا نزول بزرگ ... ظاهرا این تاریخ برابر با انتخابات ریاست جمهوری امریکا نیز هست ؟! ولی نمیدونم چرا ظاهر این نمودارا میگه اوباما برنده میشه و شاخص میره بالا !! :D

سلام کیوان جان از اینکه دیر پاسخ میدم معذرت میخوام .

ببینید وقتی نمودار توی تایم فریم های مختلف رسم میشه تو اغلب موارد یه تغیراتی به وجود میاد که مربوط میشه به high و low و پیوت ها که تو این بحث نمیگنجه . ولی در کل هیچ فرقی نیمیکنه که شما تو چه تایمی ترید میکنید چون علم تکنیکال به طور نسبی توی همه تایم ها جواب میده . مثلا توی همین شاخص کل وقتی که شاخص به سطح 29200 رسید من کاملا نقد شدم و از بازار بیرون امدم چون طبق نموداری که خودتون هم ترسیم کردید مقاومت مهمی داشتیم و برای عبور از این مقاومت نیاز به اصلاح بود . ولی اگه همین شاخص کل را توی تایم هفتگی نگاه کنید مشاهده میکنید که خط روندی که توی تایم روزانه ترسیم شده را پر قدرت شکسته و دقیقا بهش پولبک زده !

یه مورد دیگه اینکه من اینطور از نوشته شما برداشت کردم که شما خبر انتخابات پیش روی آمریکا را میخواهید به نمودار ربط بدید که فکر نمیکنم درست باشه . یه مطلبی را به طور کلی خدمت همه دوستان عرض میکنم چیزی که خودم به طور تجربی تو بازار بهش رسیدم . من خبر ها را به چهار دسته کلی تقسیم میکنم 1- خبر خوب 2- خبر خیلی خوب 3- خبر بد 4- خبر خیلی بد . وقتی که شاخص توی موج کارکشن یا اصلاحی باشه خبر بد و خبر خیلی بد خیلی بزرگنمایی میشه و باعث ریزش شدید شاخص میشه و بالاعکس خبر خوب و خیلی خوب خیلی زود محو میشه البته اخبار خیلی خوب میتونه تاثیر چند روزه بزاره . همچنین تو یه موچ ایمپالس یا صعودی دقیقا عکس این قضیه اتفاق میفته . یه مثال میزنم تو دوستان بهتر متوجه بشن . چند ماه پیش که خبر استیضاح وزیر اقتصاد امد شاخص تا چند روز به شدت منفی شد و دلیل اون هم این بود که ما تو موج اصلاحی شاخص بودیم و جا برای افت بود و جالب اینکه مجددا خبر استیضاح وزیر اقتصاد امده و بازار نه تنها منفی نشده بلکه بالای 1 رصد هم مثبته و دلیل اونم اینه که تو موج 5 صعودی شاخص هستیم و نباید انتظار اصلاح های انچنانی از شاخص داشته باشیم . من بر خلاف نظر شما حداقل توی کوتاه مدت اصلاح شاخص را تموم شده میدونم و انتظار دارم با یه موج شارپ حداقل تا محدوده 30000 هم صعود داشته باشیم . موفق باشید.

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
          سلام کیوان جان از اینکه دیر پاسخ میدم معذرت میخوام .

ببینید وقتی نمودار توی تایم فریم های مختلف رسم میشه تو اغلب موارد یه تغیراتی به وجود میاد که مربوط میشه به high و low و پیوت ها که تو این بحث نمیگنجه . ولی در کل هیچ فرقی نیمیکنه که شما تو چه تایمی ترید میکنید چون علم تکنیکال به طور نسبی توی همه تایم ها جواب میده . مثلا توی همین شاخص کل وقتی که شاخص به سطح 29200 رسید من کاملا نقد شدم و از بازار بیرون امدم چون طبق نموداری که خودتون هم ترسیم کردید مقاومت مهمی داشتیم و برای عبور از این مقاومت نیاز به اصلاح بود . ولی اگه همین شاخص کل را توی تایم هفتگی نگاه کنید مشاهده میکنید که خط روندی که توی تایم روزانه ترسیم شده را پر قدرت شکسته و دقیقا بهش پولبک زده !

یه مورد دیگه اینکه من اینطور از نوشته شما برداشت کردم که شما خبر انتخابات پیش روی آمریکا را میخواهید به نمودار ربط بدید که فکر نمیکنم درست باشه . یه مطلبی را به طور کلی خدمت همه دوستان عرض میکنم چیزی که خودم به طور تجربی تو بازار بهش رسیدم . من خبر ها را به چهار دسته کلی تقسیم میکنم 1- خبر خوب 2- خبر خیلی خوب 3- خبر بد 4- خبر خیلی بد . وقتی که شاخص توی موج کارکشن یا اصلاحی باشه خبر بد و خبر خیلی بد خیلی بزرگنمایی میشه و باعث ریزش شدید شاخص میشه و بالاعکس خبر خوب و خیلی خوب خیلی زود محو میشه البته اخبار خیلی خوب میتونه تاثیر چند روزه بزاره . همچنین تو یه موچ ایمپالس یا صعودی دقیقا عکس این قضیه اتفاق میفته . یه مثال میزنم تو دوستان بهتر متوجه بشن . چند ماه پیش که خبر استیضاح وزیر اقتصاد امد شاخص تا چند روز به شدت منفی شد و دلیل اون هم این بود که ما تو موج اصلاحی شاخص بودیم و جا برای افت بود و جالب اینکه مجددا خبر استیضاح وزیر اقتصاد امده و بازار نه تنها منفی نشده بلکه بالای 1 رصد هم مثبته و دلیل اونم اینه که تو موج 5 صعودی شاخص هستیم و نباید انتظار اصلاح های انچنانی از شاخص داشته باشیم . من بر خلاف نظر شما حداقل توی کوتاه مدت اصلاح شاخص را تموم شده میدونم و انتظار دارم با یه موج شارپ حداقل تا محدوده 30000 هم صعود داشته باشیم . موفق باشید.
          سلام و ممنون بابت توضیحاتتون
          در مورد انتخابات ، نه بیشتر جنبه مزاح داشت. من دقیقا نمی دونم در اون محدوده تاریخی چه اتفاقات خوب یا بدی ممکنه بیافته اما میدونم که قطعا رویدادهایی در اون زمان خواهیم داشت که جهت دهی شاخص و بازار را تعیین میکند. بعنوان تنها موضوعی که در زمان حال اطلاع دارم انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را مثال زدم چون احمدی نژاد ادامه روند مذاکرات را منوط به نتیجه انتخابات امریکا کرده بود ! گفتیم شاید این همون خبر باشه !! :d

در مورد حرکت شارپی که گفتید بله در حال حاضر تمام این رویدادها میتونه اتفاق بیافته اما اگر همین شاخص که امروز خودشو به مرز 29000 رسوند در حرکتی شارپ و تیز و قبل از اصلاحاتی که انتظارش را دارم رشد کند من منتظر خبرهای بد در آبان خواهم بود ! این نتیجه گیری به دلیل دیدگاه من روی نمودارهایم هست. معنیش اینه که نمودار میگه اگر به هر دلیلی خوشبینانه حجم زیادی پول وارد بازار شده بود که رکورد شاخص ها شکسته شد ( فرض کنیم بابت اخبار رانتی دولتی در خصوص توافق با غرب بود ) معنی حرکت شارپ فعلی شکست و عدم قطعیت آن موضوع و در نتیجه خروج همان سرمایه وارد شده از بازار خواهد بود و در اینصورت من نمی توانم دیگر اهداف چندان بالایی که انتظار دارم ، برای بازار متصور باشم.
          هرچه هست هنوز هم میگویم آبان امسال سرنوشت بورس و بازار و کشور مشخص میشود... تمام این مطالب می تواند اشتباه باشد اگر دیدگاه من نسبت به روندی که در حال رخ دادن است اشتباه باشد.

با تشکر
          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/10/15, 15:30.

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
            سلام و ممنون بابت توضیحاتتون
            در مورد انتخابات ، نه بیشتر جنبه مزاح داشت. من دقیقا نمی دونم در اون محدوده تاریخی چه اتفاقات خوب یا بدی ممکنه بیافته اما میدونم که قطعا رویدادهایی در اون زمان خواهیم داشت که جهت دهی شاخص و بازار را تعیین میکند. بعنوان تنها موضوعی که در زمان حال اطلاع دارم انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را مثال زدم چون احمدی نژاد ادامه روند مذاکرات را منوط به نتیجه انتخابات امریکا کرده بود ! گفتیم شاید این همون خبر باشه !! :d

در مورد حرکت شارپی که گفتید بله در حال حاضر تمام این رویدادها میتونه اتفاق بیافته اما اگر همین شاخص که امروز خودشو به مرز 29000 رسوند در حرکتی شارپ و تیز و قبل از اصلاحاتی که انتظارش را دارم رشد کند من منتظر خبرهای بد در آبان خواهم بود ! این نتیجه گیری به دلیل دیدگاه من روی نمودارهایم هست. معنیش اینه که نمودار میگه اگر به هر دلیلی خوشبینانه حجم زیادی پول وارد بازار شده بود که رکورد شاخص ها شکسته شد ( فرض کنیم بابت اخبار رانتی دولتی در خصوص توافق با غرب بود ) معنی حرکت شارپ فعلی شکست و عدم قطعیت آن موضوع و در نتیجه خروج همان سرمایه وارد شده از بازار خواهد بود و در اینصورت من نمی توانم دیگر اهداف بالاتری برای بازار متصور باشم.
            هرچه هست هنوز هم میگویم آبان امسال سرنوشت بورس و بازار و کشور مشخص میشود... تمام این مطالب می تواند اشتباه باشد اگر دیدگاه من نسبت به روندی که در حال رخ دادن است اشتباه باشد.

با تشکر
            با سلام مثلا در آبان ماه چه اتفاقی می خواهد رخ دهد انتخابات امریکا می باشد که احتمالا اوباما رای می اورد و مذاکرات هسته ای هم بعد از انتخابات انجام می شود اگر ایران همکاری کند به گفته غرب تحریم ها کم می شود مرحله ای و اگر نه که وضیعت معلوم هست در حال حاظر اقتصاد کشور بیش از 60 درصد فناع شده دیگه چه چیزی برای از دست دادن دارد دلار می شود 5 هزار تومان تمام کارخانها تعطیل می شود برای مسولان کشور فرقی می کند مردم گرسنه بخوابند فرقی می کند ! ایران خودرو داره با ظرفیت 34 درصد کار می کند از این بدتر داریم نان بربری گران میشه ! با تشکر
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

شاخص در حال عبور از 29800
              اگر از این مرحله به سلامت عبور کند توقفی در 30000 نخواهیم داشت بلکه استراحت کوتاهی در 31000 و دوباره ادامه راه !

ظاهرا دیدگاه منفی من در مورد حرکت شارپ اشتباه بود و اصلاح شاخص خیلی کوتاه تر از اونچیزی بود که انتظار داشتم!!
              آتیش شاخص خیلی تنده !!

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

با سلام به امید کگل 1200 تومتنی بعد از تعدیل مثبت ! با تشکر
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• esi_mohammadi
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 1105

اگر ریاضیاتی به شاخص نگاه کنیم دقیقا یک مقاومت کلیدی و در حقیقت کی پوینت قوی روی محدوده 31465 واحد قرار دارد که نقطه عطف بازار محسوب خواهد شد
                  در بین راه 2 مقاومت و سطح عرضه وجود دارد : اولین سطح که برابر 30148 واحد که امروز بازار به این سطح واکنش داد و در صورت عبور سطح بعدی 30795 واحد می باشد و در پایان کی پوینت فوق العاده قوی 31465 واحد می باشد که قطعا شکستش نیاز به اخبار و فاند می باشد که به نظرم فعلا بعید به نظر میرسد
                  تا مدامی که شاخص به زیر 29853 واحد نیاید به صعود شاخص فعلا میشه امید داشت .

لینک تصویر
                  (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                  (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                  (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• شاهین محلوجی
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 2050

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                    شاخص کل:

تایم هفتگی

-----------------------------------------------------
                    تایم روزانه

شاخص بعد از شکست سقف قبلی در 27410 و مقاومت سالیانه و خروج از مثلث پهن شونده حوالی 27770 حرکتی تا سقف چنگال پیچفورک(زرد رنگ) و بالای آن داشته که فعلا در حال اصلاح و پولبک بسمت مقاومتهای شکسته شده میباشد.....

بنظرم تا حوالی 28000 اصلاحی داریم که در صورت شکست این حمایت ! حمایت بعدی 27770 ولی با این حجم پولی که وارد بازار شده بعید میدونم به این حمایت برسیم......
                    ولی در صورت برگشت هدفهای فعلی شاخص کل 30700 بعدی 31200
                    با توجه به رشد شرکتهای مانند فملی فولاد ومعادن فسرب کچادو..... کلا برخی از پتروشیمیها - کانی فلزی و فلزات اساسی و ...... (قندیها هم که جای خود دارند ;)-) بنظرم در آینده نزدیک رقمهای بالایی از شاخص ببینیم...

موفق باشید
                    هدف 30700 شاخص کل محقق شد .....
                    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• Fmoradi
                      كاربر فعال
                      • Nov 2011
                      • 279

بنظرم سازمان هم ميدونست كه با باز كردن فولاد و جهش شاخص از ٣٠٣٠٠ پرشش دادن بقيه گير هاي بازار هم با كچاد كگل و بقيه بسته ها

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3033

صبح همگی سرورانم بخیر

عبور از 32000 با تعدیل های پیشرو خیلی راحت خواهد بود مقاومت چندانی محسوب نمیشود

نظر

• محسن مختاری
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 663

شاخص فلزات اساسی

شمارش شاخص فلزات اساسی رو بدین شکل میدونم و به نظرم پس از اتمام صعود فعلی سیکل صعودی 14 ساله تموم میشه:

و این هم شمارش همین شاخص در 4 سال اخیر:

سقف کانال سبز نقطه ی محتملی برا پایان صعود فعلیه

=====
                          فولاد: (فقط جهت بیان سازگاری با شاخص گروه)

آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/10/27, 23:31.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

محسن ، شمارش شاخص فلزات در بازه 4 ساله من به اینصورته! و کانال چارت منهم بر همین اساس با مال تو در سقف تفاوت داره! نظرت چیه ؟ این شکلی هم میتونه باشه ؟
                            یک بررسی هم رو شمارش من داشته باشی ممنون میشم :)

نظر

• محسن مختاری
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 663

هشدار

در کنار شاخص فلزات اساسی توجه به خط روند موجود در شاخص کانه فلزی هم هشدار دهنده ست:

*.شاخص حدود 9400 به خط روند میرسه

نظر

• محسن مختاری
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 663

امشب با دوستی مکاتبه کردم و متوجه شدم همونطور که در فرمول محاسبه ی شاخص کل در سال 87 دست برده شده (امری که استناد به نمودار شاخص کل قبل از 87 رو برا پیش بینی آینده مخدوش میکنه) در فرمول محاسبه ی شاخص گروه ها هم دست برده شده
                                لذا علی رغم تصوری که تا همین امشب داشتم، به نمودار شاخص گروه ها قبل از سال 87 نمیشه استناد کرد
                                لذا پیش بینی پایان سیکل 14 ساله در شاخص فلزات اساسی که دیشب ارایه کردم، پیش بینی ای بر اساسی نادرست بوده و قابل اتکا نیست

نظر

در حال کار...
                                X