**** موج شماری ****

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aravil
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 234

جناب مختاری همچنان منتظر اعلام هدف قیمتی ثاباد در موج صعودی پیش رو هستم- به نظرتان ثاباد بعد از شکست روند نزولی و اغاز روند صعودی چه قیمتی را خواهد زد- دفعه قبل فکر کنم سقف 196 رو زد

نظر

• محسن مختاری
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 663

پرستو جان
      قبلا هم عرض کرده بودم که تنها و تنها به نمودارهام توجه میکنم و با اوناست که نظر میدم و خوب یا بد ، هیچ توجهی به مؤلفه های خارجی(من جمله سود شرکتها و پ بر ای و سازش و ...) نمیکنم
      اما امشب بعد زدن پست آخر با دوستی مکاتبه کردم و متوجه شدم همونطور که در فرمول محاسبه ی شاخص کل در سال 87 دست برده شده (امری که استناد به نمودار شاخص کل قبل از 87 رو برا پیش بینی آینده مخدوش میکنه) در فرمول محاسبه ی شاخص گروه ها هم دست برده شده
      لذا علی رغم تصوری که تا همین امشب داشتم، به نمودار شاخص گروه ها قبل از سال 87 نمیشه استناد کرد
      لذا پیش بینی پایان سیکل 14 ساله در شاخص فلزات اساسی که دیشب ارایه کردم، پیش بینی ای بر اساسی نادرست بوده و قابل اتکا نیست
      و نظری که در مورد شاخص کل ، امشب ابراز کردم، ناشی از عدم آگاهی ای بوده، که امیدوارم موجب تشویش ذهن دوستان نشده باشه#:-S

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
        با درود به محسن خان
        جناب مختاری با توجه به سود اعلامی که شرکتا تو گزارشاته 6 ماهه ساختن و باتوجه به اینکه محصولات شرکتها تو سه ماهه سوم افزایشی بوده و میتونن تعدیل بدن و پی به ای پایین شرکتها به نظرت امکان داره که شاخص تو میان مدت بالا نره
        از لحاظ بنیادی جور در نمیاد بالانرفتنه شاخص تو میان مدت با توجه به اینکه شاخص سطح مقاومت 28000 رو هم شکسته
        با توجه به نمودار شما باید ی خبری بیاد که تمامه تعدیلات شرکتها رو تو گزارشاته اینده بسوزونه و شاخص بالا نره
        در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
        پرستو جان
        قبلا هم عرض کرده بودم که تنها و تنها به نمودارهام توجه میکنم و با اوناست که نظر میدم و خوب یا بد ، هیچ توجهی به مؤلفه های خارجی(من جمله سود شرکتها و پ بر ای و سازش و ...) نمیکنم
        اما امشب بعد زدن پست آخر با دوستی مکاتبه کردم و متوجه شدم همونطور که در فرمول محاسبه ی شاخص کل در سال 87 دست برده شده (امری که استناد به نمودار شاخص کل قبل از 87 رو برا پیش بینی آینده مخدوش میکنه) در فرمول محاسبه ی شاخص گروه ها هم دست برده شده
        لذا علی رغم تصوری که تا همین امشب داشتم، به نمودار شاخص گروه ها قبل از سال 87 نمیشه استناد کرد
        لذا پیش بینی پایان سیکل 14 ساله در شاخص فلزات اساسی که دیشب ارایه کردم، پیش بینی ای بر اساسی نادرست بوده و قابل اتکا نیست
        و نظری که در مورد شاخص کل ، امشب ابراز کردم، ناشی از عدم آگاهی ای بوده، که امیدوارم موجب تشویش ذهن دوستان نشده باشه#:-S

محسن جان منظورتون در مورد شاخص فلزات اساسی رو متوجه ؟؟ یعنی اون نمودارها رو بهش توجه نکنیم؟؟؟ همونی که فولاد رو 450 نشون داده ؟؟؟

در کل نمودار های قابل تاملی هستن که باید بهش توجه کرد...

حتما یه خبری هست ..هر چی باشه اون خبر مثبت نیست ...

اما رشد خودرو و اخابر و بانک ها کمی با اون خبرای منفی نمیخونه !
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• محسن مختاری
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 663

آریو جان
          در مورد روند کوتاه مدت شاخص و سهمهای شاخص ساز نظرم رو بارها عرض کردم و تغییری هم درش صورت نگرفته(انتظار اصلاح دارم)
          اما اونچه درین دو روز تغییرات ناگهانی درش صورت گرفت ، نظرم راجع به آینده ی میان مدت-بلند مدت شاخص بود که تا پریروز فکر میکردم این آینده صعودیه
          ناگهان و تصادفا چشمم خورد به نمودار بلند مدت فلزات اساسی و دیدم همه چی جوره برا پایان سیکل پنج موجی
          برا تاییدش نمودار بلند مدت شاخص کانه فلزی رو چک کردم که اونم تایید کننده ی این نظر بود
          لذا در مورد صعود بلند مدت شاخص دچار تردید جدی شدم(و سریع هم اومدم این تردید رو اینجا بیان کردم)
          اما خوشبختانه دیروز پیرو بحثی که با یکی از خبرگان این عرصه داشتم،متوجه شدم دیتای شاخص گروه ها هم دستکاری شده و نتیجه گیری ای که در مورد چارت بلند مدت فلزات اساسی-کانه فلزی کرده بودم ،ایراد داره و اینا میتونن در میان مدت- بلند مدت به صعودشون ادامه بدن
          و به تبعشون شاخص کل هم ،چنان که قبلا فکر میکردم الان در 1 از 5 هست و فعلا فعلا ها باهاش کار داریم>:d<

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

انتظار دارم از فردا شاخص کل وارد فاز نزولی ای بشه که اقلا یک ماه طول میکشه و قیمت رو اقلا به 28000 میرسونه(چه بسا عمق و مدت اصلاح بیشتر هم بشه)
            اما در صورتی که هر یک از شاخص های زیر (حتی اگه یکیشون) بتونه به عددی که جلوش نوشتم برسه، انتظار فوق رو ابطال شده میدونم:

شاخص کل:31490

شاخص بازار اول:26065

شاخص صنعت:26073
            امروز شاخص کل شد 31221واحد
            259واحد ميخواهيم تا 31490را بشکنه.
            شبريز شراز فملي ومعادن کچاد شاراک کرمانشا شفارا مي توانند حداقل 700واحد بيارند رو 31221 واحد ميشه31921واحد.

به شکست مقاومت بسيار اميدوارم استاد مختاري.

نظر

• aminaran
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 254

جناب مختاری لطفا نظرتون را در مورد کترام بفرمائید ...........تشکر

نظر

• negar
                ستاره دار(2)
                • Jun 2025
                • 536

جناب مختاری خسته نباشید میخواستم یک بار نحوه تعدیل نمودار پس از افزایش را بگویید مثلا سهمی 100 درصد افزایش داده که 50 درصد جایزه و 50 درصد با پول (50 تومن)بوده است از زحمتتون ممنونم

نظر

• امیر حسینی
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 56

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  امروز شاخص کل شد 31221واحد
                  259واحد ميخواهيم تا 31490را بشکنه.
                  شبريز شراز فملي ومعادن کچاد شاراک کرمانشا شفارا مي توانند حداقل 700واحد بيارند رو 31221 واحد ميشه31921واحد.

به شکست مقاومت بسيار اميدوارم استاد مختاري.
                  مخابرات تازه راه افتاده اون هم باید اضاف شه

نظر

• Javad Paye
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2012
                    • 174

جناب آقاي مختاري با سلام

اگه ممكنه وضعيت ولساپا را هم تحليل كنيد. با تشكر.

نظر

• saheb
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 68

در اصل توسط Javad Paye پست شده است View Post
                      جناب آقاي مختاري با سلام

اگه ممكنه وضعيت ولساپا را هم تحليل كنيد. با تشكر.
                      با سلام لطفا وبشهاب هم.

نظر

• najafi.nikan
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 35

سلام جناب مختاری
                        اگه امکان داره یه موج شماری از تمحرکه داشته باشید
                        ممنون از وقتی که میذارید

نظر

• محسن مختاری
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 663

پیرو شمارش قبلی از ایران خودرو ، به نظرم در انتهای 2 از (5) به سر میبریم

هدف 266 تومنی رو طی 6 ماه آتی ازین سهم انتظار دارم

=====
                          در مورد این تاپیک نکته ای رو لارمه ذکر کنم: متاسفانه به علت هزار مشغله ی زندگی نمیرسم جوابگوی پرسشهایی که دوستان مطرح میکنن باشم، و ازشون پوزش میخوام، و همونطور که از ابتدا هدف ایجاد تاپیک بوده، زین پس گاه گداری شمارشی از سهمهایی که به نظرم بررسیشون مفید خواهد بود ارایه میکنم
                          امیدوارم دوستان بتونن موقعیتم رو درک کنن و پاسخ نگفتن به پرسش ها موجب رنجیدگی عزیزی نشه

نظر

• h00mi
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 504

سلام بر استاد گرامی... در مورد وبشهر هم لطف کنید وقتی بگذارید ممنون میشوم... با تشکر

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                            هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• محسن مختاری
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 663

ولساپا

به نظرم در اواخر موج (4) هستیم

محتملترین قیمت برا پایان این موج رو 156 تومان میدونم
                              برا موج (5) اهداف بالایی متصورم; هدف اول طی یکسال آتی رو 300 تومن میدونم(با شروع موج (5) و تشکیل زیرموجها بهتر میشه نظر داد)

*.از محسن ادیبی که توو شمارش ولساپا کمکم کرد ممنونم

نظر

• nazanin
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 289

آریو جان
                                در مورد روند کوتاه مدت شاخص و سهمهای شاخص ساز نظرم رو بارها عرض کردم و تغییری هم درش صورت نگرفته(انتظار اصلاح دارم)
                                اما اونچه درین دو روز تغییرات ناگهانی درش صورت گرفت ، نظرم راجع به آینده ی میان مدت-بلند مدت شاخص بود که تا پریروز فکر میکردم این آینده صعودیه
                                ناگهان و تصادفا چشمم خورد به نمودار بلند مدت فلزات اساسی و دیدم همه چی جوره برا پایان سیکل پنج موجی
                                برا تاییدش نمودار بلند مدت شاخص کانه فلزی رو چک کردم که اونم تایید کننده ی این نظر بود
                                لذا در مورد صعود بلند مدت شاخص دچار تردید جدی شدم(و سریع هم اومدم این تردید رو اینجا بیان کردم)
                                اما خوشبختانه دیروز پیرو بحثی که با یکی از خبرگان این عرصه داشتم،متوجه شدم دیتای شاخص گروه ها هم دستکاری شده و نتیجه گیری ای که در مورد چارت بلند مدت فلزات اساسی-کانه فلزی کرده بودم ،ایراد داره و اینا میتونن در میان مدت- بلند مدت به صعودشون ادامه بدن
                                و به تبعشون شاخص کل هم ،چنان که قبلا فکر میکردم الان در 1 از 5 هست و فعلا فعلا ها باهاش کار داریم>:d<
                                با تشکر ازجناب مختاری
                                ممنون میشم آخرین موج شماری شمارو از شاخص کل ببینم

نظر

در حال کار...
                                X