<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

مرحوم ناصر حجازی در حال نصب سیاهه هیئت/عکس

to continue, please follow me on my page

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

سلاخی محبوب ترین ها در روزهای سکوت قناری شبکه سه؛ عادل در اوج می رود؟

پرمخاطب ترین برنامه صداوسیما که شرایط باثبات و صعودی را در یک دهه اخیر پشت سر گذاشته، حال با تغییر مدیر شبکه سوم سیما، وضعیت مبهمی در پیش دارد و در همین مدت کوتاه، حس کند شدن تیغ نقدهای این برنامه، گلایه هایی را از شخص عادل فردوسی پور در رسانه های تخصصی در پی داشته است. اما آیا روزهای تلخ تری در پیش است و یکی از معدود سرمایه های جدی روی آنتن رسانه ملی نیز در شیبی ملایم از دست خواهد رفت و آیا در این مسیر فردوسی پور همراهی خواهد کرد و سلاخی محبوب ترین های رسانه ملی را در سکوت کامل به نظاره خواهد نشست و سرمایه یک عمر تلاشش به همین سادگی بر باد خواهد رفت؟

به گزارش بازتاب؛ رسانه ملی در حوزه ورزش تنها یک برنامه پرمخاطب دارد که اکثر قواعدش مطلوب نظر بینندگانش واقع شده و علی رغم پخش در ساعات پایانی دوشنبه هر هفته، میلیون ها بیننده را حفظ کرده و هر هفته با حجم پیامک های میلیونی، به مدیران صداوسیما یادآوری می کند که دست زدن به این برنامه توهین آشکار به خواست میلیون ها ایرانی است.

برای حذف چنین برنامه ای یا تغییر ساختار و مجری اش نمی توان به سادگی به ترکیب چنین برنامه ای دست زد، چرا که فرذوسی پور برخلاف جیرانی در هفت باج نداده و در بسیاری از اوقات، از خط قرمزهایی عبور کرده که ورای انتظارات بینندگانش بوده و تحسین افکار عمومی را در پی داشته است.

حال در چنین موقعیتی که عادل فردوسی پور به عنوان تهیه کننده و مجری محبوب ترین برنامه صداوسیما در اوج قرار دارد، یکباره پشتیبان اصلی این برنامه تغییر می کند و اصغر پورمحمدی مدیر شبکه سوم سیما که سال ها عده ای در پی تغییرش بودند، اما به واسطه ریشه های خاص وی، توانش را نداشتند، بالاخره کنار گذاشته می شود و این شیوه تغییر دقیقاً مدل موسوم به "مهرورزی" است که در نهایت منجر به برگزاری مراسم تودیع و معارفه با حضور جمع وسیعی از سیاسیون و چهره های سینما و تلویزیون در خارج از صداوسیما، در غیاب مدیران این نهاد عریض و طویل شد.

فردوسی پور نیز از چهره هایی بود که بدون توجه به عواقبش به مراسم تقدیر از پورمحمدی رفت و از حمایت های مدیر کرمانی شبکه سه در دوره حضورش در راس جدی ترین شبکه سیما تقدیر کرد.

یکی از نخستین مسائلی که با این تغییر برای کارشناسان حائز اهمیت بود، رویکرد مدیر جدید شبکه سوم سیما به برنامه نود به عنوان سرمایه منحصر به فرد این شبکه بود. آیا مدیر جوان شبکه سوم می تواند در سطح پورمحمدی این مجموعه را در اوج حفظ نماید، یا با کوتاه آمدن مکرر در برابر فشارهای بیرونی که بابت نود بر روی پورمحمدی نیز بود، دست فردوسی پور را می بندد و نود همچون دیگر برنامه های صداوسیما به سمت مبدل شدن به یک برنامه نیمه خنثی با پوشش و توجه حداقلی به جنجال و حاشیه های فوتبال گرایش خواهد یافت و ریزش مخاطب آخرین سنگر مردم در رسانه شان نیز رخ خواهد داد و فواره نود نیز رو به پایین خواهد آمد؟! برای پاسخ به این پرسش باید دید گرایش مدیر تازه شبکه سوم سیما به کدامین سو است و اصولاً از چه وزن مدیریتی برخوردار است؟

مجید زینالعابدین مدیر شبکه سوم سیما به عنوان مدیر گروه معارف این شبکه پست گرفت و از همان زمان شایعاتی درباره جایگزینی وی به جای پورمحمدی شنیده می شد که البته جدی گرفته نمی شد. اما در نهایت شوخی شوخی، جدی شد! گفته می شود تولید برنامه «سمت خدا» ابتکار و اوج شاهکار زینالعابدین بوده و لابد بابت همین موفقیت، بدون برخورداری از سابقه مدیریت در یکی از شبکه های کم مخاطب تر، در راس پرمخاطب ترین شبکه سیما قرار گرفته است. در هر حال انتظار می رفت او مدیر شبکه قرآن به عنوان حوزه ای که در آن موفق بوده، شود و حداقل یک مدیر خبره جانشین پورمحمدی شود و کوهی از تجربه جای یک مدیر باتجربه را بگیرد.

مدیر جدید شبکه سه سیما روز گذشته در گفت و گو با ایسنا درباره رویکردش درباره برنامه پرمخاطب «90»، گفت: «پاسخ این سوال را میتوان روی آنتن و در این چند برنامهای که از «90» در مدت مدیریت من روی آنتن رفت، دید. «90» از برنامههای شاخص سازمان صداوسیماست و نگاه ما به «90» هم از چیزی که روی آنتن پخش میشود کاملا مشخص است» او در عین حال «نود» را با برنامه تولیدی خود یعنی «سمت خدا» قرار داد و عنوان کرد: «من طرح چنین سوالی را اساسا منطقی نمیبینم، چرا که ما برنامه شاخص در شبکه سه زیاد داریم؛ مثلا برنامه «سمت خدا» هم از برنامههای شاخص و بِرند در حوزه معارف است. حتی چندی پیش این برنامه فراخوانی داده بود که چند هزار نفر از اقشار مختلف به مسجد بلال آمده بودند. ما از این برنامهها در شبکه سه زیاد داریم؛ اگر فقط برنامه «90» را داشتیم من در موردش صحبت میکردم. این که من بخواهم راجع به یک برنامه اظهارنظر کنم با مدیریت کلان یک شبکه سازگار نیست و ممکن است موجب گلایه بقیه همکارانمان شود و احساس کنند نسبت به برنامه آنها بیتوجهی میکنیم.»

البته برنامه سمت خدا هم در نوع خود برنامه موفقی بوده، اما ظاهرا مدیر تازه شبکه سه می خواهد به تفاوت مخاطب میلیونی برنامه نود با مخاطب دیگر برنامه ها توجه کند. اما در مجموع حرف خودش را به خوبی بیان کرد و صراحتاً به این نکته باریک تر از مو اشاره کرد که رویکردش درباره برنامه پرمخاطب «90» در این چند برنامه ای که در مدت مدیریش بر روی آنتن رفت، دیده شده است. شاید بتوان به طور ملموس در همین برنامه اخیر «90» این تغییر را جست. فردوسی پور به شکل محسوسی در نقد فاجعه تاریخی سه شکست تیم ملی فوتبال نوجوانان و ناکامی در صعود به جام جهانی، حذف تیم ملی فوتسال از جام جهانی و شکست تیم ملی فوتبال ایران در ورزشگاه آزادی در مسیر صعود به جام جهانی مراعات کرد و این مراعات با نقدهای جدی در رسانه های تخصصی همراه شد.

عده ای او را به واسطه آن که از کفاشیان نیز در زمان انتخاب مجددش حمایت کرد، در باند کفاشیان خواندند و گروهی دیگر نیز از گرایش عادل به محافظه کاری سخن به میان آوردند. اما شاید واقعیت ماجرا، نمود یافتنِ رویکردِ مدیرِ تازه شبکه در این برنامه بود!

با این اوصاف دیر یا زود این برنامه نیز می تواند به یک برنامه خنثی و یا کم اثر تبدیل شود و عادل فردوسی پور نیز فعلاً با پایین کشیدن فتیله این برنامه همراهی کرده است. این اتفاق تلخ در حالی رخ می دهد که عموم بینندگان فردوسی پور را می شناسند و افت جنبه انتقادی «90» را از چشم او خواهند دید و در صورت افتادن نود در شیب افت مخاطب، محبوبیت فردوسی پور نیز به شدت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

با این اوصاف انتظار می رود اگر قرار است نود در یک پروسه طولانی به برنامه ای شبیه به ورزش از نگاه یک با اجرای بهرام شفیع، مجری و تهیه کننده مادام العمر این برنامه مبدل شود، عادل فردوسی پور در اوج برنامه را تحویل دهد و سلاخی محبوب ترین صدا و تصویرهای سیما در روزهای سکوت قناری سیما رخ ندهد و عادل در اوج و پیش از آن که نابودی این برنامه به اشتباه به پای او ثبت شود، بپرد و اگر جز این است و قرار است نود همچنان بر مسیر نقادی خود با شدت و حدت بیشتری اصرار بورزد، رویکرد هفته های اخیر تصحیح شود.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

بارسا باز هم بهترين باشگاه جهان

بارسلونا در جديدترين رده بندي بهترين باشگاههاي فوتبال جهان همچنان رده نخست را حفظ کرد.

فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال امروز(دوشنبه) جديدترين رده بندي تيم هاي باشگاهي جهان را منتشر کرد که بر اساس آن چهار باشگاه اسپانيايي در ميان 10 تيم برتر جهان قرار دارند.

به گزارش ايرنا، بارسلونا، اتلتيکو مادريد و بوکا جونيورز رتبه هاي اول تا سوم اين رده بندي را به خود اختصاص داده اند.رئال مادريد هم در رده هفتم قرار گرفته است.

رتبه سه تيم استقلال، سپاهان و پرسپوليس هم در رده بندي باشگاه هاي برتر جهان نزول کرده است.

استقلال وسپاهان با يک پله نزول به ترتيب در رده هاي 104 و 144 قرار گرفته اند و پرسپوليس با 15 پله نزول در رده 309 ايستاده است.

*رده بندي 10 تيم باشگاهي برتر فوتبال جهان به اين ترتيب است:

1 بارسلونا اسپانيا 345 امتياز

2 اتلتيکو مادريد اسپانيا 298 امتياز

3 بوکاجونيورز آرژانتين 284 امتياز

4 چلسي انگليس 263 امتياز

5 بايرن مونيخ آلمان 260 امتياز

6 يونيورسيداد شيلي 259.5 امتياز

7 رئال مادريد اسپانيا 257 امتياز

8 کورينتيانس برزيل 240 امتياز

9 اتلتيکو بيلبائو اسپانيا 226 امتياز

10 المپيک ليون فرانسه 224 امتياز

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

آقاي خاص از رئال مادريد جدا میشود

گروه ورزشي: روزنامه مارکا اسپانیا از فسخ قرارداد ژوزه مورینیو با رئالمادرید در پایان این فصل خبر داد.

به گزارش ایسنا، رئال مادرید در فصل گذشته رقابتهای لیگا نمایش خیره کنندهای داشت و جام قهرمانی را بالای سر برد، اما در فصل جدید ضعیف نتیجه گرفته و با بارسلونای صدرنشین ۱۱ امتیاز اختلاف دارد.
          نمایش ضعیف رئال در فصل جدید باعث شده تا رسانههای اسپانیایی از اخراج قریب الوقوع آقای خاص خبر دهند.
          روزنامه پرتیراژ مارکا اسپانیا در شماره امروز خود (دوشنبه) نوشت که فلورنتینو پرس، رییس باشگاه رئال مادرید تصمیم نهایی خود را درباره مورینیو گرفته است و این مربی پرتغالی را در پایان فصل اخراج خواهد کرد.
          به نوشته این روزنامه اسپانیایی پرس از برخورد مورینیو با رسانهها و سخنان جنجالی او درباره داوران به ستوه آمده است و میخواهد در پایان فصل قرارداد آقای خاص را با رضایت دو طرف فسخ کند.
          مورینیو چند روز پیش اعلام کرد که رابطه صمیمی با پرس دارد، با این حال رسانههای اسپانیایی از احتمال بازگشت او به لیگ جزیره خبر دادند البته خبرهایی هم درباره پیوستن او به پاری سن ژرمن به گوش میرسد.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

آقاي خنده: بازداشت نشدم، مطلع بودم

گروه ورزشي: در حاليكه امروز خبر بازداشت علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال در برخي رسانهها منتشر شد رئيس فدراسيون فوتبال گفت: بازداشت نشدم و به عنوان مطلع براي توضيح دادن در پارهاي از مسائل احضار شدم.

پس از اين مسئله کفاشيان در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: من بازداشت نشدم، بلکه براي پاسخ به برخي مسائل و اتفاقاتي که افتاده بود احضار شده بودم که به آنها پاسخ دادم. وي در مورد اينکه اين موارد مربوط به بازداشت شهاب دادگرنژاد مشاورش است، گفت: بله مربوط به او بود و برخي مسائل ديگر هم وجود داشت. من به عنوان مطلع رفتم تا به اين سؤالات پاسخ بدهم. ممکن است دوباره مرا براي سؤال و جواب و تحقيقات بيشتر بخواهند، آنها بايد تحقيقاتشان را تکميل کنند.

وي در مورد اينکه بحث بازداشتش امروز منتشر شد گفت: ۷-۸روز قبل احضاريهاي به دستم رسيد که به دليل سفرم به مالزي براي رفتن و بيان توضيحات مقداري طول کشيد اما امروز رفتم و آنجا نشستم و صحبت کردم. رئيس فدراسيون فوتبال در مورد اينکه حکمي براي پيگيري مسائل اقتصادي به دادگرنژاد داده است يا نه، گفت: او مشاورم بود و برخي کارها را پيگيري ميکرد که تمام اسناد و مدارکش مشخص است.

کفاشيان در مورد اينکه ساير مواردي که امروز از او سؤال شد چه چيزهايي بود و آيا در مورد مسائل مالي هم سؤال شد گفت: راجع به عملکرد فدراسيون مسائلي بازگو شد اما ما مسائل و مشکلات مالي نداريم و اکنون هم به فدراسيون برگشتهام. رئيس فدراسيون فوتبال در مورد اينکه اين فدراسيون به باشگاه استقلال باج داده و بازي با داماش به تعويق افتاده گفت: بهتر است در اين مورد از سازمان ليگ سؤال کنيد، استقلال بايد ديشب ميرفت که امروز رفته است و بازي هم به تعويق افتاد و فردا برگزار ميشود. من امروز نرسيدم اين مسائل را رصد کنم.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

مسی امشب رکورد گرد مولر را میشکند؟

گروه ورزشي: لیونل مسی در دیدار امشب لیگ قهرمانان برابر بنفیکا این فرصت را دارد تا رکورد گرد مولر را بکشند.

به گزارش gol.ir، مهاجم آرژانتینی باشگاه بارسلونا تاکنون توانسته رکورد تمامی گل های به ثمر رسانده خود در یک سال میلادی را به ۸۴ گل برساند و امشب با قرار گرفتن در ترکیب بارسا این شانس را دارد که رکوردی جاودانه را ثبت کند. وی پس از شکستن رکورد ۷۵ گل پله هم اکنون تنها یک گل با شکستن رکورد گرد مولر اسطوره فوتبال آلمان فاصله دارد.
              مولر موفق شده بود ۴۰ سال پیش در سال ۱۹۷۲ با به ثمر رساندن ۸۵ گل در یک سال میلادی برای باشگاه و تیم ملی آلمان رکوردی غیرقابل باور را به جای بگذارد.
              اما پسر خوب فوتبال آرژانتین هم اکنون یک گام با شکست این رکورد فاصله دارد.
              نکته جالب اینجاست که مسی که در آستانه کسی چهارمین توپ طلای فیفا به عنوان نخستین فوتبال جهان است که برای چهارمین بار این جایزه را از آن خود ميکند و به یکی از دست نیافتنی ترین اسطوره های ورزش فوتبال تبدیل ميشود همیشه و همه جا ميگوید که مهم برای او نتیجه تیم است و نه رکورد خود. این حرفی است که تیتو ویلانووا مربی این باشگاه نیز قبل از بازی امشب برابر بنفیکا گفته است. وی ميگوید همه ما ميدانیم که مسی در آستانه شکستن رکورد بزرگی است و احتمالش زیاد است که این کار را بکند اما این برای ما تنها یک بازی خانگی است که باید همه تلاشمان را برای موفقیت در آن به کار بریم.
              بارسلونا با کسب ۱۲ امتیاز در این گروه صعود خود را به مرحله بعدی قطعی کرده است و این بنفیکا و سلتیک هستند که هر کدام با ۷ امتیاز رقابت حساسی را برای صعود به مرحله بعد خواهند داشت.
              ویلانووا در این دیدار به بازیکنانی مانند اینیستا، ژاوی، ماسچرانو، پدرو، جوردی آلبا و سس فابرگاس استراحت داده اما مسی در ترکیب ثابت بارسلونا قرار خواهد داشت. به این ترتیب بسیاری از بازیکنانی که نقشی انکار ناپذیر را در گلزنی های مسی تا به حال داشته اند امشب در کنار این اعجوبه آرژانتینی نخواهند بود. مسی در دیدار هفته گذشته جام حذفی اسپانیا برابر آلاوز توسط مربی خود به کار گرفته نشد و بدون ایجاد هیچ حاشیه ای نشان داد که قلبا به تمامی گفته هایش معتقد است. وی در تمام بازی های اخیر که با زدن دو گل در هر بازی خود را به رکورد مولر نزدیک ميکرد تأکید داشت که تنها نکته مهم برایش عملکرد تیم است و نه رکوردشکنی شخصی.

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

حمله هدایتی به فردوسیپور: اگر دین ندارید آزاده باشید
                به گزارش خبرگزاری مهر، حسین هدایتی در مطلبی که در اختیار رسانه ها قرار داده توضیحاتی را در مورد اتفاقات روی داده در برنامه نود نوشته است : « در خصوص اتفاقات برنامه نود پنج شنبه نهم آذرماه که نقض آشکار فرمایش جناب آقای ضرغامی می باشد که فرموده از حواشی کم کنید و به متن بپردازید بصورت هدفدار و مغرضانه دو موضوع مطرح شد اول اینکه من برای مطرح شدن شو اجرا می کنم دوم بحث بدهکار بودن اینجانب به بازیکنان سابقم و در نهایت ربط این دو موضوع به هم و تخریب چهره اینجانب. همچنین مطلع شدم بصورت هدفدار پیگیر ادامه این سناریو به هر قیمتی در برنامه های بعدی هستند از همین رو مطالب زیر را جهت روشن شدن افکار عمومی بویژه مردم گیلان و لرستان بطور خلاصه بیان می دارم:

اولا بنده برای دادن یک هدیه کوچک به علی کریمی و قهرمانان در رشته های مختلف شو اجرا نکردم. شما که رسانه ای هستید و می دانید یا نمی دانید باید بگویم شو به برنامه تلویزیونی گفته می شود که در آن برنامه خاصی با سناریوی خاصی اجرا می شود. اگر صداقت دارید خودتان به مردم جواب بدهید با این توضیح من شو اجرا می کنم یا شما؟ که امیدوارم این موضوع کاملا خود جوش باشد!

من نه در تلویزیون و نه در هیچ مراسم دیگری اقدام به دادن هدیه و اجرای شو نکردم. اگر اینطور بوده مدرک ارائه کنید. آقای ناعادل شما حدود یکساعت برنامه خود را به هدیه ناقابل من پرداختید بهتر است بگویم آنچه آنرا شو نامیدید کار شماست نه من! مراسم مهم انتخاب بهترین بازیکن آسیا را رها کرده اید به هدیه من می پردازید؟

اگر رسانه ها به هدیه اینجانب به آقای کریمی اشاره داشته اند موضوع دیگری است ولی انصافا در خصوص این هدیه و سایر اقداماتم کی و کجا و در کدام مراسم سراغ دارید که از پشت تریبون و با تبلیغات اقدام به تقدیر از بازیکنان و بزرگان فوتبال و یا دیگر رشته های ورزشی نموده ام که نام آنرا شو بگذارید؟ چیزی نگویید که مردم فهیم و مطلع به شما بخندند و اذهان را آلوده کنید.

تقدیر از علی کریمی بخاطر مطرح شدن نام کشور مقدسمان در عرصه بین المللی توسط این بازیکن محبوب بود، همین و بس . باید اضافه کنم چنانچه این بازیکن از باشگاه استقلال یا دیگر باشگاههای کشور نیز انتخاب می شد بنده بر خود وظیفه می دانستم به خاطر کشور عزیزم این تقدیر را انجام دهم.

از کسانی که من را مدتهاست در فوتبال می شناسند می خواهم قضاوت کنند که آیا با دادن یک هدیه کوچک به بازیکن ملی پوش کشورمان بدنبال مطرح شدن هستم؟ به نظر شما به اندازه کافی در فوتبال مطرح نشده ام که بخواهم با این کار به شهرت خود اضافه کنم؟ آیا کسی در پرسپولیسی بودن بنده بعنوان یک هوادار شک دارد؟

ثانیا فرمودید من بجای هدیه بدهی هایم را بپردازم. جناب آقای فردوسی پور ضمن عرض احترام به کارشناسی های فنی برنامه شما باید به اطلاع برسانم که بهتر نیست بجای قضاوت یکطرفه در این برنامه سراسری و اعلام حکم پرداخت بدهی دیگران و زیر سئوال بردن اعتبار افراد برای خوش آمد خودتان و بقیه ای که بعضا می شناسم و یا حتی نمی شناسم، اینطور مغرضانه در تلویزیون اعلام نظر نکنید.

آقای عزیز کدام باشگاه لیگ برتری را سراغ دارید که بدهکار نباشد؟ استقلال و پرسپولیس و هر یک از تیمهای لیگ برتری و حتی فدراسیون فوتبال علی رغم حمایت همه جانبه دولت هچنان به صدها نفر بدهی دارند. به نسبت دیگر باشگاهها کمترین بدهی را دارم. به حکم کدام قانون مدعی طلب دیگران شده اید؟

شما و بعضی مدیران باشگاهها که از کیسه بیت المال ارتزاق می کنید شو اجرا می کنید نه آنکس که از سرمایه شخصی خود هزینه می کند. شما که اینقدر سینه چاک و نگران طلب بازیکنان فوتبال طرف قرارداد سالهای گذشته مجموعه من هستید و از این طلب مطمئن شده اید و اینقدر دلسوز فوتبال هستید همینطور که با اجرای شو از آن کسب درآمد می کنید بفرمایید از جیب مبارکتان در فوتبال هزینه هم بکنید.

آن مدیری که از بیت المال هزینه می کند و کار سیاسی می کند و هوای ریاست جمهوری در سر دارد و هر روز در رادیو و تلویزیون حاضر می شود و دائما فرافکنی می کند شو اجرا می کند. یک روز به یک فرد مطرح در فوتبال حمله می کند فردایش در کنارش می ایستد و عکس می گیرد و من در عجبم چرا شما به این افراد و یا بدهی آنان اعم از مربی و بازیکن نمی پردازید.

من شو اجرا می کنم و بدنبال مطرح شدن در فوتبال هستم اما ظاهرا شما غصه شبتان فوتبال و مسائل آن است و اصلا شو اجرا نمی کنید. برایتان آرزوی موفقیت می کنم. صادق باشید، دغدغه فوتبال را دارید یا سوار بر آن شده اید تا خود و دیگران را به مراد برسانید. بهتر نیست به خوبی ها و تقویت روحیه جوانمردی و پهلوانی و تقویت بخش خصوصی هم بپردازید.

شاید بخشی از مردم شناخت درستی از شما نداشته باشند ولی نوع نگرش و اهداف شما بر اهالی فوتبال پوشیده نیست این را به گواه و نقل قول افراد مطرح فوتبال کشورمان می گویم و سخنان بعضی از آنها را همینجا نقل قول می کنم:

آقای مایلی کهن: "شوی 90 محلی برای ابراز اهداف سیاسی و بعضأ اقتصادی فردوسیپور شده است و همه را تخریب میکند."

امیر قلعه نویی در برنامه زنده و خطاب به شما که گفت : " آقای فردوسی پور ساکت باش." و همین اخیرا که گفتند:" فردوسی پور حرمت شکن است "

و یا اینکه مدیر عامل صنعت نفت آبادان گفت: "فردوسی پور دیگر آنی نیست که می شناختم. "

و بقیه که هر یک در زمانی مورد بی انصافی شما قرار گرفته اند مثل آقایان علی پروین ، علی دایی و ...

حرمت هیچ کس را نگه نمی دارید. بزرگان و اشخاص مطرح فوتبالی را به جان هم می اندازید و خنده تحویل می دهید. در برنامه سراسری آنچه دلخواهتان است می گویید و بعد می گویید من نظر شخصی خودم را گفتم. یک برنامه هم به بقیه برای اظهار نظر شخصی بدهید. ظلم از این بیشتر...

بدهکار بودن افراد زمانی قابل استناد است که از مجاری حقوقی و قانونی اعلام شود نه اینکه شما آنرا تشخیص دهید. در برنامه ای زنده آنهم در یکماه گذشته در سه برنامه علیه شخصی که از دارایی شخصی خود هزینه می کند دروغ پردازی می کنید و حتی به او اجازه دفاع و روشنگری نمی دهید.

از زمان حضورم در عرصه فوتبال به مدت هشت سال در خدمت خیلی از آقایان فوتبالی بوده ام که در اینجا برای چندمین بار از خدماتشان تشکر می کنم ولی چطور از این عده که کم هم نیستند از خوش حسابی ما نمی پرسید؟ اما وقتی چند نفر معدود که پرونده های حقوقی آنها بدلایل مختلف در دست بررسی است و قطعا پس از طی مراحل قانونی کلیه حق و حقوق خود را دریافت خواهند کرد بلافاصله برنامه شما را دادگاه دفاع از خود یافته و با تماس با شما به خودشان بصورت یکطرفه عنوان طلبکار هدایتی داده و من را بدهکار می کنند و سپس جنابعالی بلافاصله از این موضوع سوء استفاده کرده و در تلویزیون فعالیتهای ورزشی اینجانب را بوسیله این موضوع و با حالتی که انگار مدتها منتظر آن بوده اید به چالش می کشید؟

شما با کدام علم لدنی من را بدهکار اعلام کرده و فورا احساس خوشحالی من را که با اهداء یک جایزه ناقابل به آقای علی کریمی که برای مطرح شدن نام کشور عزیزمان ابراز نمودم شو می نامید. در حالیکه از صحت و چگونگی آن اطلاع ندارید.

ظاهرا مدتهاست یکی از دغدغه های جدی شما ورشکستگی من و وصول مطالبات طلبکاران من است. چندین بار موضوع بدهی من را مطرح کردید حتی یک مورد که ربطی به فوتبال نداشت و مربوط به بخش اقتصادی دیگر من بود. البته من بدهی دارم ولی باید بگویم به شما چه ربطی دارد که به این موضوعات بپردازید مگر شما مدعی العموم هستید؟

مگر برنامه ورزشی مسئول وصول مطالبات یا بدهی مردم است؟ اگر چنین است لیست مطالبات اینجانب نیز برایتان ارسال شود تا قرائت نمایید. حتی اگر فرض کنیم که اینطور باشد و برنامه شما بطور خود جوش! تبدیل به مرجع وصول مطالبات گشته با تمام وجود آماده پاسخگویی به بازیکنان و مربیانی که با شما تماس گرفته و اظهار طلب کرده اند در حضور دوربین نود و قضاوت مردم فهیممان هستم تا همه چیز برای همه معلوم شود.

با این شرایط سخت اقتصادی که آنهم برای همه قابل درک است هر سال و طی یک فصل لیگ و بنا به تایید افراد مطلع حدود چندین میلیارد هزینه شرکت در مسابقات لیگ برتر می کنم. مطالبات این آقایان آنهم اگر از نظر حقوقی ثابت شود جمعا چند میلیون بدهی می شود. به نظر شما این مقدار مبلغ خیلی زیادی است؟ باید بگویم بی انصافی است اگر تصور می کنید پرداخت این مبلغ از توان من خارج است ولی این مطالبات باید بررسی و بشکل حقوقی پرداخت شود. اما فعلا دستاویز شما شده است.

در زمان مدیریت های مختلف توافقاتی با بازیکنان و مربیان مختلف صورت گرفته که من در جریان آن نبوده ام چون مدیر عامل اختیار عمل داشته ولی بعد از جدا شدن این افراد اینجانب پاسخگوی این توافقات بوده و هستم ولی آیا باید بلافاصله دست به اقدام زده و بی حساب پولی را که نمی دانم بابت چه چیز و چقدر بوده بدهم؟ شاید شما پس از وصول ذی نفع هستید که حتی اجازه دفاع و شفاف سازی نمی دهید.

به اندازه یک جو انصاف داشته باشید، مگر همین مدت پیش نبود که با مستندات همه دیدید که برای پرونده آقایان یونگ و یان مربیان هلندی چند سال گذشته استیل آذین چه بلایی سر من و باشگاهم آوردند و در آخر آنکه هم از نظر مالی و ... متضرر شدم؟ جز شخص من چه کسی پاسخگو بود؟ آقای فردوسی پور دوست عزیز کجا و در کدام پرونده من را بدهکار شناختید ؟ به کدام مستند ؟ مستند تماس تلفنی ؟

آقایان مسبب بدهی یانگ و یون و علی انصاریان مثل آن دلال فاسد در این شهر در امنیت کامل دارند به فعالیتهای خود ادامه می دهند. کدامیک از شما راجع به هزینه سنگین تیم داری و حاشیه های مربوط به آن اطلاع کافی و جامع دارید؟ کدام مدیریت قبلی موفق و بدون بدهی در فوتبال کشور را ملاک قضاوتتان قرار می دهید؟ حتی مدیران باشگاههای دولتی که از جیب خودشان هزینه نکرده و نمی کنند هنوز باشگاههایشان از گذشته بدهی دارند. آقای فردوسی پور تا این لحظه که در خدمت شما هستیم چقدر برای این فوتبال هزینه کرده اید؟ یا فقط از آن کسب درآمد می کنید.

با این همه هجمه، تهمت و دروغ هدف خاصی را دنبال می کنید. اگر به مردم گیلان و لرستان قول یاری و کمک نداده بودم و دلگرم به حمایت آنها از برنامه هایم برای توسعه فوتبال و ورزش ایشان نبودم همین الان همه چیز را بطور کل رها می کردم. یکروز مرا عابر بانک و روز دیگر بدهکار معرفی می کنید نه اولی مطلوب من است و نه دومی انصاف است.

از مردم فهیم تهران، گیلان و لرستان و سایر استانهایی که به هر شکل در خدمت ایشان بوده ام می خواهم هوشیار بوده و مراقب این سناریو باشند. مردم این استانها خودشان قضاوت کنند من کی و کجا کمک خودم را در بوق کرنا کرده و شو اجرا کردم ؟ از شبکه باران انزلی بپرسید چند بار از من دعوت شده و من از حضور خودداری کرده ام.

در اینجا لازم می دانم به علاقه مندان ورزش بخصوص فوتبال این شهرها تاکید کنم عمدا کاری می کنند تا مرا از همه برنامه هایم برای کمک به رشد و توسعه فوتبال در شهرهای شما دلسرد کنند.

استاد! وقتی یکی از فوتبال دوستان شنید می خواهم بگویم "خدا حافظ فوتبال" گفت: بمان و با این سنگ ریزه ها که بطرفت پرتاب می کنند دیواری بساز که دیگر سنگی به تو نخورد ! به حرفش فکر می کنم. آقای فردوسی پور رجز خوانی آنهم بدون حضور طرف مقابل در برنامه سراسری پخش زنده مرام و معرفت مردان نیک نیست.

این فوتبال و همه داشته هایش از آن شما و آن مدیران سیاسی فوتبال که هوای پست سیاسی و شورای شهر و نمایندگی مجلس و ریاست جمهوری را دارند. باید بگویم ظاهرا شما بیشتر از من موفق بوده اید و بدرد این فوتبال می خورید. و در آخر فرمایش امام حسین (ع) را به خودم و شما یاد آور می شوم که اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید.
                ان الحسین مصباح الهدی و السفینه النجات.»
                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

نوشاد عالمیان نایب قهرمان شد

نوشاد عالمیان در مرحله پایانی فینال تورهای جهانی زیر 21 سال پینگ پنگ مقابل حریف آلمانی اش شکست خورد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، نوشاد عالمیان که توانسته بود به مرحله پایانی فینال تورهای پینگپنگ جهان در بخش زیر 21 سال راه یابد، مقابل پاتریک فرانزیسکا از آلمان با نتیجه چهار بر یک شکست خورد و دوم شد.

عالمیان این مسابقه را با امتیازهای 4- 11، 12 - 14، 11 - 9، 5- 11 و 6 -11 به رقیبش واگذار کرد.

در مرحله گروهی هم پینگپنگ باز المپیکی ایران مقابل این حریف آلمانی با نتیجه سه بر چهار، شکست خورده بود.

به گزارش ایسنا، در این دوره از رقابتها رتبههای اول تا سوم رنکینگ جهانی زیر 21 سال که پینگپنگ بازانی از چین بودند، حضور نداشتند. البته این اولین بار است که یک پینگپنگ باز ایرانی به مرحله فینال این رقابتها راه پیدا میکند.
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

ليونل مسي رکورد گرد مولر را شکست

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا سرانجام رکورد گرد مولر افسانهاي را شکست.

تيمهاي فوتبال بارسلونا و رئال بتيس در هفته پانزدهم لاليگا به ميدان رفتند و ستاره آرژانتيني موفق شد رکورد گرد مولر افسانهاي را بشکند.

مسي که پيش از اين ديدار حضورش در هالهاي از ابهام قرار داشت به طور ثابت در ترکيب کاتالانها قرار گرفت و در همان دقايق ابتدايي 2 گل وارد دروازه بتيس کرد تا رکورد بمبافکن ژرمنها را پس از 40 سال بشکند.

گرد مولر در سال 1972 با به ثمر رساندن 85 گل در طول يکسال بهترين گلزن جهان به شمار ميرفت که مسي موفق شد با دو گلي که به ثمر رساند (86 گل) اين رکورد را بشکند.

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

شروع بکار رستوران علی دایی /عکس

علی دایی که تیمش آخرین بازی نیم فصل اول را با پیروزی مقابل فجرسپاسی پشت سر گذاشت، عصر سه شنبه به اردبیل سفر کرد تا یکی دو روز را در زادگاهش سپری کند.
                      البته علی دایی از این فرصت استفاده کرد و رستورانش را هم در اردبیل افتتاح کرد تا از این به بعد حوزه جدیدی را در فعالیتهای اقتصادی خود تجربه کند.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

سوباسا، فرناندو تورس را فوتبالیست کرد

گروه ورزشي: فرناندو تورس مهاجم سرشناس اسپانيايي تيم چلسی که با این تیم برای شرکت در جام باشگاههای جهان به ژاپن سفر کرده، یکی از دلایل فوتبالیست شدنش را شخصیتی کارتونی به نام کاپیتان سوباسا عنوان کرد.

گفته ميشود شخصیت سوباسا اوزارا، الگوی برخی از بازیکنان سرشناس دنیای فوتبال بوده است. الکساندر دل پیرو، زین الدین زیدان، لیونل مسی همگی در دوران کودکی و نوجوانی باد دیدن حرکات کاپیتان سوباسا آرزو ميکردند که بتوانند مانند او بازی کنند.
                        به گزارش بي بي سي، مهاجم چلسی درباره دوران کودکی و تماشای این انیمیشن گفته است: یادم ميآید زمانی که بچه بودم، ما نمی توانستیم به راحتی شبکههای تلویزیونی را ببینیم ولی همه در مدرسه درباره انیمیشنی ژاپنی درباره فوتبال صحبت ميکردند.
                        پخش مجموعه "کاپیتان سوباسا" از سال ۱۹۸۱ میلادی در ژاپن آغاز شد. اسم این مجموعه انیمیشن در اسپانیا "اولیور و بنجی" بود که در ژاپن به نام "کاپیتان سوباسا" مشهور است. داستان دو بازیکن جوان که از تیم جوانان فوتبال را آغاز ميکنند و به تیم ملی ميرسند، قهرمان جام جهانی ميشوند و سپس به بارسلونا و بایرن مونیخ ميروند."

اما سوباسا، در آن روزها به یکی از دلایل فوتبالیست شدن فرناندو تورس تبدیل ميشود:" به خاطر این انیمیشن و همین طور اصرار برادرم فوتبال را شروع کردم. این انیمیشن را دوست دارم .من ميخواستم روزی مانند اولیور(سوباسا) شوم چرا که او مهاجم بود و بنجی(واکی بایاشی) دروازبان. این اولین ارتباط من با ژاپن بود." این مجموعه انیمیشن در مورد بازیکن جوانی به نام سوباسا اوزارا است با سرعت خیره کننده و حرکاتی خیالی که باعث پیروزی تیمهایش ميشود.
                        در ایران انیمیشن کاپیتان سوباسا با نام "فوتبالیستها" در دهه هفتاد پخش و به سرعت به یکی از پرطرفدارترین مجموعههای تلویزیونی تبدیل شد. تورس مهاجم بیست و هشت ساله چلسی این روزها عملکرد خوبی داشته و در دو بازی آخر چلسی مقابل ساندرلند و نورشالان ۴ گل به ثمر رسانده است، او به همراه چلسی در جام باشگاههای جهان قرار است، پنجشنبه همین هفته با مونتری از مکزیک در مرحله نیمه نهایی این رقابتها روبرو شود.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

مردمداري را از علي كريمي بياموزيد

گروه ورزشي: علی کریمی ستاره مردمي فوتبال ايران در ادامه اقدامات مردمي و خيرخواهانهاش پس از پایان تمرین امروز حاضر شد به یکی از هواداران روشندل که در درفشیفر حاضر شده بود کمک کند.

یکی از سوژههای تمرین امروز حضور این عزیز روشندلی بود که به دلیل اسید پاشی روی صورتش، چشمان خود را از دست داده بود و از قرمزپوشان درخواست کمک داشت.
                          از همین رو پس از تمرین امروز در شرایطی که این شخص روشندل کنار زمین نشسته بود و بچه دو ساله خود را در آغوش داشت وقتی به او خبر دادند کریمی در حال آمدن به بیرون زمین است به سمت کریمی رفت. کریمی وی را به گوشهای از زمین درفشیفر فراخواند و مشکلش را جویا شد. ایشان به کریمی گفت یک اتفاق نادر در زندگی من افتاده که باعث شده بچه دو ساله خود را از زمانی که به دنیا آمده نبینم. وی در ادامه گفت؛ پزشکان در ایران جوابم کردند. قصد سوءاستفاده ندارم اما دست به دامان شما شدم. سپس علی کریمی به این روشندل عزیز دقایقی دلداری داد و به او قول داد برای رفع مشکلش با همکاری چند بازیکن پرسپولیس به وی کمک خواهند کرد. کریمی شمارهی ایشان را گرفته تا مقدمات کار را انجام شود. این در شرایطی بود که مادر این شخص روشندل به همراه همسرش مقابل در ورزشگاه حاضر بودند و پس از این اتفاق از علی کریمی قدردانی کردند. علی کریمی خطاب به همراهان وی گفت: فقط دعا کنید، خدا بزرگ است.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

پدر مسی از پسرش ميگويد+عكس

گروه ورزشي: پدر لیونل مسی اعلام کرد که اگر توپ طلا به مسی نرسد، ترجیح می دهد تا این جایزه را در دستان اینیستا ببیند

خورخه مسی، در گفتگویی با برنامه :«مسابقه ساعت ۱۲» شبکه کوپه، درمورد مسائل مختلفی از رکوردشکنی اخیر پسرش و پشت سرگذاشتن رکورد گردمولر گرفته مصدومیت اخیر صحبت کرد.
                            پدر مسی در مورد آینده پسرش گفت:« رویای لئو این است که در بارسلونا با فوتبال خداحافظی کند.»
                            لیونل مسی یکشنبه شب و در بازی تیمش مقابل بتیس در لالیگا موفق شد تا با به ثمر رساندن هر دو گل تیمش، رکورد ۸۵ گلی که گرد مولر آلمانی در طول یک سال میلادی به نام خودش ثبت کرده بود را شکسته و تعداد گلهایش در سال ۲۰۱۲ را به عدد۸۶ برساند.
                            پدرمسی دراین باره گفت:« غیرممکن به نظر ميرسید که مسی بتواند چنین رکورد بی نظیری را بشکند. اوضاع این طور پیش رفت و باید از این بابت خوشحال باشیم.حتی خود من هم ازاینکه لیونل رکورد گرد مولر را شکست تعجب کردم. ولی او در تیمی بازی میکند که هم تیمی هایش کاملا او را همراهی ميکنند و امیدواریم که آنها به حرکت دراین مسیر ادامه داده و موفقیت های فراوانی را کسب کنند. چون لئو همیشه صادقانه ميگوید که تیم بارسلونا برایش مهم تر است و جامهای قهرمانی و افتخارات گروهی را به موفقیت های شخصی ترجیح ميدهد.»
                            این درحالی است که این روزها صحبت هایی مبنی بر تمدید و بهبود قرارداد مسی به گوش ميرسد تا بدین ترتیب قرارداد کنونی او که تا سال ۲۰۱۶ اعتبار دارد، با شرایط بهتری تمدید شود. پدر مسی دراین باره گفته:« فکر کردن به این موضوع غیرممکن است.برای آنکه مسی بارسلونا را ترک کند، باید یک فاجعه بزرگ رخ داده باشد. مسی همیشه گفته که ميخواهد ددربارسلونا با فوتبال خداحافظی کند.»

خورخه مسی درمورد برنده توپ طلا صحبت و به این نکته اشاره کرد که دوست دارد که اگر این جایزه به پسرش نرسید، از آن اینیستا شود:« بدون شک دوست دارم که اگر این جایزه به مسی نرسید، به اینیستا برسد. بدون هیچ شکی اینیستا انتخاب من است. البته امسال رقابت خیلی حساس است و کریستیانو هم فصل فوق العاده ای را پشت سرگذاشته.»
                            او در مورد مصدومیت مسی در بازی با بنفیکا که برروی برانکارد مجبور به ترک زمین شد گفت:« من واقعا ترسیدم؛ چون مسی هیچ وقت ناله و گلایه نمی کند..خوشبختانه اتفاق خاصی نبود.»

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

ورلدساکر برترین تیم فوتبال سال ۲۰۱۲ را اعلام کرد

مسی باز هم بهترين فوتباليست جهان شد

گروه ورزشي: نشریه ورزشي معتبر ورلد ساکر تیم منتخب فوتبال سال ۲۰۱۲ را اعلام کرد و لیونل مسی با ۴۷.۳۳ درصد، بعنوان بهترین بازیکن جهان شناخته شد.

دل بوسکه سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا هم برترین مربی جهان در سال ۲۰۱۲ لقب گرفته، ژوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید و روبرتو دیمتئو سرمربی سابق چلسی در رده بعدی قرار دارند.

بهترین بازیکنان جهان
                              ۱. لیونل مسی/ بارسلونا/ آرژانتین
                              ۲. کریستیانو رونالدو/ رئال مادرید/ پرتغال
                              ۳. آندرس اینیستا/ بارسلونا/ اسپانیا
                              ۴. آندره پیرلو/ یوونتوس/ ایتالیا
                              ۵. رادامل فالکائو/ اتلتیکومادرید/ کلمبیا

دروازهبان
                              ۱- ایکر کاسیاس ( رئال مادرید، اسپانیا) ۵۷ رای
                              ۲- جان لوئیجی بوفون ( یوونتوس، ایتالیا) ۱۸ رای
                              ۳- مانوئل نویر (بایرن مونیخ، آلمان) ۱۸ رای

خط دفاع
                              ۱- سرخیو راموس (رئال مادرید، اسپانیا) ۶۳ رای
                              ۲- فیلیپ لام (بایرن مونیخ، اسپانیا) ۴۸ رای
                              ۳- وینسنت کمپانی (منچسترسیتی، بلژیک) ۴۲ رای
                              ۴- جوردی آلبا (والنسیا -بارسلونا، اسپانیا) ۴۲ رای

خط میانی
                              ۱- آندرس اینیستا (بارسلونا، اسپانیا) ۹۴ رای
                              ۲- آندره پیرلو (یوونتوس، ایتالیا) ۷۲ رای
                              ۳- ژاوی (بارسلونا، اسپانیا) ۵۹ رای

خط حمله
                              ۱- کریستیانو رونالدو ( رئال مادرید، پرتغال) ۱۰۷ رای
                              ۲- لیونل مسی (بارسلونا، آرژانتین) ۱۰۶ رای
                              ۳- رادامل فالکائو (اتلتیکو مادرید، کلمبیا) ۵۷ رای

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

فوتبالیست معروف در لباس بابانوئل/عکس

ورزشی - در آستانه سال نو میلادی اسطوره فوتبال فرانسه هم در نقش بابا نوئل ظاهر شده است.

زین الدین زیدان اسطوره فوتبال فرانسه در طول 18 سال حضور در فوتبال حرفه ای موفق شد به بیش از 40 عنوان فردی دست پیدا کند که از جمله آن کسب توپ طلا فیفا در سال های 1998، 2000 و 2003 است. او که همراه با تیم ملی کشورش به قهرمانی در جام جهانی 1998 و جام ملت های اروپا 2000 رسید،

نظر

در حال کار...
                                X