بنـگـاه کاریــــــــــــابی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ماهور
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1239

بنـگـاه کاریــــــــــــابی سایت بورسی

سلام
    این تاپیک را با توجه به اینکه تعداد افراد تحصیل کرده سایت زیاد هست و اغلب جوان هستند و در جست و جوی کار ایجاد می کنم

دوستان که در توانشون هست و شاید شرکت و موسسه انها به دنبال نیرو می گرده می تونند به دوستان دیگر که در جست و جوی کار هستند کمک کنند
    ثواب هم داره :)
    پیشاپش از همکاری شما ممنونم
    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط ماهور پست شده است View Post
    سلام
    این تاپیک را با توجه به اینکه تعداد افراد تحصیل کرده سایت زیاد هست و اغلب جوان هستند و در جست و جوی کار ایجاد می کنم

دوستان که در توانشون هست و شاید شرکت و موسسه انها به دنبال نیرو می گرده می تونند به دوستان دیگر که در جست و جوی کار هستند کمک کنند
    ثواب هم داره :)
    پیشاپش از همکاری شما ممنونم

پیشنهاد خوبیه ...ممنون از تاپیکی که ایجاد کردین ...
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

با تشکر از اقدام جالبی که انجام دادید؛

دوستانی که فارغ التحصیل از دانشگاه معتبر هستند و در زمینه مدیریت استراتژیک تجربه کاری دارند می توانند به بنده پیغام خصوصی بزنند تا رزومه شان را بررسی کنم. فرد می بایست قابلیت کار کردن در تهران را داشته باشد.
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ماهور
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1239

دوستان دیگر که کمکی از دستشون برمی آید می تونند کمک کنند
        ممنونم آقای شریعت

نظر

• atashgah
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 89

با سلام به همه دوستان... یک شرکت سرمایه گذاری در زمینه بسته بندی قیر در اصفهان نیاز به شریک دارد در صورت تمایل می توانید با پیام خصوصی جزییات بیشتر را دریافت کنید

نظر

• omid_7sin
            عضو عادی
            • May 2012
            • 131

سلام و خسته نباشيد
            من مهندسي برق خوندم (گرايش قدرت- شبكه) شديدا نياز به كار دارم تو شهرستان ساري و اطرافش.پاي مرگ و زندگي در ميونه از دوستان اگه ميتونن كمكم كنن حتما اطلاع رساني كنن.(حالا برقي هم نباشه مهم نيستا كارش خوب بودم اشكالي نداره) مرسي

نظر

• bashash
              كاربر فعال
              • Sep 2012
              • 580

ماهور جان دستت درد نکنه از ایجاد این تاپیک واقعا خوشحال شدم ازاینکه هنوز در این مملکت انسانهایی هستند که قلبشون واسه دیگران می تپه وبه فکر هموطنانشون هستند البته دراین سایت تا دلتون بخواد ازاین آدمای شریف وبلند نظر وجود دارند نام نمی برند ولی واقعا کم نیستند همینکه بدون چشم داشت تمام تحلیل ها واطلاعتشون رو در اختیار دیگران قرار می دند و همانطور که سایر دوستان نیز اظهار کردند از زمانیکه با این سایت آشنا شدند الحمد الله درخرید وفروششان موفق تر بودند به واسطه همین استادان بی نظیر وازهمه مهمتر دلسوز میباشد به امید ایرانی آباد ومردمانی شاد وثروتمند که به حق شایسته ماست واگر ما به فکر خودمون نباشیم مطمئن باشید کسی از ازاین ..... به فکر مانیست بازهم تشکر می کنم ازایجاد این تاپیک امیدوارم برا کسایی که امکان دارند ومی تونند دست هموطنشون رو بگیرند کوتاهی نکنند چون بعضی ازنور چشمی ها که وصلند میان توشرکتها بدون هیچ اطلاعات وتجربه می شن رئیس من وشما ونتیجه هم که معلومه دودش به چشم این مردم بیچاره @};-@};-@};-
              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• bours
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 259

ممنون تاپیک خوبیه

نظر

• وقت شناس
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 160

با سلام
                  لیسانش مهندسی عمران از دانشگاه معتبر-معدل بالای 15-انجام کارآموزی در یکی از پروژه های مفید تهران- پایان خدمت سربازی...جویای کار...
                  ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه...
                  مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• ماهور
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1239

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                    ماهور جان دستت درد نکنه از ایجاد این تاپیک واقعا خوشحال شدم ازاینکه هنوز در این مملکت انسانهایی هستند که قلبشون واسه دیگران می تپه وبه فکر هموطنانشون هستند البته دراین سایت تا دلتون بخواد ازاین آدمای شریف وبلند نظر وجود دارند نام نمی برند ولی واقعا کم نیستند همینکه بدون چشم داشت تمام تحلیل ها واطلاعتشون رو در اختیار دیگران قرار می دند و همانطور که سایر دوستان نیز اظهار کردند از زمانیکه با این سایت آشنا شدند الحمد الله درخرید وفروششان موفق تر بودند به واسطه همین استادان بی نظیر وازهمه مهمتر دلسوز میباشد به امید ایرانی آباد ومردمانی شاد وثروتمند که به حق شایسته ماست واگر ما به فکر خودمون نباشیم مطمئن باشید کسی از ازاین ..... به فکر مانیست بازهم تشکر می کنم ازایجاد این تاپیک امیدوارم برا کسایی که امکان دارند ومی تونند دست هموطنشون رو بگیرند کوتاهی نکنند چون بعضی ازنور چشمی ها که وصلند میان توشرکتها بدون هیچ اطلاعات وتجربه می شن رئیس من وشما ونتیجه هم که معلومه دودش به چشم این مردم بیچاره @};-@};-@};-
                    خواهش می کنم
                    کمترین کاری است که میشه کرد
                    امیدوارم بچه استقبال کنند شاید بشه کاری کرد از بین خودمون

نظر

• other
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 54

ba salam.lisanse mekanik va karmande irantransfo(3sal).tamayol be kar dar mazandaran va golestano daram.sepasgozaram

نظر

• ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

در اصل توسط other پست شده است View Post
                        ba salam.lisanse mekanik va karmande irantransfo(3sal).tamayol be kar dar mazandaran va golestano daram.sepasgozaram
                        سلام
                        ممنونم میشم اگه از فونت فارسی استفاده کنید
                        موفق باشید

نظر

• OMIDHR
                          عضو جدید
                          • Mar 2013
                          • 1

خوبه که اینجا سایتهای کاریابی هم به اعضا معرفی بشه. من جمله OMIDHR.IR که سیستمی است که به کارفرما اجازه می دهد جزئیات فرد مطلوبش را در رزومه های ثبت شده جستجو کند.
                          omidhr.ir

نظر

در حال کار...
                          X