مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
    با سلام جناب کیانوش عزیز خواهشمند است در خصوص فباهنر بیشتر دوستان را در جریان قرار دهید ما به معرفی سهمهایی که شما نظر مثبت دارید ایمان داریم و ممنون شما هستیم
    شکر خدا سود خوبی روی شبندر کردم و الان هم فباهنر را از 150 همراهی میکنم به نظر شما این سهم امسال از آن سهمهای چند صد درصدی نیست ؟
    امسال فباهنر هدف 320توماني و سال اينده540تومان را نشانه گرفته است.سود اوري اين سهم بسيار خواهد بود.
    بازار سهامدار سهم خراب کن را خرد و لهش کرد.گرچه احتمال مي دهم انها کيسه خودشان را پر از فباهنر کرده اند.س صنعت و معدن امد بالا.حالا ديگه سهم پشتيبان پيدا کرده است.با فباهنر بمانيم.

.................................................. .....................
    از گروه فباهنر شنيدم فولاي امسال حداقل 140تومان خواهد ساخت.دو روز هست سهم را زير نظر دارم.چون از مقاومت عبور نکرده بود ان را نخريدم ولي ديروز از 300تومان عبور کرد.حالا خيالم راحت شده است و شنبه خواهم خريد.يک شرکت کارگزاري دو روز هست سهم را داره جمع مي کند.هموني که فلشش سبز هست.خوبي سهم اين هست که يک حقيقي مي خواهد از سهم بيايد بيرون و فروشنده است و سهم فعلا گير مي ايد.
    تارگت فولاي ميان مدت حداقل 600تومان خواهد بود.احتمالا گروه فولاد بزودي حرکت خواهد کرد با حرکت گروه فولاد اين سهم عرضه قطره چکاني خواهد يافت.
    خريدش را توصيه مي کنم.
    قيمت سهم الان 315تومان هست.

نظر

• بورس دوست
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 905

مطلب ۵۰۰۱۱۲
      توسط بورس دوست : ۱۳۹۲/۲/۱۱ - ۱۰:۴۰:۱۸
      صرفا جهت اطلاع دوستانی که بنده را مکلف به شفاف سازی میدانند
      هر چند همانطور که بارها عرض کردم ملاک خرید و فروش امثال بنده نیست
      و این مورد در فروش بنده در وتوشه و کهمدا و روند سهم نیز اثبات شده است
      اما صبوران همیشه در سهام بنیادی پیروز میدانند
      ----------------------------------------------------------
      فباهنر - سهمی بنیادی و پرپتانسیل که بارها در موردش تحلیل و نظر داشتم
      تارگت قیمتی اش نیز زمان خرید علنا اعلام کردم
      بالای 160 تومان تا انتخابات
      به لطف خدا و بازار مثبت و ارزشمندی سهم بالای 180 تومان رسید
      و چون به هدف خودم رسیدم
      فروشنده میباشم
      البته سهم همانطور که عرض کردم راه خودش را میرود و مسافرانش تغییر میکند
      اما وظیفه ای به عهده ام گذاشته و خواسته شده که انجام وظیفه میگردد و
      سلامت و سودمند باشید
      بورس دوست
      نتیجه نظرات : ۳۴ - ۱۱ = ۲۳

================================================== ===========
      کاربر ۴۲۷۵۲ : ۱۳۹۲/۲/۱۱ - ۱۳:۰۴:۲۰
      جناب بورس دوست عزیز درسته که فباهنر وشموادندارم ولی از راهنماییهایتان خیلی متشکرم.خداوند خیرتان دهد
      کاربر ۳۳۵۶۱ : ۱۳۹۲/۲/۱۱ - ۱۲:۲۳:۰۳
      سلام و عرض ادب و احترام :
      ایام با شکوه میلاد ام الائمه (سلام الله علیها) مبارک و همیشه سلامت و سر بلند باشی .
      بانی خیر هستی خیر الهی جاری زندگیت باشد .
      بورس دوست : ۱۳۹۲/۲/۱۱ - ۱۲:۲۲:۴۳
      فارای عزیز ممنونم مطالب بنده واقعا ناقابل است هر چه هست تصمیم و قسمت خودتان است و لاغیر
      اما در مورد فباهنر و رشد آن با شما با اینکه فروشنده بودم نسبتا موافقم
      ولی قصدم شناسایی سود به لطف خدا بالای70% بود و در تعدادی که داشتم
      امیدوارم برای خریدار خیر و برکت داشته باشد
      برقرار باشید
      ahmad : ۱۳۹۲/۲/۱۱ - ۱۲:۱۶:۲۵
      بورس دوست عزیز در مورد وتوشه به نظرت تا کجا مبتونه رشد کنه?
      شاهکار : ۱۳۹۲/۲/۱۱ - ۱۱:۳۹:۴۷
      درود بورس دوست عزیز
      ممنون از شفاف سازی.کاش شفاف سازی سازمان هم مثله شما بود.
      منتظر سهم جدیدتون هستیم.
      در پناه ضامن آهو.
      fara : ۱۳۹۲/۲/۱۱ - ۱۱:۲۹:۰۴
      جناب بورس دوست با راهنمای شما فباهنر وشمواد خریداری کردم . ولی با معاملات امروز فکر میکنم فباهنر جای رشد دارد با سپاس از راهنمای شما

نظر

• جواد مهرابی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 543

شنیده ها حاکی از آن است که فباهنر از محل تسعیر ارز و افزایش فروش با تعدیل بالای 200% عایدی همراه خواهد بود....
        از دوستان که عضو سایت هستن شنیدم...........
        با تجزیه و تحلیل خریدوفروش کنید.....
        ÷رسود باشید.....
        ارادتمنشما سرباز امام زمان
        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• Smart
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 212

ناظر محترم

بنده دسترسی به پروفایل هیچ یک از دوستان رو ندارم

لطفا بررسب بشه چرا برام پیام محرومیت صادر میشه ؟!

نظر

• جواد مهرابی
            عضو فعال
            • May 2012
            • 543

منبع پارسیان بورس

شنیده ها حاکی از آنست که شرکت مس شهید باهنر از محل تسعیر نرخ ارز و فروش مناسب محصولات خود با تعدیل مثبت بسیار مناسبی مواجه شده که طبق شنیده ها این تعدیل بیش از 200% خواهد بود

خودم خبر را دیدم باید عضو باشی و پول بدی ........ دوستان لطف کردن و یوذر و پسوردشون را دادن شخصا خبر رو دیدم...... پرسود باشید دوستان...

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

سلام
              فردا قیمتش جذاب میشه و حجم خوبی هم در حرکت اصلاحیش زد و به سرعت فشار فروش کم شده.

امشب داشتم یه گزارش تحلیلی از فباهنر برای یکی از شرکتهای بورسی مینوشتم. به ارقام جالبی رسیدیم.
              کپی رایت گزارش مال اون شرکته. اما اگر موافقت کردن حتما اعداد رو اعلام میکنم.

خلاصه اینکه فردا روز مهمیه.
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehdi9990
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 150

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                سلام
                فردا قیمتش جذاب میشه و حجم خوبی هم در حرکت اصلاحیش زد و به سرعت فشار فروش کم شده.

امشب داشتم یه گزارش تحلیلی از فباهنر برای یکی از شرکتهای بورسی مینوشتم. به ارقام جالبی رسیدیم.

سلام جناب مصری پور عزیز منتظریم گزارش فباهنر را زحمتش را بکشی ، اگر این خبر پارسیان بورس درست باشه این سهم امسال پدیده ای خواهد بود
                ای کاش پول داشتیم توی این قیمتهای جذاب اضافه میکردیم .

نظر

• mehdi9990
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 150

سلام جناب مصری پور عزیز منتظریم تحلیل مورد نظر را زحمتش را بکشی ، اگر این خبری که سایت پارسیان بورس زده درست باشه این سهم برای امسال پدیده ای خواهد بود ، متاسفانه توی این قیمتهای جذاب پول نداریم تا اضافه کنیم .

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

سلام
                    بنده امروز مجددا وارد سهم شدم.
                    این تحلیل من از سود سال 92 ه که پیش فرضاشم پایینش قید کردم. پس خبر مذکور خیلی بیراه نیست.

فروش: در سر فصل فروش همه قیمتها تا آخر سال ثابت فرض شده و این در حالیست که مس باهنر به تنهایی 90% بازار مقطوعات مسی را در اختیار دارد و طبق تئوری رفتار تولیدکننده در اقتصاد خرد، شرکتهای با سهم بالاتر از 30% در بازار کالا از حالت قیمت پذیری به حالت قیمت گذاری می¬رسند و می¬توانند قیمت¬ها را به صورت انحصاری تعیین کنند. لذا فرض ثابت ماندن قیمت¬های فروش برای مس باهنر، کاملا محتاطانه اعمال شده است.

• بهای تمام شده: کاتد مس بیشترین سهم را در بهای تمام شده محصولات مس باهنر دارد و قیمت پیش بینی شده آن نیز 223 هزار ريال به ازای هر کیلو فرض شده که طبق آخرین عرضه ملی مس در بورس کالا، بالاترین قیمت این محصول در سال 92برابر بوده با 207180 هزار ريال. یعنی بهای تمام شده 10% بالاتر از قیمت واقعی بازار در نظر گرفته شده است. لذا در تحلیل مذکور، بهای تمام شده، تنها 5% بالاتر از قیمت بازار در نظر گرفته ایم.

• هزینه¬های مالی: شرکت در سال 92 برنامه افزایش سرمایه هفتاد درصدی در دستور کار دارد که به منظور اصلاح ساختار مالی انجام میشود. در حال حاضر، هزینه های مالی شرکت برای سال 92 برابر با 56 تومان به ازای هر سهم است و با منابع حاصل از افزایش سرمایه می¬توان بخشی از بدهی¬های جاری شرکت این میزان بالای هزینه مالی را حدودا 20% کاهش داد. یعنی هزینه مالی به 45 تومان به ازای هر سهم خواهد رسید.

• درآمد¬های متفرقه: شرکت تا سال گذشته بنا به ملاحظاتی قادر به تسعیر ارز خود به نرخ صرافی نبوده و تمامی ارز حاصل از صادرات را به نرخ مبادلاتی در دفاتر انعکاس داده است اما از سال قبل طی یک سیاست موفق اقدام به واردات شمش مس در ازای فروش صادراتی نموده است.به عبارت دیگر 57.802.611 دلار ارز آوری شرکت به شکل شمش مسی واردات می¬شود که با فروش آن در بازار داخل در واقع منابع ارزی شرکت به نرخ بازار آزاد به ریال تبدیل می¬شود. در صورت تداوم این وضعیت تا پایان سال، درآمد حاصل از این موضوع پس از کسر مالیات 22.5 درصدی بالغ بر 47 میلیارد تومان خواهد بود.( 104 تومان به ازای هر سهم)

• پی نوشت: سود پیش بینی شده توسط تحلیل گر، بر اساس فروض ارائه شده در بالا می¬باشد لذا در صورت تحقق نیافتن هر کدام از بندهای فوق، ارقام ارائه شده در جدول تعدیل خواهد شد.
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehdi9990
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 150

جناب مصری پور ضمن تشکر وسپاس از شما ، آیا شرکت در سال گذشته (91) چنین اقدامی یعنی وارد کردن شمش در مقابل صادرات خود کرده است یا اینکه این برنامه سالجاری (92) است ، چون توی گزارش تحلیلی یک جا اشاره شده که سال گذشته ارز خود را مجبور بوده به نرخ مبادلاتی تسعیر کند اما مجددا اشاره شده از سال گذشته در مقابل صادرات خود شمش وارد کرده ، اگر سال گذشته چنین سیاستی را دنبال میکرده پس احتمالا شمش های وارداتی را باید در بازار آزاد فروخته باشد و تسعیر ارز شامل سال 91 هم میشود .

نظر

• جواد مهرابی
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 543

درود بر مصري پور عزيز
                        افزايش سرمايه بصورت رسمي اعلام شده؟...

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
                          جناب مصری پور ضمن تشکر وسپاس از شما ، آیا شرکت در سال گذشته (91) چنین اقدامی یعنی وارد کردن شمش در مقابل صادرات خود کرده است یا اینکه این برنامه سالجاری (92) است ، چون توی گزارش تحلیلی یک جا اشاره شده که سال گذشته ارز خود را مجبور بوده به نرخ مبادلاتی تسعیر کند اما مجددا اشاره شده از سال گذشته در مقابل صادرات خود شمش وارد کرده ، اگر سال گذشته چنین سیاستی را دنبال میکرده پس احتمالا شمش های وارداتی را باید در بازار آزاد فروخته باشد و تسعیر ارز شامل سال 91 هم میشود .
                          سلام
                          نه از ابتدای 92 اقدام به این کار کرده. البته این صرفا یه شنیده از درون شرکته و شرکت به طور رسمی انعکاس نداده.

افزایش سرمایه هم رسما اعلام نشده ولی به سهامدار عمده اعلام شده.

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

امروز 1 میلیون نشستیم منفی کامل و خرید هم کردیم.
                            خیلیا قول همکاری دادن ولی با دیدن رنگ قرمز تابلو فشارشون افتاد!

این سهم 50 تومنم بشه باز خریداریم.

راستی تشکر از محسن خان بخاطر دلگرمیهای امروزش:x

نظر

• amini
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 93

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                              سلام

جناب مصطفی من سه چهار ماه پیش تو قیمت 144 وارد شدم به نظرتون امیدی به باهنر هست با در اولین فرصت که برگرده بفروشم ؟
                              ممکنه برای سال 91 تعدیل قابل توجه داشته باشه ؟
                              حداکثر تا کی گزارش 91 ممکنه بیاد ؟
                              ممنون

نظر

• mehdi9990
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 150

اینهمه فروشنده توی این سهم مایه تعجب است ، گویا عده ای امروز میخرند و فردا نوسان منفی میگیرند و میفروشند ، حقوقی بی خاصیت صنعت و معدن هم که اخیرا وارد سهم شده توی این چند روز که سهم منفی میخوره حتی یکدانه سهم نخریده ، صد رحمت به صبا تامین این صنعت و معدنی ها اگر لیاقت داشتند اوضاع سهم خودشان این نبود که چندین سال است بین 100 تا 130 در نوسان است و اینها مثل چغندر فقط نظاره گر هستند ، این امامزاده کور میکنه که شفا نمیده ، بعضی دوستان اظهار میداشتند سهم صاحب پیدا کرده و حمایت میکنه ولی دیدیم که خبری نیست و متاسفانه هر روز صبح شاهد درصد منفی هستیم و سپس صف فروش تا آخر بازار :(

نظر

در حال کار...
                                X