صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamed89
    Banned
    • Jul 2025
    • 617

در اصل توسط rasolosar پست شده است View Post
    از دوستان کسی اطلاعی نداره که چرا با وجود اینکه صدرا و فارک الان صف شدن اما کماکان فاذر تو منفی سیر می کنه؟؟
    باید مثل من دیروز این دو تا رو عوض میکردی با هم (فاذر و فاراک)

نظر

• باربد
      Banned
      • Jul 2025
      • 3256

در اصل توسط rasolosar پست شده است View Post
      از دوستان کسی اطلاعی نداره که چرا با وجود اینکه صدرا و فارک الان صف شدن اما کماکان فاذر تو منفی سیر می کنه؟؟
      شنیده ها حکایت از ان دارد طبق توافقاتی قرار شده خصوصی سازی 82 میلیون سهم فاذر متعلق به صدرا را در بازار عرضه کنه که به عقل جور در نمیاد
      و نشر این خبر باعث جو روانی منفی برای این دو روز بر روی سهم شده
      اما در نهایت بعد از خرید اقایان منتظر فاذر 315 و بالاتر باشید
      جالبه من هر سه سهم را دارم

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

آغاز ساخت سازههای دریایی سه فاز پارس جنوبی در جزیره صدرا

نخستین مرحله حفاری فازهای جدید پارس جنوبی بهزودی در طرح فازهای 22 تا 24 این میدان مشترك توسط پیمانكاران داخلی آغاز میشود.

به گزارش مارین نیوز به نقل از روابط عمومی شركت نفت و گاز پارس، مجری طرح توسعه فازهای 22، 23 و 24 پارس جنوبی با اعلام این خبر از ورود یك دستگاه دكل پیشرفته به منظوراجرای مراحل حفاری فازهای جدید گازی خبر داد.

فرهاد ایزدجو گفت: فازهای 22 تا 24 پارس جنوبی، نخستین طرح از مجموع پروژههای جدید در دست ساخت پارس جنوبی است كه در قالب برنامه توسعه زودهنگام فازها، حفاری و توسعه بخش دریا را زودتر از زمان تعیین شده آغاز كرده است.

وی با بیان اینكه «حفاری این فازها تا دو هفته دیگر در عمق آبهای ایران آغاز خواهد شد»، افزود: این دكل یازدهمین دكل حفاری وارد شده به بخش ایرانی پارس جنوبی است كه برداشت بهموقع ازمنابع و ذخایر گازی این میدان مشترك را هدف قرار داده است.

قرارداد توسعه 6 فاز باقیمانده پارس جنوبی معادل ظرفیت تولیدی 8 فاز گازی (فازهای 13، 14، 19 و 22 تا 24) خردادماه سال گذشته با چند كنسرسیوم ایرانی متشكل از شركتهای سازنده و پیمانكاران اجرایی به امضاء رسید.

ایزدجو ازدستیابی به پیشرفت متوسط 27 درصدی مهندسی، تأمین كالاها و اجرا و ساخت این فازها خبر داد و گفت: تاكنون بخش خشكی این فازها شامل ساخت پالایشگاه با 34 درصد، جكتها و سكوها 19 درصد، خطوط لوله 22 درصد و مهندسی و تأمین بخش حفاری با 14 درصد پیشرفت فیزیكی همراه بوده كه این ارقام، بالاترین حجم پیشرفت در میان سایر فازهای در دست ساخت پارس جنوبی قلمداد میشود.

وی در تشریح عملكرد پیمانكاران ایرانی به اجرای بیش از 23 میلیون مترمكعب خاكبرداری و خاكریزی در آمادهسازی پالایشگاه خشكی این طرح اشاره كرد و افزود: در حالیكه نصب اسكلتهای فلزی در فازهای قبلی پارس جنوبی با حضور پیمانكاران خارجی از ماه بیستم اجرای پروژه انجام میشد؛ اما نصب اسكلتهای فلزی در فازهای 22 تا 24 از ماه هشتم آغاز شده و تاكنون 5000 تن اسكلت فلزی در این فازها نصب شده است.

وی عنوان كرد: براساس برنامه زمانبندی اجرای طرحها، تنها در سال نخست اجرای این پروژه، 35000 متر مكعب در این فازها بتنریزی شده؛ این در حالی است كه شركت هیوندای كره جنوبی طی مدت مشابه در طرح توسعه فازهای 4 و 5 تنها 10 هزار مترمكعب بتنریزی داشته است.

مجری طرح توسعه فازهای 22 تا 24پارس جنوبی همچنین با اشاره به برنامهریزی مطلوب پیمانكار ایرانی بخش دریایی این فازها عنوان كرد: عمده مواد اولیه ساخت جكتها و عرشهها توسط شركت صدرا تأمین شده و با ساخت بخشهایی از جكتهای این طرح، بهزودی عملیات ساخت عرشهها در جزیره صدرا در استان بوشهر آغاز خواهد شد.

ایزدجو افزود: با تدابیر صدرا، نخستین جكت این فازها به منظور استقرار دكل حفاری دوم، دی ماه سال جاری نصب خواهد شد.

وی با بیان اینكه «شركت نفت و گاز پارس دقت ویژهای در انتخاب پیمانكاران و سازندگان اجرای مگاپروژههای پارس جنوبی به عمل آورده است»، گفت: عملكرد پیمانكاران بخش خشكی و دریای این فازها گویای كفایت فنی مناسب و توانمندی این دست از شركتهای ایرانی درراهبری بخشهای توسعه بالادستی حوزه نفت و گاز است.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• جعفرزاده
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 5833

صدرا اگر 4 روز دیگر مثل امروز صف خرید داشته باشد و به خواهد به گره بیافتد قیمتش حدودا 260 تومان میشود و...

نظر

• امیر2309
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2127

دلایل صف خرید صدرا از زبان مدیر عامل
            Bourse24.ir

حمایت سهامدار عمده از صدرا یکی از دلایل اقبال به سهام صدرا و صف خرید 15
            میلیونی سهم است.

مدیر عامل صدرا در گفت و گو با بورس 24 با تاکید بر این که از توجه بازار
            به سهام صدرا استقبال می کنیم ، گفت : با توجه به قول مساعد سهامدار عمده
            در مجمع مبنی بر حمایت از سهم ، به نظر می رسد این حمایت در حال اجرا شدن است.
            اعتصام در پاسخ به سوال خبرنگارما درباره تاثیر انتخاب سردار قاسمی در
            سمت وزارات نفت بر سهام صدرا گفت : این موضوع قطعا تاثیر مثبت خواهد داشت .
            وی ادامه داد: البته این انتخاب به طور مستقیم تاثیر مثبت نخواهد داشت، اما
            در هر صورت با شناخت سردار قاسمی از مجموعه صدرا و توانایی های این مجموعه
            ، حضور ایشان در وزارت نفت برای صدرا قطع به یقین اتفاق مثبتی است.
            وی تاکید کرد: در هر شرایطی صدرا از حمایت قرارگاه خاتم برخوردار است.
            وی در بخش دیگری از سخنانش درباره عرضه 6/0 درصدی سهام آذراب توسط یکی از
            کارگزاران در روز شنبه گفت : حکم دادگاه عرضه بلوکی این سهم بود که خریدار
            نداشت و در صورتی خصوصی سازی می تواند این سهم را به طور خرد عرضه کند که
            حکم دادگاه تغییر کرده باشد، اما ما هنوز در جریان جزئیات این تغییر نیستیم.
            www.mahak-charity.org

نظر

• vet
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1504

شاید الان با خودمون بگیم نه دیگه این سهم صدرا رشد خودش رو کرده و فایده ای برا خرید نداره ولی اگه میدونستیم این سهم به قیمت300 تومان میرسه هیچ وقت این حرف رو نمیزدیم!!! مگه نه؟ ؟ ؟ ;)
              فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• محمد صالحی
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 207

خصدرا در تايم بلند مدت اگر 250 را با قدرت بشكند هدف 430 است و بعد از يك برگشت و تشكيل الگو با هدف 700

اين تحليل بلند مدت است و ممكن است 1.5 سال طول بكشد

البته چون خصدراي 50 تا 430 موج 1 بوده و abc موج 2 بزرگ و الان در موج 3 بزرگ هستیم و تشکیل 5 تا ریز موج میدهد تا به هدف بزرگ برسد و موج 5 بزرگ ؟؟؟؟

ایا دلیل دارد از دید فاندی

دوستان اگر 215 به سمت بالا که کف موج 1 از c است برود این تحلیل جواب میدهد

این تحلیل نظر شخصی است و امکان اشتباه از دید خودم خیلی کم است اما تصمیم گیری با خودتان

ادامه دارد.....
                **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

سلام به همه
                  نماز و روزتون هم قبول

دوست گرامی جناب صالحی، به قول قدیمیا هر گردی گردو نیست، عزیز برادر، نظر شما محترم اما بنده با نظرتون مخالفم، البته نه اینکه بگم هدفهای بلند مدت نداره، یا صدرا توی این قیمتها نمی ارزه، نه از نظر تکنیکی فکر میکنم الگو کشیده شده در نمودار درست مقایسه نشده. روی تصویر شما محلهایی که علامت گذاری کردم رو مجدد بررسی کنید. خدمت دوستان بگم، بنده خودم سهامدار صدرا هستم. دیروز یکی از اساتید تکنیکال از نیشابور (جناب آقای درودی) با تماس تلفنی داشتند، ایشون یک چنگال در نمودار دیدند، که حقیقتش از زیر چشمان بنده در رفته بود، گفتم چون قیمت فردا بهش برخورد میکنه، به عنوان یک نقطه مقاومتی، حواستون بهش باشه. که در ادامه تصویر دوستمون میارمش.

چنگال مفروض:

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• محمد صالحی
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 207

دوست خوبم درست است من خط روند را اشتباه گرفتم از تذکر شما متشکرم
                    **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• يگانه
                      کاربر فعال
                      • Mar 2011
                      • 616

دوستان تا 240 - 250 هیچ مشکلی نیست

اما .......

البته شاید روی 219 یکم ....... بشه و لی با این حمایت بعید میدونم

تا 260 رو رد نکنه هیچی نمیشه گفت

نظر

• امیر2309
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2127

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                        صدرا من یکی رو که نابود کرد
                        در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                        فدای سرت داداش
                        تنت سالم باشه
                        پول چرک دسته ، سلامتیت مهم تره ... فکرش را نکن
                        درست میشه
                        در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                        دوست عزیز من هم مثل شما روی این سهم ضرر سنگینی کردم
                        متاسفانه یا خوشبختانه خاصیت صدرا همینه یا سرمایه شما رو چند برابر میکنه و یا اینکه باعث ضرر فراوان میشه
                        مهم اینه که باید ورود و خروج به موقع و به دور از طمع باشه
                        البته بنده خودم پارسال این سهم رو میتونستم راحت روی 300 بفروشم ولی متاسفانه نگهش داشتم و با این اشتباه ضرر زیادی کردم
                        ولی معاملات الآن صدرا من رو یاد صدرای 140 تومنی دو سال پیش میاندازه اون موقع روی 245 خریدم ولی تا 144 هم پایین اومد ولی بعدش تا420 بالا رفت که من روی 407 فروختم و سود خوبی بردم
                        در حال حاضر این سهم فوقش تا 150-145 پایین میاد و فروش دیگه توجیه نداره
                        اگر حدود 6 ماه صبر کنید مطمئن باشید ضرر نمی کنید
                        البته عملکرد من روی این سهم اشتباه بوده و این رو قبول دارم
                        بدون شرح @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
                        www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2127

فاز مثبت صدرا

کاهدی در خصوص صدرا گفت:"این سهم نکات مثبتی را دارد، این که از قیمت 145 تومان بازگشت و از طرفی توانست که از مرز 200 تومان هم عبور کند، نشانه های مثبت این سهم محسوب می شود." وی افزود:" با عبور از قیمت مذکور به نظر می رسد فاز مثبت این سهم آغاز شده باشد." این کارشناس افزود:"اولین سطح مقاومتی صدرا قیمت 215 تومان است که درصورت عبور می تواند تا حد 315 تومان هم پیش روی کند."

این کارشناس گفت:" اگر صدرا از سطح 215 تومان ریزش کند موقتی خواهد بود و صعود را دوباره آغاز خواهد کرد ."
                          www.mahak-charity.org

نظر

• mmmm
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 42

بعد رای اعتماد نظرمو خواهم گفت
                            اینجانب با ایدی مهرداد13531353 در سایتهای دیگر مطلب میزنم.موفق و پر سود باشید.

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

بابک پناهی عزیز اولین کسی بودند که تارگت 150-143 را به عنوان پایان نزول صدرا در تحلیل خودشون عنوان کردند
                              جا داره همین جا بابت این تحلیل عالی به ایشون تبریک بگم
                              با آرزوی سلامت و ثروت برای همه دوستان عزیز
                              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• امیر2309
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2127

بازار امروز با برتری بانک ها به پایان رسید در حالی که اکثر صنایع نمایندگانی در صدر جدول داشتند.
                                1- بانک ها امروز برترین گروه بازار با تشکیل چند صف خرید برای نمادهایی چون اقتصاد نوین، گردشگری، دی، آرین و سرمایه بودند. در این گروه پست بانک با کاهش اندکی در قیمت پایانی مواجه بود و بیشتر بانکی ها روال مثبتی را طی کردند.شنیده شده بانک تجارت با سایپا قرار داد همکاری در مورد تسهیلات فروش خودرو امضا کرده که قطعا روی سود سال 90 بانک تاثیر گذار خواهد بود.همچنین شنیده شده بانک تجارت تصمیم دارد به زودی شرکت سرمایه گذاری تجارت و تامین سرمایه تجارت را تاسیس نماید. ضمن این که اخباری مبنی بر تقسیم 70 درصدی سود در مجمع این بانک ، در بازار سرمایه به گوش می رسد.
                                2- در گروه خودرو،بیشتر شرکت ها شروعی نسبتا منفی داشتند اما در ادامه با رشد قیمت روبرو شدند. البته معاملات زامیاد و سایپا با کاهش در قیمت پایانی همراه بود. ایران خودرو و پارس خودرو نمادهای قرمز گروه خودرویی ها بودند. شنیده شده گروه بهمن قصد خریداری بلوک سهام 3 درصدی شرکت ملی صنایع مس از سبد دارایی های شرکت سرمایه گذاری سایپا را دارد.
                                3- در گروه پیمانکاری تنها مپنا بود که معاملات منفی داشت. صدرا صف مستحکم و بسیار سنگین خرید داشت که با عرضه های کمی همراه شد. شنیده شده صدرا مشغول تعامل با بانک ها برای رسیدن به توافق است تا بدهی های سنگین خود را سر و سامانی بخشد. همچنین شنیده شده که صحبت از تجدید ارزیابی دارایی های این شرکت در مجمع، بر روند کنونی صدرا بی تاثیر نبوده است . شنیده شده مپنا نیروگاه تولید برق از ذغال سنگ می سازد. مدیر عامل گروه مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران (مپنا) از آغاز عملیات ساخت نخستین نیروگاه زغال سنگ کشور در آینده نزدیک خبر داد.
                                .
                                4- در گروه فلزات اساسی و معدنی ها نمادهای فولاد خراسان و خوزستان به همراه چادرملو و ملی صنایع مس منفی معامله شدند البته گل گهر نیز اندکی کمتر از قیمت پایانی به معامله پرداخت. شنیده شده قرار است محصولات فولاد مبارکه از امروز در بورس کالا عرضه شود که گویا این عرضه لغو شده است.
                                5- در میان شرکت های پتروشیمی پتروشیمی فناوران ، پتروشیمی اصفهان و فارابی منفی بودند و دیگر شرکت های این گروه مثبت معامله شدند.
                                www.mahak-charity.org

نظر

در حال کار...
                                X