کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام.مدت ها بود منتظر بودم تا موفع مناسب ورود کنم .ولی مثل اینکه دیر اقدام کردم و تو این سه روزه حداقل 10 درصد نوسان مثبت رو از دست دادم.
دوستان توصیه اشون چیه ایا اگه فردا وارد بشم دیره؟
چه سهمی رو پیشنهاد میکنند؟
دوست عزیز یا قاطعیت بهت میگم قریب به اتفاق افراد 10 درصد سود نکردن ....پس با عجله اقدام نکن و در انتخابت دقت کن...موفق باشی...بنظر این حقیر برخی پتروها و گروه روی خوبن و بنیادی با سود منطقی
فعلا تماشاچی ومقداری توصف کرمانشاه روز چهرشنبه یه حس قوی بهم میگفت که بنیرو رو بردارم سهمی که 25 %پایین باز شده وتوبازاری که برگشته ولی از بس تواین مدت توخریدها (بخاطر جو بازار )ضرر کردیم دستم به خرید نمیره!!
فعلا تماشاچی ومقداری توصف کرمانشاه روز چهرشنبه یه حس قوی بهم میگفت که بنیرو رو بردارم سهمی که 25 %پایین باز شده وتوبازاری که برگشته ولی از بس تواین مدت توخریدها (بخاطر جو بازار )ضرر کردیم دستم به خرید نمیره!!
کجایند آن منفی بافان که همیشه نمک بر زخم سهامداران متضرر می ریزند من اسم نمی برم ولی خودشان خجالت بکشند خوشبختانه من در روزهای منفی اسیر جو مسموم نشدم و خریدهای خوبی کردم که امروز نظاره گر صف خرید آنها هستم انشا ا.. به این ماه عزیز که همه دوستان از ضرر خارج شوند
نظر