کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بله
9ریال
300 ریال شده 9 ریال یک سی ام شده . میبنید چقدر خطرناکه
ازون خطرناکتر اینه که عده ای تو بورس ایران برخی سهام آشغال(جون در سهم متوسط و آینده دار در قیمت های پایین فروشنده زیادی وجود نداره) رو باد می کنند و همون افراد تو فضای مجازی هر روز هی میگن وضع خرابه، خراب تر میشه، سهم رو که باد کردن ، خالی می کنند ، بعد باز میگن دیدید وضع خرابه . باز تکرار ....
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
ازون خطرناکتر اینه که عده ای تو بورس ایران برخی سهام آشغال(جون در سهم متوسط و آینده دار در قیمت های پایین فروشنده زیادی وجود نداره) رو باد می کنند و همون افراد تو فضای مجازی هر روز هی میگن وضع خرابه، خراب تر میشه، سهم رو که باد کردن ، خالی می کنند ، بعد باز میگن دیدید وضع خرابه . باز تکرار ....
از اون آشغال فراوان هست الان
که یک پنجم بشند شاید بهشون نگاه کنم اگه اخراج نشده باشند=))
من خگستر را با هدف خرید بررسی کردم سودش نسبت به پارسال حدود 80 درصد کاهش داشته ، تقریبا در 5 سال اخیر به سهامدار سود نداده(اون هم فکر کنم ارزش نداشته که سهامدار بره بانک) ، امسال تعدیل منفی هم داشته به نظر آیا این سهم گزینه خوبی است برای سرمایه گذاری ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
مقام های رژیم عربستان سعودی با خودداری از تحویل پیکر شیخ «نمر باقر النمر» رهبر شیعیان عربستان به خانوده اش، وی را بدون اطلاع آنان دفن کرد.
کد خبر: ۵۵۸۱۶۸
تاریخ انتشار:
۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۱
-
03 January 2016
مقام های رژیم عربستان سعودی با خودداری از تحویل پیکر شیخ «نمر باقر النمر» رهبر شیعیان عربستان به خانوده اش، وی را بدون اطلاع آنان دفن کرد.
به گزارش ایرنا، «محمد النمر» برادر شیخ نمر در صفحه توئیتری خود اعلام کرد که مقام های سعودی به ما اطلاع دادند که پیکر اعدام شدگان در گورستان های مسلمین دفن شده و هیچ جنازه ای به خانواده هایشان تحویل نخواهد شد.
وزارت کشور عربستان روز شنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که 47 نفر را در این کشور اعدام کرده است که آیت الله شیخ نمرباقر النمر در میان آنها قرار دارد.
شهید شیخ باقر النمر یکی از برجسته ترین زندانیان سیاسی عربستان در تاریخ 23 مهر 1393 به اتهام انتقاد از حکومت عربستان به اعدام محکوم شد.
دادگاه تجدید نظر و دیوان عالی عربستان چندی پیش حکم اعدام آیت شیخ نمر باقر النمر را تائید کردند که این مساله مورد اعتراض علما، اندیشمندان و سازمان های اسلامی و بین المللی قرار گرفت.
این در حالی است که واکنش ها در پی شهادت آیت الله شیخ باقر نمر در سطح منطقه و جهان همچنان ادامه دارد و عربستان با این اقدام، خشم حکومت ها و مردم منطقه و جهان را برانگیخته است.
من خگستر را با هدف خرید بررسی کردم سودش نسبت به پارسال حدود 80 درصد کاهش داشته ، تقریبا در 5 سال اخیر به سهامدار سود نداده(اون هم فکر کنم ارزش نداشته که سهامدار بره بانک) ، امسال تعدیل منفی هم داشته به نظر آیا این سهم گزینه خوبی است برای سرمایه گذاری ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس
سودهایی که تقسیم نکرده همه سود انباشته شده ، شرکت الان 380 میلیارد سود انباشته داره بعد ارزش بازاری شرکت 230 میلیارده عجیب نیست؟
شرکت 400 تومان ارزش ذاتی داره ، 50 درصد ارزش ذاتی را هم بدبینانه در نظر بگیریم باید 200 قیمت داشته باشه .
در ضمن در گذشته شرکتهایی که سود تقسیم نکردند بیشتر بازدهی داده اند ، ونیکی را با وسپه مقایسه کنید متوجه میشید .
خدا هم داره چه حالی به ما میده. الان چند روزه هی سر صبح نمی تونم سیستم رو چک کنم. بعد میام چک می کنم میبینم سهم ها (وبیمه و غشاذر) هر دو +5 داره معامله میشه. چه تکرار لذت بخشی :.thumbsupsmileyanim
نصف سهم های خرید شده ونفت( که چند روز قبل خدمت دوستان معرفی کردم میانگین خرید 1758) را امروز در قیمت 2097 ریال فروختم اگر اصلاح کند خرید خواهم کرد. خدا را شکر
ونفت همچنان صف خرید توصیه فروش نصف سهام
نظر