پدیده سال 95

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر حسین کمالی
    عضو عادی
    • Aug 2015
    • 66

پاسخ : پدیده سال 95

ذوب با توجه به پتانسیلهایی که داره برای ذوب ایجاد میشه که بی سابقه هست :
    1- صحبت از 500 میلیون یورو وام با بهره پایین هست که خیلی از تحلیلگرها همین وام را باعث سود ده شدن ذوب میدانن
    2- همچنین با توجه به صورتهای مالی سال 95 با هر 10 درصد افزایش قیمت فروش تقریبا بالای50 تومان به ازای هر سهم افزایش سود آوری داریم
    3- از ابتدای سال که تعرفه واردات فولاد 10 درصد افزایش یافت از طرفی شاهد افزایش قیمت جهانی فولاد و خروج از رکود هستیم
    4- بحث ورود سرپایه گذار ژاپنی
    5- افتتاح تولید ریل ملی
    6- و افزایش سرمایه 630 درصدی باعث میشه به ذوب بالای 1000 هم فکر کنیم

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14630

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      پیمانکاری ها سال 95 را سال تحول اعلام کرده اند
      حفاری
      فاذر
      فاراک
      مپنا
      به این گروه باید بعضی دارویی ها رو اضافه کرد
      ولی احتمالا فاذر میتونه بیشترین بازدهی رو داشته باشه به خاطر قراردادهایی که داره و اگر قرار باشه پیش پرداختها رو امسال دریافت کنه که توی سود سال منعکس کنه قطعا رقم قراردادهاش حداقل 15 درصد افزایش خواهد داشت
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11250

درود خدمت همه عزیزان خیلی وقت بود تو فروم ها حضور نداشتم

این تاپیک زده شده ولی درنظرسنجی گروه برتر احتمالی سال 95 را ندیدم! به همین دلیل در خود تاپیک اعلام می کنم

به نظرم سال 95 سال کانه های غیرفلزی و به طور کلی سال تک سهم ها خواهد بود

درگروه کانه های غیر فلزی کرازی با توجه به مجمع پیش رو و pe پایین نسبت به بقیه گروه سرمایه پایین واحتمال افزایش سرمایه مجدد و تعدیل سود برای سال جاری کم ریسکتر از بقیه گروه می بینم

قیمت سهم قبل از اولین معامله در سال 95: 586تومان ... این باشه تا اخر95>:D<

بدرود

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام

ابتدا کاندید هایی که در ذهن دارم را عرض کنم:

تاپیکو و پترول و پارسا ن و شسپا
          دی و وقوام و و پاسار و وساخت
          سکارون و سخوز و سبزوا
          خنصیر و خدیزل

غاذر
          ولصنم و واتی
          فاذر
          ومعادن
          سمگا
          وسپه
          دماوند

================

خوب
          پتروپالایشی ها یک مقدار به دولت بستگی دارد و اینکه چه نرخ هایی و چه تصمیم هایی برای آنها بگیرد. همکاری خارجی ها هم در این زمینه زیاد خواهد بود و ...
          بانکی ها هم رشدی نکرده اند و اگر سوئیفتشان باز شود و نرخ بهره پایین بیاید و املاکشان را بفروشند عالی می شوند...
          سیمانی ها هم اگر جنگ تمام شود و یا اگر کشور رشد اقتصادی بکند (و پول نفت هم زیاد شود) عالی می شوند. اینها توانایی سود سازی بسیار بالا در شرایط عادی را دارند و الان در بدبخت ترین حالت خودشان به سر می برند...
          خنصیر و خدیزل دو جامانده گروه خودرویی هستند و به نظر من با جایگاه بنیادی شان فاصله دارند و یک بالا به بازار (و البته به من) بدهکار هستند (که امیدوارم هر چه زودتر بیایند و بدهی شان را پرداخت کنند)
          غاذر طرح توسعه خوبی دارد و به نظر می رسد آینده دار باشد... ولی الان درگیر یک سری بازی های بازیگران سهم شده است و قیمتش پایین آمده... می گویند هنگامی که مشرکان با هم درگیر شده اند هر کدام که بزند به نفع اسلام است! الان هم دو گروه با هم در این نماد جنگ دارند (سوری یا واقعی با خودشان) و هر جور این بازی تمام شود به نفع کسی است که می خواهد وارد سهم شود!!!
          ومعادن هم به چین بستگی دارد و منتظر موج سوم سنگ آهنی ها (از موج اول بزرگ) است.
          وسپه به احتمال قوی از این هم پایین تر کشیده خواهد شد تا حق ها را هاپولی کنند و ما وارد شویم.
          دماوند هم مربوط به تصمیم دولت است که به احتمال قوی بهبود پیدا خواهد کرد. (البته من بیشتر منظورم دی است)
          سمگا هم به احتمال قوی از رانت جهانگیری استفاده خواهد کرد. البته من می خواستم 3500 ریال این را بخرم که نشد.

=============

خوب از بین اینها راستش را بخواهید من
          هیچ سهمی را گمان نمی کنم بیش از صد در صد بتواند بازدهی بدهد.
          البته
          همگی به نظر من سهم های مطمئن و خوبی هستند (به شرطی که قیمت های خریدی که در نظر گرفته ام رعایت شود. مثلا دی در قیمت 1600 ریال و وقوام در قیمت 830 ریال خرید عالی ای است و غاذر و تاپیکو در همین قیمت ها... همین طور خنصیر یک سهمی است که اگر رشد کرد سریع ب ا آن خداحافظی خواهم کرد و برایش حد سود دارم)

اگر بخواهم بین اینها آن که نسبت پاداش به خطر بهتری دارد را انتخاب کنم. فکر کنم
          وقوام در 830 تا 850 ریال گزینه ی خوبی باشد. بدون خطر و بدون حد ضرر (به قول آقا حیدر بخری و ولش کنی و نگرانش نباشی...) و فکر کنم این سهم بتواند در 1500 ریال کف جدیدی برای خودش ایجاد کند!
          بعد از
          وقوام هم پارسان و بعد دی و بعد تاپیکو و بعد غاذ ر و بع د سکارون و بعد ومعادن.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• محمد یزدی
            عضو فعال
            • May 2011
            • 948

خیلی به دماوند خوشبین هستم و نمیدونم چرا حس میکنم قراره بشه 100 هزار تومان

سهم دیگه با قبول ریسکش شپلی در قیمت زیر 500 اون هم با قبول ریسک البته این پدیده نخواهد بود

توکل برخدا
            یا علی
            بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              سلام

ابتدا کاندید هایی که در ذهن دارم را عرض کنم:

تاپیکو و پترول و پارسا ن و شسپا
              دی و وقوام و و پاسار و وساخت
              سکارون و سخوز و سبزوا
              خنصیر و خدیزل

غاذر
              ولصنم و واتی
              فاذر
              ومعادن
              سمگا
              وسپه
              دماوند

================

خوب
              پتروپالایشی ها یک مقدار به دولت بستگی دارد و اینکه چه نرخ هایی و چه تصمیم هایی برای آنها بگیرد. همکاری خارجی ها هم در این زمینه زیاد خواهد بود و ...
              بانکی ها هم رشدی نکرده اند و اگر سوئیفتشان باز شود و نرخ بهره پایین بیاید و املاکشان را بفروشند عالی می شوند...
              سیمانی ها هم اگر جنگ تمام شود و یا اگر کشور رشد اقتصادی بکند (و پول نفت هم زیاد شود) عالی می شوند. اینها توانایی سود سازی بسیار بالا در شرایط عادی را دارند و الان در بدبخت ترین حالت خودشان به سر می برند...
              خنصیر و خدیزل دو جامانده گروه خودرویی هستند و به نظر من با جایگاه بنیادی شان فاصله دارند و یک بالا به بازار (و البته به من) بدهکار هستند (که امیدوارم هر چه زودتر بیایند و بدهی شان را پرداخت کنند)
              غاذر طرح توسعه خوبی دارد و به نظر می رسد آینده دار باشد... ولی الان درگیر یک سری بازی های بازیگران سهم شده است و قیمتش پایین آمده... می گویند هنگامی که مشرکان با هم درگیر شده اند هر کدام که بزند به نفع اسلام است! الان هم دو گروه با هم در این نماد جنگ دارند (سوری یا واقعی با خودشان) و هر جور این بازی تمام شود به نفع کسی است که می خواهد وارد سهم شود!!!
              ومعادن هم به چین بستگی دارد و منتظر موج سوم سنگ آهنی ها (از موج اول بزرگ) است.
              وسپه به احتمال قوی از این هم پایین تر کشیده خواهد شد تا حق ها را هاپولی کنند و ما وارد شویم.
              دماوند هم مربوط به تصمیم دولت است که به احتمال قوی بهبود پیدا خواهد کرد. (البته من بیشتر منظورم دی است)
              سمگا هم به احتمال قوی از رانت جهانگیری استفاده خواهد کرد. البته من می خواستم 3500 ریال این را بخرم که نشد.

=============

خوب از بین اینها راستش را بخواهید من
              هیچ سهمی را گمان نمی کنم بیش از صد در صد بتواند بازدهی بدهد.
              البته
              همگی به نظر من سهم های مطمئن و خوبی هستند (به شرطی که قیمت های خریدی که در نظر گرفته ام رعایت شود. مثلا دی در قیمت 1600 ریال و وقوام در قیمت 830 ریال خرید عالی ای است و غاذر و تاپیکو در همین قیمت ها... همین طور خنصیر یک سهمی است که اگر رشد کرد سریع ب ا آن خداحافظی خواهم کرد و برایش حد سود دارم)

اگر بخواهم بین اینها آن که نسبت پاداش به خطر بهتری دارد را انتخاب کنم. فکر کنم
              وقوام در 830 تا 850 ریال گزینه ی خوبی باشد. بدون خطر و بدون حد ضرر (به قول آقا حیدر بخری و ولش کنی و نگرانش نباشی...) و فکر کنم این سهم بتواند در 1500 ریال کف جدیدی برای خودش ایجاد کند!
              بعد از
              وقوام هم پارسان و بعد دی و بعد تاپیکو و بعد غاذ ر و بع د سکارون و بعد ومعادن.
              سلام و ممنون از مشارکت اتم و اکمل . /:.Heart.:/
              ومعادن و وسپه و اینگونه سهام فولاد و فملی و پارسان و... سهامی نیستند که بتونند پدیده بشند چون جهش سود ندارند و اگر احیانا تغییرات بنیادی در گروه شان رخ دهد سهام کوچک و رشدی پدیده میشند مثلا کنور مثلا فولای و...

نظر

• hossein sh
                ستاره دار(1)
                • Mar 2012
                • 688

با سلام به همه دوستان

سهام پدیده سال 95 بورس از نظر من:
                .......................

1- خصدرا

2- تاپیکو

نظر

• مبتدی2
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 973

دوستان سال نو مبارک
                  نگاهی به نیرو گاه بادی منجیل که 60 مگاوات تولید دارد و قیمت پایه عرضه کل آن توسط دولت که نزدیک 300 میلیارد تومان است
                  ارزش جایگزینی مناسبی را برای ثقزوی با طرح 3 مزرعه بادی 32 مگاواتی که 50 درصدش از آن ثقزوی است به دست می دهد
                  ارزش بازار فعلی این سهم 12 میلیارد تومان

نظر

• مبتدی2
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 973

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
                    دوستان سال نو مبارک
                    نگاهی به نیرو گاه بادی منجیل کگه 60 مگاوات تولید دارد و قیمت پایه عرضه کل آن توسط دولت که نزدیک 300 میلیارد تومان است
                    ارزش جایگزینی مناسبی را برای ثقزوی با طرح 3 مزرعه بادی 32 مگاواتی که 50 درصدش از آن ثقزوی است به دست می دهد
                    چند نکته :
                    اجرا پروژه تا 5 مگاوات تا آخر امسال و با فاصله 2 ماه از سال آینده یک توربین بادی اجرایی می شود
                    نیروگاه منجیل توربینهای قدیمی و با درصد تولید پایین دارد برعکس توربین های مد نظر ثقزوی

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14630

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      به این گروه باید بعضی دارویی ها رو اضافه کرد
                      ولی احتمالا فاذر میتونه بیشترین بازدهی رو داشته باشه به خاطر قراردادهایی که داره و اگر قرار باشه پیش پرداختها رو امسال دریافت کنه که توی سود سال منعکس کنه قطعا رقم قراردادهاش حداقل 15 درصد افزایش خواهد داشت
                      تو بازار پیچیده که فاذر میخواد 250 تا 200 سود 95 اعلام کنه
                      ولی الان که خبرش لو رفته دیگه شرکت یه کله این سود اعلام نمیکنه
                      پله ای اقدام به تعدیل میکنه
                      به نظر تو اولین گزارش تعدیل حدود 1100 تا 1200 اعلام میکنه
                      آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2016/03/26, 21:07.
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ابشار
                        عضو فعال
                        • Apr 2013
                        • 1426

در صفحه اول تاپیک هم گفتم چفیبر یکی از پنج سهم شگفتی ساز سال 95خواهد شد که فعلا تو ده روز معاملاتی اخیر 25درصدی رشد کرده واگه در یک ماه اخیر حساب کنیم از 230تومان تاحالا 120درصد میشه وکاملا خشکه ومنتظر خبر برای رشد اصلیشه یا افزایش سرمایه تجدید ارزیابی یا زمین کنار بندر ویا ...وچیزی که شاید بنده بی اطلاعم واین تاپیک هم از اسمش کاملا مشخصه تبلیغ سهم نیست بلکه نوشته های اینجا یه دوره 6ماه تا9ماه اتی را نشان خواهد داد باروند سهم و...

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                          سلام و ممنون از مشارکت اتم و اکمل . /:.Heart.:/
                          ومعادن و وسپه و اینگونه سهام فولاد و فملی و پارسان و... سهامی نیستند که بتونند پدیده بشند چون جهش سود ندارند و اگر احیانا تغییرات بنیادی در گروه شان رخ دهد سهام کوچک و رشدی پدیده میشند مثلا کنور مثلا فولای و...
                          @};-
                          بله...
                          خودم هم همین را در سر داشتم.
                          یک کم فکر کردم دیدم
                          اصلا مدل من طوری نیست که به دنبال سهم های پدیده مانند باشم. برای همین هم گفتم شرکت های تاپی که به نظرم می رسید هیچ کدام بالای 100 درصد احتمال بازدهی به تنهایی ندارند...
                          شاید این دیدگاه من برای این باشد که
                          شرکت های پدیده مانند (که احتمال پاداششان بالا است) معمولا احتمال خطرشان هم خیلی بالا است! (همین کوچکی ِ شرکت که شما گفتید می تواند خیلی خطر ناک شود به خصوص وقتی بازیگر سهم بخواهد بازی در آورد!) و من کلا نماد هایی را دنبال می کنم که احتمال خطرشان زیاد بالا نباشد.
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            @};-
                            بله...
                            خودم هم همین را در سر داشتم.
                            یک کم فکر کردم دیدم
                            اصلا مدل من طوری نیست که به دنبال سهم های پدیده مانند باشم. برای همین هم گفتم شرکت های تاپی که به نظرم می رسید هیچ کدام بالای 100 درصد احتمال بازدهی به تنهایی ندارند...
                            شاید این دیدگاه من برای این باشد که
                            شرکت های پدیده مانند (که احتمال پاداششان بالا است) معمولا احتمال خطرشان هم خیلی بالا است! (همین کوچکی ِ شرکت که شما گفتید می تواند خیلی خطر ناک شود به خصوص وقتی بازیگر سهم بخواهد بازی در آورد!) و من کلا نماد هایی را دنبال می کنم که احتمال خطرشان زیاد بالا نباشد.
                            درسته ولی گاها در حد 10 20 درصد سبد بد نیست

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

دوستان آمار نظر سنجی بالا خیــــــــــلی جالب است!!!
                              با اینکه
                              در هر مجمعی می روی حرف از حباب بودن خودرویی ها است.
                              با اینکه
                              در هر انجمن اینترنتی می روی حرف از حباب بودن خودرویی ها است.
                              با اینکه
                              در هر صفحه تلگرام یک حرف از حباب بودن خودرویی ها می یابی...

در این نظر سنجی می بینی از 70 نفر 20 نفر اعتقاد دارند خودرویی پدیده ی سال 95 خواهد بود!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              یعنی 21 نفر اعتقاد دارند گروه خودرویی چقدر دیگر باید رشد کنند؟ (تا پدیده شوند؟) با توجه به اینکه هر سهم گروه خودرویی بخواهد رشد کند باید خودرو و خساپا رشد کرده باشد.
                              یعنی خودرو قرار است چند شود؟ 9000 ریال؟؟؟ خساپا چند؟

(به هیچ وجه فکر نمی کردم خودرویی ها توسط 21 نفر از 70 نفر پدیده ی سال پیشبینی شود...خودم
                              پتروپالایشی ها را انتخاب کرده بودم که یک سوم خودرویی رای آورد)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

نظر

در حال کار...
                                X