پدیده سال ۹۵

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • امیر حسین کمالی
    عضو عادی
    • مرداد ۱۳۹۴
    • ۶۶

پاسخ : پدیده سال ۹۵

ذوب با توجه به پتانسیلهایی که داره برای ذوب ایجاد میشه که بی سابقه هست :
    ۱- صحبت از ۵۰۰ میلیون یورو وام با بهره پایین هست که خیلی از تحلیلگرها همین وام را باعث سود ده شدن ذوب میدانن
    ۲- همچنین با توجه به صورتهای مالی سال ۹۵ با هر ۱۰ درصد افزایش قیمت فروش تقریبا بالای۵۰ تومان به ازای هر سهم افزایش سود آوری داریم
    ۳- از ابتدای سال که تعرفه واردات فولاد ۱۰ درصد افزایش یافت از طرفی شاهد افزایش قیمت جهانی فولاد و خروج از رکود هستیم
    ۴- بحث ورود سرپایه گذار ژاپنی
    ۵- افتتاح تولید ریل ملی
    ۶- و افزایش سرمایه ۶۳۰ درصدی باعث میشه به ذوب بالای ۱۰۰۰ هم فکر کنیم

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • خرداد ۱۳۹۰
      • ۱۵۰۱۹

در اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پست
      پیمانکاری ها سال ۹۵ را سال تحول اعلام کرده اند
      حفاری
      فاذر
      فاراک
      مپنا
      به این گروه باید بعضی دارویی ها رو اضافه کرد
      ولی احتمالا فاذر میتونه بیشترین بازدهی رو داشته باشه به خاطر قراردادهایی که داره و اگر قرار باشه پیش پرداختها رو امسال دریافت کنه که توی سود سال منعکس کنه قطعا رقم قراردادهاش حداقل ۱۵ درصد افزایش خواهد داشت
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(۱)
        • بهمن ۱۳۹۱
        • ۱۳۰۶۶

درود خدمت همه عزیزان خیلی وقت بود تو فروم ها حضور نداشتم

این تاپیک زده شده ولی درنظرسنجی گروه برتر احتمالی سال ۹۵ را ندیدم! به همین دلیل در خود تاپیک اعلام می کنم

به نظرم سال ۹۵ سال کانه های غیرفلزی و به طور کلی سال تک سهم ها خواهد بود

درگروه کانه های غیر فلزی کرازی با توجه به مجمع پیش رو و pe پایین نسبت به بقیه گروه سرمایه پایین واحتمال افزایش سرمایه مجدد و تعدیل سود برای سال جاری کم ریسکتر از بقیه گروه می بینم

قیمت سهم قبل از اولین معامله در سال ۹۵: ۵۸۶تومان ... این باشه تا اخر۹۵>:D<

بدرود

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • تیر ۱۳۹۲
          • ۱۸۲۷۰

سلام

ابتدا کاندید هایی که در ذهن دارم را عرض کنم:

تاپیکو و پترول و پارسا ن و شسپا
          دی و وقوام و و پاسار و وساخت
          سکارون و سخوز و سبزوا
          خنصیر و خدیزل

غاذر
          ولصنم و واتی
          فاذر
          ومعادن
          سمگا
          وسپه
          دماوند

================

خوب
          پتروپالایشی ها یک مقدار به دولت بستگی دارد و اینکه چه نرخ هایی و چه تصمیم هایی برای آنها بگیرد. همکاری خارجی ها هم در این زمینه زیاد خواهد بود و ...
          بانکی ها هم رشدی نکرده اند و اگر سوئیفتشان باز شود و نرخ بهره پایین بیاید و املاکشان را بفروشند عالی می شوند...
          سیمانی ها هم اگر جنگ تمام شود و یا اگر کشور رشد اقتصادی بکند (و پول نفت هم زیاد شود) عالی می شوند. اینها توانایی سود سازی بسیار بالا در شرایط عادی را دارند و الان در بدبخت ترین حالت خودشان به سر می برند...
          خنصیر و خدیزل دو جامانده گروه خودرویی هستند و به نظر من با جایگاه بنیادی شان فاصله دارند و یک بالا به بازار (و البته به من) بدهکار هستند (که امیدوارم هر چه زودتر بیایند و بدهی شان را پرداخت کنند)
          غاذر طرح توسعه خوبی دارد و به نظر می رسد آینده دار باشد... ولی الان درگیر یک سری بازی های بازیگران سهم شده است و قیمتش پایین آمده... می گویند هنگامی که مشرکان با هم درگیر شده اند هر کدام که بزند به نفع اسلام است! الان هم دو گروه با هم در این نماد جنگ دارند (سوری یا واقعی با خودشان) و هر جور این بازی تمام شود به نفع کسی است که می خواهد وارد سهم شود!!!
          ومعادن هم به چین بستگی دارد و منتظر موج سوم سنگ آهنی ها (از موج اول بزرگ) است.
          وسپه به احتمال قوی از این هم پایین تر کشیده خواهد شد تا حق ها را هاپولی کنند و ما وارد شویم.
          دماوند هم مربوط به تصمیم دولت است که به احتمال قوی بهبود پیدا خواهد کرد. (البته من بیشتر منظورم دی است)
          سمگا هم به احتمال قوی از رانت جهانگیری استفاده خواهد کرد. البته من می خواستم ۳۵۰۰ ریال این را بخرم که نشد.

=============

خوب از بین اینها راستش را بخواهید من
          هیچ سهمی را گمان نمی کنم بیش از صد در صد بتواند بازدهی بدهد.
          البته
          همگی به نظر من سهم های مطمئن و خوبی هستند (به شرطی که قیمت های خریدی که در نظر گرفته ام رعایت شود. مثلا دی در قیمت ۱۶۰۰ ریال و وقوام در قیمت ۸۳۰ ریال خرید عالی ای است و غاذر و تاپیکو در همین قیمت ها... همین طور خنصیر یک سهمی است که اگر رشد کرد سریع ب ا آن خداحافظی خواهم کرد و برایش حد سود دارم)

اگر بخواهم بین اینها آن که نسبت پاداش به خطر بهتری دارد را انتخاب کنم. فکر کنم
          وقوام در ۸۳۰ تا ۸۵۰ ریال گزینه ی خوبی باشد. بدون خطر و بدون حد ضرر (به قول آقا حیدر بخری و ولش کنی و نگرانش نباشی...) و فکر کنم این سهم بتواند در ۱۵۰۰ ریال کف جدیدی برای خودش ایجاد کند!
          بعد از
          وقوام هم پارسان و بعد دی و بعد تاپیکو و بعد غاذ ر و بع د سکارون و بعد ومعادن.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• محمد یزدی
            عضو فعال
            • اردیبهشت ۱۳۹۰
            • ۹۴۸

خیلی به دماوند خوشبین هستم و نمیدونم چرا حس میکنم قراره بشه ۱۰۰ هزار تومان

سهم دیگه با قبول ریسکش شپلی در قیمت زیر ۵۰۰ اون هم با قبول ریسک البته این پدیده نخواهد بود

توکل برخدا
            یا علی
            بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • شهریور ۱۳۹۱
              • ۷۴۹۳

در اصل توسط mhjboursy پست شده است مشاهده پست
              سلام

ابتدا کاندید هایی که در ذهن دارم را عرض کنم:

تاپیکو و پترول و پارسا ن و شسپا
              دی و وقوام و و پاسار و وساخت
              سکارون و سخوز و سبزوا
              خنصیر و خدیزل

غاذر
              ولصنم و واتی
              فاذر
              ومعادن
              سمگا
              وسپه
              دماوند

================

خوب
              پتروپالایشی ها یک مقدار به دولت بستگی دارد و اینکه چه نرخ هایی و چه تصمیم هایی برای آنها بگیرد. همکاری خارجی ها هم در این زمینه زیاد خواهد بود و ...
              بانکی ها هم رشدی نکرده اند و اگر سوئیفتشان باز شود و نرخ بهره پایین بیاید و املاکشان را بفروشند عالی می شوند...
              سیمانی ها هم اگر جنگ تمام شود و یا اگر کشور رشد اقتصادی بکند (و پول نفت هم زیاد شود) عالی می شوند. اینها توانایی سود سازی بسیار بالا در شرایط عادی را دارند و الان در بدبخت ترین حالت خودشان به سر می برند...
              خنصیر و خدیزل دو جامانده گروه خودرویی هستند و به نظر من با جایگاه بنیادی شان فاصله دارند و یک بالا به بازار (و البته به من) بدهکار هستند (که امیدوارم هر چه زودتر بیایند و بدهی شان را پرداخت کنند)
              غاذر طرح توسعه خوبی دارد و به نظر می رسد آینده دار باشد... ولی الان درگیر یک سری بازی های بازیگران سهم شده است و قیمتش پایین آمده... می گویند هنگامی که مشرکان با هم درگیر شده اند هر کدام که بزند به نفع اسلام است! الان هم دو گروه با هم در این نماد جنگ دارند (سوری یا واقعی با خودشان) و هر جور این بازی تمام شود به نفع کسی است که می خواهد وارد سهم شود!!!
              ومعادن هم به چین بستگی دارد و منتظر موج سوم سنگ آهنی ها (از موج اول بزرگ) است.
              وسپه به احتمال قوی از این هم پایین تر کشیده خواهد شد تا حق ها را هاپولی کنند و ما وارد شویم.
              دماوند هم مربوط به تصمیم دولت است که به احتمال قوی بهبود پیدا خواهد کرد. (البته من بیشتر منظورم دی است)
              سمگا هم به احتمال قوی از رانت جهانگیری استفاده خواهد کرد. البته من می خواستم ۳۵۰۰ ریال این را بخرم که نشد.

=============

خوب از بین اینها راستش را بخواهید من
              هیچ سهمی را گمان نمی کنم بیش از صد در صد بتواند بازدهی بدهد.
              البته
              همگی به نظر من سهم های مطمئن و خوبی هستند (به شرطی که قیمت های خریدی که در نظر گرفته ام رعایت شود. مثلا دی در قیمت ۱۶۰۰ ریال و وقوام در قیمت ۸۳۰ ریال خرید عالی ای است و غاذر و تاپیکو در همین قیمت ها... همین طور خنصیر یک سهمی است که اگر رشد کرد سریع ب ا آن خداحافظی خواهم کرد و برایش حد سود دارم)

اگر بخواهم بین اینها آن که نسبت پاداش به خطر بهتری دارد را انتخاب کنم. فکر کنم
              وقوام در ۸۳۰ تا ۸۵۰ ریال گزینه ی خوبی باشد. بدون خطر و بدون حد ضرر (به قول آقا حیدر بخری و ولش کنی و نگرانش نباشی...) و فکر کنم این سهم بتواند در ۱۵۰۰ ریال کف جدیدی برای خودش ایجاد کند!
              بعد از
              وقوام هم پارسان و بعد دی و بعد تاپیکو و بعد غاذ ر و بع د سکارون و بعد ومعادن.
              سلام و ممنون از مشارکت اتم و اکمل . /:.Heart.:/
              ومعادن و وسپه و اینگونه سهام فولاد و فملی و پارسان و... سهامی نیستند که بتونند پدیده بشند چون جهش سود ندارند و اگر احیانا تغییرات بنیادی در گروه شان رخ دهد سهام کوچک و رشدی پدیده میشند مثلا کنور مثلا فولای و...

نظر

• hossein sh
                ستاره دار(۱)
                • اسفند ۱۳۹۰
                • ۶۸۸

با سلام به همه دوستان

سهام پدیده سال ۹۵ بورس از نظر من:
                .......................

۱- خصدرا

۲- تاپیکو

نظر

• مبتدی2
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۳
                  • ۹۷۳

دوستان سال نو مبارک
                  نگاهی به نیرو گاه بادی منجیل که ۶۰ مگاوات تولید دارد و قیمت پایه عرضه کل آن توسط دولت که نزدیک ۳۰۰ میلیارد تومان است
                  ارزش جایگزینی مناسبی را برای ثقزوی با طرح ۳ مزرعه بادی ۳۲ مگاواتی که ۵۰ درصدش از آن ثقزوی است به دست می دهد
                  ارزش بازار فعلی این سهم ۱۲ میلیارد تومان

نظر

• مبتدی2
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۳
                    • ۹۷۳

در اصل توسط مبتدی۲ پست شده است مشاهده پست
                    دوستان سال نو مبارک
                    نگاهی به نیرو گاه بادی منجیل کگه ۶۰ مگاوات تولید دارد و قیمت پایه عرضه کل آن توسط دولت که نزدیک ۳۰۰ میلیارد تومان است
                    ارزش جایگزینی مناسبی را برای ثقزوی با طرح ۳ مزرعه بادی ۳۲ مگاواتی که ۵۰ درصدش از آن ثقزوی است به دست می دهد
                    چند نکته :
                    اجرا پروژه تا ۵ مگاوات تا آخر امسال و با فاصله ۲ ماه از سال آینده یک توربین بادی اجرایی می شود
                    نیروگاه منجیل توربینهای قدیمی و با درصد تولید پایین دارد برعکس توربین های مد نظر ثقزوی

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • خرداد ۱۳۹۰
                      • ۱۵۰۱۹

در اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پست
                      به این گروه باید بعضی دارویی ها رو اضافه کرد
                      ولی احتمالا فاذر میتونه بیشترین بازدهی رو داشته باشه به خاطر قراردادهایی که داره و اگر قرار باشه پیش پرداختها رو امسال دریافت کنه که توی سود سال منعکس کنه قطعا رقم قراردادهاش حداقل ۱۵ درصد افزایش خواهد داشت
                      تو بازار پیچیده که فاذر میخواد ۲۵۰ تا ۲۰۰ سود ۹۵ اعلام کنه
                      ولی الان که خبرش لو رفته دیگه شرکت یه کله این سود اعلام نمیکنه
                      پله ای اقدام به تعدیل میکنه
                      به نظر تو اولین گزارش تعدیل حدود ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ اعلام میکنه
                      آخرین ویرایش توسط تمام؛ ۱۳۹۵/۰۱/۰۷، ۲۱:۰۷.
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ابشار
                        عضو فعال
                        • فروردین ۱۳۹۲
                        • ۱۴۲۶

در صفحه اول تاپیک هم گفتم چفیبر یکی از پنج سهم شگفتی ساز سال ۹۵خواهد شد که فعلا تو ده روز معاملاتی اخیر ۲۵درصدی رشد کرده واگه در یک ماه اخیر حساب کنیم از ۲۳۰تومان تاحالا ۱۲۰درصد میشه وکاملا خشکه ومنتظر خبر برای رشد اصلیشه یا افزایش سرمایه تجدید ارزیابی یا زمین کنار بندر ویا ...وچیزی که شاید بنده بی اطلاعم واین تاپیک هم از اسمش کاملا مشخصه تبلیغ سهم نیست بلکه نوشته های اینجا یه دوره ۶ماه تا۹ماه اتی را نشان خواهد داد باروند سهم و...

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • تیر ۱۳۹۲
                          • ۱۸۲۷۰

در اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پست
                          سلام و ممنون از مشارکت اتم و اکمل . /:.Heart.:/
                          ومعادن و وسپه و اینگونه سهام فولاد و فملی و پارسان و... سهامی نیستند که بتونند پدیده بشند چون جهش سود ندارند و اگر احیانا تغییرات بنیادی در گروه شان رخ دهد سهام کوچک و رشدی پدیده میشند مثلا کنور مثلا فولای و...
                          @};-
                          بله...
                          خودم هم همین را در سر داشتم.
                          یک کم فکر کردم دیدم
                          اصلا مدل من طوری نیست که به دنبال سهم های پدیده مانند باشم. برای همین هم گفتم شرکت های تاپی که به نظرم می رسید هیچ کدام بالای ۱۰۰ درصد احتمال بازدهی به تنهایی ندارند...
                          شاید این دیدگاه من برای این باشد که
                          شرکت های پدیده مانند (که احتمال پاداششان بالا است) معمولا احتمال خطرشان هم خیلی بالا است! (همین کوچکی ِ شرکت که شما گفتید می تواند خیلی خطر ناک شود به خصوص وقتی بازیگر سهم بخواهد بازی در آورد!) و من کلا نماد هایی را دنبال می کنم که احتمال خطرشان زیاد بالا نباشد.
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • شهریور ۱۳۹۱
                            • ۷۴۹۳

در اصل توسط mhjboursy پست شده است مشاهده پست
                            @};-
                            بله...
                            خودم هم همین را در سر داشتم.
                            یک کم فکر کردم دیدم
                            اصلا مدل من طوری نیست که به دنبال سهم های پدیده مانند باشم. برای همین هم گفتم شرکت های تاپی که به نظرم می رسید هیچ کدام بالای ۱۰۰ درصد احتمال بازدهی به تنهایی ندارند...
                            شاید این دیدگاه من برای این باشد که
                            شرکت های پدیده مانند (که احتمال پاداششان بالا است) معمولا احتمال خطرشان هم خیلی بالا است! (همین کوچکی ِ شرکت که شما گفتید می تواند خیلی خطر ناک شود به خصوص وقتی بازیگر سهم بخواهد بازی در آورد!) و من کلا نماد هایی را دنبال می کنم که احتمال خطرشان زیاد بالا نباشد.
                            درسته ولی گاها در حد ۱۰ ۲۰ درصد سبد بد نیست

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • تیر ۱۳۹۲
                              • ۱۸۲۷۰

دوستان آمار نظر سنجی بالا خیــــــــــلی جالب است!!!
                              با اینکه
                              در هر مجمعی می روی حرف از حباب بودن خودرویی ها است.
                              با اینکه
                              در هر انجمن اینترنتی می روی حرف از حباب بودن خودرویی ها است.
                              با اینکه
                              در هر صفحه تلگرام یک حرف از حباب بودن خودرویی ها می یابی...

در این نظر سنجی می بینی از ۷۰ نفر ۲۰ نفر اعتقاد دارند خودرویی پدیده ی سال ۹۵ خواهد بود!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              یعنی ۲۱ نفر اعتقاد دارند گروه خودرویی چقدر دیگر باید رشد کنند؟ (تا پدیده شوند؟) با توجه به اینکه هر سهم گروه خودرویی بخواهد رشد کند باید خودرو و خساپا رشد کرده باشد.
                              یعنی خودرو قرار است چند شود؟ ۹۰۰۰ ریال؟؟؟ خساپا چند؟

(به هیچ وجه فکر نمی کردم خودرویی ها توسط ۲۱ نفر از ۷۰ نفر پدیده ی سال پیشبینی شود...خودم
                              پتروپالایشی ها را انتخاب کرده بودم که یک سوم خودرویی رای آورد)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • شهریور ۱۳۹۱
                                • ۷۴۹۳

نظر

در حال کار...