کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در چند روز گذشته بازار بیش از حد خراب شد، و تقریبا همه نماد ها منفی بودند ، امروز تبلیغات یک کانال 13 هزار نفره رو دیدم نوشته وساپا رو 88 خریدیم و 95 فروختیم . وفتی حتی خریدهای گروهی دنبال نوسان باشن ، تکلیف معلومه .
شاخص هم در جای حساسی است ، حدود 79200 اگر شکسته بشه ، احتمال ریزش تا 2 هزار تای دیگه هم هست.
هنوز امیدواری به برگشت شاخص در حمایت حدود 78500 هست ، کافی است یکی از گروه های مستعد رشد ، از وضعیت نزولی به سمت رشد تغییر مسیر دهد.
به هر حال این بدی بازار می تواند احتمالا نشانه برگشت بازار هم باشد.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
در صدد هستم که تعداد سهام پرتفوی خود را کاهش دهم .
امروز به سهام قبلی افزودم. قیمت ها حدودی و میانگین است سدور دو پله دیگر در 103 تومان تمحرکه 168 تومان خوساز 189 تومان ولغدر هم 112 تا 114 اوردر داشتم که خرید نشد.
مقداری هم وشمال در حدود 90 فروختم. مفدار 15 درصد سهام . درقیمت پایین تر اضافه می کنم
ساعت دوازده و ده دقیقه به وقت کالیفرنیا می باشد. سگ همسایه عو عو و واق واق می کند. بورس حالش خراب می باشد. زنم هم رفته است خوابیده روی تخت هی میگوید با کی چت می کنی و بیا بخواب. 40/50 سال است وضع ما همین می باشد و این خیال می کند هر وقت خوابش گرفت من هم باید برم بکپم.قدیم بهانه داشت که صبح میخواهی بروی کار.حالا اما بهانه ندارد بیشتر روی صدایش می گذارد.ای کاش پدر مادرش زنده بودند و می شد برود قهر خانه ی پدرش.شیطان گاه یمی آید در جلدم که یک بالش بگذارم جلوی دهانش و بعدش خودم را هم با یک تیر راحت کنم. جوانان زن نگیرند.هر جه بدبختی و روبه صفتی و احیتاج است از همین زن گرفتن ها می باشد. آدم مجرد شاید خودش نداند اما از پادشاه موناکو بیشتر شاهی می کند و حالش خیلی خوب می باشد.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
در صدد هستم که تعداد سهام پرتفوی خود را کاهش دهم .
امروز به سهام قبلی افزودم. قیمت ها حدودی و میانگین است سدور دو پله دیگر در 103 تومان تمحرکه 168 تومان خوساز 189 تومان ولغدر هم 112 تا 114 اوردر داشتم که خرید نشد.
مقداری هم وشمال در حدود 90 فروختم. مفدار 15 درصد سهام . درقیمت پایین تر اضافه می کنم
تمحرکه صف خرید است. 173 تومان
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر