توسعه حمل و نقل ریلی پارسیان(حپارسا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سیدامیر
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1668

پاسخ : توسعه حمل و نقل ریلی پارسیان(حپارسا)

سلام..

این سهم تا دو ماه دیگه مجمع داره و حدود 60 تومن هم تقسیم میکنه ..

نمیدونم اونایی که سهم رو 490 به من میفروشن چی فکر میکنن ..

..

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
      سلام..

این سهم تا دو ماه دیگه مجمع داره و حدود 60 تومن هم تقسیم میکنه ..

نمیدونم اونایی که سهم رو 490 به من میفروشن چی فکر میکنن ..

..
      علیک سلام
      احتمالا کد های مرتبط به سهامدار عمده است که می خواهد قیمت را پایین نگه دارد برای بزخری حق تقدم ها...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• hhamed6666
        عضو جدید
        • Oct 2017
        • 16

جناب mhjboursy نظرتون در مورد هپکو در این قیمتها چیه؟ ممنونم

نظر

• Aiming
          ستاره دار(18)
          • Jul 2012
          • 2641

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
          حپارسا سهم ارزشمندیه و حقش با اختلاف قیمتی که داره ارزشمندتر.. دوستان برای بررسی زیر نظر داشته باشند ..

البته قبلا در مورد این سهم و حق تقدمش در کانال خودم کامل بررسی کرده بودم و راجع بهش صحبت کرده بودم و فراموش کردم اینجا بنویسم ولی در مجموع با شرایطی که داره سهم کم ریسکی ارزیابی میشه ..

حق تقدم استفاده نشدش اگه حوالی 3400 باز بشه میتونه گزینه کم ریسکی باشه .. البته اگه حقوقی اجازه بده بمونه روی تابلو!

صحبت های بالا توصیه به خرید نیست و صرفا تلنگری ست جهت بررسی بیشتر دوستان :x
          با سلام خدمت دوستان

با اطلاعاتی که بدست اوردم ظاهرا حق استفاده نشده چیزی حدود 3میلیون و هفتصد هزار تا مانده!
          که خریدارهای مترصد خریدی پاش نشستند.. این کاهش تصنعی قیمت هم روی حساب داره انجام میشه.B-)
          هفته آینده هم حق های استفاده نشده روی تابلو خواهد آمد.

من منتظر بودم روی قیمت مناسبی از حق ها به تعداد مناسب بردارم. ولی با توجه به این تعداد کم، فکر میکنم برای خرید خود سهم هم میشه فکر کرد در این قیمت ها.:x
          باز دوستان خودشون بیشتر بررسی و تحقیق کنند.
          آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2017/11/03, 17:49.
          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
            ستاره دار(18)
            • Jul 2012
            • 2641

با سلام خدمت دوستان

با اطلاعاتی که بدست اوردم ظاهرا حق استفاده نشده چیزی حدود 3میلیون و هفتصد هزار تا مانده!
            که خریدارهای مترصد خریدی پاش نشستند.. این کاهش تصنعی قیمت هم روی حساب داره انجام میشه.B-)
            هفته آینده هم حق های استفاده نشده روی تابلو خواهد آمد.

من منتظر بودم روی قیمت مناسبی از حق ها به تعداد مناسب بردارم. ولی با توجه به این تعداد کم، فکر میکنم برای خرید خود سهم هم میشه فکر کرد در این قیمت ها.:x
            باز دوستان خودشون بیشتر بررسی و تحقیق کنند.
            همانطور که گفته شد اطلاعیه در کدال آمد و تعداد ناچیزی مانده 3700000 عدد..

حپارسا
            اعلامیه پذیره نویسی عمومی شرکت توسعه حمل و نقل ريلي پارسيان

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده 1396/03/22 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 100,000 میلیون ریال به‌مبلغ 250,000 میلیون ریال ، تعداد 146,213,356 سهم با توجه به حق تقدم استفاده شده توسط سهامداران فعلی، و با عنایت به انقضای مهلت استفاده از حق تقدم مذکور برای تحقق افزایش سرمایه بدین وسیله تعداد 3,786,644 سهم 1000 ریالی برای پذیره نویسی عمومی عرضه میگردد.
            مهلت پذیره نویسی عمومی از تاریخ 1396/08/14 لغایت تاریخ 1396/08/28 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده ست.

شماره حساب: 0202569240001

بانک: آينده

شعبه: امانيه
            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

حپارسا
              ====

البته اکنون خیلی از نمادها و شرکت ها به دید میان مدت و بلند مدت و حتی کوتاه مدت وضع خوبی پیدا کرده اند... حپارسا هم یکی اش... (به قول آن دوستمان الان باید بورس بخریم)

«محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

حپارساح
                ======

حپارساح هم آمد...

با توجه به اینکه 500 هزارتا در 3600 ریال قرار دارد احتمالا پایین تر آدم درخواست کند می تواند بخرد.
                گزینه ی بدی هم نیست. که هیچ. گزینه ی بسیار خوبی هم هست. با توجه به اینکه به حق ها سود تعلق می گیرد پیشنهاد می کنم اصلا هر کسی حپارسا دارد تبدیلش کند به حپارساح! چون الان خود سهم 5200 ریال است و حپارساح به اضافه هزار ریالش 4800 ریال به پایین است.
                یعنی اگر 3600 ریال بتوانیم بخریم در آینده علاوه بر سودی که سهم اصلی می برد 600 ریال هم روی هر سهم سود اضافه می بریم. برابر با 13 درصد!!! اگر هم کمتر از 3600 ریال بتوان خرید کرد که این سود بیشتر می شود... در حقیقت کسی که حپارسایش را تبدیل کند به حپارساح و 1000 ریالش را هم بریزد تضمین می کند که در آینده اگر قیمت سهم به 4800 ریال یا 4600 یا کمتر رسید باز او در زیان نباشد.
                البته اگر دیدمان بلند مدت باشد! و البته اگر شرکت دست و دل باز باشد و 3600 ریال یا پایین تر به ما بدهد!
                در حال حاضر سهام ندارم... و نیز من تا حالا به عمرم حق تقدم در این زمان نخریده ام که استفاده کنم ولی شاید برای حپارساح بخرم. (البته اگر پولم برسد. چون از جایی قرار است پول دستم بیاید) سفارش در 3555 ریال و 3333 ریال و 3111 ریال گمان کنم خوب باشد. اگر نشد 3600 یا حتی خود 3800 یا حتی 4000 هم باز خوب است! به دید بلند مدت.

نسبت به 5200 ریال:
                حق تقدم 3800 ریالی 8.3 درصد به نفع است.
                حق تقدم 3600 ریالی 13 درصد به نفع است.
                حق تقدم 3555 ریالی 14.2 درصد به نفع است.
                حق تقدم 3333 ریالی 20 درصد به نفع است.
                حق تقدم 3111 ریالی 26.5 درصد به نفع است.
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/11/11, 16:13.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

این هم پیام ناظرش که امروز اول صبح آمد:
                  پذيره نويسي حق تقدم استفاده نشده توسعه حمل و نقل ريلي پارسيان (حپارساح1) 96/8/20 08:10
                  کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ تعداد 3،786،644 حق تقدم استفاده نشده شركت توسعه حمل و نقل ريلي پارسيان (سهامي عام) در نماد حپارساح1، امروز شنبه مورخ 20/08/1396، بدون محدوديت دامنه نوسان قيمت آماده انجام معامله مي باشد. لازم به ذکر است محدوديت حجمي خريد در هر سفارش 50,000 سهم مي باشد.
                  در اين خصوص توجه به موارد ذيل ضروري است:
                  مهلت پذيره نويسي عمومي تا تاريخ 28/08/1396 بوده لذا نماد معاملاتي مذكور (حپارساح1) در پايان روز معاملاتي شنبه مورخ 27/08/1396 متوقف مي گردد.
                  كارگزاراني كه حق تقدم مذكور را خريداري مي نمايند، مي بايست وجه پذيره نويسي حق تقدم خريداري شده را همزمان با تسويه وجه معامله حق تقدم به شركت سپرده گذاري مركزي واريز نمايند.
                  بديهي است مسئوليت واريز وجه معامله حق تقدم و همچنين وجه پذيره نويسي حق تقدم خريداري شده (ارزش اسمي هر سهم) بر عهده كارگزار مربوطه مي باشد. شركت سپرده گذاري مركزي، وجوه حق تقدم استفاده نشده را به كارگزار فروشنده پرداخت نموده و كارگزار فروشنده مكلف است وجوه مذكور رابه حساب ناشر واريز نمايد.
                  لازم به ياد آوري است با توجه به اينكه سهام مذكور حق تقدم استفاده نشده مي باشد، خريداران محترم امكان فروش سهام خريداري شده را تا قبل از ثبت افزايش سرمايه شركت ندارند.
                  همچنين، با توجه به اينكه متعهد پذيره نويس، سهامدار عمده ناشر مي باشد چنانچه تمايل داشته باشد بدهي ناشي از خريد حق تقدم هاي استفاده نشده در عرضه عمومي ناشي از افزايش سرمايه را با مطالبات خود از ناشر تهاتر نمايد، مي بايست حداقل 5 روز قبل از اتمام دوره عرضه عمومي، درخواست خود به همراه گزارش بازرس قانوني ناشر مبني بر تأييد خالص بدهي به متعهد پذيره نويس را به فرابورس ارائه نمايد.
                  فرابورس با بررسي و احراز شرايط اين تبصره اجازه انجام تسويه خارج از اتاق پاياپاي معاملات مربوطه را مطابق با روال مربوط با فرم تسويه خارج از اتاق پاياپاي صادر مي نمايد. مدير عمليات بازار و اضا فرابورس ايران
                  این هم تمام 5 سفارش به همراه نمودار تغییرات قیمتی اش:

متاسفانه آنجا روی 3550 ریال 1 میلیون عدد سفارش گذاشته اند... :( که با وجود این پانصد هزار و آن دویست هزار می شوند 1.939 یا تقریبا همان 2 میلیون... از این طرف هم که کلا 2.5 میلیون است... پس دیگر خیلی خیلی بعید است که زیر 3500 ریال به ما برسد... :( مگر اینکه این 1 میلیون را جا به جا کنند...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

مثل اینکه برنامه دارن کل حق رو امروز بخرند .. یه دفعه بعد از مچ توسط ناظر !!

تعدادش انقدری نیست که حقوقی براش صبوری کنه..

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

یعنی بعدش مغزش به راه می افتد؟اگر نوشیدنی می باشد بگویید کی بخرم تا مک زده و بنوشم.
                      با تشکر
                      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

مثل اینکه برنامه دارن کل حق رو امروز بخرند .. یه دفعه بعد از مچ توسط ناظر !!

تعدادش انقدری نیست که حقوقی براش صبوری کنه..
                        معامله شد ظرف 120 ثانیه !! B-)B-)

نظر

• سیدامیر
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1668

سلام..

حپارسا سهمی بنیادی با قیمت بسیار مناسب ..

دوستان حواستون به سهم باشه ..

...

نظر

• siwan
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 520

تو کل بورس مگه چنتا سهم مثل حپارسا با پی بر ای 6 داریم که کف کانال خودش باشه و از هر نظر چه فاندامنتال و چه تکنیکال اماده یه رشد شارپ باشه؟
                            با خرید لوکومتیو که تو گزارش شرکت هم اومده سود شرکت تغیراات بسیار زیادی میکنه و حاشیه سودی بسیار بالاتری داره
                            همین الانم بدون در نظر گرفتن بحث خرید لوکومتیو با گرفتن قراداد های جدیدی که افزایش سرمایه سهم و خرید واگن ها فرصتش رو در اختیار شرکت گذااشته بخصوص در بحث حمل مواد پتروشیمی سهم اماده شفاف سازی و تغییرات اساسی سودشه
                            واقعا چه تعداد سهم تو بازار هست انقدر پتانسیل رشد داشته باشه و کف تاریخی خودشم باشه
                            چرا همیشه باید عاشق صف باشیم و سهم رو تو سقف بهمون بندازن
                            کمی وقت بزارید و حپارسا رو برسی کنید
                            سجاد محمدی
                            علاقه مند به دانش اقتصاد
                            تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• siwan
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 520

علاوه بر همه پتانسیل های اشاره شده حپارسا پارسال افزایش نرخ نگرفت و اون تعدیل منفی رو داد افزایش نرخ امسال حتمیه و تعدیل بسیار مهمی رو در عایدی شرکت خواهد داشت
                              سجاد محمدی
                              علاقه مند به دانش اقتصاد
                              تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• سیدامیر
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1668

سلام..

حپارسا یکسال و نیم پیش با ارزش بازار 127 میلیاردی عرضه اولیه شدو به هر کد هم فکر کنم 100 سهم اختصاص داده شد .

الان با خرید 100 واگن جدید و برنامه خرید 200 واگن دیگرو طرح خرید 10 لکوموتیو از طریق فاینانس و قرارداد با ایرانول داره با ارزش 109 میلیاردی معامله میشه ...( در مجمع توسط مدیر عامل عنوان شد )

..به نظرم سهم خیلی خیلی مفت شده . . . حپارسا تو این قیمتها نخواهد ماند ..

..

نظر

در حال کار...
                                X