سرمايه گذاري توسعه شمال ( وشمال )
Collapse
X
-
پاسخ : سرمايه گذاري توسعه شمال ( وشمال )
وشمال معاملات خوبی دارد احساس من این است که در حدود 90 تومان در حال جمع آوری سهم هستند.
فکر کنم ( با احتمال بالا ) وشمال در مرحله اول حدود 120 نا 150 تومان رشد نمایید. قیمت فعلی 93 تومانAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
متاسفانه در اطلاعیه جدید ( امروز بعد از ظهر ) ناظر بازار وشمال به بازار ج رفت( به همراه 17 شرکت دیگر ) ، و این تنها ریسک وشمال که احتمال آن را کم می دانستیم اتفاق افتاد . این سهم در ابتدا در بازار پایه ب طبقه بندی شد. یعنی سوابق قبلی تایید کننده رعایت الزامات توسط شرکت بوده است ، در این 6 ماه گذشته هم تا جایی که بررسی داشته ام شرکت گزارشات را ارسال کرده و اینکه الان به بازار ج منتقل شده جای تعجب است.
احتمالا هفته آینده چند روزی باز خواهد بود و دوستانی که این سهم را دارن اقدام مقتضی بگیرند.
این سهم بدون در نظر گرفتن این ریسک در شرایط مطلوبی برای رشد قرار داشت ، ولی حالا رشدش بیشتر وابسته به بازیگر سهم خواهد بود ، که آن هم حداقل باید چند روز معامله صورت بگیرد تا ببینیم چه می شود.
حسب وظیفه به موقع اطلاع رسانی کردم.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط احمدخان پست شده است View Postدستت درد نکنه مثل همیشه مخلصانه ، صادقانه و بدون غرض اطلاع رسانی کردید.
گر چه اکثر دوستان می دانند که بازار پایه در کل با ریسک همراه است ، ولی احتمال کمی می دادم که وشمال که در فهرست اولیه ب بود به ج منتقل شود . اگر دقت کنید شرکت حتی گزارش صورت های مالی 3 ماهه اول سال را هم به کدال فرستاده ، حداقل من نتونستم بفهمم که قصور شرکت در کجاست ؟ این شرکت ها از دادن پیش بینی درامد هم معاف هستن .
با توجه به این مورد فعلا امکان پیش بینی روند سهم مبهم است . درودAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
وشمال چند بار صف فروشش جمع شد ، ما هم نصف سهام را برای کاهش ریسک فروختیم
ولی حجم خوبی خورد . من فکر می کنم بازیگر سهم حمایت کرد و احتمال اینکه فردا حتی صف خرید هم بشه خواهد بود.رصد می کنیمAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postوشمال چند بار صف فروشش جمع شد ، ما هم نصف سهام را برای کاهش ریسک فروختیم
ولی حجم خوبی خورد . من فکر می کنم بازیگر سهم حمایت کرد و احتمال اینکه فردا حتی صف خرید هم بشه خواهد بود.رصد می کنیم
وشمال صف خرید شد . 844 ریالAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postو دوباره به وشمال ورود کردیم با میانگین قیمتی حدود 85 تومان.در اصل توسط Abad پست شده است View Postوشمال چند بار صف فروشش جمع شد ، ما هم نصف سهام را برای کاهش ریسک فروختیم
ولی حجم خوبی خورد . من فکر می کنم بازیگر سهم حمایت کرد و احتمال اینکه فردا حتی صف خرید هم بشه خواهد بود.رصد می کنیم
A96S امروز کمی منفی شد و ما 4 پله از آن خریدیم
وشمال باز گشایی خوبی داشت و 2 پله خرید و به سهام قبلی اضافه کردیم در 95 تومانAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
کطبس 4 پله خرید شد در 287 تا 294 تومان
تپولا یک پله دیگر خرید شد 187 تومان
وشمال یک پله دیگ خرید شد 88 تومان
وبیمه را ما خارج شدیم و معاملات خوبی دارد.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
وشمال 2 پله دیگر خرید شد 888 ریال
تمحرکه هم امروز معاملات خوبی داشت.
بزودی شاهد صف خرید در کطبس خواهیم بود.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
وشمال شرکت مروارید طلایی خاورمیانه -سهامی خاص- با حدود 5 میلیون سهم خرید در یک روز به درصدی های وشمال اضافه شده (96.10.26) ، فکر کنم امروز هم همین حقوقی در حال جمع کردن سهم است .
سهامداری و صبر خواهیم کردAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postوشمال شرکت مروارید طلایی خاورمیانه -سهامی خاص- با حدود 5 میلیون سهم خرید در یک روز به درصدی های وشمال اضافه شده (96.10.26) ، فکر کنم امروز هم همین حقوقی در حال جمع کردن سهم است .
سهامداری و صبر خواهیم کردAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
نظر