کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نیرو سرمایه در قیمت حدود 780 تومان و کمتر(اگر کمتر از 700 بشود که عالی خواهد بود ) قابل خرید و اضافه کردن است برای یک هدف بزرگ ...... قیمت فعلی 780 تومان
این جمله را در اوج خرابی بازار بیان می کنم .......
و البته ورود به این سهم پر ریسک است
و البته دقت کنید هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
موقتا دیروز و امروز از نیرو خارج شدم ....
دوباره ورود خواهم داشت ....
70 درصد وجه فروش نیرو را تبدیل به ثعتما ( حدود 300 ) کردم و مابقی را هم نقد هستم و برای ثعتما اوردر خرید 270 تا 275 قرار دادم
به نیرو شک داشتم که آیا توان عبور از مقاومت 950 تا 1000 را خواهد داشت یا خیر ....
احتمال اینکه این مقاومت را رد کند هم هست بنابراین توصیه به فروش ندارم .....
اما نیرو را رصد می کنیم تا دوباره به آن ورود داشته باشیم اگر اصلاح خوبی کرد .....
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
70 درصد وجه فروش نیرو را تبدیل به ثعتما ( حدود 300 ) کردم و مابقی را هم نقد هستم و برای ثعتما اوردر خرید 270 تا 275 قرار دادم
به نیرو شک داشتم که آیا توان عبور از مقاومت 950 تا 1000 را خواهد داشت یا خیر ....
احتمال اینکه این مقاومت را رد کند هم هست بنابراین توصیه به فروش ندارم .....
اما نیرو را رصد می کنیم تا دوباره به آن ورود داشته باشیم اگر اصلاح خوبی کرد .....
آن 30 درصد وجه باقیمانده نیرو را در چند روز گذشته به ثعتما در حدود 270 تبدیل کردم ...
مرتب گفته ام احتمال رشد نیرو هم هست بنابراین توصیه به فروش نیرو ندارم .....
نظر