تجهیز نیروی زنگان(شزنگ)
Collapse
X
-
پاسخ : تجهیز نیروی زنگان(شزنگ)
در اصل توسط Abad پست شده است View Postشزنگ را خوب دارند جمع می کنند ،
من احتمال می دم اصلاح ان درحدود 1050 تا 1250 خاتمه یابد و در این محدود خرید را تکمیل خواهیم کرد
من تا کنون حدود یک پله خریده ام .............
عجله ای هم نداریم .....در اصل توسط Abad پست شده است View Post۱۳۹۷/۰۹/۱۹ شزنگ نیم پله دیگر خرید شد حدود 1120 ت
حجم معامله خوب .......
احتمالا اصلاح شزنگ در حدود 1000 ت پایان یافته است ....Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postشزنگ احتمالا امروز صف خرید شود ....
ببینیم امروز چکار خواهد کرد این شزنگ ملنگ .....Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط mor_dell پست شده است View Postباسلام وخسته نباشيد اگرلطفا كنيد درموردمقاومت هاي سهم اشاره بكنيد...
باتشكر
شزنگ هم اکنون درگیر مقاومت مهم 1300 تومانی است ، احتمالا طی دو سه روز آینده با خروج نوسان گیران این مقاومت شکسته خواهد شد یک بار هم نفوذ کرد ولی با فروش نوسان گیران نتوانست تثبیت شود . این مقاومت را شکسته شده بدانید و به زودی از 1300 عبور می کند.
مقاومت مهم و سخت بعدی محدوده 1490 تا 1550 است که در صورت شکست رشد سهم شارپ می شود . درودAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postبا سلام و تشکر
شزنگ هم اکنون درگیر مقاومت مهم 1300 تومانی است ، احتمالا طی دو سه روز آینده با خروج نوسان گیران این مقاومت شکسته خواهد شد یک بار هم نفوذ کرد ولی با فروش نوسان گیران نتوانست تثبیت شود . این مقاومت را شکسته شده بدانید و به زودی از 1300 عبور می کند.
مقاومت مهم و سخت بعدی محدوده 1490 تا 1550 است که در صورت شکست رشد سهم شارپ می شود . درود
با سلام وتشكر از لطف شما دوست عزيز...
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postبا سلام و تشکر
مقاومت مهم و سخت بعدی محدوده 1490 تا 1550 است که در صورت شکست رشد سهم شارپ می شود . درود
شزنگ صف خرید در 1370
تبریک به دوستان ....@};-@};-@};-Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط کیان67 پست شده است View Post
سلام جناب آباد.وقتتون بخیر.ممنون بابت پیشنهادهاتون.
در مورد تابا نظرتون چیه؟تا چند بالا میره و حمایتش چنده؟
پیشنهاد خریدی دارید تو این بازار؟
ممنون از وقتی که میذارید؟
در مورد تابا در بی تصمیمی هستم و البته در حال بررسی ، چشم بررسی و نظر را در تاپیک خودش خدمت شما خواهم گفت. درودAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط کیان67 پست شده است View Post
سلام جناب آباد.وقتتون بخیر.ممنون بابت پیشنهادهاتون.
در مورد تابا نظرتون چیه؟تا چند بالا میره و حمایتش چنده؟
پیشنهاد خریدی دارید تو این بازار؟
ممنون از وقتی که میذارید؟در اصل توسط Abad پست شده است View Postسپاسگزارم دوست عزیز
در مورد تابا در بی تصمیمی هستم و البته در حال بررسی ، چشم بررسی و نظر را در تاپیک خودش خدمت شما خواهم گفت. درودAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postگفتیم ( طی دو سه روز) مقاومت 1300 را شکسته شده بدانید و چنین شد...
شزنگ صف خرید در 1370
تبریک به دوستان ....@};-@};-@};-
دوست عزيز روز چهارشنبه تو صف خريد خارج شدم فكر كنم اشتباه كردم اصلاح سهم تا كجا مي تونه باشه يا اصلا اصلاحي در كار نيست با تشكر
نظر
-
در اصل توسط mor_dell پست شده است View Postباسلام وخسته نباشيد
دوست عزيز روز چهارشنبه تو صف خريد خارج شدم فكر كنم اشتباه كردم اصلاح سهم تا كجا مي تونه باشه يا اصلا اصلاحي در كار نيست با تشكر
با سلام
شزنگ در روند صعودی است و در حدود 1200 ت احتمال برگشت به سمت رشد را دارد.
سهامداری می کنیم ....
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
نظر