تابان نيرو سپاهان (تابا)
Collapse
X
-
پاسخ : تابان نيرو سپاهان (تابا)
در اصل توسط Abad پست شده است View Postتابا خوش درخشید و امروز چند بار در 834 صف خرید شد .....
بزودی ثعتما هم درخشان خواهد بود ....
ببینیم بعد از این تابا چه خواهد کرد ....
مقداری نوسان هم گرفتیم و فعلا سهامداری می کنیم ....آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/01/09, 22:43.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
كارگزاران محترم عضو فرابورس ايران، به اطلاع ميرساند؛ نماد معاملاتي (تابا1) به دليل نوسان قيمت بيش از 60 درصد در نماد اصلي، به منظور برگزاري كنفرانس اطلاع رساني ناشر متوقف شد. لذا خواهشمند است اشخاص داراي دسترسي به سامانه تدان در صورت وجود هر گونه ابهام، سوالات خود را طي روز جاري از طريق سامانه تدان، جهت بررسي و پاسخگويي توسط ناشر، ثبت نمايند. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postتابا خوش درخشید و امروز چند بار در 834 صف خرید شد .....
فکر کنم حتی اگر منفی شود تابا پتانسیل برگشت و رشد خوب دیگری را دارد ....
توصیه خرید من حدود 500 بوده ...
سهامداری می کنیم .....آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/01/15, 23:44.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط کیان67 پست شده است View Post
سلام جناب آباد.وقتتون بخیر.ممنون بابت پیشنهادهاتون.
در مورد تابا نظرتون چیه؟تا چند بالا میره و حمایتش چنده؟
پیشنهاد خریدی دارید تو این بازار؟
ممنون از وقتی که میذارید؟
اما به نظرم روند احتمالی بعدی تابا به شرح ذیل باشد
1- تابا هنوز در روند صعودی است
2- احتمال اینکه مقداری منفی شود هست ولی برگشت خواهد کرد
3-مهمترین مقاومت پیش رو حدود 1030 و 1200 تومان است
4- تارگت های احتمالی تابا در رشد فعلی 1200 و 1400 و 1750 و 2200 می تواند باشد.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
کماکان در تابا در تردید هستم ...
اما فعلا تابلو معاملات کمی به نفع خریدار است ...
فعلا رصد می کنیم ....و سهامداری ....Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postکماکان در تابا در تردید هستم ...
اما فعلا تابلو معاملات کمی به نفع خریدار است ...
فعلا رصد می کنیم ....و سهامداری ....
من فکر می کنم تا یکی دو ماه آینده تابا می تواند قیمت حدود 1500 و یا بالاتر را ببیند . قیمت امروز 800 تومان
این سهم و سهم تپولا جز سهامی هستند که در سبد میان مدتی قرار دارن و تا کنون به آن پایبند بوده ام .
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postدر تردید هستیم ولی سهامداری می کنیم .
من فکر می کنم تا یکی دو ماه آینده تابا می تواند قیمت حدود 1500 و یا بالاتر را ببیند . قیمت امروز 800 تومان
این سهم و سهم تپولا جز سهامی هستند که در سبد میان مدتی قرار دارن و تا کنون به آن پایبند بوده ام .
طی دو هفته اخیر سهامدارای درصدی خریدارن
من این سهم دو ماهه زیر نظر دارم در اکثر روزها نوسانات سهم نزدیک به ۱۰ درصده و میشه با مقداری نوسان گیری کرد
سری قبل ۵۰۰ وارد شدم ولی نتونستم درست استفاده کنم
صد در صد این سهم رشد میکنه
نظر
-
در اصل توسط H.samimi پست شده است View Postسلام هر روز دو سه درصد شرکت معامله میشه یکی دو ماه اخیر باندازه دو برابر سهام شرکت دست بدست شده
طی دو هفته اخیر سهامدارای درصدی خریدارن
من این سهم دو ماهه زیر نظر دارم در اکثر روزها نوسانات سهم نزدیک به ۱۰ درصده و میشه با مقداری نوسان گیری کرد
سری قبل ۵۰۰ وارد شدم ولی نتونستم درست استفاده کنم
صد در صد این سهم رشد میکنه
الان داشتم نمودار تپولا را بررسی می کردم رشد خوبی خواهد کرد و تابا هم احتمالا همانطور که اشاره کردید رشد عالی خواهد داشت ...Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
تابا هم رالی جدید خود را برای خداحافظی با قیمت کمتر از 1000 تومان شروع کرد قیمت فعلی حدود 800 تومان
سهامداری کنید ...Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط H.samimi پست شده است View Postتابا خرید شد
بنظر میاد بازیگراش دوباره فعال شدن
شفاف سازی در خصوص سود غیر عملیاتی حاصل از فروش زمين و ساختمان اداري
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال کدال⬇️⬇️
نظر
-
تابا برای هر سهم 72 ت سود اعلام کرد که البته غیر عملیاتی است
با تابا می رویم مجمع .....
و فعلا سهامداری می کنیم .... قیمت فعلی 802 تAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
نظر