کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این هم از بهار بورس!!!
واقعا خاک بر سرشون.
حالا دوباره بعد از تعطیلات نوروز اونایی که جو الکی می دادن و اهداف خیلی بالا برای شاخص تصور می کردن ناپدید می شن.
توی یکی از کانالای بورسی طرف تحلیل گذاشته تا سال 1400 شاخص به 500 هزار می رسه. باورتون می شه؟؟؟
این دولت تنها جایی که زورش بهش می رسه بازار سرمایه س ! از هر روشی استفاده می کنه تا جلوی رشد شاخص رو بگیره و اعلام کنه که تونستم یه جایی قیمت ها رو کنترل کنم!!!
همه شون دارن خالی می کنن توی این روز آخر نوروز.
شعار امسا یعنی رونق تولید را جدی بگیرید و بررسی کنید در کدام
صنعت بیشترین تاثیر را خواهد داشت
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
شعار امسا یعنی رونق تولید را جدی بگیرید و بررسی کنید در کدام
صنعت بیشترین تاثیر را خواهد داشت
احتمالا شرکتهایی که صندوق های بازنشستگی سهامدار عمده آنها هستند چون اگه به حال خود رها شوند و مشکلی پیش بیاید با بحران مواجه میشویم
مثل شاراک ، سود سال ۹۸ طبق برآورد کارشناسان و تحلیلگران۲۰۰ تومن ارزیابی میشود قیمت فعلی ۶۵۰
من اگر قدرت داشتم رییس سازمان بورس و دار و دستش رو با حفظ سمت مسئول مبارزه با سیل می کردم.
با مهارتی که در مهار صعود بورس از خودشون نشون دادن باور کنید همون روز اول کاری می کردن که مناطق سیل زده تبدیل به بیابون خشک بشن!!
غیر از اینه واقعا؟؟
سهامدارا از همین الان عزا گرفتن که از 17 فروردین و ورود حقوقی ها ممکنه چه بلایی بر سر رشد بورس بیاد!
تازه خیلی از الیوت کارا می گن ممکنه روی موج 5 باشیم. یعنی شاخص یه بالایی می زنه و بعدش ریزش شدید شروع می شه. خلاصه خبری از صعود به معنای واقعی ش نیست. صعود ا صلیه در تابستون 97 تمام شد و با رفع عطششون کاری کردن کارستون!!!
واقعاً ذوب با این گزارش فوق العاده خوب ترکوند
سوپر گزارش عالی از ذوب 1100 میلیارد تومان فروش اسفند بالاترین فروش سالانه شرکت
به قول سایت بتا سهم ، بهترین گزارش ذوب در کل تاریخ شرکت
در بین شرکتهای بنیادی و دلاری و معدنی و فلزی و صادراتی ، پرچم ذوب بالاست ، هر گزارش بهتر از گزارش قبلی.....
از زمانی که ذوب در بورس عرضه شده از اسفند سال 90 که اولین معامله ذوب در بورس بوده تا به امروز ، گزارش جدید بهترین و بالاترین مبلغ تولید و فروش را داشته.
به عبارتی در کل تاریخ ذوب ، چنین فروش بالایی را ندیده بودیم.
واقعاً ذوب ترکوند
جالبه در اوج بازار تابستان که ذوب رالی 300 الی 400 درصدی داد. فروش ماهیانه شرکت 300 الی 400 میلیارد تومان بود. اما الان فروش ذوب رسیده به 1100 میلیارد تومان.
یعنی فروش 3 الی 4 برابری. بنیادی ذوب و تولید و فروش شرکت بطور اعجاب انگیزی در حال رشد و پیشرفت بالایی است.
به نظرم ذوب ارزش خرید و نگهداری و سهامداری را دارد.
کانالهای بورسی یه طرز مضحک و مشمئزکننده ای در حال ادعارسی و منمیت هستند...از اسم خانم استفاده می کنند تا عضو بگیرن!خودشون رو چرچیل ها و انیشین های بورس میخونن و با اسم بردن از صد سهم در روزی،در کمین مختصر رشدی از اون سهام مینشینن تا اون اسم رو نَقل و ریپلای کنن تا بگن دیدین! من اول گفتم...ما اول گفتیم....
شما اگر دوزار سود در این بازار در میاوردین وقت اینهمه نگارش رو نداشتین...چون خرج کردن پول وقت می خواد!درآوردنش هم همینطور!
در ثانی گدایی تبلیغات 10 20 هزار تومنی را نمی کردید!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر