کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ساروم دارای فاند قوی و خوب است از نظر تکنیکال هم در وضعیت عالی است ، هم اکنون هم در اصلاح است
من به دلیل تعدد سهام و کمبود نقدینگی نمی خواهم در حد بالا خرید کنم اما می خواهم تجربه آن را داشته باشم
قطعا اگر نقدینگی داشتم سرمایه بالایی اختصاص می دادم این سهم فوق العاده است .احتمالا هم تا 2 ماه آینده استارت صعودی خودش را آغاز خواهد کرد
یاد ساروم 300 تومانیبخیر ، 2 ماه پیش ،
قیمت فعلی 420 ت 40 درصد بازدهی تا کنون
دیروز ساروم مهمترین مقاومت و سقف تاریخی خود را در مقیاس عملکردی در قیمت حدود 430 تومان شکست و حقوقی های سهم دست به فروش سنگین زدند ، من در مورد ساروم پست زیاد زدم که چند مورد را در بالا جهت یادآوری آوردم ، یادم هست که اولین خرید من با قیمت 250 تومان بود که آن موقع هم حقوقی سهم مرتبا فروش می زد .
در گروه سیمان من تک سهم ساروم هستم ، سهمی با بنیاد بسیار عالی و خوب ...
این شکست مقاومت می تواند ساروم را به اهداف بسیار بالای برساند ، یک ماه دیگر مجمع پیش رو و توزیع سود را در پیش داریم ...
من از ساروم نوسان هم گرفته ام ولی کماکان از اولین خریدم سهامداری می کنم...
احتمال اصلاح موقت در ساروم هست و اگر چنین شود مجددا اضافه خواهم کرد . و اگر اصلاح نکرد با سهام فعلی سهامداری می کنم ... قیمت فعلی 443 تومان و صف خرید در بالای مقاومت...
به دوستانی که به آباد اعتماد کردند و سهامدار ساروم شدند می گویم سود خوبی در انتظار شما طی 3 تا 6 ماه آینده خواهد بود هر جند الان هم در سود خوب و احتمالا بالا هستید. درود
نظر