کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
3 پله مفاخر خرید شد ظاهرا فروشنده زیادی نداره ، من هم رنج کشیدم تا 249 تومان چون خرید به کندی صورت می گرفت.
البته فکر کنم اشتباه کوچکی شد. در شمارش اکستند شده ریز موج ها ، احتمالا بشه در حدود 200 هم خرید کرد.
آباد گرامی، نگر شما چیست؟
من گمان کنم از اینجا یک ۱۵ درصدی دست کم بدهد... نه؟
البته اکنون نگاه کردم دیدم صف خرید است و احتمالا یک نفر اگر بخواهد فردا بخرد باید بالای ۳ درصد مثبت بخرد... ولی باز گمان کنم مناسب باشد و همان ۱۵ درصد را بدهد...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
آباد گرامی، نگر شما چیست؟
من گمان کنم از اینجا یک ۱۵ درصدی دست کم بدهد... نه؟
البته اکنون نگاه کردم دیدم صف خرید است و احتمالا یک نفر اگر بخواهد فردا بخرد باید بالای ۳ درصد مثبت بخرد... ولی باز گمان کنم مناسب باشد و همان ۱۵ درصد را بدهد...
با سلام و ارادت
البته من همان موقع با زیان کمی از سهم خارج شدم و البته سهم تا 275 هم بالا رفت و بعد شروع به کاهش کرد تا نظر فوق محقق شود.
احتمال می دهم که 187 تومان کف جدید سهم باشد و البته اگر خرید می شود با حدود 5 درصد کمتر از این قیمت ( 187 )حد ضرر تعیین شود.
احتمال اینکه 15 درصد و بیشتر در کوتاه مدت سود ایجاد کند زیاد است اما نکته هست که اگر 187 کف باشد احتمال پولبک به نزدیک کف هم زیاد است پس بهتر است رصد شود و در اتمام پولبک ورود بهتر است. درود
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
برای اینکه مقداری نقد باشم مفاخر را فروختم 388 تومان که الان هم صف خرید است مفاخر تاکنون حدود 21 درصد بازدهی داشته است ... به هیچ عنوان توصیه برای فروش نیست
کماکان میان مدتی مفاخر رشد خوبی خواهد کرد....
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر