س. ساختماني اعتماد گستر (ثعتما)
جمع کردن
X
-
پاسخ : س. ساختماني اعتماد گستر (ثعتما)
انهایی که حق ثعتما را خریدن هم بالای ۱۰۰ درصد سود کردن ...در اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستتبریک به دوستان
ما ۸۰ درصد حق تقدم ثعتما را استفاده نشده نگه داشتیم ...
و فقط این حق تقدم ها حدود ۴۵۰ ت فروش رفت یعنی فقط حق ثعتما بیش از ۱۰۰ درصد بازدهی ایجاد کرد ...
پیش بینی من این است این هایی که این حق ها را خریدند تا ۳ ماه آینده بیش از ۱۰۰ درصد سود خواهند کرد ...
چه می کنه این ثعتما ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و حالا مجددا ثعتما پیشنهاد افزایش سرمایه ۵۰ درصدی دیگری داده است ...
تصمیم هیئت مدیره به انجام افزایش سرمایه تفویض شده در مجمع فوق العاده
با بخشی از ثعتما کماکان سهامداری می کنیم ....
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
ثعتما یک پله دیگر خرید شد ... ۸۴۰ تدر اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستانهایی که حق ثعتما را خریدن هم بالای ۱۰۰ درصد سود کردن ...
و حالا مجددا ثعتما پیشنهاد افزایش سرمایه ۵۰ درصدی دیگری داده است ...
تصمیم هیئت مدیره به انجام افزایش سرمایه تفویض شده در مجمع فوق العاده
با بخشی از ثعتما کماکان سهامداری می کنیم ....
.... صف خرید شد ۸۴۷ ت
سهامداری ...Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
واقعا هم یادش به خیردر اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستیادش بخیر وقتی در حدود ۳۳۰ تومان ثعتما را توصیه به خرید داشتم
تارگت ثعتما بالا است سهامداری کنید
بیش از ۳۰۰ درصد بازدهی داشته از زمان معرفی توسط شما این سهم
جناب آیاد شما واقعا از چه سیستمی برای انتخاب سهم استفاده می کنید ؟؟ چون به هیچ روشی نمیشه ۳۰۰ درصد بازدهی رو روی هیچ نموداری دید .....
البته شاید هم بشه و من روش رو بلد نیستم
ممنون میشم توضیح بدین
نظر
-
با سلامدر اصل توسط eps پست شده است مشاهده پستواقعا هم یادش به خیر
بیش از ۳۰۰ درصد بازدهی داشته از زمان معرفی توسط شما این سهم
جناب آیاد شما واقعا از چه سیستمی برای انتخاب سهم استفاده می کنید ؟؟ چون به هیچ روشی نمیشه ۳۰۰ درصد بازدهی رو روی هیچ نموداری دید .....
البته شاید هم بشه و من روش رو بلد نیستم
ممنون میشم توضیح بدین
بازدهی ثعتما بیش از ۳۰۰ درصد بوده چون فقط حق تقدم استفاده نشده اش معادل قیمت خرید قیمت خورد ...
و قیمت هم تا حدود ۱۴۰۰ تومان رشد کرد که من بخشی را در حدود ۱۲۰۰ تا ۱۳۵۰ فروختم ...
بخشی از ثعتما را نگه داشتم و باز مجددا دارم اضافه می کنم به نظرم قیمت کمتر از ۱۰۰۰ تومان باز هم فرصت خرید است و حداقل یک سود ۱۰۰ درصدی دیگر تا ۶ ماه اینده در ثعتما نهفته است ...
ضمنا اشاره کنم انتخاب ثعتما صرفا تکنیکالی نبوده و درست می فرمایید شاید تنها از طریق تکنیکال نتوان سود بالا را تشخیص داد ...
درودAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
ثعتما صف خرید بالای ۲ میلیون حجم در ۸۷۲ تدر اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستثعتما یک پله دیگر خرید شد ... ۸۴۰ ت
.... صف خرید شد ۸۴۷ ت
سهامداری ...Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
ثعتما یک پله دیگر خرید شد ۹۴۰ تدر اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستثعتما قفل در صف خرید ۸۹۸ تAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
ثعتما کمتر از ۱۰۰۰ خرید خوب است ...در اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستثعتما یک پله دیگر خرید شد ۹۴۰ ت
اگر سهم منفی شود در حدود ۹۰۰ و کمتر خرید عالی خواهد بود ....
با رالی جدید ثعتما طی ۶ ماه اینده همراه خواهیم بود ...
نظر
-
ثعتما صف خرید ۹۹۲ تدر اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستثعتما کمتر از ۱۰۰۰ خرید خوب است ...
اگر سهم منفی شود در حدود ۹۰۰ و کمتر خرید عالی خواهد بود ....
با رالی جدید ثعتما طی ۶ ماه اینده همراه خواهیم بود ...
یزودی از ۱۰۰۰ عبور خواهیم کرد ...
و بعد از ۱۰۰۰ سهامداری خواهیم کرد ...Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
قدر زر زرگر شناسد قد گوهر گوهری ... ثعتما قیمت ۹۹۲ تدر اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستثعتما صف خرید ۹۹۲ ت
یزودی از ۱۰۰۰ عبور خواهیم کرد ...
و بعد از ۱۰۰۰ سهامداری خواهیم کرد ...
این هم بماند یادگاری اینجا ...آخرین ویرایش توسط Abad؛ ۱۳۹۸/۰۹/۱۴، ۲۰:۳۵.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
ثعتما یک پله دیگر خرید شد از صف فروش ۱۱۳۲ تدر اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستثعتما دو پله دیگر خرید شد ۱۱۷۰ ت
نظر

نظر