جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebiman
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 2071

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط MORTEZA66 پست شده است View Post
    میشه اصلاح 50 درصد. مطمین باشید اقتصاد ایران از امریکا قوی تر نیست که به اندازه 4 سال دوره ترامپ تو 4 هفته ریخت . من احتمال شاخص 500 هزارم میدم .1 ملیون حداقل هست.
    طبق اخباری که من خوندم از ادمای با نفوذ در امریکا به احتمال بالا ترامپ دوباره انتخاب خواهد شد شما فکر اینجا بعدش چی بشه .....ج .. یا هر چی... اونچیزی که باید اتفاق میفته......

پ.ن . من منظورم این نیست الان قراره این اصلاح اتفاق بیفته. ممکنه شاخص بره رو 3 ملیون بعد بیاد رو یک ملیون. زمانش مشخص نیست.
    جسارتا شما دیگه خیلی بدبین هستی. شاخص بعیده دیگه نهایتا زیر یک میلیون و پانصد بیاد با این وضعیت تورم ! حالا نمی‌دونم این بدبینی شما از کجا نشأت میگیره؟
    سلام

نظر

• MORTEZA66
      عضو عادی
      • Jun 2020
      • 94

در اصل توسط wxy4u پست شده است View Post
      شاخص بیاد روی یک میلیون و سهم ها همگی صف فروش باشد، شک نکن اخوی همین هایی که توی صف فروش هستن فردا کف خیابون تشریف دارند!
      نظام هیچ وقت هزینه رو اینقدر برای خودش بالا نمی بره...
      اخوی دولت بورس رو داغ کرده ملت پولاشونو دلار نخرن بشه 40000 تومان نه که بیاد دلار رو بکنه 40000 تا از بورسی
      که گفته پول اضافی رو بریزید توش دفاع کنه!!!!!!!!!!!! پایین اومدن بورس هیچ هزینه ای برای نظام نداره مطمین باش بالا رفتن دلاره که هزینه داره چون رو زندگی کل ملت ایران تاثیر میزاره.
      دولت گفته پول اضافی دارید بریزید تو بورس چون به احتمال بالا از اخر مال خودش خواهد شد/:.yead.:/
      شما یک درصدم شک نکن شاخص یک ملیونو میبینه. احتمال زیاد همین امسال.
      بازارای پر ریسک مثل بورس حداقل 70 درصد ضرر میکنن .همه جای دنیام همینه .دولت مگه پول مفت داره بده به ملت
      وقتی کفگیر به ته دیگ خورده!!!!!
      هیچ جای دنیا از این خبرا نیست ملت همه بریزن بورس بخرن پولدار بشن!!!! اون پروفسور اقتصاد تو هاروارد مگه سواد نداره ناو اپل یا امازون رو حساب کنه بره وام چند ملیون دلاری زیر یک درصد بگیره چند ساله ملیاردر بشه!!!!!!!
      بازار سرمایه در کوتاه مدت کاملا سفته بازیه .......

نظر

• azad.
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 962

فکر کنم‌ پیش بینی این دوست عزیز از ریزش شاخص تا یک میلیون و حتی پایین تر از اون در صورت اتفاق افتادن شرایطی خاص مثل جنگ و ... هست

نظر

• MORTEZA66
          عضو عادی
          • Jun 2020
          • 94

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
          جسارتا شما دیگه خیلی بدبین هستی. شاخص بعیده دیگه نهایتا زیر یک میلیون و پانصد بیاد با این وضعیت تورم ! حالا نمی‌دونم این بدبینی شما از کجا نشأت میگیره؟
          دیگه اگه بخام توضیح بدم باید کتاب بنویسم. امیدوارم من اشتباه کنم./:.winksmiley02.:/

نظر

• noori
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 206

حالا شما یه کتاب بنویس....ضرری نداره....ما رو بی نصیب نزارید

نظر

• MORTEZA66
              عضو عادی
              • Jun 2020
              • 94

در اصل توسط noori پست شده است View Post
              حالا شما یه کتاب بنویس....ضرری نداره....ما رو بی نصیب نزارید
              نه من نمیخام انگیزه دوستان رو کم کنم. شما تا میتونید بخرید ظاهرا اصلاح خوبی اتفاق افتاده.شما هر چی پول بیشتر درمیارید من بیشتر خوشحال میشم. بعضی از اساتید در بعضی فرومها پیشبینی شاخص 7-8 ملیونی هم کردند.
              خلاصه نخرید از دستتون رفته/:.yead.://:.yead.:/ بخرید تا تنور داغه/:.winksmiley02.:/

نظر

• bourse
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1346

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                همونایی که باعث شدن بازار دربست ! در اختیار گروه خاصی قرار بگیره !

همونا بورس رو تبدیل کردن به آزمایشگاه بورس ! و با تصمیمات سلیقه ای به بازار ضربه های زیادی زدن !

عده ای هم با شعار "با روند همراه باشید" ! به اینها میدان دادن و همراهشون شدن !

و البته الان از ترس در صف فروشهای چند صد میلیونی نشستن ! چه حقوقی چه حقیقی !!

بی ثبات ترین ! و بی مسئولیت ترین ! دوره ناظر بازار ! در سالهای اخیرو در این چند ماه شاهد بودیم !

باز و بسته شدن های سلیقه ای از مثبت 100% ها گرفته ! تا عدم تاییدها در برخی نمادها ! تعلیق های بیخودی ! و ناگهان رفع شدن تعلیق بدون هیچ توضیحی !!! برای شاخص سازی و خارج شدن پول اون جریان ! از نماد تعلیق شده!!! و شیفتی کردن معاملات ! و تغییر ساعات و ... !

بدون هیچ کار کارشناسی و حتی نظرخواهی از کارگزاری ها و فعلان بازار !

حضور بی لیاقت ها و رانتی ها در مسند قدرت ! و جایگاه تصمیم گیری !! نتیجه ای بهتر از این هم نخواهد داشت !

یادمون نره که با همه این ماجراها بازار دیر یا زود به چهارچوبهای اصلی خودش برمیگرده !

تقریبا فساد کم و بیش تو همه بخش های بورس هست . منتهی فسادی که توی ناظرین چه بورس و چه فرابورس هست صدای همه را در آورده ولی خوب کاریش نمیشه کرد واسه خودشون مافیایی هستن !

نظر

• ریچارد
                  Banned
                  • Feb 2016
                  • 72

اخیرا به دلیل کرونا , دولت بسیاری از دارالمجانین را تعطیل کرده است و این عزیزان به جامعه و از جمله بورس وارد شده اند.

آن دسته از این عزیزان که به بورس وارد شده اند خودشان دو دسته اند:

1- دسته ای که اعتقاد به شاخص 8 میلیونی و 35 میلیونی و میلیاردی دارند .
                  2- دسته ای که اعتقاد به ریزش شاخص تا 1 میلیون و 500 هزار و 300 هزار دارند .

انشااله با رفع بلای کرونا دوباره همه چیز درست خواهد شد.

این هم پیش بینی من که درستی یا نادرستی آن تا سه شنبه بعد بر دوستان آشکار خواهد شد:

بازار از شنبه یا یکشنبه متعادل خواهد شد . اوج ریزش شاخص عدد 1650000 خواهد بود که شاید از بالاتر ازاین رقم هم برگردد.

نظر

• اشکان2010
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 684

30/5/99...دومصوبه بسیارمهم :
                    1- حدنصاب سرمایه گذاری در سهام صندوق های بادرآمد ثابت افزایش یافت...از 5 به 15 درصد...
                    2- ضریب تعدیل سهام به ۲۰ درصد افزایش یافت...از 10 به 20 درصد...
                    بااین دومصوبه که نشان دهنده عزم جدی مسئولین برای حمایت ازبازارهست ازشنبه شاهدبرگشت قوی بازارخواهیم بود...
                    --------------------------------------------------------------------------------------------------
                    دونکته ساده!...
                    1-من حقیقی پولم روازبازاربورس خارج کنم سراغ کدام بازاربرم؟مسکن؟دلار؟طلا!؟خودرو؟...
                    آیاقیمت هادربازارهای دیگردرحدی هست که بتونم انتظاریک سود مثلا 50 درصدی تاپایان سال ازشون داشته باشم؟
                    وقتی بازارجایگزین بهتری برای سرمایه گذاری وجودنداره اکثراونایی که ازقدیم یاجدید توبازاربورس فعالن همچنان تواین بازارخواهندموند!

2-دولت بااین وضعیت شدیدووحشتناک تحریم ها ومحروم ازدرآمدنفت کسری بودجه شدیدخودش روازچه راه هایی میتونه تامین کنه؟
                    مالیات-بورس (راه دیگری داره؟)...دراین شرایط رکودی مالیات مشاغل مختلف روکه نمیتونه سنگین ترکنه بخصوص اینکه شاهد
                    کاهش درآمدهای مشاغل زیادی هستیم...دولت چاره ای نداره که به طرق مختلف ازراه بورس پول دربیاره ورونق بورس هم
                    باعث افزایش شدیددرآمدحداقل نیم درصدی هرمعامله بورس برای دولت خواهدبود وهم میتونه سهام مختلفش روبه طرق
                    مختلف همچون دارا وسارا وغیره بفروشه...

به نظرم باتوجه به این دونکته ساده همچنان روندکلی بازاربورس طی ماه های آتی صعودی خواهدبودواصلاح یاریزش
                    هفته های اخیر متوقف شده وشاهدبرگشت قوی بازارخواهیم بود...
                    --------------------------------------------------------------------------
                    ازشنبه سیگنال قوی برگشت بازارروشاهدخواهیم بود وبه تدریج هیجانات ازسمت صف فروش به سمت صف خریدخواهدرفت!
                    اصل بقای هیجان دربورس ایران:هیجان نه خلق میشه نه ازبین میره بلکه ازصفی به صف دیگه تبدیل میشه!

نظر

• MORTEZA66
                      عضو عادی
                      • Jun 2020
                      • 94

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                      30/5/99...دومصوبه بسیارمهم :
                      1- حدنصاب سرمایه گذاری در سهام صندوق های بادرآمد ثابت افزایش یافت...از 5 به 15 درصد...
                      2- ضریب تعدیل سهام به ۲۰ درصد افزایش یافت...از 10 به 20 درصد...
                      بااین دومصوبه که نشان دهنده عزم جدی مسئولین برای حمایت ازبازارهست ازشنبه شاهدبرگشت قوی بازارخواهیم بود...
                      --------------------------------------------------------------------------------------------------
                      دونکته ساده!...
                      1-من حقیقی پولم روازبازاربورس خارج کنم سراغ کدام بازاربرم؟مسکن؟دلار؟طلا!؟خودرو؟...
                      آیاقیمت هادربازارهای دیگردرحدی هست که بتونم انتظاریک سود مثلا 50 درصدی تاپایان سال ازشون داشته باشم؟
                      وقتی بازارجایگزین بهتری برای سرمایه گذاری وجودنداره اکثراونایی که ازقدیم یاجدید توبازاربورس فعالن همچنان تواین بازارخواهندموند!

2-دولت بااین وضعیت شدیدووحشتناک تحریم ها ومحروم ازدرآمدنفت کسری بودجه شدیدخودش روازچه راه هایی میتونه تامین کنه؟
                      مالیات-بورس (راه دیگری داره؟)...دراین شرایط رکودی مالیات مشاغل مختلف روکه نمیتونه سنگین ترکنه بخصوص اینکه شاهد
                      کاهش درآمدهای مشاغل زیادی هستیم...دولت چاره ای نداره که به طرق مختلف ازراه بورس پول دربیاره ورونق بورس هم
                      باعث افزایش شدیددرآمدحداقل نیم درصدی هرمعامله بورس برای دولت خواهدبود وهم میتونه سهام مختلفش روبه طرق
                      مختلف همچون دارا وسارا وغیره بفروشه...

به نظرم باتوجه به این دونکته ساده همچنان روندکلی بازاربورس طی ماه های آتی صعودی خواهدبودواصلاح یاریزش
                      هفته های اخیر متوقف شده وشاهدبرگشت قوی بازارخواهیم بود...
                      --------------------------------------------------------------------------
                      ازشنبه سیگنال قوی برگشت بازارروشاهدخواهیم بود وبه تدریج هیجانات ازسمت صف فروش به سمت صف خریدخواهدرفت!
                      اصل بقای هیجان دربورس ایران:هیجان نه خلق میشه نه ازبین میره بلکه ازصفی به صف دیگه تبدیل میشه!
                      بله مخصوصا اگه بخاد این صندوق دارا دومو بفروشه منطقیه در کوتاه مدت از بورس حمایت کنه. ولی در دراز مدت هزینه بالایی داره و بعیده.

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

اخوی دولت بورس رو داغ کرده ملت پولاشونو دلار نخرن بشه 40000 تومان نه که بیاد دلار رو بکنه 40000 تا از بورسی
                        که گفته پول اضافی رو بریزید توش دفاع کنه!!!!!!!!!!!! پایین اومدن بورس هیچ هزینه ای برای نظام نداره مطمین باش بالا رفتن دلاره که هزینه داره چون رو زندگی کل ملت ایران تاثیر میزاره.
                        دولت گفته پول اضافی دارید بریزید تو بورس چون به احتمال بالا از اخر مال خودش خواهد شد/:.yead.:/
                        شما یک درصدم شک نکن شاخص یک ملیونو میبینه. احتمال زیاد همین امسال.
                        بازارای پر ریسک مثل بورس حداقل 70 درصد ضرر میکنن .همه جای دنیام همینه .دولت مگه پول مفت داره بده به ملت
                        وقتی کفگیر به ته دیگ خورده!!!!!
                        هیچ جای دنیا از این خبرا نیست ملت همه بریزن بورس بخرن پولدار بشن!!!! اون پروفسور اقتصاد تو هاروارد مگه سواد نداره ناو اپل یا امازون رو حساب کنه بره وام چند ملیون دلاری زیر یک درصد بگیره چند ساله ملیاردر بشه!!!!!!!
                        بازار سرمایه در کوتاه مدت کاملا سفته بازیه .......
                        برعکس شما فکر می کنم ریزش بورس برای نظام هزینه داره.دولت به علت کسری بودجه ای که داره قطعا باید نسبت به فروش شرکت های دولتی (دارایی هاش) اقدام کنه.هیچ جایی برای فروش این دارایی ها بهتر از بورس نیست.
                        گفتید دولت گفته پول اضافی دارید بریزید تو بورس چون به احتمال بالا از اخر مال خودش خواهد شد خوب اگه قراره این طور بشه ،باید بورس تقویت بشه اون هم توسط خود این دولت چه طور شما نتیجه عکس گرفتید؟بورس بدون رونق که مال خود شدنش اهمیت نداره داره؟

گفتید شما یک درصدم شک نکن شاخص یک ملیونو میبینه. احتمال زیاد همین امسال.
                        اگه قرار باشه شاخص به یک میلیون برسه ،چقدر پول از بورس خارج میشه؟ مقصد این پول ها کجاست؟ طلا؟ ارز؟ ملک و مسکن؟کدوم یکیش به نفع دولت و مردم و نظامه؟
                        اگر قرار باشه پول از بورس بره بیرون ، اگه بره بازار ملک یا ارز، ارزش کارخانجات بالا میره یا میاد پایین؟

نظر

• MORTEZA66
                          عضو عادی
                          • Jun 2020
                          • 94

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                          برعکس شما فکر می کنم ریزش بورس برای نظام هزینه داره.دولت به علت کسری بودجه ای که داره قطعا باید نسبت به فروش شرکت های دولتی (دارایی هاش) اقدام کنه.هیچ جایی برای فروش این دارایی ها بهتر از بورس نیست.
                          گفتید دولت گفته پول اضافی دارید بریزید تو بورس چون به احتمال بالا از اخر مال خودش خواهد شد خوب اگه قراره این طور بشه ،باید بورس تقویت بشه اون هم توسط خود این دولت چه طور شما نتیجه عکس گرفتید؟بورس بدون رونق که مال خود شدنش اهمیت نداره داره؟

گفتید شما یک درصدم شک نکن شاخص یک ملیونو میبینه. احتمال زیاد همین امسال.
                          اگه قرار باشه شاخص به یک میلیون برسه ،چقدر پول از بورس خارج میشه؟ مقصد این پول ها کجاست؟ طلا؟ ارز؟ ملک و مسکن؟کدوم یکیش به نفع دولت و مردم و نظامه؟
                          اگر قرار باشه پول از بورس بره بیرون ، اگه بره بازار ملک یا ارز، ارزش کارخانجات بالا میره یا میاد پایین؟
                          نکته اول اینکه من هر مطلبی بنویسم مطمینن باید ده تا سوال دیگه رو ج بدم . واسه همین گفتم بخام بنویسم کتاب میشه.
                          بله دوست عزیز هزینه داره واسه دولت ولی بخاد حمایت کنه در درازمدت هزینش بیشتره.
                          الان اکثر شرکتای زیان ده چرا باید ارزششون بالا بره فرضا .بورس البته گفتم در کوتاه مدت سفته بازیه نه اقتصاد.افتصاد ایران نابود شده وقراره ترامپ دوباره بیاد رو کار . با این اوضاع کدوم افتصاد دانی میاد توصیه به خرید بورس در ایران میکنه؟
                          بخاد حمایت کنه با این وضع مملکت باید ارزش ریال رو بیاره پایین دلار رو ببره فرضا بکنه 30-40 بعد هزینش بنظرت کمتره؟

دلار یک دارایی کم ریسکه و طلا که در شرایط بد افتصادی در دنیا خرید میشه .یعنی ارزش واقعی داره . بعد همین دلار پارسال از 20 هزار چرا رسید به 10؟
                          فگر میکنی چرا اومد پایین؟ بورس حبابی ایران بماند که حتی چند وقت پیش هشدار داده بودند پالایشگاهها تار گت هستند اگه فلان بشه و برن شغل دیگه پیدا کنند.همین زر ماکارانو دو سه برابر ارزشش فکر کردم عرضه اولیه کردن که صدای همه درامده بود ........
                          بعد شما فکر میکنی ملت تا کجا پول دارند هر روز پول وارد بورس کنند؟
                          ایا افراد با سرمایه بالا مغز خر خوردند همینجوری بزارن پولاشون تو بازار بورس بمونه .ایا اونا قرار نیست خارج کنند سرمایشون رو ؟
                          همین دارا دوم اگه به مقدار بالا خرید بشه این دفعه با توجه به تجربه فبلی همه درجا میفروشن بعد دولت این پولا رو از کجا باید بیاره به ملت بده؟
                          همین الانش ایرانی ها رکوردار خرید منزل از ترکیه هستن . پولا مشخصه کجا ها میره. طلا و دلارم که از زمان ناصرالدین شاه صعودین و گفتم دارایی امن محسوب میشه و در دراز مدت کسی ضرر نمیکنه.
                          از لحاظ نفاشیم که یک فیبوناچی بکشی 50 درصد میشه یکملیون .چیز خیلی عجیبی نیست . تو امریکا با اون عظمت اتفاق میفته چرا تو ایرانی که در بدترین
                          شرایط افتصادی و سیاسی هست نیفته. ؟!! !!!!!!!!!!!
                          یک زمانی بیت کوین رو 18000 بود تو فرومهای خارجی گفتم باید برگرده 1000-2000 . هیچکی باور نمیکرد همه میگفتن نه 100000 میشه.!!!!تا 3000 اومد.زمانیم گفتم این پدیده شاندیز بدجور زمین خواهد خورد....وقتی چیزی بالا میره همه هم میخرن دیگه اصلا عقلی نمیمونه واسه......
                          باور کنید من از ته دل ارزو میکنم کسایی که پستای منو میخونن خونشونم بفروشن وارد بورس کنن. چون تشکر که بماند توهین هم میکنن.
                          هر کسی عقاید خودشو داره .فرض کنید کاملا من چرند نوشتم .کسی حق نداره به کسی توهین کنه.دوست نداری باور نکن. مگه من جلوی شما رو گرفتم یا بورسو.
                          اون ادمی که درک و فهم داشته باشه با خوندن چندتا پست میفهمه سواد هر کسی تو فروم چقدره.
                          آخرین ویرایش توسط MORTEZA66؛ 2020/08/20, 22:51.

نظر

• ریچارد
                            Banned
                            • Feb 2016
                            • 72

اون ادمی که درک و فهم داشته باشه با خوندن چندتا پست میفهمه سواد هر کسی تو فروم چقدره.
                            با این بخش از صحبت های ایشان کاملا موافقم.

وقتی یک نفر در یک پست کوتاه اش , حدود 12 غلط املایی و 15 غلط دستور زبان فارسی دارد و نوع ادبیات چاله میدانی هم استفاده می کند دیگر می شود فهمید سواد چقدر است.

کپی بهتر این تحلیل ها را می توان هر شب از کارشناسان درب و داغون BBC و ایران اینترنشنال و Manoto شنید .
                            آخرین ویرایش توسط ریچارد؛ 2020/08/20, 23:09.

نظر

• MORTEZA66
                              عضو عادی
                              • Jun 2020
                              • 94

در اصل توسط ریچارد پست شده است View Post
                              با این بخش از صحبت های ایشان کاملا موافقم.

وقتی یک نفر در یک پست کوتاه اش , حدود 12 غلط املایی و 15 غلط دستور زبان فارسی دارد و نوع ادبیات چاله میدانی هم استفاده می کند دیگر می شود فهمید سواد چقدر است.

کپی بهتر این تحلیل ها را می توان هر شب از کارشناسان درب و داغون BBC و ایران اینترنشنال و Manoto شنید .
                              کیبورد من فارسی ندارد و وقت اضافی هم ندارم واسه امثال تو ویرایش کنم. شما اگر شخصیت داشتید به جای توهین به دیگران تحلیلتون را می نوشتید نه اینکه به دیگران توهین کنید.
                              این شبکه های خبری را ادمای بیسوادی مثل شما نگاه میکنن که اسامیش رو هم اعلام کردید.ظاهرا هر روز میبینید.
                              کسی که سواد اقتصادی داشته باشه میدونه بلومبرگ و رویترز حرف اول و اخر رو تو اقتصاد در دنیا میزنن.شرط میبندم تو عمرت به گوشت نخورده!
                              آخرین ویرایش توسط MORTEZA66؛ 2020/08/20, 23:53.

نظر

• noori
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 206

نه من نمیخام انگیزه دوستان رو کم کنم. شما تا میتونید بخرید ظاهرا اصلاح خوبی اتفاق افتاده.شما هر چی پول بیشتر درمیارید من بیشتر خوشحال میشم. بعضی از اساتید در بعضی فرومها پیشبینی شاخص 7-8 ملیونی هم کردند.
                                خلاصه نخرید از دستتون رفته/:.yead.://:.yead.:/ بخرید تا تنور داغه/:.winksmiley02.:/
                                منتظر دستور شما بودیم برای خرید.......ولی شما خوب کاری میکنی میفروشی....شما حیفی تو بازار سرمایه باشی....شما باید اقلا تا الان 50 تا کتاب نوشته باشی......

نظر

در حال کار...
                                X