بازارهای آتی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1585

پاسخ : بازارهای آتی

خب . این هم از راه اندازی آتی نقره !!
    حالا ما سعی می کنیم بریم در این وبینار شرکت کنیم ببینیم داستان چیه؟
    اما فعلا تنها هدفی که پشت پرده تاسیس این بازار هست رو این می دونم:
    بازارهای آتی به حدی رنج و بی نوسان شدن که کارمزد حاصله خرج زندگی مسئولین و دست اندرکاران واحد مشتقه رو در نمیاره و نیاز به یه چیز جدیده تا این مشکل رو حل کنه. بالاخره زندگی خرج داره!!

نظر

• MNB1984
      عضو فعال
      • Jan 2020
      • 376

لینک این اطلاعیه رو میشه قرار بدید

نظر

• abdolhossein
        عضو فعال
        • Feb 2019
        • 1585

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
        لینک این اطلاعیه رو میشه قرار بدید
        جزییات قرارداد آتی نقره در بورس کالا اعلام شد/
        دارایی های جدید در راه بازار مشتقه و مالی - پایگاه اطلاع رسانی کالاخبر

نظر

• abdolhossein
          عضو فعال
          • Feb 2019
          • 1585

اگر از من بپرسند که هوشمند ترین موجود در جهان هستی چیست پاسخ من مسلما پول خواهد بود.
          پول حتی از انسان هم باهوش تراست. یعنی آدمیزاد قبل از ان که بر اساس تخیلات نویسندگان داستان های علمی این امر توسط ربات ها و رایانه ها و پیشرفت هوش مصنوعی حاصل شود توانسته چیزی خلق کند که از خودش هم باهوش تر باشد! بر همین اساس بنده همواره در تحلیل ها و معاملاتم وزن کمی به تحلیل بنیادین می دهم و تکنیکال را انتخاب می کنم. تحلیل تکنیکال صرفا رفتار قیمت را بررسی می کند و کاری به علل و عوامل آن رفتار ندارد.
          وقتی که چنین شد تکلیف چند نفر کارمند معلوم الحال مواجب بگیر در سازمان بورس در خصوص کنترل و هدایت نقدینگی در بازار سرمایه از قبل مشخص است. مسلما پول قبل از آن که انان بخواهند فکری به حال بازار کنند تصمیم خود را گرفته و فرار را بر قرار ترجیح داده است. ثمره اش را اکنون در بازار بورس می بینیم و البته این هنوز از نتایج سحر است و اگر متولیان نادان به خود نیایند و احترام پول را بیش از این خدشه دار نکنند به زودی سنگین ترین خروج پول را از بازار خواهیم داشت و شاخص را در محدوده های 900 هزار واحد یا حتی کمتر خواهیم دید.
          حال سوال این ست که این نقدینگی عظیم و قابل توجه به کجا خواهد رفت؟
          امن ترین و سود اورترین جا بازار ملک است. این قضیه که ملک وارد رکود خواهد شد را سال هاست که از زبان فعالان بازار بورس می شنویم اما می بینیم که نه تنها رکودی حاصل نمی شود بلکه همواره قیمت زمین و ساختمان و کلا اموال غیر منقول بالا و بالا تر می رود. پس پول های درشت به احتمال زیاد مقصد اولشان بازار ملک است. این را بنده همواره تاکید داشته ام و به تمامی افرادی که قصد ورود به بازار سرمایه را داشته اند توصیه کرده ام که تا زمانی که مالک مال غیر منقولی نشده اید وارد بازار بورس نشوید.
          همچنین بازار سکه و طلا اولویت بعدی پول های خارج شده است. پول های درشت یا متوسط می توانند به راحتی در این بازار ورود کنند و سودهای خوبی ببرند.
          بانک هم می تواند مقصد مناسبی باشد.
          عده ای هم ممکن است وارد جفت ارزها (فارکس) و رمز ارزها (کریپتوکارنسی) شوند
          اما من اکنون به فضای سالهای 94 تا 96 می اندیشم . زمانی که بازار آتی یکی از سود آورترین بازارهای ایران بود. بورس به کما رفته بود. تمامی کسب و کارها و بازارهای موازی در رکود بودند و فقط دو قشر راضی به نظر می رسیدند: کارمندانی که حقوق ثابت داشتند و کسانی که سود بانکی می گرفتند.
          در عین حال بودند کسانی که از فرصت استفاده کرده و از نوسانات بازار آتی سکه استفاده ها می کردند. بازاری که در مواقعی حجم نقدینگی اش از کل بازار بورس اوراق بهادار تهران بیشتر بود!!
          پس من احتمال می دهم بازار اتی بتواند بخشی هر چند ناچیز از نقدینگی خارج شده از بازار سهام را جذب کند. متاسفانه رفتار ناظرین واحد مشتقه بورس کالا به احتمال زیاد مهم ترین عامل در عدم اقبال سرمایه های عظیم به این بازار خواهد بود. اما همان حجم ناچیز نقدینگی هم شاید بتواند بازار را برای مدتی رونق ببخشد. مضافا این که این بار فقط سکه به صورت فیوچرز معامله نمی شود. حداقل سه کالای کشاورزی یعنی زیره و پسته و زعفران به اضافه نقره وجود دارند و دست معامله گر را جهت انتخاب سود آورترین موقعیت ها باز خواهد گذاشت.
          شخصا ترجیح می دهم به جای ورود به بازارهای خارجی در همین بازار آتی داخلی مان معامله بزنم تا به قول یکی از دوستان اگر ضرر هم کنم سودش به هموطنم که نسبت به من دانش و شانس بیشتری داشته است برسد تا یک بیگانه.
          اما در خصوص ارایه تحلیل:
          بازار آتی به قول معروف بای اند هولد نیست. یعنی نمی توان به دید میان مدت یا بلند مدت به آن نگاه کرد. بازی لحظه هاست. در یک آن فرصت معامله ایجاد و منقضی می شود. فعالیت اصلی بنده در گروه تلگرامی ام است. اما حتی در آن جا هم خیلی اوقات فرصت ارایه تحلیل ندارم. در این سایت که وضعیت بدتر است. تا بخواهم تایپ کنم و تصویر را هم آپلود کنم فرصت زیادی می گذرد و همچنین نمی توانم مثل گروه تلگرامی تحلیل ها را آپدیت کنم.

نظر

• abdolhossein
            عضو فعال
            • Feb 2019
            • 1585

من رو باش که فکرمی کردم مسئولین مشتقه بورس کالا بعد از گذشت چند سال و این همه فاجعه بالاخره آدم شده باشن
            اما اشتباه می کردم.
            تا بازار اومده یه کم جون بگیره ر... توش!

نظر

• abdolhossein
              عضو فعال
              • Feb 2019
              • 1585

وقتی برای گرفتن کد آتی به کارگزاری مراجعه کنید شما رو به بانک معرفی می کنن که به احتمال زیاد بانک سامانه. البته بانک ملت هم هست. اما بیشتر بانک سامانه.
              دو تا حساب توی بانک براتون باز می کنن یکی حساب شخصی تونه که مثل تمام حساب های قرض الحسنه س و کارت عابر بانک و... براتون صادر می شه و یک حساب مشترکه بین شما و شرکت بورس کالا.
              نکته اینجاست که به وجه آزادی که شما در پرتفوتون دارید سود بانکی مصوب تعلق می گیره و از زمان افتتاح حساب هر ماه سود به حساب شخصی تون واریز می شه.
              پس در بحث مدیریت سرمایه کلی در بخش مربوط به بانک می تونید روی این موضوع حساب کنید و با یک تیر دو نشون بزنید. هم حساب قرض الحسنه بانکی داشته باشید و سود بانکی بگیرید و هم معامله بزنید و سود معاملات رو ببرید.

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1585

وجه تضمین زعفران نگین از فردا 30 فروردین 1400 می شه 400 هزار تومان !! دو برابر.
                ممنوعیت خرید فزاینده هم لغو می شه.
                دلمون خوشه که بازار داریم!!!

نظر

• abdolhossein
                  عضو فعال
                  • Feb 2019
                  • 1585

امروز آتی تیر به اندازه 51 درصد و آتی شهریور به اندازه 107 درصد کل موقعیت های باز سررسید حجم خوردند!
                  اگر مسئولین این بار درایت نشان دهند احتمالا وارد دوران رونق بازار اتی زعفران شده ایم.

نظر

• abdolhossein
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 1585

از آخرین تایپیک این پست که توسط خودم نوشته شده بیشتر از نیمی از سال می گذرد.
                    آتی همان طور که پیش بینی کرده بودم رونق خوبی گرفته است.
                    بنده زیاد در این سایت مطلب نمی گذارم و بیشتر در گروه خودمان فعال هستم.
                    اما به هر حال
                    شخصا فقط زعفران را ترید می کنم و معتقدم که اگر قرار است از بین بازارهای مختلف آتی سودی به دست آید از همین کالا است.
                    در سال 97 با مهندسی دقیق و البته ناجوانمردانه کاری کردند که اتی از رونق بیافتد و سرمایه ها به بازار سهام هدایت شود. اما از زمانی که عرض کردم رویه معکوس شد.
                    نگاهی به زعفران نگین تحویل دی ماه 1400 بیاندازیم:
                    توی یک مدت کمتر از دو ماه که ملت داشتن توی بازار سهام نابود می شدند با احتساب اهرم سه برابری هم حساب کنیم صد و پنجاه درصد و اگر با احتساب سود مرکب بخوایم حساب کنیم نزدیک به دویست درصد می شد از صعود زعفران نگین دی ماه سود کرد!!
                    حالا اکثریت فعالان و تریبون داران بازار سرمایه هنوز وقتی می گیم آتی می گن" آهان! آتی سکه! خیلی خوب بود. اما خیلی وقته تعطیل شده که."
                    حالا نرید خرید یا فروش بزنید و بعد بگید تو گفتی!
                    شعار استاد ما همیشه این بود که از بین سه بازار سهام و آتی و فارکس افرادی که آموزش می بینند نود درصد درسهام، شصت درصد در آتی و درصد کمی (اگر اشتباه نکنم 5 درصد) در فارکس موفق می شن.
                    خلاصه این که احتمال موفقیت در آتی خیلی کمتر از سهام است .

نظر

• سرمایه گذار
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1925

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                      از آخرین تایپیک این پست که توسط خودم نوشته شده بیشتر از نیمی از سال می گذرد.
                      آتی همان طور که پیش بینی کرده بودم رونق خوبی گرفته است.
                      بنده زیاد در این سایت مطلب نمی گذارم و بیشتر در گروه خودمان فعال هستم.
                      اما به هر حال
                      شخصا فقط زعفران را ترید می کنم و معتقدم که اگر قرار است از بین بازارهای مختلف آتی سودی به دست آید از همین کالا است.
                      در سال 97 با مهندسی دقیق و البته ناجوانمردانه کاری کردند که اتی از رونق بیافتد و سرمایه ها به بازار سهام هدایت شود. اما از زمانی که عرض کردم رویه معکوس شد.
                      نگاهی به زعفران نگین تحویل دی ماه 1400 بیاندازیم:
                      توی یک مدت کمتر از دو ماه که ملت داشتن توی بازار سهام نابود می شدند با احتساب اهرم سه برابری هم حساب کنیم صد و پنجاه درصد و اگر با احتساب سود مرکب بخوایم حساب کنیم نزدیک به دویست درصد می شد از صعود زعفران نگین دی ماه سود کرد!!
                      حالا اکثریت فعالان و تریبون داران بازار سرمایه هنوز وقتی می گیم آتی می گن" آهان! آتی سکه! خیلی خوب بود. اما خیلی وقته تعطیل شده که."
                      حالا نرید خرید یا فروش بزنید و بعد بگید تو گفتی!
                      شعار استاد ما همیشه این بود که از بین سه بازار سهام و آتی و فارکس افرادی که آموزش می بینند نود درصد درسهام، شصت درصد در آتی و درصد کمی (اگر اشتباه نکنم 5 درصد) در فارکس موفق می شن.
                      خلاصه این که احتمال موفقیت در آتی خیلی کمتر از سهام است .
                      سلام و احترام
                      سئوالی داشت از جناب عالی
                      کار با کدام کارگزاری برای معاملات آتی پیشنهاد می کنید؟
                      آگاه یا مفید؟
                      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• abdolhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 1585

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                        سلام و احترام
                        سئوالی داشت از جناب عالی
                        کار با کدام کارگزاری برای معاملات آتی پیشنهاد می کنید؟
                        آگاه یا مفید؟
                        سلام
                        بنده با این دو کارگزاری کار نمی کنم. کارگزاری بنده سرمایه دانشه که هم در سهام و هم در آتی با اون کار می کنم و تا به حال هم راضی بودم.

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1710

دوستان الان کدوم کارگزاری ها معاملات اختیار سهام رو پشتیبانی میکنن ؟؟؟
                          ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
                          کدوم یکی کم دردسرتره و سیستمش راحتتره برای معامله
                          قبلا مفید انجام میداد ولی بسته شده فعلا

نظر

• abdolhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 1585

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                            دوستان الان کدوم کارگزاری ها معاملات اختیار سهام رو پشتیبانی میکنن ؟؟؟
                            ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
                            کدوم یکی کم دردسرتره و سیستمش راحتتره برای معامله
                            قبلا مفید انجام میداد ولی بسته شده فعلا
                            بنده چون اختیار کار نمی کنم صلاحیت پاسخ دهی به این سوال روندارم. امیدوارم دیگر دوستان در این خصوص راهنمایی های لازم رو انجام بدن.

نظر

• ُسمندون
                              عضو عادی
                              • Jan 2022
                              • 38

نقره جهانی 4 درصد ریخت.

عملا دارندگان موقعیت خرید نقره در بازار آتی به فنا رفتند.

بازار آتی بسیار بی رحم است مخصوصا در ایران که ریسک غیر سیستماتیک را هم باید به آن افزود.

نظر

• ُسمندون
                                عضو عادی
                                • Jan 2022
                                • 38

امروز تمام بازار آتی طلا - نقره - زعفران صف فروش شد.

شخصی را می شناسم که مهرماه 120 میلیون وارد این بازار کرده و الان 7 میلیون برایش باقی مانده است !

تنها جایی که سهامداران بورس نسبت به آن کمتر متضرر شده اند همین بازار است.
                                آخرین ویرایش توسط ُسمندون؛ 2022/02/05, 20:08.

نظر

در حال کار...
                                X