جام ملت های اروپا 2021

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4212

جام ملت های اروپا 2021

اسپانیا کرواسی . چه لذت بخش و دیدنی
    درس زندگی است برا خودش
    به همین دلیل فوتبال میتونه نمادی از تلاش و سخت کوشی و امید باشد . امید به فردائی روشن در هر زمینه ای
  • علیرضا حسنی
    Banned
    • Mar 2019
    • 1647

جام ملت های اروپا 2021

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    اسپانیا کرواسی . چه لذت بخش و دیدنی
    درس زندگی است برا خودش
    به همین دلیل فوتبال میتونه نمادی از تلاش و سخت کوشی و امید باشد . امید به فردائی روشن در هر زمینه ای
    ای بابا من بازی ۳ - ۱ که شد دیگه گفتم تمومه خاموش کردم رفتم پی یه کار دیگه، الان تازه نتیجه رو دیدم. عجب

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4212

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      ای بابا من بازی ۳ - ۱ که شد دیگه گفتم تمومه خاموش کردم رفتم پی یه کار دیگه، الان تازه نتیجه رو دیدم. عجب
      منم با این نتیجه گفتم کرواسی تموم شد ولی 90 دقیقه مساوی کرد و در نهایت هر چند اسپانیا حیف بود حذف شود ولی تلاش کرواسی ستودنی بود و حیف تر شد که حذف شد
      انصافا این بازی ثابت کرد که فوتبال مال اروپاست . فوتبال اصلا چیه . این بود معنیش . این بازی خیلی پر معنا بود . اصلا زندگی را تفسیر کرد به نوعی . یه عالمه مفهوم داشت

حالا از منظر بحث صرفا ورزشی بنگریم و نه معنای دیگر ، اگر این فوتبال بود ، اینی که در کشورهای عقب مونده اسیا و افریقا و کپی کاری ها از اروپا میکنند چیه ؟
      جهان اول اینه که شده جهان اول . جهان سوم هم جهانی است که موقع اختصاص عدد ، تا 3 بیشتر بلد نبودند بشمرند وگرنه باید عدد دو رقمی میدادند

همه چیز را جهان اول هدیه داده به بشریت امروزی و اگر همانها نبودند الان الکتریسیته هم نبود و بگیر و برو تا الی اخر . با الاغ باید رفت و امد میکردیم چون سومی ها نهایت هنرشون همان دوچرخه بود . اینم اگر اختراع چرخ از جهان اول را نادیده بگیریم

حتی سیاست و دنگ و فنگ های سیاست ورزی را جهان اول داده . اولین پارلمان را انگلیس داشت
      اولین قانون اساسی مدرن را امریکا
      انتخابات ... رئیس جمهور ... لامصب جهان سوم هیچی نداره از خودش بجز جهل و خرافه و عقب ماندگی و تعصب

نظر

• علیرضا حسنی
        Banned
        • Mar 2019
        • 1647

منم با این نتیجه گفتم کرواسی تموم شد ولی 90 دقیقه مساوی کرد و در نهایت هر چند اسپانیا حیف بود حذف شود ولی تلاش کرواسی ستودنی بود و حیف تر شد که حذف شد
        انصافا این بازی ثابت کرد که فوتبال مال اروپاست . فوتبال اصلا چیه . این بود معنیش . این بازی خیلی پر معنا بود . اصلا زندگی را تفسیر کرد به نوعی . یه عالمه مفهوم داشت

حالا از منظر بحث صرفا ورزشی بنگریم و نه معنای دیگر ، اگر این فوتبال بود ، اینی که در کشورهای عقب مونده اسیا و افریقا و کپی کاری ها از اروپا میکنند چیه ؟
        جهان اول اینه که شده جهان اول . جهان سوم هم جهانی است که موقع اختصاص عدد ، تا 3 بیشتر بلد نبودند بشمرند وگرنه باید عدد دو رقمی میدادند

همه چیز را جهان اول هدیه داده به بشریت امروزی و اگر همانها نبودند الان الکتریسیته هم نبود و بگیر و برو تا الی اخر . با الاغ باید رفت و امد میکردیم چون سومی ها نهایت هنرشون همان دوچرخه بود . اینم اگر اختراع چرخ از جهان اول را نادیده بگیریم

حتی سیاست و دنگ و فنگ های سیاست ورزی را جهان اول داده . اولین پارلمان را انگلیس داشت
        اولین قانون اساسی مدرن را امریکا
        انتخابات ... رئیس جمهور ... لامصب جهان سوم هیچی نداره از خودش بجز جهل و خرافه و عقب ماندگی و تعصب
        البته کل تیم های اروپایی خاک پای ارژانتین و مسی و دیبالا نمیشن ولی خب نظر شما هم محترمه :d

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4212

سوئیس فرانسه هم غوغاست
          سوئیس پنالتی را خراب کرد و دو دقیقه بعدش گل را خورد

ویرایش شد . 1 دقیقه بعد

گل دوم هم خورد
          خدائیش فوتبال اینه

نظر

• علیرضا حسنی
            Banned
            • Mar 2019
            • 1647

شاید باورتون نشه بعد از پنالتی سوییس که از دست رفت از ناراحتی رفتم مسواک بزنم برگردم، تو همون ۵ دیقه که نبودم برگشتم دیدم فرانسه جلو افتاده. امشب از اون شباست.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4212

سوئیس فرانسه هم دقیقه 90 ، دقیقا شد مثل قبلی . 3 - 3
              فوتبال امشب تفسیر شد
              قبلا اداشو در می اوردند و امشب معنا شد /:.grlim:./

نظر

• علیرضا حسنی
                Banned
                • Mar 2019
                • 1647

سوئیس فرانسه هم دقیقه 90 ، دقیقا شد مثل قبلی . 3 - 3
                فوتبال امشب تفسیر شد
                قبلا اداشو در می اوردند و امشب معنا شد /:.grlim:./

این تیمای اروپایی اصلا دفاع نمیکنن، خب این باعث میشه بازی هاشون پر گل و جذاب بشه ولی خب یه جورایی هم میشه گفت این دیگه فوتبال نیست، بیشتر بسگتباله

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4212

این تیمای اروپایی اصلا دفاع نمیکنن، خب این باعث میشه بازی هاشون پر گل و جذاب بشه ولی خب یه جورایی هم میشه گفت این دیگه فوتبال نیست، بیشتر بسگتباله
                  بله سیستم هجومی است و جذاب نه دفاعی و حال بهم زن . امشب خیلی لذت بردم . با این بازی های جذاب ، هر کی از فوتبال خوشش نمی اومد ، اگر امشب این دو تا بازی را می دید تجدید نظر میکرد در تفکرش البته نه برای هر بازی و هر کشوری
                  فقط اروپا و امریکای لاتین

نظر

• علیرضا حسنی
                    Banned
                    • Mar 2019
                    • 1647

بله سیستم هجومی است و جذاب نه دفاعی و حال بهم زن . امشب خیلی لذت بردم . با این بازی های جذاب ، هر کی از فوتبال خوشش نمی اومد ، اگر امشب این دو تا بازی را می دید تجدید نظر میکرد در تفکرش البته نه برای هر بازی و هر کشوری
                    فقط اروپا و امریکای لاتین
                    خب من نظرم بر خلاف شماست، جذابیت فوتبال واسه من اینه که مثل صفحه شطرنج بتونی تعادل و تناسبی بین همه اجزا برقرار کنی، دفاع حمله. جذابیت زمانی واسه من صد چندان میشه که وقتی تیم های بزرگی مثل اسپانیا و پرتغال فقط یک گل میتونن به تیم کوچکی مثل ایران بزنن سر از پا نمیشناسن.

میگم شاید خیلی ها مثل من اگه صرفا دنبال تماشای گل های بیشتر بودن جذب هندبال و بسگتبال میشدن نه فوتبال.

شما سطح بازی های جام جهانی رو با یورو مقایسه کن، جام جهانی بازی ها کم گل اما اعتبار قهرمانی جام جهانی کجا اعتبار قهرمانی یورو کجا.

این بازی ها جذابیتش واسه من دیدن هنر انفرادی بازیکنانی مثل پوگبا و امباپه هستش که اینام هر چی هستن جز اروپایی/.:biggrinsmiley.:/
                    آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/06/29, 00:52.

نظر

• علیرضا حسنی
                      Banned
                      • Mar 2019
                      • 1647

از ۵ تا پنالتی زن فرانسه ۴ تاشون سیاه پوست بودن، مابقی تیمم تقریبا همینطور. البته بازم باختن. این تیم بیشتر شبیه نماینده آفریقا هستش تا اروپا.

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4212

از ۵ تا پنالتی زن فرانسه ۴ تاشون سیاه پوست بودن، مابقی تیمم تقریبا همینطور. البته بازم باختن. این تیم بیشتر شبیه نماینده آفریقا هستش تا اروپا.
                        فرانسه همیشه همینطور بوده . 90% تیمش افریقائی تبارند
                        اتفاقا چند سال قبل یکی از مقامات ایران ( نمیدونم کی بود ) به این موضوع اشاره کرده بود و گفت این تیم افریقاست نه فرانسه که البته بعد عذرخواهی کرد

حتما خودت هم میدونی فرانسه زمانی نه چندان دور ، بیش از نیمی از افریقا را تحت سلطه داشت و زبان اول یا دوم اکثر کشورهای افریقائی هم فرانسه است و به همین دلیل افریقائی ها کشور و مقصد اولشون در اروپا ، فرانسه است
                        کی باورش میشه الجزایر فقط 60 سال است که از یوغ فرانسه اومده بیرون اونم با حمامی از خون ریخته شده برای دو طرف و بیشتر برای الجزایر که منجر به فروپاشی جمهوری چهارم و شکل گیری جمهوری پنجم فرانسه شد

نظر

• Elcid
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1239

پاسخ : جام ملت های اروپا 2021

مگه رنگ پوست مهم است ؟
                          ام باپه در پاریس به دنیا آمده در فرانسه رشد کرده آموزش دیده حالا چه فرقی میکنه سه چهار نسل قبلش متعلق به کجا بودن
                          چه اهمیتی داره پدرش کامرونی و مادرش الجزایری هستن

مثل اینه که بگیم پیر (پرویز ) امیدوار بنیانگذار سایت ebay ایرانی است در صورتی که در پاریس به دنیا آمده و در آمریکا آموزش دیده و رشد کرده
                          یا آندره آغاسی تنیسور که پدرش ایرانی بود چه ارتباطی به ایران داره

نظر

• علیرضا حسنی
                            Banned
                            • Mar 2019
                            • 1647

فرانسه همیشه همینطور بوده . 90% تیمش افریقائی تبارند
                            اتفاقا چند سال قبل یکی از مقامات ایران ( نمیدونم کی بود ) به این موضوع اشاره کرده بود و گفت این تیم افریقاست نه فرانسه که البته بعد عذرخواهی کرد

حتما خودت هم میدونی فرانسه زمانی نه چندان دور ، بیش از نیمی از افریقا را تحت سلطه داشت و زبان اول یا دوم اکثر کشورهای افریقائی هم فرانسه است و به همین دلیل افریقائی ها کشور و مقصد اولشون در اروپا ، فرانسه است
                            کی باورش میشه الجزایر فقط 60 سال است که از یوغ فرانسه اومده بیرون اونم با حمامی از خون ریخته شده برای دو طرف و بیشتر برای الجزایر که منجر به فروپاشی جمهوری چهارم و شکل گیری جمهوری پنجم فرانسه شد
                            خب این بر میگرده به همون سوال اولت، راز پیشرفت اروپایی ها چی بوده؟ استعمار و استثمار.

نظر

• علیرضا حسنی
                              Banned
                              • Mar 2019
                              • 1647

پاسخ : جام ملت های اروپا 2021

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                              مگه رنگ پوست مهم است ؟
                              ام باپه در پاریس به دنیا آمده در فرانسه رشد کرده آموزش دیده حالا چه فرقی میکنه سه چهار نسل قبلش متعلق به کجا بودن
                              چه اهمیتی داره پدرش کامرونی و مادرش الجزایری هستن

مثل اینه که بگیم پیر (پرویز ) امیدوار بنیانگذار سایت ebay ایرانی است در صورتی که در پاریس به دنیا آمده و در آمریکا آموزش دیده و رشد کرده
                              یا آندره آغاسی تنیسور که پدرش ایرانی بود چه ارتباطی به ایران داره
                              در چه مبحثی؟ در ورزش؟ بله رنگ پوست مهمه، رنگ پوست نشان دهنده هویت ژنتیکی افراد هست و این مسئله که رنگین پوستان از نظر استقامت ژنتیکی برتری دارن نسبت به نژادهای دیگه کاملا اثبات شده هستش.

بله اگه کشوری مثل ایران هم در قرن های گذشته استعمار و استثمارگر بود و ما هم برده داری داشتیم شاید الان کیفیت تیم های فوتبال و بسکتبال مون خیلی بهتر از الان بود، این موضوع قابل کتمانه؟

نظر

در حال کار...
                              X