کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروردین ۶۸ هم یه نگاه بنداز جناب ناصر
ایدی ناصر اچ مگه جناب حمزه ای نبود؟؟؟!!!
شما که جناب حمزه ای نیستی هستی؟؟!!!
دوست من
من ان شخص نیستم
چون درخواست دادی من فقط بر اساس سال و عنصر و ماه مانند دوست قبلی می گویم و اطلاعات دقیق باید با ذکر ساعت و دقیقه تولد و استان محل تولذت میشه
شما سال چینی مار هستی
مار ها 5 ویژگی دارند
زیبایی -انتقام سرد- پول دوستی - عدم علاقه به کار یدی- هوش و زیرکی
سال 68 مار خاک است در حالی که سال 56 مار اتش است و سال 80 مار فلز است
عناصر هم به اندازه سال ها مهم است مثلا مار ابی زیباتر و پول دوست از مار خاک است
همچنین عناصر با سازگاری مرتبط اند
مثلار خاک باید با فلز ازدواج کند نه با اب
چون اب خاک را گل می کند این استعاره است از نا سازگاری
از سوی دیگه در برج حمل به دنیا امدی
مثل لاپلاس ریاضی دان فرانسوی ان هم سال مار و ماه فروردین بود
فروردین نماد شجاعت و شروع کردن و برتری یافتن و خدای جنگ و افتخار است
فروردین با مرداد و اذر هم عنصر است یعنی عنصر اتش دارند هر شر و شور هستند ولی با تفاوتهای بین خود همچنین تیپ رهبر دارد ( ماه های اول فصل فروردین تیر مهر دی تیپ رهبر اند) اما تیر ماهی رهبر در مسائل عاطفی اند و دی رهبر در مسائل سازمانی است ولی هیچ کدام رهبری فروردین را ندارد چون تیپش رهبر است عنصر اش اتش است سیاره اش مریخ همه از جنس قدرت اند
همچنین تیپ مردانه است
دوست من سال تولدت با ماه تولدت تضاد دارد
فروردین افتخار را بر ثروت ترجیح می دهد حال انکه مار عاشق ثروت است
فروردین رک و راست و بی سیاست است حال انکه مار زیرک سیاستمدار و دورو است
مار از جنگ دعوا بیزار است حال انکه فروردین سیاره اش مریخ و خدای جنگ و شور شجاعت است پس مزیت های هم را تا حدی تضعیف می کنند
زیباترین زنان هالیود و باهوش ترین مردان (البته نه به باهوشی ما میمون ها) مار هستند
شما باید یک سنتز یا تعادل ایجاد کنید مثلا حس ریاستی و شجاعت در ساختار مار مثل علم و یا پول مرتبط کنی ( یعنی رئیس یا شرکت مالی یا موسسه علمی شوی)
اگر فرودین سال اژدها بودی مثل تیمسار نادر جهانبانی فرمانده ارتش سزاوارت بود ( چون هر دو خدای شجاعت و افتخار هستند)
راستی ساعت تولد مهم است بهترین ساعت برای مار ساعت میمون است
مارهای میمون واقعا باهوش و دانا هستند
مثل دکتر مهرداد مشایخی استاد جامعه شناسی دانشگاه جورج تاون که چند سال پیش فوت کردند
در رابطه با بورس از سال تولدت برای تحلیل بنیادی استفاده کن
مار کند و خونسرد و با دانش و گوش به شایعات نمی دهد
از علامت فروردین برای ریسک پذیری و نوسان گیری استفاده کن
گفتم این اطلاعاتی که به شما دادم مربوط به مطالعات 10 سال پیش است
و در این سالهای اخیر پارامتر های بسیار زیادی مانند علامت صعودی خانه ها و سیاره ها و یوگا های سیاره ها احتراق سیاره ها پیوند و مربع انها جنس ها طالع نحس و سعد و ......
خواندم
فکر نکنم در کل ایران یک طالع بین اینها را بداند
فقط به انها بگوی علامت صعودی چیست اگر دانستند؟
امیدوارم مفید واقع شده باشد
موفق باشید
دوست من
من ان شخص نیستم
چون درخواست دادی من فقط بر اساس سال و عنصر و ماه مانند دوست قبلی می گویم و اطلاعات دقیق باید با ذکر ساعت و دقیقه تولد و استان محل تولذت میشه
شما سال چینی مار هستی
مار ها 5 ویژگی دارند
زیبایی -انتقام سرد- پول دوستی - عدم علاقه به کار یدی- هوش و زیرکی
سال 68 مار خاک است در حالی که سال 56 مار اتش است و سال 80 مار فلز است
عناصر هم به اندازه سال ها مهم است مثلا مار ابی زیباتر و پول دوست از مار خاک است
همچنین عناصر با سازگاری مرتبط اند
مثلار خاک باید با فلز ازدواج کند نه با اب
چون اب خاک را گل می کند این استعاره است از نا سازگاری
از سوی دیگه در برج حمل به دنیا امدی
مثل لاپلاس ریاضی دان فرانسوی ان هم سال مار و ماه فروردین بود
فروردین نماد شجاعت و شروع کردن و برتری یافتن و خدای جنگ و افتخار است
فروردین با مرداد و اذر هم عنصر است یعنی عنصر اتش دارند هر شر و شور هستند ولی با تفاوتهای بین خود همچنین تیپ رهبر دارد ( ماه های اول فصل فروردین تیر مهر دی تیپ رهبر اند) اما تیر ماهی رهبر در مسائل عاطفی اند و دی رهبر در مسائل سازمانی است ولی هیچ کدام رهبری فروردین را ندارد چون تیپش رهبر است عنصر اش اتش است سیاره اش مریخ همه از جنس قدرت اند
همچنین تیپ مردانه است
دوست من سال تولدت با ماه تولدت تضاد دارد
فروردین افتخار را بر ثروت ترجیح می دهد حال انکه مار عاشق ثروت است
فروردین رک و راست و بی سیاست است حال انکه مار زیرک سیاستمدار و دورو است
مار از جنگ دعوا بیزار است حال انکه فروردین سیاره اش مریخ و خدای جنگ و شور شجاعت است پس مزیت های هم را تا حدی تضعیف می کنند
زیباترین زنان هالیود و باهوش ترین مردان (البته نه به باهوشی ما میمون ها) مار هستند
شما باید یک سنتز یا تعادل ایجاد کنید مثلا حس ریاستی و شجاعت در ساختار مار مثل علم و یا پول مرتبط کنی ( یعنی رئیس یا شرکت مالی یا موسسه علمی شوی)
اگر فرودین سال اژدها بودی مثل تیمسار نادر جهانبانی فرمانده ارتش سزاوارت بود ( چون هر دو خدای شجاعت و افتخار هستند)
راستی ساعت تولد مهم است بهترین ساعت برای مار ساعت میمون است
مارهای میمون واقعا باهوش و دانا هستند
مثل دکتر مهرداد مشایخی استاد جامعه شناسی دانشگاه جورج تاون که چند سال پیش فوت کردند
در رابطه با بورس از سال تولدت برای تحلیل بنیادی استفاده کن
مار کند و خونسرد و با دانش و گوش به شایعات نمی دهد
از علامت فروردین برای ریسک پذیری و نوسان گیری استفاده کن
گفتم این اطلاعاتی که به شما دادم مربوط به مطالعات 10 سال پیش است
و در این سالهای اخیر پارامتر های بسیار زیادی مانند علامت صعودی خانه ها و سیاره ها و یوگا های سیاره ها احتراق سیاره ها پیوند و مربع انها جنس ها طالع نحس و سعد و ......
خواندم
فکر نکنم در کل ایران یک طالع بین اینها را بداند
فقط به انها بگوی علامت صعودی چیست اگر دانستند؟
امیدوارم مفید واقع شده باشد
موفق باشید
اقا دمت گرم واقعا زحمت کشیدی تشکر
خیلی از مواردی که فرمودی کاملا درست بود مخصوصا رک راست بودن که اغلب دردسر میشه واسم و نمیتونم مثلا زیر دست دیگران کار کنم
ممنون ازت
روز ساعتم بگم زحمتشو میکشی؟؟ البته انتظار ندارم ازتون چون زحمت زیادی میشه
سلام
شما سال چینی بز و عنصر چوب و ماه دی هستید
هم علامت ماه و سال شما مثل بریان ترسی نویسنده کتابهای موفقیت است
او هم مثل شما سال بز و ماه جدی بود
ترکیب این دو علامت که این می شود:
خوش قلب بز و جاه طلبی ماه جدی
بزها بی ازار ترین علامت طالع بینی چینی هستند
نماد صلح و مهربانی هسند ( پادشاه فقید متولد سال بز بود او هم بی ریا عاشق ملت بود)
اما معمولا قربانی می شوند و به حمایت شخص قوی تر نیاز دارند
اما در مورد شما تا حدی تعادل به وجود امده است
ن به هوس بازی بز و نه به خشکی دی
نه به تنبلی بز و نه به جاطلبی دی
نه به اسراف بز و نه به احتکار دی
متولد دی را در سازمان بسیار می بینی انها عاشق قدرت اند مثل فروردین اما برخلاف فروردین متولد دی بیشتر دوست دارند رئیس سازمان اداری باشند در حالی فروردین فرمانده ارتش یا تیم ورزشی را ترجیج می دهد
یک نکته دیگه متولد دی هر چقدر پیرتر می شود روحیاتش جوان تر می شود چرا که تحت سیاره زحل است که با تاخیر مرتبط است و بعد از 35 سالگی برعکس عمل می کند
در مورد بورس هر دو علامت شما به درد نوسان گیری نمی خورد چون که بز به شایعات گوش می دهد و گول زرنگها و حیله گرها را می خورد و برج دی هم اساسا کار بی نظم مثل نوسان گیری را نمی پسندد
باز هم خیلی از پارامتر ها را در نظر نگرفتم پس داده ها دقیق نیست
انشالله در زمان بهتر پارامتر بسیار بیشتری را توضیح خواهم داد
موفق باشید
دوست عزیز سلام
ولی شما باید خیلی مواظب باشی هم سال تولدت و هم ماه تولدت زود باور هستند
سال 58 سال چینی بز است که در چین در این سال زنان بچه دار نمی شوند چون اعتقاد دارند بز نماد قربانی است ((یی اسیب پذیر به خصوص در مسائل مالی))
ماه تولدت هم مهر است که به مهربانی زود باوری شهره است و البته زود فریب می خورد
در کل شما در هنر استعداد بیشتری دارید تا در فاینانس
اما در بورس هم سوالی در مورد بنیاد سهم ها و علم اقتصاد داشتی بپرس
بنده تا حدودی طالع بینی بلد هستم البته تجربه ام زیاد نیست اما شاید بتوانم شما را کمک کنم!
طبق تاریخ تولد دفیق شما یعنی(1343/12/07) شما سال اسب و ماه بز و روز میمون متولد شدید
اسب حیوان خیلی نجیبی هست و شما هم به طور حتم انسان نجیب و شریفی هستید! اما در صورتیکه کسی نجابت شما را زیر سئوال ببرد! شما او را لگد کوب میکنید اما باید مراقب باشید در امور عشقی وارد نشوید چون ممکن است شکست بخورید چون اسب با عشق بیگانه است. از آنجا که ماه تولدتان بز میباشد و یحتمل آدم خوشباوری هستید! باید مراقب باسید توی بازار بورس کمتر وارد شوید تا کمتر فریب بازار را بخورید و قربانی نشوید! علاوه بر این از آنجائیکه روز تولدتان میمون میباشد باید بیشتر به سراغ کارهای یدی بروید تا بدن تان عضلانی تر شود. میمون استعداد عجیبی در امور کشاورزی و باغبانی دارد پس به شما توصیه میکنم در امور زراعت و باغبانی وارد شوید انشاءالله که موفق و سر بلند میشوید سیاره شما مشتری و عنصر وجودی شما خاک است بنابر این سعی کنید کمتر به استخر بروید و کمتر آب تنی کنید چون ممکن است عنصر وجودتان با آب ترکیب شود و تشکیل گل و لای ذهنی دهد و در ذهن تان رسوب کند و همچنین به جای وضو گرفتن حتی الامکان تا میتوانید تیمم کنید در کل آب زیاد برای وجود شما سم است و در صورت امکان از آب و شستشوی زیاد دوری کنید اگر ساعت و یا روز یا شب بودن زمان تولدتان را به بنده میگفتید! میتوانستم بیشتر به شما کمک کنم!
بنده تا حدودی طالع بینی بلد هستم البته تجربه ام زیاد نیست اما شاید بتوانم شما را کمک کنم!
طبق تاریخ تولد دفیق شما یعنی(1343/12/07) شما سال اسب و ماه بز و روز میمون متولد شدید
اسب حیوان خیلی نجیبی هست و شما هم به طور حتم انسان نجیب و شریفی هستید! اما در صورتیکه کسی نجابت شما را زیر سئوال ببرد! شما او را لگد کوب میکنید اما باید مراقب باشید در امور عشقی وارد نشوید چون ممکن است شکست بخورید چون اسب با عشق بیگانه است. از آنجا که ماه تولدتان بز میباشد و یحتمل آدم خوشباوری هستید! باید مراقب باسید توی بازار بورس کمتر وارد شوید تا کمتر فریب بازار را بخورید و قربانی نشوید! علاوه بر این از آنجائیکه روز تولدتان میمون میباشد باید بیشتر به سراغ کارهای یدی بروید تا بدن تان عضلانی تر شود. میمون استعداد عجیبی در امور کشاورزی و باغبانی دارد پس به شما توصیه میکنم در امور زراعت و باغبانی وارد شوید انشاءالله که موفق و سر بلند میشوید سیاره شما مشتری و عنصر وجودی شما خاک است بنابر این سعی کنید کمتر به استخر بروید و کمتر آب تنی کنید چون ممکن است عنصر وجودتان با آب ترکیب شود و تشکیل گل و لای ذهنی دهد و در ذهن تان رسوب کند و همچنین به جای وضو گرفتن حتی الامکان تا میتوانید تیمم کنید در کل آب زیاد برای وجود شما سم است و در صورت امکان از آب و شستشوی زیاد دوری کنید اگر ساعت و یا روز یا شب بودن زمان تولدتان را به بنده میگفتید! میتوانستم بیشتر به شما کمک کنم!
اپولون کلا اطلاعات ات اشتباه است
اگه اطلاعات بورسی ات مثل طالع بینی باشه
وایلا است و در بورس هم ضرر می کنی
ایشون اسفند 1343 است
سال چینی از بهمن شروع میشه
یعنی از فروردین تا اواسط بهمن 1343 در سال اژدها است
ولی از اوسط بهمن وارد سال چینی مار شده
( سال چینی همیشه در بهمن تعویض میشه)
پس ایشون انگار متولد 1344 است
سال مار
عنصر ان چوب است ( مار 1356 اتش و مار 1368 خاک )
یعنی مار های عناصر متفاوت دارند و هر 60 سال یک بار سال و عنصر هم علامت می شوند پس اگر سال 1344 سال مار بوده 60 سال بعد 1404 دوباره مار چوب است
پس عنصر جدا از سال تولد است
ماه تولدش هم اسفند یا همون ماهی است
ساعت تولدش را نگفته
از سوی دیگر علائم صعودی ان را چون ساعت و مکان مشخص نیست نمی شود گفت
خانه ها که بسیار مهم اند را نمیشه گفت
اما خورشید و ماه ایشون پیوند داره
در نتیجه احساسات و فردیتش هماهنگ است
یعنی قلبش همیشه از انتخابهایش راضی است
و در انتخابهایش منافع و حس اش را در نظر می گیرد
خورشید و سیاره مرکوری پیوند دارد
در نتیجه هوش اش با فردیتش هماهنگ است یعنی بسیار فرصت طلب و شناس و زرنگ است
و ذهن فقط به منافع فکر می کند
خورشید با پلوتون در تضاد است
یعنی ممکن عادتهای خود تخریبی داشته باشد
از سوی دیگر علامت مار علاقه به کار های یدی ندارد
این شخص بیشتر ذهنی است تا عملی
همچنین بسیار بسیار درونگراست
مار زیرک است
از سوی دیگر دو سیاره قدرتمند خورشید و زحل پیوند دارند
این پیوند اصلا فرخنده نیست
اصلا
زحل سیاره کار و انظباط و سختی و غم است
سیاره طبقه زحمتکش ( به عقیده هندی ها)
وقتی زحل با خورشید پیوند بخورد
یعنی : این شخص در کودکی با پدرش رابطه بدی داشته
پدر در کودکی از وی بیش از توانش کار کشیده
و در مجموع این شخص پدرش را کمتر دوست داشته
همچنین اعتماد به نفس را کم می کند
تحصیلات را به تاخیر می اندازد
سهامدار 67 امیدوارم مفید واقع شده باشد
ناصر
چه اندازه عجیبه که ما هنوز دنبال طالع
بختگشایی
و ببین در طالع من چیه ووو استیم!!!
و باز عجیب که با این سطح فکری تحلیل های علمی نیز انجام میدیم.
و برای خرید و فروشهای بورسی و تصمیمهای مهم زندگی و چه کنم یا نکنمهایمان دست به این وهم و خیالها میزنیم.
البته با اندکی ژست خیرخواهانه متفکرمابانه در پایان تحلیلهای تخیلیمان مینویسیم که "پست بنده به منزله توصیه به خرید یا فروش نیس" سید ی سرکتاب نیز برای ما بگشا!!!
با تشکر و سپاس از زحمتی که برام کشیدین...@};-@};-@};-
همه مواردی که فرمودین دقیقآ درست بود و در همینجا از طالع بینی دقیق شما بسیار تشکر میکنم. خصوصآ بسیار درونگرا بودنم! به جز یک مورد که زیاد ذقیق نبود و اون هم پدرم که از من کار زیادی نکشیدن! و اصلآ من پیش پدرم کار نمیکردم! اما بلطبع بنده چه در زمان کودکی و چه الآن مادرم را خیلی بیشتر از پدرم دوست داشتم و هنوز هم دارم! و اما اسمی که در آخر مطلبتان برام ذکر کردید برام کمی عجیب است! آیا اسم خودتان است!! آخه بنده هم یک داداش دارم که متولد سال 1344 هستش و بر حسب اتفاق اسمش هم ناصر است! فقط یک سئوال دیگه از شما داشتم! ایا به نظر شما متولدین سال مار با عنصر وجودی چوب می توانند با متولدین سال مار با عنصر وجودی آتش و ماه تولد مهر سازگاری داشته باشند!؟ منظورم این دو میتوانند زوج خوشبختی باشند یا خیر ؟ با تشکر از شما
اپولون کلا اطلاعات ات اشتباه است
اگه اطلاعات بورسی ات مثل طالع بینی باشه
وایلا است و در بورس هم ضرر می کنی
ایشون اسفند 1343 است
سال چینی از بهمن شروع میشه
یعنی از فروردین تا اواسط بهمن 1343 در سال اژدها است
ولی از اوسط بهمن وارد سال چینی مار شده
( سال چینی همیشه در بهمن تعویض میشه)
پس ایشون انگار متولد 1344 است
سال مار
عنصر ان چوب است ( مار 1356 اتش و مار 1368 خاک )
یعنی مار های عناصر متفاوت دارند و هر 60 سال یک بار سال و عنصر هم علامت می شوند پس اگر سال 1344 سال مار بوده 60 سال بعد 1404 دوباره مار چوب است
پس عنصر جدا از سال تولد است
ماه تولدش هم اسفند یا همون ماهی است
ساعت تولدش را نگفته
از سوی دیگر علائم صعودی ان را چون ساعت و مکان مشخص نیست نمی شود گفت
خانه ها که بسیار مهم اند را نمیشه گفت
اما خورشید و ماه ایشون پیوند داره
در نتیجه احساسات و فردیتش هماهنگ است
یعنی قلبش همیشه از انتخابهایش راضی است
و در انتخابهایش منافع و حس اش را در نظر می گیرد
خورشید و سیاره مرکوری پیوند دارد
در نتیجه هوش اش با فردیتش هماهنگ است یعنی بسیار فرصت طلب و شناس و زرنگ است
و ذهن فقط به منافع فکر می کند
خورشید با پلوتون در تضاد است
یعنی ممکن عادتهای خود تخریبی داشته باشد
از سوی دیگر علامت مار علاقه به کار های یدی ندارد
این شخص بیشتر ذهنی است تا عملی
همچنین بسیار بسیار درونگراست
مار زیرک است
از سوی دیگر دو سیاره قدرتمند خورشید و زحل پیوند دارند
این پیوند اصلا فرخنده نیست
اصلا
زحل سیاره کار و انظباط و سختی و غم است
سیاره طبقه زحمتکش ( به عقیده هندی ها)
وقتی زحل با خورشید پیوند بخورد
یعنی : این شخص در کودکی با پدرش رابطه بدی داشته
پدر در کودکی از وی بیش از توانش کار کشیده
و در مجموع این شخص پدرش را کمتر دوست داشته
همچنین اعتماد به نفس را کم می کند
تحصیلات را به تاخیر می اندازد
سهامدار 67 امیدوارم مفید واقع شده باشد
ناصر
با تشکر و سپاس از زحمتی که برام کشیدین...@};-@};-@};-
همه مواردی که فرمودین دقیقآ درست بود و در همینجا از طالع بینی دقیق تان بسیار تشکر میکنم. خصوصآ بسیار درونگرا بودنم! به جز یک مورد که زیاد ذقیق نبود و اون هم پدرم که از من کار زیادی نکشیدن! و اصلآ من پیش پدرم کار نمیکردم! اما بلطبع بنده چه در زمان کودکی و چه الآن مادرم را خیلی بیشتر از پدرم دوست داشتم و هنوز هم دارم! و اما اسمی که در آخر مطلبتان برام ذکر کردید برام کمی عجیب است! آیا اسم خودتان است!! آخه بنده هم یک داداش دارم که متولد سال 1344 هستش و بر حسب اتفاق اسمش هم ناصر است! فقط یک سئوال دیگه از شما داشتم! ایا به نظر شما متولدین سال مار با عنصر وجودی چوب می توانند با متولدین سال مار با عنصر وجودی آتش و ماه تولد مهر سازگاری داشته باشند!؟ منظورم این دو میتوانند زوج خوشبختی باشند یا خیر ؟ با تشکر از شما
خواهش می کنم
بله اسم من ناصر است
اما در مورد ازدواج دو مار اگر فقط این غلامت باشند با هم ناسازگارند
هر دو درونگرا
هر دو خودخواه و محاسبه گر
هر دو تنبل ( مارها از نظر فیزیکی واقعا تنبل اند)
هر دو روی نظراتشان خیلی پافشاری می کنند و تعامل نمی کنند
برای مار
خروس و گاو و اژدها عالی هستند
ازطرف عنصرشان به هم نمی اید
اتش چوب را می سوزاند
استعاره این است که شخص چوب در این رابطه اذیت میشه
ولی باید علائم ماه و ساعت و مکان دیگر سیارات را در نظر گرفت بسیار پیچیده است
حتی رنگ پوست هم موثر است
سبزه و سفید ها همدیگر را جذب می کنند
معمولا سفیدها مال دوست و سبزه ها عشق دوست هستند
در رابطه با پدر هم منظور کلی توقع زیاد پدر از شخص بوده نه لزوما کار.
راستی ماه تولد شخص دیگر را نگفتید؟
یکی مهر و دیگری چیست؟
آخه این چه طالع بینی هستش که برام انجام دادی!! اسب چیه! با بز چه نسبتی داره! اصلآ این ذو با میمون چه غرابتی دارنذ!؟ کار یدی و استعداد عجیب میمون در امور کشاورزی دیگه چه صیغه ایه!! منو ذاری مسخره میکنی!! آخه آب که مایه حیات هستش چه دلیلی داره واسم سم باشه! میگی حموم هم نکنم! واقعآ که!
خواهش می کنم
بله اسم من ناصر است
اما در مورد ازدواج دو مار اگر فقط این غلامت باشند با هم ناسازگارند
هر دو درونگرا
هر دو خودخواه و محاسبه گر
هر دو تنبل ( مارها از نظر فیزیکی واقعا تنبل اند)
هر دو روی نظراتشان خیلی پافشاری می کنند و تعامل نمی کنند
برای مار
خروس و گاو و اژدها عالی هستند
ازطرف عنصرشان به هم نمی اید
اتش چوب را می سوزاند
استعاره این است که شخص چوب در این رابطه اذیت میشه
ولی باید علائم ماه و ساعت و مکان دیگر سیارات را در نظر گرفت بسیار پیچیده است
حتی رنگ پوست هم موثر است
سبزه و سفید ها همدیگر را جذب می کنند
معمولا سفیدها مال دوست و سبزه ها عشق دوست هستند
در رابطه با پدر هم منظور کلی توقع زیاد پدر از شخص بوده نه لزوما کار. راستی ماه تولد شخص دیگر را نگفتید؟
یکی مهر و دیگری چیست؟
نظر