جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EURASIA
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1253

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
    بورس را بی خیال شوید وارد بازارِ فرزند آوری بشوید ...

فرزند 1 ......... 20 میلیون تومان

فرزند 2 ......... 40 میلیون تومان

فرزند 3 ......... 60 میلیون تومان

فرزند 4 ......... 80 میلیون تومان

فرزند 5 ......... 100 میلیون تومان

یعنی با 5 فرزند = 20+40+60+80+100 = 300 میلیون کاسب میشوید
    اپولون

پیری جمعیت را باید جدی گرفت من در تاپیک دیگه ایی این به پرسش گذاشتم ولی افراد زیاد انگیزه ایی برای ورود نداشتند
    جدا از وضعیت بد اقتصادی که بسیار موثر است
    نا امیدی هم در عدم فرزنداوری نقش داره
    و مباحث اقلیمی و اب
    البته خانمها هم اگه به انها بر نخوره تنبلی می کنند و انها هستند که مردان را منصرف می کنند
    در کل من در این رشته جمعیت شناسی هم مطالعه دارم نرخ استاندارد جایگزینی 2.1 فرزند به ازای هر زن است
    الان در ایران به 1.5 رسیده و در امریکا 1.9 است
    یعنی در ایران حتی از کشورهای غربی هم نرخ جایگزینی کمتر است
    دقت کنید نرخ رشد جمعیت را با نرخ جایگزینی اشتباه نگیرید
    این مقوله را بسیار جدی بگیرید
    گول غربی ها را هم نخورید انها بدشان نمیاد ایران پیر و ... باشد
    البته من رهبر ایران موافق نیستم که می خواد جمعیت را به 200 میلیون برسونه چرا که همین 84 برای اقلیم ایران کافی است
    اما با نرخ جایگزینی موافقم
    اما حکومت خود مقصر اصلی این وضعیت است
    از سوی دیگر این طرح ها سبب میشه که قشر فقیر بیشتر زاد ولد کند
    در نتیجه در بلند مدت ضریب هوشی نژاد پایین می اید
    همچنین مذهب گسترش پیدا کند
    بهتر بود با امید اوری طبقه متوسط را به فرزند اوری تشویق کنیم
    البته امید واقعی با تغیرات اساسی
    اما اخوند زرنگ است
    می داند اگه طبقه متوسط فزبه شود دیگر جای اخوند برای حکومت نخواهد بود
    موفق باشید
    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• زار عی
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 438

در اصل توسط آپولون پست شده است
      به یک ضعیفه مطلقه دست دوم و یا دست سوم و کار کرده برای صیغه مدت دار جهت امور تولید مثل با مهریه و نفقه مکفی و عندالمطالبه شدیدآ مورد نیاز است:D

سلام

فعلا اکثر ما زیر بار مصایب و مشکلات زندگی زاییدیم دیگه نیاز نیست زنی برایمان بزاد
      هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
      هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• abdolhossein
        عضو فعال
        • Feb 2019
        • 1589

ما در حقوق یک چیزی داریم به نام علم قاضی.
        یعنی اگر هیچ شاهد و مدرکی وجود نداشته باشه اما برای قاضی موضوع محرز شده باشه می تونه بر اساس علم خودش حکم بده. الان در تمام کوره دهات های این مملکت هم گوشی هوشمند پیدا می شه هم اینترنت . کافیه طرف فقط 500 هزار تومان سهام بخره و عضو دو تا کانال تلگرامی و شبکه های مجازی بشه و پشت سیستم بشینه تا بفهمه توی این خراب شده چه خبره!
        حالا قاضی القضات کشور سه ماهه نشسته تا سازمان بازرسی بهش گزارش بده.
        مثل این می مونه یه نفر رو رو به روی پاسگاه گرفته باشن و به قصد کشت بزنن و طرف داد و فریاد کنه و کمک بخواد . اون وقت ماموران پلیس به جای این که بیان و نجاتش بدن بگن باید موضوع رو بررسی کنیم وگزارشات رو ببینیم و ا ین قدر قضیه رو کش بدن تا طرف بمیره. بعدش هم بگن تقصیر خودش بود که گرفتار اراذل و اوباش شد. ما مسئولیتی نداشتیم . عین همین حرفی که با کمال وقاحت هر روز دارن در مورد سهامداران بازار سرمایه می زنن و می گن علت ضرر سهامداران اینه که اموزش ندیدن!!
        من نمی دونم تا قبل از مرداد سال 99 توی کدوم کلاس و دوره آموزشی این بلایی رو که سر بازار سرمایه آوردن تدریس می شده؟؟؟ البته خیلی ها از جمله بنده پیش بینی ها و اخطارهای لازم رو در حد خودمون دادیم و ان شاالله خواهیم داد . اما چنین وضعیتی واقعا بی سابقه س.
        ضمنا قبلا هم عرض کردم که مشکل تمام مقامات این مملکت ضرر و زیان سنگین سهامداران و نابودی اقتصاد ایران نیست. بلکه اینه که چرا بورس در سال های 98 و 99 رشد کرده! و می بینید که دارن تمام تلاششون رو می کنن که بورس رشد نکنه.

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4115

به یک ضعیفه مطلقه دست دوم و یا دست سوم و کار کرده برای صیغه مدت دار جهت امور تولید مثل با مهریه و نفقه مکفی و عندالمطالبه شدیدآ مورد نیاز است:D
          این طریق نظر دادن تحقیر امیز و گفتگو در مورد جنس مخالف با هر عنوانی که باشد صحیح نیست /:.negaran.:/

نظر

• EURASIA
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1253

اپولون می خواهی فمنیستها بیایند برامون

سمین دوبوار را مشناسی؟
            سیلوا پلات چی؟
            ان سکستون ؟

سمین دوبوار هم فمنیست بود و هم اگزیستیالیسم

او کتابی نوشت به نام جنس دوم و ادعا کرد ما مردها حق زنان را پایمال می کنیم!!

الان هم که در اهواز یک مرد با قتل همسر خود زنان را بسیار عصبی کرده !!!!

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

ایا بورس شغل است ؟

نه

چرا ؟ بورس سرمایه گذاری است نه شغل

ایا می شود در یک حالت خاص به شعل تبدیل شود ؟ بله در حالتی که سرمایه شما انقدر زیاد بشود و شما به عنوان مدیر مالی ان وقت بگذارید.

اما کسانی که با سرمایه کم بورس را به عنوان شغل اصلی انتخاب می کنند چون سود مجمع کمی دریافت می کنند پس مجبورند با خرید و فروش زیاد سود سفته بازی کسب کنند
              این 2 ایراد دارد اول استرس شدید و دوم امکان ضرر به دلیل رفتار تهاجمی

توصیه من حفظ شغل و سرمایه گذاری همزمان
              و سپس ترک شغل بعد از گسترش سرمایه

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4115

نقل قول نمیکنم . مطلب را جداگانه مینویسم
                زن ستیزی کاربری که در کامنت قبلی در مورد جنس مخالف نظر داده قبلا هم در تالار بورس مشخص شده بود .به گفته خودش یه خروار کتاب خونده و در کل امور صاحب نظر ولی وقتی اسم زن و نیمی از جامعه پیش میاد در حد تحجر نه دوران خلفای عباسی ولی در حد قاجار را دیگه هست
                اینه مشکل ما می بینید ؟ ؟؟؟؟؟ اینه روشن فکری و اینه حاصل مطالعات فراوان در زمنیه های مختلف

اون وقت با سیستم سیاسی ایران هم زاویه دارند . خب شما که در زن ستیزی و تحقیر نیمی از جامعه که همجنس خواهر و مادر ما هستند با سیستم فعلی اشتراک دارید ، حداقل در این زمینه باید با سیستم رفیق باشید چرا باهاش زاویه دارید ؟
                احترام را با فمنیسیتی یکی میدونه /:.negaran.:/

به خدای قلبم من حاضرم همین سیستم سیاسی بمونه ولی مطالعه کنندگان و خیلی مدعی های سواد در زمینه های مختلف از این دست دست اندر کار نشوند . چرا ؟ چون سیستم فعلی توقعی ازش نیست ، ولی خیلی زور داره مدعیان روشن فکری در بخش بزرگی از مصائب اجتماعی با همین سیستم فعلی اشتراک داشته باشند . اینو دیگه نمیشه هضم کرد
                کجای این دنیای خراب شده دیدید زن را تحقیر کنند و دیدگاهی زن ستیزانه تحجر امیز داشته باشند ولی پیشرفتی داشته باشد ؟
                کجا دیدید ؟ کدام قبرستان دره ای دیدید ؟

اینی که تحقیرش میکنید تو را 9 ماه به شکم کشیده . اینا فمنیستی نیست . اینها بدبختی های روز افزون است که گریبان شما ها را گرفته که هنوز نمیدونید انسان یعنی انسان بدون تفاوت در جنسیت
                جامعه ای که نیمی از جمعیتش را نادیده بگیره و برخوردهای تبعیض امیز و تحقیر امیز داشته باشد به هیچ ناکجا ابادی نخواهد رسید
                آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/02/08, 22:26.

نظر

• EURASIA
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1253

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  نقل قول نمیکنم . مطلب را جداگانه مینویسم
                  زن ستیزی کاربر بالا در کامنت قبلی قبلا هم در تالار بورس مشخص شده بود .به گفته خودش یه خروار کتاب خونده و در کل امور صاحب نظر ولی وقتی اسم زن و نیمی از جامعه پیش میاد در حد تحجر نه دوران خلفای عباسی ولی در حد قاجار را دیگه هست
                  اینه مشکل ما می بینید ؟ ؟؟؟؟؟ اینه رونش فکری و اینه حاصل مطالعات فراوان در زمنیه های مختلف

اون وقت با سیستم سیاسی ایران هم زاویه دارند . خب شما که در زن ستیزی و تحقیر نیمی از جامعه که همجنس خواهر و مادر ما هستند با سیستم فعلی اشتراک دارید ، حداقل در این زمینه باید با سیستم رفیق باشید چرا باهاش زاویه دارید ؟
                  احترام را با فمنیسیتی یکی میدونه

به خدای قلبم من حاضرم همین سیستم سیاسی بمونه ولی مطالعه کنندگان و خیلی مدعی های سواد در زمینه های مختلف از این دست دست اندر کار نشوند . چرا ؟ چون سیستم فعلی توقعی ازش نیست ولی خیلی زور داره مدعیان روشن فکری در بخش بزرگی از مصائب اجتماعی با همین سیستم فعلی اشتراک داشته باشند . اینو دیگه نمیشه هضم کرد
                  اخه ابله
                  اخه کم هوش
                  اخه بی عرضه
                  کجای صحبت من زن ستیز بوده کودن
                  ابله احمق خاک بر سر

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1712

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                    اخه ابله
                    اخه کم هوش
                    اخه بی عرضه
                    ابله احمق خاک بر سر
                    :)):)):))=))=))=))=))
                    خدا بگم چیکارت کنه ..روده بر شدم
                    خیلی انتقاد پذیری !!!!

نظر

• EURASIA
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1253

این کاربری که من اینجور با اون صحبت کردم

یک بازنده است
                      و حسود

زمانی که وارد این سایت شدم در حالی به همه خوش امد گویی کردم و دیگران همینطور
                      امد به من بی ادبی کرد و همین صحبتهای بالا را نوشت
                      اما من بخشیدم و چیزی نگفتم

اما این بار دیگه نه
                      همش مثل خاله زنک ها به دیگران گیر می دهه
                      تو چکار دیگران داری؟

اینقدر هم کم هوش است لحن استعاره ایی من را نفهمیده و میگه من زن ستیزام

ابله تو به خودت زحمت یک کتاب خواند در مورد زنان دادی؟

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4115

اخه ابله
                        اخه کم هوش
                        اخه بی عرضه
                        ابله احمق خاک بر سر
                        تا ویرایش نکرده نقلش کردم بمونه
                        وقتی میگم افرادی از این دست سرخورده های این اجتماع هستند که در فضای مجازی باید سرخوردگی ها را با منم منم کردن جبران کنند اینه
                        این میگه خیلی کتاب خونده . تا پاش را گذاشت این سایت در تاپیک بهرام ، روان شناسی شخصیتیش را رو کردم و چقدر خوشحالم که ادم ها را زود میشناسم . ایشون را از تالار میشناسم
                        کجائی تکیلا جان که گفتی بعضی ها ... نمونش همینه

اون وقت اینا ناراضی از وضع موجودند !!!! این دیگه خیلی زور داره

نظر

• EURASIA
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1253

[QUOTE=Arian02;965655]:)):)):))=))=))=))=))
                          خدا بگم چیکارت کنه ..روده بر شدم

انتقاد نکرده
                          چندین بار داره به من اهانت می کند

نظر

• CHESTER.2020
                            عضو فعال
                            • Apr 2020
                            • 1255

اپولون

پیری جمعیت را باید جدی گرفت من در تاپیک دیگه ایی این به پرسش گذاشتم ولی افراد زیاد انگیزه ایی برای ورود نداشتند
                            جدا از وضعیت بد اقتصادی که بسیار موثر است
                            نا امیدی هم در عدم فرزنداوری نقش داره
                            و مباحث اقلیمی و اب
                            البته خانمها هم اگه به انها بر نخوره تنبلی می کنند و انها هستند که مردان را منصرف می کنند
                            در کل من در این رشته جمعیت شناسی هم مطالعه دارم نرخ استاندارد جایگزینی 2.1 فرزند به ازای هر زن است
                            الان در ایران به 1.5 رسیده و در امریکا 1.9 است
                            یعنی در ایران حتی از کشورهای غربی هم نرخ جایگزینی کمتر است
                            دقت کنید نرخ رشد جمعیت را با نرخ جایگزینی اشتباه نگیرید
                            این مقوله را بسیار جدی بگیرید
                            گول غربی ها را هم نخورید انها بدشان نمیاد ایران پیر و ... باشد
                            البته من رهبر ایران موافق نیستم که می خواد جمعیت را به 200 میلیون برسونه چرا که همین 84 برای اقلیم ایران کافی است
                            اما با نرخ جایگزینی موافقم
                            اما حکومت خود مقصر اصلی این وضعیت است
                            از سوی دیگر این طرح ها سبب میشه که قشر فقیر بیشتر زاد ولد کند
                            در نتیجه در بلند مدت ضریب هوشی نژاد پایین می اید
                            همچنین مذهب گسترش پیدا کند
                            بهتر بود با امید اوری طبقه متوسط را به فرزند اوری تشویق کنیم
                            البته امید واقعی با تغیرات اساسی
                            اما اخوند زرنگ است
                            می داند اگه طبقه متوسط فزبه شود دیگر جای اخوند برای حکومت نخواهد بود
                            موفق باشید
                            فرزند آوری در این شرایط جنایت جنگیست. البته ازدواج هم ایضا/:.yead.:/

یجوری ملتو تکوندن که یعنی همه ی سهمها واسه ماست خوش گلدید!! یعنی راضی نیستند یک برگ سهم دست سهامدار بمونه تو این قیمتای مفت...
                            نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                            نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• Sadeghi
                              عضو عادی
                              • Jan 2022
                              • 162

جلیلی : نامه ام مربوط به نقد گزارش برجامی دولت قبل بوده

به گزارش ایسنا، سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنرانی خود با عنوان پشت خیمه دشمن در حسینیه جماران گفت: در همین سه سال اخیر دشمن اعلام کرد به ایران فشار حداکثری وارد می کند و در عمل هم این کار را انجام داد، اما عده ای در داخل کشور گفتند ببینید چه مشکلایت پیش آمده دیگر بس است و برویم با ترامپ گفت و گو کنیم همان ترامپی که از برجام خارج شد. برجام سند طلبکاری ملت ایران است و نشان داد که آمریکا پایبند آن نبود، اما عده ای فشار آوردند که با همین ترامپ مذاکره کنند.
                              جلیلی خاطر نشان کرد: یک مقام اروپایی به من گفت که اگر فشاری که به ایران آمد به کشور ما وارد می شد، نمی توانستیم 6 ماه مقاومت کنیم، اما امروز مقامات رسما اعلام می کنند فشار حداکثری شکست خورده است . آنها اعتراف می کنند آمریکا منزوی شده و دستانش خالی است.
                              وی درباره ی برخی از اخبار نسبت به نامه منتسب به او در نقد مذاکرات برجام گفت: می گویند فلانی صد صفحه یا 200 صفحه نامه نوشته است، اما چرا چنین فضایی اکنون طراحی می شود ؟ من که قبلا گفته ام برجام سند طلبکاری ملت است و در دانشگاه باید برجام خانی راه بیافتد. اما مگر صحنه ما این مسائل است.
                              جلیلی در پایان گفت: من همیشه مکاتباتی داشتم و وظیفه خود می دانم نظراتم را بیان کنم دولت قبل در پایان دوره خود گزارشی درباره ی برجام داد من آن را بررسی کردم و مواردی که با واقعیت مطابقت نداشت بیان کردم. این نامه مربوط به 6 ماه پیش و در نقد گزارش دولت قبلی در زمینه دستاوردهای برجام بود.البته این مسائل ارزش پرداختن ندارد.

نظر

• EURASIA
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1253

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                                فرزند آوری در این شرایط جنایت جنگیست. البته ازدواج هم ایضا/:.yead.:/

یجوری ملتو تکوندن که یعنی همه ی سهمها واسه ماست خوش گلدید!! یعنی راضی نیستند یک برگ سهم دست سهامدار بمونه تو این قیمتای مفت...
                                سلام CHESTER.2020

متاسفانه کشور بسیار در شرایط نامناسبی قرار دارد
                                اما در مورد جمعیت اصل نظرم را گفتم یغنی افزایش اشتباه است
                                اما در حد جایگزینی درست است
                                حالا اینکه مردم شرایطش را دارند یا نه زیاد صحبت شده

ولی در مورد بازار کنترل احساسات را حتما لحاظ کنید
                                بسیار موثر است

اصل سرمایه داری این است که کارگر همیشه کارگر بمونه
                                این را وبلون اندیشمند نروژی گفته

کارگر به معنی نیروی کار است
                                اگر همه مردم سرمایه دار بشوند ان وقت کی دیگه کار می کند!!!!!؟؟

نظر

در حال کار...
                                X