نظرات رگنار لاتبروک!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رگنار
    عضو فعال
    • Feb 2014
    • 390

نظرات رگنار لاتبروک!

با سلام و عرض ادب

باقری هستم، شاگرد بازارهای مالی از سال 1391

تا حدی که وقت اجازه بده اینجا هم نظراتم در خصوص بازارها رو به اشتراک خواهم گذاشت.

همه مطالب صرفا نظر شخصی است و لطفا مبنای معاملات شما قرار نگیرد.

از مدیران انجمن تقاضا دارم نوشتن در این تاپیک رو اختصاصی کنند.

سبز باشید@};-
  • رگنار
    عضو فعال
    • Feb 2014
    • 390

پاسخ : نظرات رگنار لاتبروک!

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
    عرض ادب
    دو هفته پیش عرض کردم از نظر من کف برخی سهام شناسایی شده و مثلا فولاد دیگه هیچ وقت زیر 900 نمیره.
    به نظرم خودرو هم کفش همون 160 شناسایی شده، و امروز از لحاظ تکنیکالی میتونه پایان روند نزولی خودرو باشه. لزوما به معنی روند صعودی جدید نیست. اما همه اینها نشانه های خوبی برای کلیت بازار است.
    درود دوستان

با این پست میخام مقداری از مطالب روزمره فاصله گرفته و BigPicture بازار بورس رو از نظر خودم بگم...

خرداد 1400 (پست فوق) نظر قطعی دادم که کف خودرو 160 تومان و کف فولاد 900 تومان است. هر دو کف رو حفظ کردند(خودرو در تاریخ 1400/08/09 و فقط برای 1 ساعت زیر 160 رفت! فولاد هم با احتساب افزایش سرمایه دیگه هیچ وقت اون کف رو از دست نداد.)

برای محاسبه کف سهام باید P.e و P.s های نسبی(تاریخی در روز مجمع و...)، ارزش مارکت، بررسی شاخص کل، P.e کل بازار، معاملات آپشن اون نماد! و خیلی فاکتورهای دیگر رو در نظر گرفت که کار ساده ای نیست...

الان 2 سال از ریزش بورس در مرداد 1399 میگذره، به نظرم بسیاری از سهام کوچک و هموزن، پس از اتمام اصلاح کنونی بازار کف هایی خواهند زد که تاریخی بوده و از این به بعد هرگز زیر اون کفها نخواهند رفت! لذا افراد صبور میتونن پس از اتمام اصلاح کنونی بازار به دید میان مدت-بلندمدت سبد سهام تشکیل بدهند.

سبز باشید

نظر

• رگنار
      عضو فعال
      • Feb 2014
      • 390

سلام و عرض ادب خدمت دوستان

دیروز و امروز خروج کلی از بازار. به نظرم بازار اصلاح داره.

تا وقتی شاخص ها سیگنال ورود مجدد ب بازار مخابره نکنند، خرید سهم بر اساس تحلیل تک سهم ها اشتباه است.

سبز باشید
      درود دوستان

در خصوص شرایط کنونی بازار در تاریخ 2 خرداد(پست فوق) سیگنال خروج رو اعلام کردم.

الان 2 ماه و 10 روز از اون تاریخ میگذره، خیلی از سهام بین 20 تا 40 درصد منفی شدند...

بهترین کار در این مدت صندوق درآمدثابت بود، روندکوتاه مدت بازار نزولی است و هنوز چیزی عوض نشده....بازار هنوز سیگنال ورودی نداده.

صرفا یک ریز موج صعودی موقت رو شاهد خواهیم بود.

سبز باشید
      آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2022/08/04, 12:16.

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
        عضو فعال
        • Mar 2020
        • 1075

با ارزوی موفقیت برای رگنار عزیز @};-
        ادرس کانال تلگرامی ام:
        https://t.me/afkarboursei

نظر

• nava.trader
          عضو عادی
          • Jan 2022
          • 173

درود دوستان

در خصوص شرایط کنونی بازار در تاریخ 2 خرداد(پست فوق) سیگنال خروج رو اعلام کردم.

الان 2 ماه و 10 روز از اون تاریخ میگذره، خیلی از سهام بین 20 تا 40 درصد منفی شدند...

بهترین کار در این مدت صندوق درآمدثابت بود، روندکوتاه مدت بازار نزولی است و هنوز چیزی عوض نشده....بازار هنوز سیگنال ورودی نداده.

صرفا یک ریز موج صعودی موقت رو شاهد خواهیم بود.

سبز باشید
          برجام سیگنال قوی برای ورود نیست جناب لاتبروک بزرگ;;)؟
          من فکر میکنم فعلا میتونه یه برگشت تا محدوده 1500 داشته باشه

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

درود بر آقای باقری

خواننده ی مطالب شما هستم

و مدتی عدم حضور شما در سایت کاملا حس می شد ...

موفق و موید باشید .
            .

نظر

• azad.
              عضو فعال
              • Jun 2019
              • 962

جناب باقری..سلام و عرض ادب و احترام
              میشه لطف کنید نظرتون رو در مورد روند بازار بفرمایید..حدودا چه موقع اصلاح بازار تمام خواهد شد و اوضاع بهتر میشه..
              ممنون از شما

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

درود
                جناب رگنار قصد آپدیت تاپیکتون ندارید؟

نظر

• رگنار
                  عضو فعال
                  • Feb 2014
                  • 390

درود دوستان

اولا خیلی عذرخواهی میکنم، اینقدر مشغله زیاد شده نشد به موقع اینجا مطلب بزارم. آپلود سنتر فاروم خرابه گویا بهرحال آپلود کردم.

1. در خصوص ورود و خروج به کلیت بازار نقاط ورود و خروج بنده در عکس زیر با باکس آبی مشخص شده اند. راستش کلا فراموش کردم اینجا بزارم ولی تو فضای دیگه گذاشتم.

[IMG][/IMG]
                  از دید کوتاه مدتی بازار تا وقتی بالای اون دو تا خط ابی است هیچ نگرانی نداره بلکه باید #سهامداری کرد. اگر نقدینگی زیادی هم دارید که کلی فرصت خرید در بازار است. توصیه میکنم فقط سهام کوچک از گروه های زراعت، قند، غذا، دارو، کاشی، سیمان، قطعه ساز، شیشه و.... بخرید.. به نظرم سهام ارزنده این کروه ها تا پایان سال بازدهی خوبی خواهند داد..
                  البته این باکسهای آبی فقط به دید معامله گری است اما همانطور که میدونیم سهام بورس با توجه به ارزش بنیادی که دارند باید تلفیقی از معامله گری و تریدری رو بکار برد. مثلا بنده زیر همون خط روند و در اوج منفی ها یکسری سهم مثل غشان، غگلپا، خزر، زگلدشت، قصفها، غگل ، سغرب، کپارس، کساوه، سصوفی، کاسپین و... خریدم(خرید پله ای نزدیک کفهای بنیادی)

ایشالا سر فرصت این تفاوت دید در معامله گری رو با سرمایه گذاری با ذکر مثال از نظر خودم توضیح میدم.

2. در خصوص جهت گیری بازار ماه هاست که عمومی گفته ام سمت سهام دلاری و شاخص ساز نرید. الان هم نظرم همینه و به نظرم تا پایان سال برنده سهام کوچک ، ریالی، ارزنده هستند و ترجیحا اونهایی کهافت قیمت هم داشته اند(هرچند این آخری معیار مهمی نیست). عکس زیر شاخص هموزن به شاخص کل است که تایید میکنه برنده سهام کوچک خواهند بود.. من خیلی وقته گفتم دوران طلایی سهام دلاری و شاخص ساز تمام شد..افت قیمتی کمی خواهند داشت اما تا مدتها درجا خواهند زد و رکودی خواهند بود..

از دلاری ها گروه های دوده ساز(شکربن، شصدف، شدوص) و روانکار(شرانل، شسپا و..) قابل بررسی هستند....... یکسری گروه های دیگه که خیلی حاشیه سودشون افت کرده مثل شوینده و تایرسازها هم دیگه بدتر از این فکر نکنم بشن و اینها هم با افزایش قیمت محصولات میتونن بررسی بشن... هر بلایی بوده سر این ها اومده...

[IMG][/IMG]

من نظر خودم رو میگم و قطعا احتمال اشتباه وحود داره. توصیه کلی سهامداری در سهام گفته شده است

سبز باشید

نظر

• رگنار
                    عضو فعال
                    • Feb 2014
                    • 390

درود دوستان

شاخص هموزن:

برای معامله گران کوتاه مدتی( و نه سرمایه گذاران میان مدت و بلندمدتی) کندل دیروز در شاخص هموزن کندل خروج از بازار بود. حتی مثبت های احتمالی و موقت امروز هم برای این دسته فرصت خروج است.
                    [IMG][/IMG]

در خصوص شاخص هموزن نقاط اعلامی ورود و خروج بنده با In و Out روی چارت مشخص شده است.

ما اخیرا یک ورود به شاخص هموزن و سهام کوچیک داشتیم که اون هم موقت بود و با کندل دیروز خارج میشیم.

شاخص کل:

در خصوص شاخص کل من خروجی که در 2 خرداد اعلام کرده ام هنوز نقطه ورود رو اعلام نکردم.

[IMG][/IMG]

سبز باشید
                    آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2022/09/11, 06:08.

نظر

• رگنار
                      عضو فعال
                      • Feb 2014
                      • 390

درود دوستان

1. در خصوص شاخص ها هیچکدام هنوز سیگنال ورود به بازار صادر نکرده اند. اما در اینکه نزدیکی کف بازار هستیم و الان کم کم باید سهام مناسب رو برای موج صعودی بعدی خرید شکی ندارم. هر موقع از نگاه من، شاخص ها سیگنال ورود به بازار بدن چارتشون رو میزارم.

2. در خصوص پایین بودن ارزش معاملات متوجه هستم نشانه رکود در بازار است و چه عواقبی دارد اما به شخصه هیچ اهمیتی به این موضوع نمیدم و در استراتژی من هیچ نقشی نداره(چون الان میبینم اساتید در تلگرام و اینستاگرام میگن تا وقتی ارزش معاملات نیاد بالای 5 همت بازار برنگشته و.. که به نظر من هیچ اهمیتی نداره)

3. من سهامی که در واچ لیست دارم رو به دو دسته اصلی تقسیم کرده ام.(نگاه کلی که همیشه به بازار دارم)

الف) سهام نزدیک کف بنیادی (سهامی که میشه گفت در محدوه ارزندگی بنیادی قرار دارند، #مناسب سرمایه گذاری، #بدون حد ضرر تکنیکالی، #خرید پله ای، #قیمت خرید هرچه پایین تر بهتر، لطفا دقت شود که در این حالت چنانچه تشخیص محدوده ارزندگی بنیادی اشتباه باشد ضرر سنگینی به همراه خواهد داشت چون حدضرر نداریم.)
                      ب) سهام بالاتر از محدوده ارزندگی بنیادی (سهامی که از همینجاها 30-40 درصد دیگه هم بریزن به جایی برنمی خوره، ولی چون چارت خوبی دارن ما صرفا دنبال خرید #تکنیکالی هستیم، #مناسب ترید،# رعایت حد ضرر تکنیکالی)

حال تا وقتی که شاخص ها سیگنال ورود به بازار ندادن(که هنوز ندادن) صرفا میتونیم از دسته اول بصورت پله ای کم کم خرید رو شروع کنیم(من خودم طی دیروز و امروز 15 درصد نقدینگی رو 3 سهم از گروه های زراعت، دارویی ، غذایی_لبنی خرید زدم)، اما از سهام گروه دوم(صرفا تکنیکالی) تا وقتی بازار کامل برنگرده نمیخرم چون اینها کف ندارن...

سبز باشید
                      آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2022/10/19, 22:47.

نظر

• amirardalan
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 130

درود دوستان

1. در خصوص شاخص ها هیچکدام هنوز سیگنال ورود به بازار صادر نکرده اند. اما در اینکه نزدیکی کف بازار هستیم و الان کم کم باید سهام مناسب رو برای موج صعودی بعدی خرید شکی ندارم. هر موقع از نگاه من، شاخص ها سیگنال ورود به بازار بدن چارتشون رو میزارم.

2. در خصوص پایین بودن ارزش معاملات متوجه هستم نشانه رکود در بازار است و چه عواقبی دارد اما به شخصه هیچ اهمیتی به این موضوع نمیدم و در استراتژی من هیچ نقشی نداره(چون الان میبینم اساتید در تلگرام و اینستاگرام میگن تا وقتی ارزش معاملات نیاد بالای 5 همت بازار برنگشته و.. که به نظر من هیچ اهمیتی نداره)

3. من سهامی که در واچ لیست دارم رو به دو دسته اصلی تقسیم کرده ام.(نگاه کلی که همیشه به بازار دارم)

الف) سهام نزدیک کف بنیادی (سهامی که میشه گفت در محدوه ارزندگی بنیادی قرار دارند، مناسب سرمایه گذاری، #بدون حد ضرر تکنیکالی، #خرید پله ای، #قیمت خرید هرچه پایین تر بهتر، لطفا دقت شود که در این حالت چنانچه تشخیص محدوده ارزندگی بنیادی اشتباه باشد ضرر سنگینی به همراه خواهد داشت چون حدضرر نداریم.)
                        ب) سهام بالاتر از محدوده ارزندگی بنیادی (سهامی که از همینجاها 30-40 درصد دیگه هم بریزن به جایی برنمی خوره، ولی چون چارت خوبی دارن ما صرفا دنبال خرید تکنیکالی هستیم، مناسب ترید،# رعایت حد ضرر تکنیکالی)

حال تا وقتی که شاخص ها سیگنال ورود به بازار ندادن(که هنوز ندادن) صرفا میتونیم از دسته اول بصورت پله ای کم کم خرید رو شروع کنیم(من خودم طی دیروز و امروز 15 درصد نقدینگی رو 3 سهم از گروه های زراعت، دارویی ، غذایی_لبنی خرید زدم)، اما از سهام گروه دوم(صرفا تکنیکالی) تا وقتی بازار کامل برنگرده نمیخرم چون اینها کف ندارن...

سبز باشید
                        سلام لطفا اگه براتون امکان داره بفرمایید کدام سهام اگه ممکنه. سپاسگزارم.

نظر

• رگنار
                          عضو فعال
                          • Feb 2014
                          • 390

در اصل توسط amirardalan پست شده است View Post
                          سلام لطفا اگه براتون امکان داره بفرمایید کدام سهام اگه ممکنه. سپاسگزارم.
                          درود

من چون جای دیگری سیگنال خرید و فروش اعلام میکنم، دیگه اخلاقی نیست اینجا همون ها رو دقیق بگم (نه اینکه کار شاقی اونجا بکنم منتها خب بحث اصول است)

اما من اینجا بخش اعظم واچ لیست خودم رو میگم و اکثرا از بین همینها(با توجه به تکنیکال و مدیریت سرمایه و...)در چند روز گذشته 20 درصد نقدینگی رو خریده ام و به مرور بعدا بقیه رو هم خواهم خرید.

زراعت: زگلدشت، تلیسه
                          قندی: قزوین، قصفها
                          دارویی: دبالک، داوه، کاسپین
                          غذایی: روغنی(غگل، غبشهر) بسکویت ساز(غسالم، غویتا) لبنی(غالبر، غگلپا) سایر(غمهرا)
                          کاشی: کپارس، کساوه، کترام
                          سیمانی: ستران، سفارس، سفار
                          خودرو: خدیزل، خزر، خفنر، خگستر، خاور
                          ساختمانی: ثامید،ثعمرا
                          شیشه و کانی غیرفلزی: کقزوی، کهمدا، کسرا
                          نیروگاهی: بزاگرس، بجهرم
                          تجهیزات: مادیرا، بموتو
                          رایانه: های وب، مداران
                          بیمه : البرز، ودی
                          شیمیایی: کلر، شوینده، شکربن
                          پالایشی: شبندر
                          سایر: کماسه، وسدید، اهرم، فرابورس و..

لطفا دقت شود که انتخاب اینها در هر گروه لزوما بهترین P.e ها نیستند، و ترکیبی از بنیاد و چارت مدنظرم بوده است.

سبز باشید

نظر

• رگنار
                            عضو فعال
                            • Feb 2014
                            • 390

درود دوستان

یه چند تا نکته راجع به شرایط کنونی عرض کنم،نظرات کاملا شخصی است، نظر مخالف شما هم محترم است، قصد بحث با کسی را هم ندارم. صرفا بیان نظرات خودم است)

1. حاصل 44 سال حکومت ملاها بر سرزمین ایران را همگی داریم می بینیم. سرزمینی خشک و تکیده(آب و خاک و منابع طبیعی و معدنی و.. رو فروختن و خشکاندن) با مردمی فقیر و خشمگین!
                            به گواه آمار خودشان، تقریبا 70 درصد مردم زیر خط فقر هستند. در طول حیات این رژِیم، همیشه مشکل بیکاری جوانان، تورم، کاهش مداوم کیفیت زندگی رو دیدیم. شما دیگه حتی یک نفر آخوند یا سپاهی رو هم پیدا نمیکنید که فساد، اختلاس و دزدی رو انکار کنه، همه میدونن هر کی هر چی تونسته دزدیده و داره میدزده.

2. در آسیب های اجتماعی هم که در همه زمینه ها رکوردهای جهانی رو زدن، از جمله در آمار اعتیاد، فقر، طلاق، خودکشی، افسردگی، سرقت، گدایی، خشونت خانوادگی، خیانت، فساد اداری، مهاجرت و..

3. امروز در جامعه ایران از بچه مدرسه ای گرفته تا دانشجو و معلم و استاد، از پزشک گرفته تا کارگر و کشاورز، از کارمند دولتی گرفته تا خصوصی، از باززگان و تجار گرفته تا صنعتگر و تولید کننده همگی ناراضی هستند. و همگی هم شعار مرگ بر دیکتاتور رو سر میدهند. چه کسی آنقدر کور است که اینها رو نبینه و ندونه؟!

4. شرایط حال حاضر بن بست کامل است! این فقط مردم نیستند که از این نظام قطع امید کرده اند بلکه خودشان هم هیچ امیدی ندارند، چون میدونن هیچ راهی برای بهبود شرایط اقتصادی مردم ندارن. از نماینده پارلمان انگلیس بگیر تا فلان مسول در کانادا همه شون تایید کرده ن که اینها دنبال اخذ پاسپورت اون کشورها هستند یا اینکه تعدادی ازشون از قبل رفتن اونجا..
                            سرمایه اجتماعی این رژِیم در کمترین حد ممکن خودش وجود داره، یه تعداد کمی بسیجی کم سن و سال که شستشوی مغزی شده اند و باتوم به دست در حال سرکوب هستند، و تعدادی نظامی و آخوند که میدونن دارن پول مفت میگیرن. و گرنه بقیه مردم ناراضی هستند.

البته در این بین یه قشری از افراد سطح بالای جامعه طرفدار سرسخت حکومت هستند، از کاسبان تحریم بگیر تا اون نایاکی وطن فروش و خاین که نقش سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم برای خارجی ها و همچنین رساندن پول به رژیم رو داره. یا بسیاری از سرمایه داران که تو همین شرایط با انحصار واردات و.. تونستن ثروت هنگفتی به جیب بزنند، خیلی از رسانه های داخلی حکومت هم متعلق به همین هاست. اکثرا هم اصلاح طلب هستند و در حال مکیدن خون مردم اند. اینه که میبینید طرف سواد و ثروتی داره و در ظاهر نباید آنقدر نگران رفتن اینها باشه اما خب به دلیل منافع ش با هر حیله و نیرنگی شده به دنبال حفظ حکومت موجود است.

5. در این برهه حساس که خیزش سراسری مردم ستمدیده ایران شروع شده حواستون باشه که فریب بازیهای رسانه ای و جنگ روانی رو نخورید!
                            فلانی گفته بیایید گفتگو کنیم! از این مضحک تر وجود نداره... شما راه گفتگو رو بسته بودید اونهایی هم که بهتون نامه زدن رو انداختید زندان وهنوزم اون تو هستند..
                            یا اینکه میخوان با مقصر جلوه دادن ریسی بگن با انتخابات زودهنگام و... اوضاع رو درست میکنیم! مگر شرایط کنونی تقصیر ریسی هست؟! اینم یه ملای فاسد،قاتل و بیسواد هست مثل بقیه شون و شرایط الانم ربطی به ایشون نداره، مردم از این مراحل گذشتن و دیگه میدونن غیر از شخص اول بقیه تو این نظام یه مشت مجری فاسد هستند و قدرت تغییر چیزی رو ندارن.

یا اسیر بازیهای رسانه ای مثل شوک درمانی نشوید، مثل همین اخبار زندان اوین، ماجرای علی کریمی و مهران مدیری، و... اخبار دروغ از واسطه گری برای برجام، اظهارنظرهای عجیب از مسولین و..
                            رژیم در این روزها میخاد هر طور شده با پمپاز اخبار ضد و نقیض و عیب و غریب کنترل ذهن مردم رو دست بگیره.... تا ذهن مردم منحرف بشه، ملت بشینن صحبت کردن و بحث کردن و نظر دادن و تحلیل کردن های چرت و پرت ...تا هم ذهنشان خسته بشه و هم تخلیه بشن... هدف اینه که طرف گول بخوره و بشینه اراجیف گفتن به اسم تحلیل جنگ روسیه و اکراین و اثراتش و...
                            این روزها باید 95 درصد اخبار و تحلیل ها رو نگاه هم نکرد، تنها چیزی که مهمه اعتراضات و اعتصابات مردم هست ولاغیر...

مفاهیم علوم انسانی قابل تفسیرو تاویل و بحث است و هیچ مطلقی وجود نداره! از جمله بحث کردن در باره یک رژیم...
                            اما به باورم هر شخصی با جدایی از هیاهوی رسانه ای و با رجوع به وجدان خودش میتونه با شرافتش روبرو بشه و در سمت درست تاریخ قرار بگیره...

ناله سوخته جانان به اثر نزدیک است ... دست خورشید به دامان سحر نزدیک است

سبز باشید

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

درود دوستان

یه چند تا نکته راجع به شرایط کنونی عرض کنم،نظرات کاملا شخصی است، نظر مخالف شما هم محترم است، قصد بحث با کسی را هم ندارم. صرفا بیان نظرات خودم است)

1. حاصل 44 سال حکومت ملاها بر سرزمین ایران را همگی داریم می بینیم. سرزمینی خشک و تکیده(آب و خاک و منابع طبیعی و معدنی و.. رو فروختن و خشکاندن) با مردمی فقیر و خشمگین!
                              به گواه آمار خودشان، تقریبا 70 درصد مردم زیر خط فقر هستند. در طول حیات این رژِیم، همیشه مشکل بیکاری جوانان، تورم، کاهش مداوم کیفیت زندگی رو دیدیم. شما دیگه حتی یک نفر آخوند یا سپاهی رو هم پیدا نمیکنید که فساد، اختلاس و دزدی رو انکار کنه، همه میدونن هر کی هر چی تونسته دزدیده و داره میدزده.

2. در آسیب های اجتماعی هم که در همه زمینه ها رکوردهای جهانی رو زدن، از جمله در آمار اعتیاد، فقر، طلاق، خودکشی، افسردگی، سرقت، گدایی، خشونت خانوادگی، خیانت، فساد اداری، مهاجرت و..

3. امروز در جامعه ایران از بچه مدرسه ای گرفته تا دانشجو و معلم و استاد، از پزشک گرفته تا کارگر و کشاورز، از کارمند دولتی گرفته تا خصوصی، از باززگان و تجار گرفته تا صنعتگر و تولید کننده همگی ناراضی هستند. و همگی هم شعار مرگ بر دیکتاتور رو سر میدهند. چه کسی آنقدر کور است که اینها رو نبینه و ندونه؟!

4. شرایط حال حاضر بن بست کامل است! این فقط مردم نیستند که از این نظام قطع امید کرده اند بلکه خودشان هم هیچ امیدی ندارند، چون میدونن هیچ راهی برای بهبود شرایط اقتصادی مردم ندارن. از نماینده پارلمان انگلیس بگیر تا فلان مسول در کانادا همه شون تایید کرده ن که اینها دنبال اخذ پاسپورت اون کشورها هستند یا اینکه تعدادی ازشون از قبل رفتن اونجا..
                              سرمایه اجتماعی این رژِیم در کمترین حد ممکن خودش وجود داره، یه تعداد کمی بسیجی کم سن و سال که شستشوی مغزی شده اند و باتوم به دست در حال سرکوب هستند، و تعدادی نظامی و آخوند که میدونن دارن پول مفت میگیرن. و گرنه بقیه مردم ناراضی هستند.

البته در این بین یه قشری از افراد سطح بالای جامعه طرفدار سرسخت حکومت هستند، از کاسبان تحریم بگیر تا اون نایاک وطن فروش و خاین که نقش سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم برای خارجی ها و همچنین رساندن پول به رژیم رو داره. یا بسیاری از سرمایه داران که تو همین شرایط با انحصار واردات و.. تونستن ثروت هنگفتی به جیب بزنند، خیلی از رسانه های داخلی حکومت هم متعلق به همین هاست. اکثرا هم اصلاح طلب هستند و در حال مکیدن خون مردم اند. اینه که میبینید طرف سواد و ثروتی داره و در ظاهر نباید آنقدر نگران رفتن اینها باشه اما خب به دلیل منافع ش با هر حیله و نیرنگی شده به دنبال حفظ حکومت موجود است.

5. در این برهه حساس که خیزش سراسری مردم ستمدیده ایران شروع شده حواستون باشه که فریب بازیهای رسانه ای و جنگ روانی رو نخورید!
                              فلانی گفته بیایید گفتگو کنیم! از این مضحک تر وجود نداره... شما راه گفتگو رو بسته بودید اونهایی هم که بهتون نامه زدن رو انداختید زندان وهنوزم اون تو هستند..
                              یا اینکه میخوان با مقصر جلوه دادن ریسی بگن با انتخابات زودهنگام و... اوضاع رو درست میکنیم! مگر شرایط کنونی تقصیر ریسی هست؟! اینم یه ملای فاسد،قاتل و بیسواد هست مثل بقیه شون و شرایط الانم ربطی به ایشون نداره، مردم از این مراحل گذشتن و دیگه میدونن غیر از شخص اول بقیه تو این نظام یه مشت مجری فاسد هستند و قدرت تغییر چیزی رو ندارن.

یا اسیر بازیهای رسانه ای مثل شوک درمانی نشوید، مثل همین اخبار زندان اوین، ماجرای علی کریمی و مهران مدیری، و... اخبار دروغ از واسطه گری برای برجام، اظهارنظرهای عجیب از مسولین و..
                              رژیم در این روزها میخاد هر طور شده با پمپاز اخبار ضد و نقیض و عیب و غریب کنترل ذهن مردم رو دست بگیره.... تا ذهن مردم منحرف بشه، ملت بشینن صحبت کردن و بحث کردن و نظر دادن و تحلیل کردن های چرت و پرت ...تا هم ذهنشان خسته بشه و هم تخلیه بشن... هدف اینه که طرف گول بخوره و بشینه اراجایف گفتن به اسم تحلیل جنگ روسیه و اکراین و اثراتش و...
                              این روزها باید 95 درصد اخبار و تحلیل ها رو نگاه هم نکرد، تنها چیزی که مهمه اعتراضات و اعتصابات مردم هست ولاغیر...

مفاهیم علوم انسانی قابل تفسیرو تاویل و بحث است و هیچ مطلقی وجود نداره! از جمله بحث کردن در باره یک رژیم...
                              اما به باورم هر شخصی با جدایی از هیاهوی رسانه ای و با رجوع به وجدان خودش میتونه با شرافتش روبرو بشه و در سمت درست تاریخ قرار بگیره...

ناله سوخته جانان به اثر نزدیک است ... دست خورشید به دامان سحر نزدیک است

سبز باشید

:((:((:((

نظر

در حال کار...
                              X