در اصل توسط موی عاقل پست شده است
View Post
فرصت خرید
Collapse
X
-
سلام دوستان عزیز . صبح بخیر
امروز مقاومت حتاید است . در سایت های دیگر هم هماهنگ شده که افراد حقیقی عرضه ای نداشته باشند و رکب بازی احتمالی حقوقی را نخورند . حهت اطلاع رسانی عرض کردم . سهمی که قبل از مقاومتش 7 میلیون صف خرید داشته باشد و پی بر ای در تابلو زیر 5 باشد حرف برای گفتن زیاد دارد . لطفا اطلاع رسانی کنید . انشاالله
به کمک هم سهم را به جایگاه واقعی میرسانیم[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
-
-
نظر
-
در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Postبا سلام خدمت جناب موی عاقل....نظرتون در مورد سیلام و شاراک چی هست؟با تشکرفراواندر اصل توسط sofe پست شده است View Postجناب موی عاقل درود بر شما نوشته جنابعالی در بورکس در مورد شاراک که امروز برای تعدیل بست
موي عاقل نوشته است:
اين 40 تومن سود 3 ماهه مفقوده خيلي ناشيانه مخفي شده
47 ميليارد تومن كه در محل فلش نشان داده شده تقسيم بر تعداد سهام شركت ميشه 40 تومن به ازاي هر سهم!
در اصل توسط sofe پست شده است View Postجناب موی عاقل سلام
لطفا اگر ممکنه برای میان مدت نظرتان را در مورد سه سهم فارس جم وتاپیکو بفرمایید. ممنون
قبل از اینکه جم عرضه بشه تو بورکس شاراک و جم رو مقایسه کردم و نوشتم تا شاراک هست (شاراک حدود 1700 تومن بود ) اشتباهه کسی جم بخره.الانم هنوز بر همین عقیده ام.
در مورد فارس و تاپیکو هم همین نظر رو دارم.
سیلام بزگترین صادر کننده سیمان در بین سیمانی های بورس هست.فقط اشکالش بدهی ارزی هست.اگر با اصلاح استارد 16 مشکل بدهی ارزی حل بشه بهترین شرکت سیمانی بورس هست.
موفق باشید
http:/www.bourex info/viewtopic.phpt=16925&postdays=0&postorder=asc&star t=2140آخرین ویرایش توسط موی عاقل؛ 2013/10/06, 15:15.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
-
-
سلام
من از این چند سهم می خوام چهار تا شو برای بلند مدت انتخاب کنم ممنون می شم من رو برای این 4 سهم یاری کنید:
تاپيكو
ونفت
اخابر
وسكاب
فباهنر
وپترو
وبصادر
وسپه
خساپا
وصنعت
وملت
كاذر