در اصل توسط yahya akbari پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
در یک پست من هم نسبت به طیب خان تند رفتمدر اصل توسط yahya akbari پست شده است View Postامیدوارم روندسهم مثبت بمونه ،،، آقاطیب هم بااطلاعاتش یه قوت قلبی برای دوستان باشه 🙏
نود درصد مطالب ایشان بابت شرکت درست هست
اینکه در گزارشات برخلاف انتظار و تحلیل ایشان سودها غیب شد نه از ضعف تحلیل امثال طیب و سایر دوستان مثل آقای عباد هست بلکه بخاطر تمامیت خواهی و بد ذاتی سهامدار عمده هست
جناب طیب هم امیدوارم خودش به این نتیجه برسد که نحوه برخورد سهامدار عمده با سهم و عملکرد مالی تعیین کننده تر هست تا تحلیل
👍 4🙏 1نظر
-
سلام و عرض ادب....
بعد حدود 2 سال میخوام یه پست جوندار بزنم که اگر امثال جناب تکنیکالر عزیز تشریف داشتند؛ میشد چند روزی راجع بهش بحث و جدل کرد.....
...........................................
نظر بنده راجع به دوست عزیزم جناب طیب که برای ادب، متانت و بخشی از اعتقادات فرهنگی و اجتماعی ایشان به شخصه احترام و ارزش زیادی قائلم :
اول :
من درست بعد یکسال آشنایی با جناب طیب کاملا راه و اعتقادم رو از نظر بورسی از ایشان جدا کردم و این رو شاید صد بار هم اعلام کردم، سال 98 هم در عمومی و هم خصوصی به ایشان گفتم، وقتی شما برای فرضت (یعنی مثلا رشد قیمت شرکت صدرا) هیچ بازه دقیق و بسته زمانی تعیین نمیکنی، حتی اگر فرضت محقق بشه در بهترین حال یک فرض غیرعلمی است، چون فرض علمی مهمترین مولفه اش خاصیت ابطال پذیری است و نبود بازه بسته زمانی برای ارزیابی فرضیه، خاصیت ابطال پذیری رو از یک فرضیه میگیره و اون رو مطلقا بی اعتبار میکنه...........
آخه یادمه یه زمانی باید جواب چند نفر رو تو خصوصی میدادی که چرا با طیب مخالفت جانانه نمیکنی؟!!! 😄
دوم :
در مباحث سیاسی و اعتقادی من هم زمانی به ایشان کمی شک داشتم، که به نوعی حکومتی هستند حتی در لفافه هم به ایشان در خصوصی عرض کردم؛ اما مواضع و پستهای انتقادی ایشان در 2، 3 سال اخیر که در بخصوص در تاپیکهای سیاسی میزدند، به نظرم انقدر تند و بی ملاحظه بودند که این شک بنده رو تاحدی مرتفع کرد............
سوم :
در نظر داشته باشید؛ شناخت بنده از جناب طیب صرفا به واسطه 2 نفر از دوستان مشترک بوده که مدعی بودند ایشان را از نزدیک میشناسند......
اما بنده با یکی از سهامداران عمده ی صدرا یعنی جناب ناصر حمزه ای (به قول تکنیکالر ارباب ناصر) عزیز حدود 7 ساله که رابطه کاملا نزدیکی دارم، از پرتفوی معاملاتی تا کارخانه و دفتر ایشان رو دیده ام؛
خلاصه کلام اگر من جناب حمزه ای رو از نزدیک نمیشناختم میگفتم ایشان قطعا همان جناب طیب است حالا چرا ؟؟؟؟
-مواضع ایشان در مورد آینده صدرا از سال 97 تا به امروز هنوز نسبت به اینده و خوب بودن سهم کاملا پابرجاست!
-سهم اصلیشان صدراست، چند ده میلیون سهم دارند و تا جایی که من میدونم به جز یکی دو بزنگاه کلی، همواره سیاستشان نگهداری طولانی سهم بوده است!
-تقریبا همیشه به بنده توصیه خرید سهم داشته اند و حتی گاهی به جای بنده و برای بنده سهم خریده اند.......
-ایشان تقریبا همیشه مبلغ سهم بوده اند حتی برای چند نفر از دوستان و نزدیکان هم به توصیه خودشون صدرا خریده اند.......
-البته ایشان همیشه نسبت به بی کفایتی مدیریت مواضع بسیار تندی داشته اند و چندین بار هم حتی به مرحله مجادله و شکایت و غیره رفته اند.......
.................................................. .................
حالا سوال اصلی که مطرح است این است :
خُب اگر قرار باشد هر سهامدار بلندمدتی، تعداد سهم زیاد، امیدوار به آینده سهم صدرا را (عامل قرارگاه یا حکومتی) بدانیم پس من هم باید این جناب حمزه ای عزیز یا امثال ایشان رو (که میدونم چند نفری هستند) رو شامل همه ی این ویژگیها بدونم؛ اما عرض کردم حداقل تا جایی که بنده اطلاع دارم و با ضریب اطمینان بالای 80 درصد هیچ کدوم از این برچسب ها به ایشان نمیچسبه!!!
و درست به همین دلیل میتونم این فرض رو هم محتمل میدونم که جناب طیب هم مثل جناب حمزه ای از سهامداران بلندمدتی با تعداد سهام زیاد و میانگین قیمتی بسیار کم هستند، که بعد از سالها همراهی و دریافت سودهای نسبتا خوب از سهم هنوز به آینده سهم امیدوارند و اصلا در چنین شرایطی شاید بهتر باشد بگوییم امکان خروج از سهم یا تعویض آن را هم نداشته باشند، پس ترجیح میدهند به استراتژی نگهداری سهم ادامه دهند، فکر میکنم اگر من در شرایط این عزیزان بودم احتمالا همین کار رو میکردم!
.................................................
اما در یک نکته کوتاه هم راجع به دوست عزیزم (silver, solo. one و غیره) :
اگر ایشان هم همان جوان عزیزی باشند که تو نمایشگاه نفت سال 98 با هم گپی کوتاه زدیم؛ همون موقع هم خدمتشون گفتم بر فرض صحت همه ی صحبتهای شما راجع به جناب طیب، به نظرم خود شما یکی از مهمترین اشخاص در معرفی و به نوعی مبلغ ایشان بوده اید!!!
.................................................. ..
اما نظر شخص خودم راجع به سهم صدرا در شرایط فعلی :
-یکی از بدترین سهم های بازار به لحاظ مدیریت، نقد شوندگی، ریسک، رشد و نگهداری بلندمدت در تاریخ اخیر بورس
-حداقل در حکومت فعلی امید به وصول حق کلیم های میلیارد دلاری از دولت ورشکسته، یک خودفریبی کودکانه و نزدیک به محال
-خریداران بعد از سال 99 از بزرگترین بازندگان تاریخ بورس ایران
-اما صرفا و صرفا برای نوسانگیری، اونهم فقط برای افراد کاربلد یا رانتی به نظرم بد نیست!!!
.................................................. ................
اما یادی هم کنیم از همه کاربران قدیمی و عزیزی صدرا که اسم اکثرشون رو فراموش کردم، انشاءالله هر جا هستند سالم و شادکام باشند :
راکی، بارسلونا، خودم و خودم، غزل، بیکرانه، جناب طیب، کاشان، بارسا، دلخوش، علی آقا، مهر 16 هزار تومانی، استاد تکنیکالر، داوود، جناب حمزه ای، مدلا، خسته، سولو، آخوند عزیز، سامان عزیز، باران عزیز، رضای عزیز، ویون، جناب زنگنه، علیرضای عزیز، بادبان، رئیسعلی، شاهین، سعید، نوید، اهورا، تجهیزاتی، سهامدار 67، زارعی، mhmn، محمد شاهرودی عزیز، رهبری، حقی، و دکتر محمدی عزیز و همه ی عزیزانی که فراموش کردم....
نمیدونم چند نفر از رفقای قدیمی باقی موندند، اما یک زمانی تا 6 صبح اونهم شب عید، تو تالار قدیمی صدرا از هر موضوعی گپ میزدیم و واقعا لذت میبردیم! برای بنده واقعا تجربه ارزشمندی بود.....
.................................................. ..........
عذرخواهی اگر احیانا پاسخ دوستان رو به این پست نمیدم، فقط میخوام بیشتر از این وقت دوستان رو نگیرم...آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2025/12/05, 19:22.
🥰 7نظر
-
عرض ادب
دوستان صدرایی عزیز
بیشتر دوستانی که بیشتر از دو میلیون و ششصد هزار سهم صدرا دارند در کانال خصوصی که توسط جناب شیخ در تلگرام ایجاد شده است عضو هستند و خیلی از دوستان قدیمی هم عضو هستند و در کانال مذکور الان دارندگان یک میلیارد و چهارصد میلیون سهم عضو هستند
نظر

نظر