120 هزار سهم رو قبل بسته شدن خریدیم. فک کنم دیگه با پولش باید خداحافظی کنم
فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )
Collapse
X
-
حالا کاری به فولاد ندارم ولی کاش بازار رو باز می کردن ...خیلی از سهام رو اگر بیست سی درصد پایینتر بشه نقد کرد و تبدیلشون کردبه طلا ...ضرر از نصفش برمیگرده ...هرچی طولانی تر بشه این توقف بازار به ضرر سهامداراس....تورم داره هررروز بیشتر میشه ...هرروز از توقف و تاخیر تو نقد شوندگی سهام ...ادم رو از تورم بیشتر عقب میندازهدر اصل توسط رعد پست شده است View Post120 هزار سهم رو قبل بسته شدن خریدیم. فک کنم دیگه با پولش باید خداحافظی کنم
اون اقای بز !!!کجاس که می گفت پنجا میلیارد دلار گذاشته پشت دست دولت !!الان بیاد از بازار حمایت کنه !!!
آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2026/04/26, 17:51.
👎 3👍 2نظر
-
خوبه ولله سهام رو در کف کف بفروشند ،برن طلا رو در اوج اوج بخرند!!!در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
حالا کاری به فولاد ندارم ولی کاش بازار رو باز می کردن ...خیلی از سهام رو اگر بیست سی درصد پایینتر بشه نقد کرد و تبدیلشون کردبه طلا ...ضرر از نصفش برمیگرده ...هرچی طولانی تر بشه این توقف بازار به ضرر سهامداراس....تورم داره هررروز بیشتر میشه ...هرروز از توقف و تاخیر تو نقد شوندگی سهام ...ادم رو از تورم بیشتر عقب میندازه
اون اقای بز !!!کجاس که می گفت پنجا میلیارد دلار گذاشته پشت دست دولت !!الان بیاد از بازار حمایت کنه !!!
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
👍 4نظر
-
خوب کسی کسی رو مجبور نکرده اینکارو بکنه ..یه نظر و پیشنهاده ..من خودم اگه امکان نقد شدن سهامم بود اینکارو می کردم ..این بسته بودن بازار ..سهامدارو از تورم به شدت عقب انداخته و هرچی هم بیشتر بسته بمونه اون ترس و حس متضرر و تلاش برا فرار از بازار تشدید میشه ..خودرو تو اسفند قیمتش چند بود الان چنده؟ .ملک و کالای مصرفی هم همینطور؟ .... خیلی از سهام هنوز به کف نرسیده..و تعدادی هم ممکنه دوباره سقف بالاتر بزنن مثل سیمانی ها ...دلارو طلا هم هنوز به اوج نرسیدن ...و تنها چیزی که تو این وضعیت نه جنگ و نه صلح برا سرمایه گذاری و تبدیل سهام هنوز جای رشد دارن همین طلا و دلار هستن ...در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
خوبه ولله سهام رو در کف کف بفروشند ،برن طلا رو در اوج اوج بخرند!!!
🤔 1نظر
-
بنظرم بیشتر تبلیغ طلا بود تا نظر.
امید جان اخیرا زیاد در مورد رشد طلا صحبت میکنید فکر میکنم بخاطر استرس باشه.
در بازار هم سهم خوب هست هم سهم بد،نمیشه مقایسه سهام و طلا و خودرو رو با سهام بد اندازه بگیرید همین الان که طلا چند ماهیه وایستاده و اعصاب خرد کن شده سهامی هستند که هر روز بالا میرن یه نگاهی به نمودار سینرژی بکن ببین چقدر رشد داشته؟ بعدش در مورد فروش سهام صحبت می کنیم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
👍 3نظر
-
بعید میدونم تو این وضعیت کسی باشه استرس نداشته باشه .از ملاک و کارخونه دار تا سهامدار و خرده پایی.مثل ما که طبق عادت ..سرمایه رو تو دو سه بخش مختلف بازار تقسیم کردم ...سهامم که معلوم نیس کی باز میشه و چی سرش میاد ..طلا هم با وجود پایین اومدن از اوج بازم تو سودم ...یه ماشین رو تو سودم که اونم جرات نمی کنم بفروشم ..مثل سهام سال ۹۹ شده ...همین سینرژی که گفتی..شما که حرفه ای بازار هستی نمیدونم طرفش رفتی یا نه ...من به عنوان یه سهامدار عادی ....جرات نمی کنم مثلا طلا تو این قیمت بفروشم برم سینرژی بخرم...منم نگفتم همه سهام از بیخ به درد نمیخورن...بحثم ناظر به وضعیت فعلی و عقب افتادن از تورم بود ....در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postبنظرم بیشتر تبلیغ طلا بود تا نظر.
امید جان اخیرا زیاد در مورد رشد طلا صحبت میکنید فکر میکنم بخاطر استرس باشه.
در بازار هم سهم خوب هست هم سهم بد،نمیشه مقایسه سهام و طلا و خودرو رو با سهام بد اندازه بگیرید همین الان که طلا چند ماهیه وایستاده و اعصاب خرد کن شده سهمامی هستند که هر روز بالا میرن یه نگاهی به نمودار سینرژی بکن ببین چقدر رشد داشته؟ بعدش در مورد فروش سهام صحبت می کنیم.
👍 2نظر
-
۱۰ میلیون تن از ظرفیت سالانه تولید فولاد کشور در اثر حمله آمریکا و اسرائیل کاهش یافت
روزنامه اعتماد نوشت:
🔹این روزها صنعت فولاد در ایران حال خوبی ندارد. برآوردها از میزان آسیب به این واحدها به دنبال حملات اسراییل و آمریکا نشان میدهد، حدود ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید سالانه واحدهای فولادی کاهش یافته است. این رقم معادل ۲۵ تا ۳۰ درصد ظرفیت تولید فولاد کشور است.
🔹صنعتی که سهمی حدود ۳۱.۹ میلیون تن تولید سالانه کشور داشت و به عنوان یکی از پیشرانهای اصلی اقتصاد صنعتی کشور بهشمار میآید. این صنعت با توجه به گستره وابستگیهای پسینی و پیشینی هنگام آسیب در تمام بخشهای وابسته مستقیم و غیرمستقیم اثر گذاشته است. اکنون به واسطه آسیب این صنعت تمام صنایع بزرگ و مهم ازجمله ساختمان، خودروسازی و انرژی و زیرساخت دچار شوک شدند.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
👍 1نظر
-
سوال سهامدار در مجمع و معادن در خصوص فولاد مبارکه و زیر مجموعه های این شرکت :
با توجه به اتفاقاتی که در فولاد مبارکه رخ داده و توقف تولید، و اینکه ۲۰ تا ۲۵ درصد فروش گلگهر و چادرملو به فولاد مبارکه بوده، آیا این شرایط بر فروش محصولات شرکتها تأثیر میگذارد؟ همچنین آیا ممکن است فولاد مبارکه برای جبران خسارات خود از شما درخواست کمک مالی داشته باشد و این موضوع روند اجرای پروژههای شما را متوقف کند؟
پاسخ مدیریت :
در هفته گذشته جلسهای مفصل برای بررسی همین موضوعات برگزار کردیم. تمام سناریوها ارزیابی شده و برای هر وضعیت، از جمله تغییرات بازار، احتمال صادرات، یا محدودیتهای صادراتی، برنامههای مشخصی طراحی شده است. اجازه دهید جزئیات این تصمیمات را مطرح نکنم زیرا مسائل داخلی شرکت است؛ اما مطمئن باشید که از نظر مدیریتی کاملاً آمادهایم و مسیرهای عملیاتی برای هر حالت تدوین شده است.
در مورد فولاد مبارکه نیز باید توجه داشت که این کارخانه یک مجموعه ملی و استراتژیک است. همه ما وظیفه اخلاقی و حرفهای داریم که به عبور این شرکت از بحران کمک کنیم. من مطمئنم با توجه به تجربه و ظرفیت بالای نیروهای متخصص، فولاد مبارکه بهزودی از این شرایط عبور خواهد کرد. مطمئن باشید مجموعه ما نیز مانند گذشته در کنار این صنعت خواهد بود.
البته بیان دقیق برخی جزئیات بهدلیل ملاحظات امنیتی و صنعتی امکانپذیر نیست، اما همکاران ما در مبارکه با تمام توان در حال فعالیت هستند تا شرایط مدیریت شود. /بورس۲۴درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
محصولات حاصل از فعالیت بازرگانی فولاد مبارکه در بورس کالا عرضه خواهد شد
شرکت فولادمبارکه در راستای انجام مسئولیت خود در قبال مردم عزیز ایران و واحدهای تولیدی مصرف کننده محصولات تخت فولادی در کشور، توانسته است با فعال کردن فرصت های بازرگانی موجود در داخل و خارج کشور، ظرفیت های جدیدی را برای تامین محصولات فولادی فراهم آورد لذا این شرکت با هماهنگی کامل با وزارت صنعت، معدن و تجارت و نهادهای متولی تنظیم بازار اقدام به عرضه جدید محصولات فولادی خود می نماید.
در این راستا شرکت فولادمبارکه در تاریخ ۱۴۰۵/۲/۷ اقدام به عرضه ورق گرم عمومی و متعاقب آن در روزهای پس از آن اقدام به عرضه اختصاصی ورق گرم جهت نوردکاران و خودروسازان خواهد نمود.
همچنین این شرکت در هفته آتی نیز اقدام به عرضه ورق سرد، گالوانیزه، رنگی و قلع اندود خواهد نمود.
شرکت فولادمبارکه علیرغم حملات نظامی و آسیب های جدی واردشده به خطوط تولید ، قطعا خواهد توانست با استفاده از ظرفیت های بازرگانی و در مشارکت با شرکای تجاری بین المللی و داخلی خود نیاز مردم شریف ایران به محصولات متنوع فولادی را تامین نماید
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر

نظر