طلب حلالیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dornaa
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1467

پاسخ : طلب حلالیت

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
    سلام درنا ...

تحلیل اخزا داشتید ( ایضا سال گذشته انار را احتکار کردی سپس سیکنال خرید دادی ))

درنا جای خوب و آرام پردیس کجاست ؟ پردیس آب و هوای بهتری از تهران داره ؟ درسته؟
    سلام

جای خوب پردیس فاز 3پردیس که تماما به سرمایگذاری پردیس تعلق دارد ومنطقه مانند شهرک غرب تهران یکدست میباشد

نظر

• dornaa
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1467

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
      حاچی بهرام خان خانان معروف به بهرام خان
      من یکی از اعضا تالار بورس به خاطر تابلو و پیج درست شده توسط شخص شما که رویش نوشته بودید شاخص 2400 . و خودم شخصا چندین دفعه ازت پرسیدم که خیلی شاخص بالا رفته و تو گفتی خانه اول و خانه دوم .و این بامبول بازیها و سیل سهامداران 80 میلیونی و پول هوشمند و..... و همتی زیرک و دزپشند دانا و نوبخت چی چی و اشیخ حسن روباهی و.....
      مرا فریب دادی و باعث میلیارها ضرر مالی به من و دوستان من شدی
      من به تو به تابلو تو و به تبلیغ و بوق زدنهای هر روزه تو درتالار ضرر کردم و خدا شاهد است به برکت این ساعت و روز قسم از حقم در پیشگاه الهی ار تو نمیگذرم هم ضرر مالی و هم ضرر جانی و جسمی به من زدی و الان 7 ماه است بیمارم از دست شماها و.....
      خدا شاهد است اگه اخرتی باشد که هست و 1500 سال است دارند میجگندند که ثباتش کنن
      من اگه خود خدا هم ازت بگذرد من از تو و دار و دسته بی شرف تو که باعث و بانی این ضرر به من و ملت من شدند نمیگذریم.
      حالا هی برو مارمولک بازی دربیارو بپیچون و توجیه کن
      من از حقم در پیشگاه حق .نمیگذرم
      تو غلط میکنی بوق چی یه عده بی شرف مزدور میشوی و.....
      این قدر نامرد بودی که 8 -9 ماه بعد از سقوط شاخص فراری شدی و پیدایت نبود
      بعد پیدایت شد و گفتی اینها که گول من و دولت و.... خوردند بروند کد بورسی اشان را باطل کنن
      تو بی شرف این را به من و دوستان داغ دیده گفتی یا نگفتی؟؟؟؟
      این قدر دلم پره که نگو................
      وسلام دیدار ما به قیامت.....................
      مقصر فقط خودتونید چرا هرچی من میگفتم بازار خطریه همتون میگفتید پیرو خرفت شدی

حالا عیب نداره تجربه میشه برای پیروخرفتیتون

نظر

• dornaa
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1467

در اصل توسط dadash پست شده است View Post
        شما در تاپیک گالیور بازگشت بازار رو نوید ندادید؟؟؟؟
        .
        خیردادش من ازحداقل 6ماه پیش به این بازار اعتقادی نداشتم وندارم ودرسایت قبلی هم بارها اعلان نمودم

نظر

• dornaa
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1467

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
          راستش این موضوع مارگارین هم روی سینه من سنگینی میکند.

البته سیگنال خروج از بازارم اشتباه نبود.

هم سقف و هم کف را دستکاری میکنند آقایون

متاسفانه با آدمهای درست حسابی سرو کار نداریم همشون شر و خلاف.

در اصل سو استفاده شد از بازار.

من منتظر برگشت مارگارین و نامه تجدید ارزیابیش بودم.

که خورد به خنس و بعد عدم موجودی مواد اولیه و تعطیلی و این بند و بساطها

افزایش نرخ هم قطره چکانی. 10 درصد . 10 درصد !

شرایط را دولت سخت میکند وهمچنین بازی کثیف سهامدار عمده سر تجدید ارزیابی.

نمیگم من بی تقصیر بودم.

ولی متاسفانه خیلی بهش اعتقاد داشتم.

زمینم زد.

ولی نمیخواهم با این گند بلند شوم.

حتی اگر یک ضرب از 2100 تا 7100 بره.

اعتماد مقدسه ازنظر من.

وقتی خچه دار بشه طلا هم بشه اون سهم از نظر من نکبتی بیش نیست.

منم به خاطر مارگارین از دیگر کاربران عذرخواهی میکنم.

نمیتونم حلالیت بخواهم.

زین پس هم اعلام نمیکنم چی میخرم و میفروشم.

چون خیال نمیکردم کسی از روی دست من خرید و فروش کند.

نمیدونم حتی ضررهایتان را چطوری میتونم جبران کنم.

فشار سنگینیه روی سینم.

بر مسببانش لعنت.
          گالیور من که حلالت نمیکنم .

شیرمم حلالت نمیکنم .

گفته باشم

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8473

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
            گالیور من که حلالت نمیکنم .

شیرمم حلالت نمیکنم .

گفته باشم
            خاک تو سرت کنم دیوونه

هه هه

شما حلال نکنی خیالی نیست.

بچه پولدار

نظر

• نجاT...
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 2638

من از طرف مارادونا از تمامی انگلیسی ها حلالیت می طلبم.
              انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• جان اسنو.
                ستاره دار (1)
                • Jul 2020
                • 1992

من یکی از اعضا تالار بورس به خاطر تابلو و پیج درست شده توسط شخص شما که رویش نوشته بودید شاخص 2400 . و خودم شخصا چندین دفعه ازت پرسیدم که خیلی شاخص بالا رفته و تو گفتی خانه اول و خانه دوم .و این بامبول بازیها و سیل سهامداران 80 میلیونی و پول هوشمند و..... و همتی زیرک و دزپشند دانا و نوبخت چی چی و اشیخ حسن روباهی و.....
                من به تو به تابلو تو و به تبلیغ و بوق زدنهای هر روزه تو درتالار ضرر کردم
                میخواستم دو سه روز فقط استراحت کنم فیلم و غیره و دیگه نیام اینجا فعلا :)

ولی این مطلب ...

داداش ببخشید من دخالت میکنم ولی ببینید اینجا تایپک عذز خواهی هستش ایشون دارن اگه کاری کردن طلب حلالیت میخان

بعدشم کی میتونست واقعا پیش بینی درستی بکنه هیشکی هر کس هم بگه داره قمپز میاد

بازار کاملا بی تحلیل شده بود هر مقاومتی شکسته میشد هررر مقاومتی پودر میشد یک میشد یک و صد یک و دیویست سیصد چهارصد و ووو

هرکی هم میخاست چیزی بگه کد بورسیش باطل میشد

ندیدین مگه سران سه قوا چطور اخطار میدادن که با برهم زنندگان جو بازار برخورد خواهیم کرد (میخایین کپی کنم همشو اینجا تلنگری بشه )

اواسط که چندتا کانال محو شدن چندتا سایت هم بسته شدن

کسی جرات داشت چیزی بگه؟ تازه اگر هم میگفت خلافش ثابت میشد و فرداش دوباره مقاومتی پودر شده بود

بهتره منصافه قضاوت کنیم بازار به هیچ صراطی مستقیم نبود بهرام خان تنها کسی نیست که احیانا غلط پیش بینی کرده

همه همین طور بودن

همین تایپک رو ببینید چند نفر عذر خواهی کردن ؟

یه چیز دیگه

میگین میلیاردی ضرر کردین

چرا از همین میلیارد چند میلیون ندادین برین کلاس تحلیل یاد بگیرین

مگر نه اینکه ورود به هرکاری هر کاررری مستلزم اینه فوت و فنشو یاد بگیرین ؟

خدا شاهده من اصلا قصد جانب داری یا برعکس ایراد ب کسی رو ندارم فقط میگم درست قضاوت کنیم یه سوزن بزنیم ب خودمون بعد ی میخ به دیگران

امیدوارم هرچه زودتر بورس به جایگاه واقعی خودش برسه و همه اینا خاطره بشه

بورس در مقایسه با خیلی چیزا ملک دلار طلا و .. خیلی عقبه خیلییی

منکه خیلی امیدوارم

تا یار که را خواهد و میلش ب که باشد /:.Heart.:/
                @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• آريانا
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 599

من به تو به تابلو تو و به تبلیغ و بوق زدنهای هر روزه تو درتالار ضرر کردم و خدا شاهد است به برکت این ساعت و روز قسم از حقم در پیشگاه الهی ار تو نمیگذرم هم ضرر مالی و هم ضرر جانی و جسمی به من زدی و الان 7 ماه است بیمارم از دست شماها و.....
                  من اگه خود خدا هم ازت بگذرد من از تو و دار و دسته بی شرف تو که باعث و بانی این ضرر به من و ملت من شدند نمیگذریم.
                  بعد پیدایت شد و گفتی اینها که گول من و دولت و.... خوردند بروند کد بورسی اشان را باطل کنن
                  اصلا قصد نمک پاشیدن روی زخمتان را ندارم ولی وقتی وارد بازارِ سرمایه ای میشوید که مملو از دروغ و نیرنگ و رانت و پارتی بازی و شارلاتان بازی هست پس باید قبل از ورود سرمایه های ریز و درشت خود , ابتدا با مبلغی بسیار اندک وارد این بازار ناجوانمردانه بشی و ضمن یاد گیری تمام خصلتهای شمرده شده بازار , در کنارش هم به یادگیری علوم مربوط به بازار سرمایه که عبارتند از علوم تکنیکال و بنیادی و علوم اولیه اقتصاد و حسابداری و همچنین بازارخوانی را فرا بگیرید و سپس اقدام به وارد کردن سرمایه بیشتر به بازار نمائید.

به اعتقاد بنده کسانیکه سیگنال میدهند از این جهت که مسبب ضررو زیان بنده بشوند نیستند بلکه خود من هستم که کورکورانه و بدون داشتن جزئی ترین اطلاعات بازار سرمایه , سرمایه خود را بازیچه سیگنالهای این و آن قرار میدهم پس اگر ضرری از این روش متحمل شدم مقصر اصلی خودم میباشم نه کس دیگری.

پیشنهاد میکنم تا زمانیکه به علوم یاد شده اشراف پیدا نکردید اکثر سرمایه خود را از بازار چه با سود و چه با زیان خارج کرده و شروع به مطالعه علوم مربوطه نموده و با آن اندک سرمایه نیز برای عدم دوری از جو بازار اقدام به رصد روزانه بازار به جهت یادگیری بازارخوانی و دیدن و درک تمامی شارلاتان بازیهای بازار , بکار بگیرید.

این نوشته من به جناب بهرام خان و یا هر کس دیگری از کاربران که پیشنهاد خرید و فروش سهامی را میدهند نیست و بنده هیچگونه گله ای از این افراد ندارم و نخواهم داشت.البته به جز افرادی که بطور عمد موقع خرید, سیگنال فروش و موقع فروش, سیگنال خرید میدهند.

و در آخر عرض کنم که کسی که بدون داشتن علم کافی وارد بازار سرمایه بخصوص بازارهای مالی ایران میشود بهتر است زیان نموده تا از همان ابتدا که هنوز چیزی را از دست نداده به این مهم اعتقاد پیدا کند که باید قبل از ورود , علم و آگاهی خود را افزایش دهد و سپس بطور رسمی وارد بازار شود چرا که اگر در همان ابتدای ورود به سودهای مناسبی دست پیدا کند این امر به ایشان مشتبه میشود که توانائی لازم را برای حضور در بازارهای مالی را داشته ولی به ناگاه ممکنه همه ی دارو ندار خود را از دست بدهد.

ابتدا آموزش و کسب دانش,

سپس ورود به بازار سرمایه.

این جمله را فراموش نکنید.

متاسفانه مدت زیادی است که تحلیل از بازار سرمایه ما رخت بر بسته و فقط رانت و کلاه برداری و دستورات حکومتی است که بر بازار حاکم می باشد و بزرگترین کلاه بردار این بازار خودِ دولت بی تدبیر بوده که چنان سرمایه های مردم زجر کشیده را با ترفند وارد بازار کرد و در نهایت سود اصلی را خود از جیب مردم برد و ضررش را برای مردم گذاشت.

از همان زمانی که مهناز خانمی که هیچکس شناختی روی ایشان نداشت و با وجود این همه کارشناس بنام بازار سرمایه , به یکباره ایشان را جلوی دوربین تلویزیون قرار میدهند و پیش بینی تعجب برانگیزی را اعلام میدارند تا دولت بتواند با هل دادن مردم به سمت بازار سرمایه به مقاصد خود که عبارت بودند از جبران کسری بودجه , کاهش نقدینگی و کنترل تورم دست یابد که در این راه به میزان مکفی موفق هم عمل کرد.

شاید بتوان گفت که امثال این خانم هستند که برای مقاصد از قبل تعریف شده برایشان, اقدام به دادن سیگنالها و یا آدرسهای اشتباهی کرده تا ضمن خوش رفصی , به منافع خود نیز دسترسی یافته و پشیزی ارزش برای میلیونها آدمِ دارا و نداری که سرمایه هایشان را به باد دادند , قائل نمی باشند.و شما باید از دست چنین افرادی با این نیات ناراحت باشی و نه از دست کسانیکه بدون غل و غش و تنها بر اساس اعتقاد به دانش خود ( چه درست و چه اشتباه ) و بدون هیچگونه دغل بازی اقدام به دادن سیگنال میکنند.
                  آخرین ویرایش توسط آريانا؛ 2020/11/26, 00:05.

نظر

• گالیور
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 8473

حرفه ای بازار به خاطر طمعش میخوره زمین

همون موقعه که گفتم بازار میریزه همه فحشم دادند.

گفتند زور نزن نمیتونی پاینتر بخری.

یا توی تایپیک بانک آینده

چه انگهایی بهم چسبوندند.

در صورتی که من اصلاً دنبال بزخری نبودم.

بلکه میخواستم کار خیر کرده باشم و جلوی ضررشان را بکیرم.

حتی اینده هم اصلاح داشت هر چند ناچیز.

هنوز وملی تو اصلاحه!

متقاعد کردن مردم خیلی سخته.

انقدر سخته که حتی خودت هم به گفته خودت شک میکنی و باز بعد این که نقد کامل شدی میری به گفته اشتباه عموم باز سهم میخری.

یک اصل ساده هست در بورس.

کف بخر

سقف بفروش.

وسلام.

خیلی سخت نیست فهمیدنش.

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

شاخص 427,139 ریپ میزد و خیلی ها می خواستند خارج شوند بنده نگذاشتم ...

تنها کسی بودم که هدف بیش از 2 میلیون واحد را اعلام عمومی کردم ...

آیا سودهای رویایی شان را به من دادند ؟

قبل از آن هم روی 290 ریپ میزد . قبل تر هم ....

انصاف تان کجاست؟

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/11/26, 00:47.
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

من اگه خود خدا هم ازت بگذرد من از تو و دار و دسته بی شرف
                        تو که باعث و بانی این ضرر به من و ملت من شدند نمیگذریم.

بنده با تحلیلی دقیق در شاخص 294,000 واحد اجازه ندادم از بورس خارج شوی ( طبق سند زیر ))
                        در شاخص 1,975,000 واحد سیکنال خروج دادم ( سند آن را هم دارم ))
                        سرمایه شما 7 برابر شد طبق شاخص و شاید دهها برابر ...
                        آیا ریالی از سود خودت را به بنده دادی؟! .... شرم آور است این مقدار دروغ و قدرنشناسی !
                        شما همان کاربر 1000 چهره هستی با 1000 آیدی مختلف ......
                        ..............

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/11/26, 01:15.
                        .

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                          عضو فعال
                          • Mar 2020
                          • 1075

این چه حرفی است میزنی
                          من از رو دست گالیورعزیز ابسال خریدم 2300 تومن رو 5600 گفت بچه ها من دارم خارج میشوم شاید بالاتر هم برود ولی من خارج شدم
                          ما هم با سود بسیار بسیار شیرین خارج شدیم
                          داداش من به همه گفتم هم تو اون تالار و هم اینجا که هیچی حالیم نیست سواد کلاس و خط ندارم رو دست مردم مورد اعتماد خرید و فروش میزنم
                          خودم کارشناس نیستم به گفته کارشناس ملک . طلا و بورس میخرم
                          به این مردک هم اعتماد کردم دیده بودم درست میگوید ولی نمیدانستم مزدور چیره خوار است اوردندنش تا .....
                          بگذریم اعصاب ندارم...........
                          بزرگوار
                          شما به جهل خودت اعتماد کردی!
                          اگر کارشناس نیستی مثل این چند ده هزار میلیارد تومنی که افراد پوشون رو در صندوق سرمایه گذاری گذاشتند شما هم باید همین کاری رو کنید
                          ادرس کانال تلگرامی ام:
                          https://t.me/afkarboursei

نظر

• AK119
                            عضو عادی
                            • Sep 2020
                            • 275

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
                            بزرگوار
                            شما به جهل خودت اعتماد کردی!
                            اگر کارشناس نیستی مثل این چند ده هزار میلیارد تومنی که افراد پوشون رو در صندوق سرمایه گذاری گذاشتند شما هم باید همین کاری رو کنید
                            سلام علیکم
                            چند صندوق خوب نام ببرید؟

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                              عضو فعال
                              • Mar 2020
                              • 1075

در اصل توسط AK119 پست شده است View Post
                              سلام علیکم
                              چند صندوق خوب نام ببرید؟
                              سلام
                              بازدهی و اطلاعات صندوق ها در لینک زیرموجود هست
                              میتونید بررسی کنید
                              مقایسه صندوق های سرمایه گذاری
                              ادرس کانال تلگرامی ام:
                              https://t.me/afkarboursei

نظر

• مرشد
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 682

تنها کسی که صراحتا و قاطعانه پیش بینی سقوط بازار را شدیدا شفاف هشدار داد علیرضاحسنی بود.
                                چه دشنام ها که به او دادیم و هنوز از او دلخوریم.
                                به سهم خود حلالیت می طلبم

نظر

در حال کار...
                                X