کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنظر ميرسه با توجه به ورود كربن به روند صعودي خريدش در محدوده 300 با حد ضرر 290 ميتونه مناسب باشه.
نظر شما در اين خصوص چيه؟
همچنين ثفارس در صورتيكه قبل از 335 برگرده (با همين حد ضرر)
فرشید جان من وقتی در برنامه داینامیک در تایم دیلی کار میکنم تاریخ رو درست نشون میده برای رسم فیبوی زمانی.ولی وقتی میرم روی تایمهای دیگه (ی ساعتی ,4ساعته,و.......) تایم رو اشتباهی نشون میده.چجوری این مشکل رو حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظر ميرسه با توجه به ورود كربن به روند صعودي خريدش در محدوده 300 با حد ضرر 290 ميتونه مناسب باشه.
نظر شما در اين خصوص چيه؟
همچنين ثفارس در صورتيكه قبل از 335 برگرده (با همين حد ضرر)
کربن ایران را منهم این طرف و آنطرف میشنوم که می گویند صعودی شده ولی نظر من این است که تا اخر زمستان حداقل در آن خبری نیست.نمی دانم شاید من اشتباه می کنم.
اما ثفارس رو تا حدود زیادی مطمئنم که قیمت روز کاری قبل را تا مدتها نخواهد دید.
مانده بودم چرا تا تاریخ مورد نظر به سقف کانال نرسیده که با یک دامنه نوسان آزاد خودش رو به انجا رساند و موج C رسما کلید خورد.
روند میان مدت فاذر ، دانا و هپکو را چطور ارزیابی میکنی؟
باتشکر
سلام
فاذر یه 15 تا 20 روزی تا شروع رشدش زمان باقی مانده چه بسا کمی هم کاهش پیدا کنه.
دانا تحلیل در همین تاپیک حدود 1 ماه پیش گذاشتم رشدی کرد و احتمالا باید کمی اصلاح کند ولی در بلند مدت جای رشد دارد.
هپکو بررسی نداشتم متاسفانه
فرشید جان من وقتی در برنامه داینامیک در تایم دیلی کار میکنم تاریخ رو درست نشون میده برای رسم فیبوی زمانی.ولی وقتی میرم روی تایمهای دیگه (ی ساعتی ,4ساعته,و.......) تایم رو اشتباهی نشون میده.چجوری این مشکل رو حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
چون ما در بورسمون در روز فقط 4/5 ساعت دیتا داریم ولی داینامیک 24 ساعت
وقتی در 4 ساعته تحلیل می کنید هر 6 کندل یک روز محاسبه می شود.ولی ما به ازای روز فقط 2 کندل داریم که دومی هم فقط نیم ساعت فعال بوده.
در بورس ما فقط در روزانه و هفتگی تحلیل کنید و اگر در 1 ساعته تحلیل می کنید باید تاریخ ها را دستی محاسبه کنید
4 ساعته هم هیچ ارزش تحلیلی ندارد.
نظر