شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mp_emperor
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 83

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

روز همگی خوش...برنامه پایش امشب رو از دست ندین...مهمون جالبی داره
    این لینکه ارتباطی برنامه پایشه...میتونین براشون پیغام بزارین http://www.payeshtv1.ir/fa/contactus

البته در معرفی این جناب فرشاد مومنی که مهمونه امشبه هم :
    فرشاد مؤمنی استاد دانشگاه علامه طباطبایی، عضو مؤسسه دین و اقتصاد و صاحب نظر اقتصادی است.[۱][۲]
    وی که به نوعی به اقتصاد نهادگرا معتقد است، به عنوان مشاور ارشد اقتصادی موسوی قبل از انتخابات دهم ریاست جمهوری انتخاب گردیده‌است.[۳]
    فرشاد مومنی از اعضای حزب جمهوری اسلامی بود و در آن زمان مسئولیت کمیته دانش‌آموزی حزب را برعهده داشت. در دوران نخست وزیری میرحسین موسوی نیز به عنوان دستیار در کنار میرمصطفی عالی‌نسب، مشاور ارشد اقتصادی موسوی، کار می‌کرد. وی پیش و پس از انقلاب رابطهٔ نزدیکی با محمد حسینی بهشتی داشت و هم اکنون نیز عضو مؤسسه تنظیم و نشر آثار شهید بهشتی می‌باشد. مومنی پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ و علیرغم اینکه توسط دانشگاه کلمبیای آمریکا برای تدریس یک کرس درسی در رشته اقتصاد و همچنین همکاری در یک تیم پژوهشی تحت نظر اقتصاددان نامی جهان استیگ لیتس دعوت نامه دریافت کرده بود(نیازمند منبع)، حضور در ایران را بر ترک کشور ترجیح داد، این موضوع در کنار علاقه‌ای که نسبت به دکتر مصدق دارد و بی پرده آن را بیان می‌کند نمایی از گرایشات ملی گرایی وی را علاوه بر گرایشات اسلام خواهی او نشان می‌دهد
    بنظرم فرصت خوبیه برایه نظر دادن

نظر

• erfanslash
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 762

نظر

• mohsen kaveh
        عضو فعال
        • May 2011
        • 474

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
        اين خبر ميتونه براى كليت بازار خوب باشه !

دولت تجدید نظر می کند/بررسی اصلاح نرخ گاز مصرفی پتروشیمی ها
        http://ecobourse.ir/detail/News/5597
        جناب محلوجی نرخ خوراک چون توسط مجلس تعیین شده غیر قابل تغییره . خبر مربوط به گاز مصرفی پتروشیمیهاست
        من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post

آنرا که حساب پاک است از محاسبه چه باک است... ایشان اگر یک مثال نقض بتونه بیاره که در پستی سهمی رو به بقیه گفتم بخرید بنده همین الان چهار طرف بازار بورس رو می بوسم و دیگر نمی نویسم.... خدا رو صد هزار مرتبه شکر که اهل دغل بازی و دوز و کلک نیستم و لقمه حرام تا بحال سر سفره زندگیم نبوده... همیشه به اصولی اخلاقی به خصوص در بازارهای کم عمقی مانند بورس معتقد بوده و هستم و از آن تخطی نکرده ام...

تحلیل شاخص هم ارایه دیدگاه از دورنمای بازار است که ممکن است بر اساس قانون احتمال در بازار درست و یا نادرست باشد... بنابراین این ادعای واهی و پوچ که بنده به کسی ضرر زده ام هیچ محل بحثی نداشته و ندارد و فقط حماقت نگارنده اون رو به همگان ثابت می کنه...

ارادتمند- بهزاد
          با سلام خدمت دوستان؛

هنوز یاد نگرفته ایم که اگر کسی اینجا مطلب می زند ، کسی او را مجبور نکرده؛ یا در راه رضای خدا، یا در راه منافع خودش و بیشتر در راه ازمودن نظر خودش مطلب می زند. پس هر کسی عقل باید به خرج دهد و خودش تصمیم نهایی را بگیرد.
          اینکه فرومها هم به درد نمی خورد حرف بیهوده ای است
          چرا؟
          نمونه بسیار کوچیک ان گفته کاربر سفید قلب در سایت همسایه است که قبل از عید گفت بهم اسم ام اس دادن و گفتن از بازار خارج شو. همون خروجی که در یکشنبه سیاه بزرگان(دله دزدان) مملکت خارج شدن. خوب شما خدای تکنیکال و بنیادی هم باشی کلاه رفته سرت. چون تو ایران زندگی می کنی و خیلی فروم خون ها موفق تر از تک ابزارها هستند!

در نهایت با روحیه پاچه گیری و توهین به هیچ جا نمی رسیم.
          در سایت همسایه یک کاربری امروز ای دی دومش لو رفت(در حال تمسخر یکی از تحلیل گرای ان سایت)
          من به شخصه هیچ گاه نوشته های ایشان را قبول نداشتم و البته تابلو بود تهی بودن نوشته های ایشان . ولی دلیل نمی شود با ایشان در همون فروم کل کل کنم. بخوان و بررسی کن در نهایت خودت تصمیم بگیر.

امید است فرهنگ جامعه ما رشد کند . . . که از اقتصاد خیلی مهمتر است.
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11263

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
            آمار تولید 4 برابری خودرو و سایپا در سه ماهه اول سال در قیاس با سال گذشته ساعت 12 رو کدال نشسته...

به نظرتون این می تونه نوید لیدری مثبت این دو رو برای فردا بده یا خیر؟
            بهزاد عزیز باوجود این که تمام سبدهای بنده مربوط به گروه خودرو بود
            ولی بعید بدانم این خبرها تاثیری درروند معاملات این گروه داشته باشد
            اعتماد تنها مشکل این بازار است
            سال گذشته هرچه خبرمنفی ازمذاکرات و.... به بازار می رسید بازارتوجه ای نداشت وبالا می رفت
            الان قضیه دقیقا معکوس است

این گروه فردا به حمایتی مهمی می رسند وامیدوارم ازاین سطح برگردند

نظر

• Amir.S
              عضو عادی
              • May 2014
              • 40

دوستان حتما به این صفحه برید

و این متن رو کپی کنید

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11263

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                با توجه به قیمت سهام از گروه های مختلف در بورس تهران

قیمت سهام خودرویی و مپنا و برخی لاستیک و پلاستیک و کاشی در بورس تهران باید قیمتشان نصف شود ...

در صورتی که بقیه سهام افت نکند !

اگر بقیه سهام بخواهند افت کنند

موارد بالا باید یک سوم شوند !
                دلیل شما برای این که باید خودرویی ها ومپنا نصف یا یک سوم شوند چیست؟؟؟
                به نظرتان اگراین اتفاق بیفتد بازار نظاره گر خواهد بود؟؟
                به نظرتان اگر خودرو به زیر200رسید پتروپالایش وبقیه گروه ها نظاره گرخواهند بود

چه بخواهید وچه نخواهید لیدرامسال بازار چه درروند منفی وچه درمثبت خودرویی ها هستند
                این نکته را به یاد داشته باشید برگشت بازار بااین گروه خواهد بود

درضمن قصد تبلیغ ندارم چون درحال حاضر یک سهم خودرویی نیز درسبد خود ندارم

بدرود

نظر

• Amir.S
                  عضو عادی
                  • May 2014
                  • 40

دوستان بجای نشستن و کاری نکردن :

لطفا فقط همین " امروز " رو همکاری کنید :

لطفا فقط همین امروز رو " 30 دقیقه " وقت بگذارید و اعتراض کنید - همینطور دقایقی وقت بگذارید و در تمامی تاپیک ها این متن رو منتشر کنید

به خداوند قسم که اگر امروز تعداد بالایی این کار رو انجام بدن ، فردا بازاری مثبت خواهیم داشت . شک نکنید

************************************************** ***********

ابتدا متن زیر رو " یا هر متن دیگه ای " از لینک زیر به حسن روحانی بفرستید :

سلام آقای رئیس جمهور - عرضی نیست بنده پس از اولین گفتگوی 100 روزه شما و با تاکید حمایت شما از بورس اوراق بهادار وارد بورس شدم . اکنون هم فقط میخواهم به علت اینکه سرمایه ام را نابود کرده اید و 50 درصد سرمایه ام از بین رفته است از شما تشکر کنم . سپاس
                  http://barghnews.com/fa/news/4641/%D...A7%D8%AE%D8%B5

جهت ارسال متن بالا کلیک کنید : http://www.rouhani.ir/contactus.php

سپس تشریف ببرید به فیسبوک - اگر ف ی ل - ش ک ن ندارید از وی پی ان میتونید استفاده کنید " البته میدونم همتون فیسبوکی هستید "

لینک صفحه فیسبوک حسن روحانی : http://fa-ir.facebook.com/rouhani.ir

سپس در توئیت روحانی هم اعتراضتون مبنی برد عملکرد دولت نسبت به بورس رو بنویسید :

فقط این نیست :

تا اینجای کار فقط خود روحانی شنیده و اونهایی که به فیسبوک و توئیت ایشون مراجعه می کنن خواهند دید ولی باید از مجاری قانونی اعترض کنیم :

بدونید که نه روحانی ، نه مجلس ، نه هیچ کس دیگه ای تا زمانی که جمعیت ما را نبینن اقدامی نخواهند کرد:

ارسال شکایت از طریق سازمان بازرسی کل کشور :

به این آدرس برید و متن اعتراضیتون رو بنویسید و به سازمان بازرسی کل کشور ارسال کنید " فکر کنید اگر امروز 1000 تا ارسال بشه چه خواهد شد "

http://shekayat.bazrasi.ir/Portal/Ho...d-7e17bae8416a

در قسمت اول نوشته " نام دستگاهي كه از آن شكايت داريد " : سازمان بورس و اوراق بهادار در ردیف حرف " س " رو انتخاب کنید . بقیه هر جور دوست دارید انتخاب کنید ولی متنی که در دلتون هست رو بنویسید نیازی نیست یک متن خاص باشه

************************************************** *************************************

ارسال شکایت به رهبری :

البته نوشته شده به صورت کتبی ارسال بشه ولی وقتی حجم پیامها رو مشاهده کنند بیشک از کنارش نخواهند گذشت

http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=letter

************************************************** ***********************************

ارسال شکایت به آقای ارسلان فتحی پور که رئیس کمسیون اقتصادی مجلس هستند

ارسال شکایت به آقای طیب نیا " ایمیل شخصی ایشون "

ايميل طيب نيا

taiebnia@ut.ac.ir

سپاس از همه عزیزانی که مشارکت می کنن

از تو سهامدار عزیز انتظار داریم که اگر به این عمل باور ندارید حداقل در جلوگیری از اون کوشش نکنی - ممنون

لطفا این پیام رو امروز در تمامی تاپیک ها و حتی تالارهای همسایه " اینطوری صدا می زنن " منتشر کنید تا اکثر سهامداران مشاهده کنن

لطفا این پیام رو به صورت خصوصی به سایر کاربران ارسال کنید

نظر

• K.S
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 113

اون روزهای اول که بورس شروع به ریزش کرد هر کسی یه دلیلی میگفت از دعوای حقوقی ها با سازمان گرفته تا ..... تا اینکه یک شوالیه بنام طیب نیا ظاهر شد و اعلام کرد این ریزش با دخالت دولت بوده و ایشون نظرشون رو حبابی بودن قیمتها بوده . این آقا فکر میکرد هر وقت هم که صلاح بدونه بازار رو برمیگردونه ولی الان نمیتونه گندی که زده رو جمع کنه .
                    ظاهرا این آقا از تمام درسهایی که خونده فقط ارزش اسمی سهم رو یاد گرفته که کمر به 100 تومانی کردن همه سهمها بسته و از ارزش ذاتی و دفتری سهمها اطلاعی نداره . متاسفانه بعضی ها جنبه پست و مقام رو ندارن و الان خودشون رو صاحب اختیار همه چیز میدونن .

نظر

• bahary
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 2510

جو متلاطم بازار اکثر سهامداران را بشدت عصبی و نگران کرده است و متاسفانه بحثها از حالت منطقی خارج و به سمت درگیریهای لفظی و جنجالی سوق پیدا کرده است.من هم از اواخر آذر 92 با نگاه کردن به نمودارها و اخبار این حس را پیدا کرده بودم که بازار ریزش می کند ولی هیچ توجهی به ان نکردم تا امروز که پرتفوی خود را نزدیک به 65درصد زیان می بینم.اما سوال این است که چه باید کرد؟ و در این وضعیت که همه ناامید از برگشت بازارندتصمیم عاقلانه چیست؟ آقای Dow در تئوری های خود در خصوص روندبازارها و مراحل و چگونگی تشکیل روند صعودی 3 مرحله را بیان می کند:
                      1- مرحله تجمیع : زمانی که اخبار بسیار بداقتصادی و سیاسی در حال انتشار است و تازه کاران و مبتدیان بازار را ترغیب به فروش هیجانی و بدون منطق سهام خود که در قیمتهای خیلی بالا خریده اند ، می کند و این درست زمانی است که ریزشهای سنگین عملا در حال اتمام بوده و حرفه ای ها و حقوقی های بزرگ مشغول خرید هستند ولی بصورت چراغ خاموش و کاملا بی سرو صدا.
                      2- مرحله رشد پایدار: در این مرحله اکثر مبتدیان و تازه واردان بازار کاملا ناامید شده و از بازار خارج شده اند، در عوض حرفه ای ها در حال خریدند و بازار از حالت نزول خارج شده و در حال رشدی مساعد، پیوسته اما آرام است. در این حالت بازارهیچ هیجانی ندارد و بصورت کاملا منطقی در حال رشد است. در این مرحله سهامداران خرد و مبتدیان هنوز نسبت به بازار بدبینند و معمولا اخبار در این شرایط با بدبینی همراه بوده و بسیاری از رکود مجدد و برگشت قیمتها بیمناک اند.سهامدارن خارج شده هنوز اطمینانی به خرید و جایگزینی سهام را ندارند و تماشاگر رشد ارام و پیوسته می مانند.
                      3- مرحله انفجار بازار : در این مرحله خریدها جنبه هیجانی و غیر منطقی یافته و هر کسی را می بینید صحبت از بازار بورس و خرید سهام میکند و این درست زمانی است که یک سرمایه گذار حرفه ای بفکر فروش و خروج از بازار است ؟ بعنی قیمتها بی دلیل رشد کرده و باید کاهش یابند.این آخرین مرحله یک روند صعودی است و بلافاصله بازار وارد مراحل اولیه ریزش خود می شود.
                      نتیجه گیری اینکه وضعیت بورس ایران امروز در حال گذار از مرحله دوم تئوری فوق است و چنانچه شاهد هستیم در بیشتر سهم های بزرگ و شاخص ساز بازار خرید های آرام حقوقی ها و حرفه ایها را می بینیم.در اکثر قریب به اتفاق سهام اندیکاتور ها در منطقه فروش هیجانی و اشباع فروش قرار دارند.اخبار بد اقتصادی و رویدادهای مبهم سیاسی اثرات مخرب خود را در بازارکاملا آشکار نموده و هر چند ابهامات بسیاری هنوز وجود دارد که به ریزش بیشتر قیمتها و افت شاخصها کمک می کند ، اما مذاکرات پیش روی ژنو افق آینده مثبت را رقم خواهد زد .من بر این نظرم که هیچیک از طرفهای غربی و ایران موافق کش یافتن مذاکرات نیستند و اراده جمعی بر توافق و ختم پرونده هسته ای قرار دارد و عدم توافق به زیان همه است و اگر توافق نهایی صورت نگیرد برای ایران خسارت بارتر است و اصل حاکمیت در خطر سقوط قرار می گیرد و هیچیک از سردمداران نظام راضی به این اتفاق نیستند و لذا توافق هرچند ضعیف و به ضرر ایران هم باشد صورت می گیرد..فروش سهام در وضعیت حال بازار هیچ توجیه منطقی و تکنیکی ندارد و فروشندگان بیشترین خسارت را متحمل خواهند شد.نهایت ریزش بازار از اینجا به بعد 10درصد هم نمی شود، پس مواظب سهام خود باشید.

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

اين و كه گفتيد درسته ولى با يك تناسب ساده ميشه گفت كه شاخص ٢٠درصد ريزش داشته پرتفوى شما ٦٥درصد حالا اگه ١٠ درصد ديگه اصلاح كنه خودتون حساب كنيد

نظر

• ابوذر
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 614

در اصل توسط mohammadrahmani پست شده است View Post
                          خوبه دیگه به همدیگه نون غرض بدین.
                          سلام من این را میدانم که مقصر اصلی ضرر هر شخصی عدم درک درست وتحلیل بازار و روانشناسی آن وطمع میباشد من خودم روزانه 2میلیون تومان از سبدم کم میشود با آنکه تعدادی از سهام من معامله نمیشود یا بسته است یا قفل است ولی خود من در این چند روز با آنکه دیگر حجت به من تمام شده بود که سقوط آزاد بورس اتفاق افتاده بطور مثال سهم مپنا را میدانم که اگر سر ساعت 9 فروختم که هیچ در غیر اینصورت (چون سهامدار عمده سر صف میخرد )با صف فروش مواجه میشوم و نمیتوانم بفروشم و کاهش سرمایه ولی تا میبینم کمی قیمتها بهتر شد و تعدادخرید بالا رفته از فروش منصرف ویا در قیمت بالا فروش را میگذارم.من خودم از چند ماه پیش تصمیم گرفته بودم اکثر سبدم را به سهمی اختصاص دهم که در این چند ماه بورس اگر افتی هم کرده سریعا جبران کرده وبالاتر هم آمده وتنها سهم سبد من بوده که به بیش از 3 برابر خریدم فروختم ولی تنبلی و پشت گوش انداختن من وهمان طمع باعث شد که این کار را نکنم .در بورس اگر خود من به تجربیات 10 ساله خودم عمل کرده بودم با سود 200 درصدی از بورس چند ماه پیش خارج میشدم .ولی مقصر خودم هستم که به علم دانسته عمل نکردم وتجربه 84 را فراموش کردم

نظر

• abstract
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1506

اصل اول در هر شغلی قبول ریسکهای شغلی هستش .
                            من خودم منتقد عملکرد سازمان و فساد سازمان یافته اونم .
                            ولی فراموش نکنیم که همگی از این ریسکها آگاه بودیم و هستیم .
                            کسی که تو پالایشگاه کار میکنه بخوبی میدونه انفجار . آتش سوزی و ..... جزو ریسکهای شغلی اون هست .

Sent from my GT-N7100

نظر

• ائلشن
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 993

از دوستان کسی نتونست درست و یا غلط بودن شایعه استعفا رو دربیاره؟

نظر

• والیخان
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 413

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
                                از دوستان کسی نتونست درست و یا غلط بودن شایعه استعفا رو دربیاره؟
                                سلام
                                درطول37سال گذشته چندتااستعفاداشتیم تواین بلاد؟

نظر

در حال کار...
                                X