کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
توضيح اينكه حدس مي زنم موج ١،٢ تكميل شده و منتظر موج ٣هستم كه هدف با باكس قرمز مشخص شده
در صورتي كه تا خط عمودي آبي بعدي تكليف خودش رو با كانال مشخص نكنه و سقف كانال رو نشكنه دور جديد ريزش شروع مي شود.
تشکر ایا ونفت هم از شبندر پیروی میکنه متاسفانه من هم شبندر هم شاوان هم ونفت دارم ایا هرسه تا نمودارهای مشابه دارن؟اخه هروقت شبندر صف میشه اونها هم صف میشن اگر قراره طبق نومدارتون تا 18 زوئن رشدی نباشه ایا بهتر نیست کمی سبک کنم؟
تشکر ایا ونفت هم از شبندر پیروی میکنه متاسفانه من هم شبندر هم شاوان هم ونفت دارم ایا هرسه تا نمودارهای مشابه دارن؟اخه هروقت شبندر صف میشه اونها هم صف میشن اگر قراره طبق نومدارتون تا 18 زوئن رشدی نباشه ایا بهتر نیست کمی سبک کنم؟
تا 18 ژوئن رشدی نباشه؟
اگر تحلیل معتبر باشد 18 ژوئن تا ابتدای ژوئیه تاریخ سقف است اگر قبل از این تاریخ از کانال خارج شود تارگت مورد اشاره احتمالا محقق شود ولی رشد ضعیف و اینکه تا آن موقع از سقف کانال خارج نشود یعنی از 1300 عبور نکند محکوم به ریزش است.
در صورتی که کف قبلی حدود 1080 بشکند تحلیل باطل است.
از نظر تکنیکال موقعیت خرید ایده آل است برای دوستانی که با ریسک کمتر خرید می کنند بعد از شکست خط روند کوتاه مدت خرید مناسب تر است.
احتمالا بعد از شکست روند نزولی یه رشد شارپ تا 8150 و در میان مدت تارگت حدود 10000 ریال خواهیم داشت.
دوست عزیز
این تحلیل را بعنوان یک سناریو گوشه ذهن داشته باش
هیچ اصراری به درست بودن آن ندارم ولی در نقطه ایست که کم کم ریسک خرید بسیار بالاست اگر این سهم را دارید 4چشم رفتار سهم را زیرنظر بگیرید که به شما ضربه نزند.
خیلی باید مراقب بود. بعد از اینکه صف خرید برچیده بشه احنمال ریزش سنگین هست!
نظر