فرصت فروش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید نصیری
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 594

پاسخ : فرصت فروش

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
    سلام بر دوستان

الف) تعريف اصل عدم

همه چيز از عدم به وجود و از نيستي به هستي آمده است براي اثبات عدم نيازي به دليل نيست (البته بعضي استناد كرده اند كه براي عدم يك شيئي در بعضی موارد نيز مي توان دليل اقامه كرد بدين بيان كه هرگاه شخصي كه متهم به سرقت مسلحانه در زمان و مكان معيني مي باشد مي تواند براي دفع اتهام خود ثابت نمايد كه در زمان وقوع جرم در مكان ديگري حضور داشته مثلاً در زمان وقوع جرم در خارج از كشور بوده است.)
    من که قانع شدم :D
    ولی شما هم مقداری راجع به این شرکت اطلاعات جمع کنید .. یه شرکت با ماهیت پیمانکاری که تو سه حوزه فعالیت میکنه سودسازیش در گروه بستن قرارداد تو رشته مربوطه است و اعلام فرصت خرید و فروش شرکت ورای مباحث ذکر شده توسط شما ست ... یا اینوری هست یا اونوری ( گفتم شاید از وضعیت پروژه و قرارداد اطلاع دارید که ظاهرا بی اطلاع هستید )

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
    درود

دوستان فکر می کنم حداقل کاری که موقع اعلام فرصت فروش می کنید این می تونه باشه که یه تحلیل یا حداقل یه دلیل بیارید !!

به خصوص خیلی مشتاقم بدونم چرا قاسم باید بشه 700تومان ! قاسم ندارم ولی اگر داشتم توی این قیمت ها فروشنده نبودم .
    سلام ..
    پی به ای هر سه تا رو نگاه کنید ... راجع به اینها جست و گریخته تو فضای تلگرام و جاهای دیگه قبلا مطالبی گفته شده
    قاسم بابت بالا رفتن دوره گردش نقدینگی که شرکت رو مجبور به اخذ وام با سود بالا جهت تامین سرمایه در گردش میکنه موجب بالا رفتن هزینه مالی شرکت میشه که در نهایت با حاشیه سود پایینی که داره سود رو خیلی زیاد تغییر میده

مقایسه هم بخواید انجام بدید با شرکت پخش البرز هر دو فعالیت مشابه دارند ... سود هر دو برابر و در خیلی موارد شرایط برابری دارند اما قاسم 500 میلیارد و پخش 150 میلیارد بازار بهش ارزش داده
    قاسم با بهبود جو بازار راحت رشد میکنه اما تو این رشد احتمالی فرصت محض فروش هست ...
    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• علی نظامی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1033

در اصل توسط وحید نصیری پست شده است View Post
      ولی شما هم مقداری راجع به این شرکت اطلاعات جمع کنید .. یه شرکت با ماهیت پیمانکاری که تو سه حوزه فعالیت میکنه سودسازیش در گروه بستن قرارداد تو رشته مربوطه است و اعلام فرصت خرید و فروش شرکت ورای مباحث ذکر شده توسط شما ست ... یا اینوری هست یا اونوری ( گفتم شاید از وضعیت پروژه و قرارداد اطلاع دارید که ظاهرا بی اطلاع هستید )

سلام ..
      پی به ای هر سه تا رو نگاه کنید ... راجع به اینها جست و گریخته تو فضای تلگرام و جاهای دیگه قبلا مطالبی گفته شده
      قاسم بابت بالا رفتن دوره گردش نقدینگی که شرکت رو مجبور به اخذ وام با سود بالا جهت تامین سرمایه در گردش میکنه موجب بالا رفتن هزینه مالی شرکت میشه که در نهایت با حاشیه سود پایینی که داره سود رو خیلی زیاد تغییر میده

مقایسه هم بخواید انجام بدید با شرکت پخش البرز هر دو فعالیت مشابه دارند ... سود هر دو برابر و در خیلی موارد شرایط برابری دارند اما قاسم 500 میلیارد و پخش 150 میلیارد بازار بهش ارزش داده
      قاسم با بهبود جو بازار راحت رشد میکنه اما تو این رشد احتمالی فرصت محض فروش هست ...
      سلام وحید. حوصله داریااا:D

اگه وقت کردی هم حداقل سالی یه بار سری به گروه بزن. :*

نظر

• وحید نصیری
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 594

سلام علی :*
        از بازار کلا بیرونم
        امروزی بیکار بودیم یه چرخی تو بورس زدیم
        منابع آگاه میگند فرزاد با قوت قلب بیشتری دعاگو هست :D
        موندمون تو بازار با این شرایط جوونیو لگدمال میکنه ... دو دوتا کردم عملگی بیتره :)
        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

مثلا می خواهد آپولو هوا کند....شما که مطلع هستین بگین چقدر سود میسازه؟

یه نگاه به پی بر ای سهم انداخته اید؟

شرکت های پیمانکاری مگر چه گلی به سر سهامدارنشون زده اند که این یکی میخواهد بزند....یه عده بادش کردن شما هم دادش را می زنید اگر همان ها که دارند بادش می کنند می دانستند که بنیادش می خواهد اپولو هوا کند خب تا حالا تحلیلش را زده بودن....ادعاشون هم که کم نیست

اون شرکت های پیمانکاری هم که همیشه قرارداد دارند مگر پولشان را داده اند ببینید وضعشان چطوره

این حرفا تازه واردین بورس را فقط گول میزند
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• وحید نصیری
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 594

یک زمانی مدارن قرارداد ارزی بسته بود و با تغییر نرخ ارز شرایط طوری رقم خورد که شرکت زیان دید
            پیمونکارای محلی هم که تو کار ساخت و ساز بودند با رشد مصالح ضرر کردند (اونایی که قرارداد با مصالح بسته بودند )
            گفتم شاید اتفاق مشابهی یا چیزی از این دست برای شرکت اتفاق افتاده ! و شما مطلع هستید اما ظاهرا از روی نشناختن و بی اطلاعی با یک صحبت کلیشه ای که بیشتر معیار شخصی است فرصت فروش اعلام کردید

اعلام فرصت فروش برای یک شرکت نیاز به اطلاع و آگاهی بیشتری داره تا اعلام فرصت خرید!

با این حال موفق باشید @};-
            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

یک زمانی مدارن قرارداد ارزی بسته بود و با تغییر نرخ ارز شرایط طوری رقم خورد که شرکت زیان دید
              پیمونکارای محلی هم که تو کار ساخت و ساز بودند با رشد مصالح ضرر کردند (اونایی که قرارداد با مصالح بسته بودند )
              گفتم شاید اتفاق مشابهی یا چیزی از این دست برای شرکت اتفاق افتاده ! و شما مطلع هستید اما ظاهرا از روی نشناختن و بی اطلاعی با یک صحبت کلیشه ای که بیشتر معیار شخصی است فرصت فروش اعلام کردید

اعلام فرصت فروش برای یک شرکت نیاز به اطلاع و آگاهی بیشتری داره تا اعلام فرصت خرید!

با این حال موفق باشید @};-
              شما چند پست بالاتر با معیار پی بر ای فرصت فروش برای سهام اعلام کردین.....نگاه کنید

حال چطور است اعلام فرصت فروش نیاز به اطلاع و آگاهی و....دارد:-/

صحبت کلیشه ای و معیار شخصی؟؟؟!!!!! مگر نه این است که شما هم در پست های بالا همین معیار را در نظر داشته اید....چه شده است حال که سهامدارش هستین دلتون نمیاد بگید سفته بازی هستش

پی بر ای قاسم رو با تمحرکه مقایسه کردین
              قاسم : 15
              تمحرکه : منفی 35

گفتم سودش را اعلام کن؟ یا سودش رو اعلام کن با تحلیل یا حرفت رو پس بگیر

در ضمن برو یه مقدار سوابق من رو مطالعه کن تا بدونی با کی داری حرف می زنی

حیف بیکار نیستم هر روز بیافتم تو صورت های مالی و دست سفته بازا رو رو کنم وگرنه همین رو هم برای شما تحلیل می کردم تا بدونی قرار نیست اپولو هوا کنه

نظر

• وحید نصیری
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 594

شرکتی که با یک قرارداد سودش از این رو به اون رو میشه رو با شرکت نوسا و سمگا که بالاتر از ناوشون دارند معامله میشند و حتی استفاده بهینه از منابع نمیتونه پی به ایشون رو بشکونه مقایسه کردن اشتباهه

برو صورت مالی بخون بیا دست سفته بازا رو کن ...

سابقه اتون هرچی بوده برای عده ای به هر حال قابل احترامه، برا من نوعی بیا این سهم رو تحلیل کن تا ببنیم چطور بدون خوندن صورت مالی فهمیدی این سهم فرصت فروشه !

در اصل توسط وحيد نصيري پست شده است
                شايعاتي مبني بر تصميم شركت نسبت به افزايش سرمايه تا 20 ميليارد تومن طي دو سه مرحله به گوش ميرسه @@8

احتمالا براي طرح خاصي هست @@3 @@3
                آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2015/01/02, 23:28.
                بهترین تفریح خوابه!

نظر

• milad97
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 2520

شرکتی که با یک قرارداد سودش از این رو به اون رو میشه رو با شرکت نوسا و سمگا که بالاتر از ناوشون دارند معامله میشند و حتی استفاده بهینه از منابع نمیتونه پی به ایشون رو بشکونه مقایسه کردن اشتباهه

برو صورت مالی بخون بیا دست سفته بازا رو کن ...

سابقه اتون هرچی بوده برای عده ای به هر حال قابل احترامه، برا من نوعی بیا این سهم رو تحلیل کن تا ببنیم چطور بدون خوندن صورت مالی فهمیدی این سهم فرصت فروشه !
                  هیچی دیگه نمیگم چون مخاطب خودش عاقله

فقط یه نصیحت میکنم هیچ وقت واسه بزرگ جلوه دادن خودت به دست و پای اونی که صدتا مثل تو بلده نپیچ

اون تاپیک رو هم خوندم....جالبه دست به دامن خرید و فروش لیست سهامداران شدن
                  الان یه نگاه بندازن به خرید و فروش لیست سهامداران؟!!!!

قدیم ها می خواستن یه سهم رو باد کنن می گفتن می خواد زمین بفروشه.....چند وقت پیش شد قرارداد......الان جنگ مدیریتی/:.yead.:/ از وقتی که در بترانس اون اتفاق افتاده همه توهم جنگ مدیریتی گرفتتشون
                  آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2015/01/02, 23:36.

نظر

• abstract
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1506

در مورد جنگ مديرتي عرض كنم كه بيشتر اين حقيقي هاي بالاي درصد از پارسال تو اين سهم گير كردن و منتظر فرصتي براي خروج هستن /.:biggrinsmiley.:/ و خودشون رو تو اين مدت با نوسان گيري روي سهم دلداري دادن :D
                    ربطي به دعواي مديريتي نداره
                    سهم تا نره بالاي سقف قبلي نميشه در مورد روندش چيزي گفت .
                    سابقه اون تحليل گر جديدم(از لحاظ فعال شدن روي سهم ) كه براي اهالي سايتهاي بورسي مشخصه . همون خودش سيگنال فروشه . ولي بازم ميگم تا وقتي اون بالاي درصد ها از ضرر خارج نشدن فعلا سهم ترسي نداره .

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

کرازی به وضوح فرصت فروش...

5 زیر موج موج سوم سهم تموم شده،واگرایی منفی در ار اس ای مشهوده و در مکدی هم یحتمل رخ میده...دیگه اخرای بازیشه به نظرم...
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                        تمحرکه را فرصت فروش میدانم

گرچه شاید قیمتش بالا رود ولی این افزایش قیمت دلیل بنیادی ندارد
                        زمانی که این پست رو زدم قیمتش 256 بود الان چند هستش

نه ماهش هم اومد ....دوست عزیزمون هم غیبش زده که می گقت اپولو هوا می کنه

والا ما اگر اینجا فرصت فروشی اعلام می کنیم واسه اینه که بقیه ضرر نکنن.....بچه های فروم ضرر نکنن گرچه که دستمون هم نمک نداره......وگرنه من خودم که خوب بلدم چه سهمی خرید و فروش کنم

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

کسی جرات داره اعلام کنه؟:*

نظر

• argo
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 745

وبملت ٢٠٨و صادرات ٩٥ و تجارت همه رو بفروشين بندازين به خلق الله بره
                            واتي ١٩٨ تومني
                            حق خودرو ٨٩ تومني
                            بنداز بره

@hd_trader
                            پي نوشت
                            http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                            "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• reza13642125
                              عضو عادی
                              • Jan 2014
                              • 233

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                              کسی جرات داره اعلام کنه؟:*
                              پالایشگاهی ها

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                                وبملت ٢٠٨و صادرات ٩٥ و تجارت همه رو بفروشين بندازين به خلق الله بره
                                واتي ١٩٨ تومني
                                حق خودرو ٨٩ تومني
                                بنداز بره

@hd_trader
                                واقعا ؟ بانک ملت که بنده خدا تازه یه کم رشد کرد .

نظر

در حال کار...
                                X