خرید های منظبق بر تحلیل بنیادی + تبادل نظر با تحلیلگران بنیادی

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط Shivana44 پست شده است View Post
    با سلام
    اقا میثم من قشهد داشتم ولی با اون باز شدنش خیلی ضرر داد یادمه شما هم داشتین معمولا تو این موارد استراتژیتون چیه!؟ فوری فروختین یا نگه داشتین بابت افزایش نرخ شکر
    سلام .
    من تو یک معامله هر گز نمیزارم ضررم به بیشتر از 7-8 درصد برسه و معمولا خریدهام با 3-4-5 درصد ضرر میدم بره اگه اشتباه باشه .....قشهدم تو یک باز و بسته شدن اون همه منفی شد .........با این حال باز هم خارج شدم ....حد ضرر من نهایت 8 درصد ........مگه اینکه ببنده و باز بشه که دیگه کاری از دست ما بر نمیاد !!!
    ///

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

آقا میثم سلام
      نظرت در مورد خروج از آبسال چیه؟ نگه دارم؟

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط hey پست شده است View Post
        آقا میثم سلام
        نظرت در مورد خروج از آبسال چیه؟ نگه دارم؟
        اگه زیر 130 خریدی میتونی خارج بشی .....تا 200 هم شاید بره ولی خوب تا 3 ماهه نده من هدف بالای 180-200 نمیدم ....تا 180 میتونه بره .میخوای پله ای فروش بزن

فعلا هدف بین 180 و 200 .........من باشم پله ای خارج میشم هر 8 درصد یه پله
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

دوستانی که دنبال سهم کوتاه مدتن یه نگاه به وپترو داشته باشن ......فعلا هدف بالای 140 ....... من دوست داشتم که 116 بخرم و به دوستان هم گفتم امروز که پول نداشتیم (-:
          حجم بسیار بالا داره معامله میشه
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

دوستان در مورد فارس میپرسن

نظر من اینه که همین که در این دو روز با این اخبار منفی و شایعات متعدد سهم کله پا نشده کار کرده ........بنابراین چند روز دیگه صبر کنید حهتی که سهم میره معلوم میشه .......فعلا که خوب میخرن ....نظر من برای اونایی که خریدن اینه که فعلا نگه دارن 4-5 روز دیگه حداقل
            ///

نظر

• alibaghdadi2010
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 378

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              دوستانی که دنبال سهم کوتاه مدتن یه نگاه به وپترو داشته باشن ......فعلا هدف بالای 140 ....... من دوست داشتم که 116 بخرم و به دوستان هم گفتم امروز که پول نداشتیم (-:
              حجم بسیار بالا داره معامله میشه
              از صف فروش امروز خریدم......
              نظرتون در باره کروی چیه؟
              229خریدم اضافه کنم یا بدم بره؟

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
                از صف فروش امروز خریدم......
                نظرتون در باره کروی چیه؟
                229خریدم اضافه کنم یا بدم بره؟
                فعلا خبر خوبی در این گروه نیست .......البته خبر بدی هم نیست ....نه بالای زیادی داره نه پایینی .نظری ندارم .......برای میان مدت هم قیمت های جهانی و قضیه معدن انگوران و وضعیت اون رو پی گیر باشید ..... این معدن رو اگه میدادن سال 91 باید سهام این گروه 100 درصد رشد میکرد ........حالا اگه سال 92 بدن یا وضعیت استخراجش خوب بشه .......باید سال 92 یه هر موقع وضعیت این معدن به نفع گروه شد باید 100 درصد سهام این گروه رشد کنن ....فعلا خبری نیست ......مگه قیمتهای جهانی رشد کنن ...که اونم فعلا بعید میدونم .......
                ///

نظر

• 12478512
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 176

میثم جان درمورد شفن خبر تعدیل شنیدم... حقوقی هم خوب سهم رو میخره... نظر شما؟!
                  صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

در اصل توسط 12478512 پست شده است View Post
                    میثم جان درمورد شفن خبر تعدیل شنیدم... حقوقی هم خوب سهم رو میخره... نظر شما؟!
                    تعدیل چند درصد؟
                    فعلا نظری ندارم ....شفن رو ما 900 فک کنم گفتیم بخرین .....فعلا پره قیمتش ......و تا 2000 هم بشتر فک نکنم بره
                    ///

نظر

• MOHSEN54
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 33

آقا میثم نظرت در مورد قشهد و قشیر چیه؟نگهداری یا فروش؟حدود10درصد تو ضررم...در کل نظرتون در مورد گروه قندی چیه؟ و اگر شما جای من بودید در صورت تعویض کوتاه مدت با چه سهمی تعویض میکردید؟
                      [B][COLOR=#ff0000]هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید...[/COLOR][/B]

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط MOHSEN54 پست شده است View Post
                        آقا میثم نظرت در مورد قشهد و قشیر چیه؟نگهداری یا فروش؟حدود10درصد تو ضررم...در کل نظرتون در مورد گروه قندی چیه؟ و اگر شما جای من بودید در صورت تعویض کوتاه مدت با چه سهمی تعویض میکردید؟
                        قشهد در صورت برگشت گروه دوباره تا 2200 قبلی باید بره .اگه رد کنه میشه به 3000 فکر کرد ......در مورد نگهداری یا فروش باید دید جو گروه چی میشه جو خوب بشه بالاتر میتونی بفروشی
                        فعلا من از گروه قند اگه بخوام خرذید کنم قصفها میخرم .....

در صورت تعویض با وپترو یا شپنا و شبندر تعویض میکردم ..سهام سیمانی هم اگه گیر بیاد با بهبهان یا سهگمت و شاید سدور البته سدور رشد زیادی کرده ...امروز بهبهان به سر خطی ها رسید !!! سفارس هم شاید دیر نشده باشه .....

از گروه دارویی هم سبحان و داسوه ...که سهام این گروه رشدش کنده !!! ولی تعدیل این دو سهم به نظرم قطعیه ولی باید 4-5 ماه نگه داشت که توصیه من اینه که دیر تر وارد شد .....

فعلا از بین اینایی که گفتم شاید وپترو و شپنا و شبندر رو در صورت تعویض بهتر میدونم .شپنا ریسکش کمتراز شبندره و مطمئن تره
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

خوب دیگه دوستان ما هم امروز اخرین روز کاریمون بود .........و فردا میریم برای اموزشی ........بدی خوبی دیدید ......................

موفق و پر سود باشید .....
                          بای بای .......
                          ///

نظر

• mir48
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 179

میثم خان دوران خوبیه.سعی کن خوش بگذرونی.
                            برای شما آرزوی موفقیت دارم.
                            سربلند باشید انشاا...
                            خوب دیگه دوستان ما هم امروز اخرین روز کاریمون بود .........و فردا میریم برای اموزشی ........بدی خوبی دیدید ......................

بای بای .......

نظر

• MOHSEN54
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 33

بای بای .......
                              میثم جان باتشکر از زحماتت و امیدوارم هرجاکه هستی موفق و تندرست باشی و انشاءا...بزودی شاهد حضور پربارت در این تاپیک خواهیم بود.
                              [B][COLOR=#ff0000]هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید...[/COLOR][/B]

نظر

• sinashavandi
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 364

بای بای .......
                                خدا نکنه به سمت غرب کشور اعزامت کنند ولی اگه خدای نکرده به این سمت اعزام شدی حتما حتما خبرم کن
                                اواتورت خیلی جالبه

نظر

در حال کار...
                                X